NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
mi ez a kincstári optimizmus? 😀eléggé luxusnyígás a részünkről, hogy elvesztett nfc döntők miatt van csak okunk a panaszra
több mint 3 éve
A kozepszar vedelem miatt kizugunk az NFC dontoben. Just usual shit.Vagy a hiperszuper támadók 3 ajándéklabdából 3 egész pontot raknak fel és kizúgunk az NFC döntőben.
JéBé
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
JéBé
7 035
A kozepszar vedelem miatt kizugunk az NFC dontoben. Just usual shit.
több mint 3 éve
Attól tartok, ha "irdatlan nagy szopások" is becsúsznak az alapszakaszban, akkor döntő sem lesz.Nem tetszik ez a csend a topikban. Temetésre készülünk?Ez már nekem is feltűnt, hogy nem valami beszédes ez a szurkoló tábor. Sajnos.
nagylaza
Ki mire számít az idénnyel kapcsolatban?
Én arra, hogy eljutunk a döntőbe. Az idény nagy részében örömfoci lesz, persze néhány irdatlan szopással, ahol mindenki fogni fogja a fejét (helló Tampa és 49ers).
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
SGBP
280
The Packers converted $1.213M of CB Chandon Sullivan's salary into a signing bonus, creating $970,400 in cap space (adding 4 void years). Packers should have around $8 million in cap space now.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nem tetszik ez a csend a topikban. Temetésre készülünk?Ez már nekem is feltűnt, hogy nem valami beszédes ez a szurkoló tábor. Sajnos.
nagylaza
Ki mire számít az idénnyel kapcsolatban?
Én arra, hogy eljutunk a döntőbe. Az idény nagy részében örömfoci lesz, persze néhány irdatlan szopással, ahol mindenki fogni fogja a fejét (helló Tampa és 49ers).
több mint 3 éve
Nem tetszik ez a csend a topikban. Temetésre készülünk?
több mint 3 éve
Létezik, hogy tényleg elkezdődik a szezon?!😊Újra átböngésztem az ellenfeleket, nem találom túl rózsásnak a helyzetet. Optimista tippem az alapszakaszra: 12:5. (Feltéve, hogy Rodgers a QB.😊😊)
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Kicsit szomorkás vagyok, K. J. Wright nekünk is megért volna 4 milliót... mint a régi skodás viccben a benzin, ő is simán megduplázta volna a LB-sorunk értékét...
több mint 3 éve
Tényleg! Teljesen elfelejtettem.Kerestem a rosteren Sternt, aztán megtaláltam: "Reserve/Suspended by Commissioner". Lécci-lécci, valaki homályosítson fel, hogy ez mit jelent. (A "reserve"-t tudom.)két meccses eltiltást kapott júniusban
nagylaza
gamerkr
több mint 3 éve
Kerestem a rosteren Sternt, aztán megtaláltam: "Reserve/Suspended by Commissioner". Lécci-lécci, valaki homályosítson fel, hogy ez mit jelent. (A "reserve"-t tudom.)két meccses eltiltást kapott júniusban
nagylaza
több mint 3 éve
Kerestem a rosteren Sternt, aztán megtaláltam: "Reserve/Suspended by Commissioner". Lécci-lécci, valaki homályosítson fel, hogy ez mit jelent. (A "reserve"-t tudom.)
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Szegény new orleansiakat nagyon traumatizálta az a kihagyott extra pont 2003-bólA helyiek, akik kimennek majd a meccsre (a Jags szezonbérletesek pl. elsőbbségben vannak, hogy ott legyenek) nem hiszem, hogy a Saintsnek fognak drukkolni Jacksonvilleben jövő vasárnap...Nem is értem ezt a pályaválasztási dolgot. Én úgy tudtam a Packersnek mindig kijár a hazai pálya.Mindenhol otthon vagyunk, nem kell beszarni.
Tactful Cactus
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
A helyiek, akik kimennek majd a meccsre (a Jags szezonbérletesek pl. elsőbbségben vannak, hogy ott legyenek) nem hiszem, hogy a Saintsnek fognak drukkolni Jacksonvilleben jövő vasárnap...Nem is értem ezt a pályaválasztási dolgot. Én úgy tudtam a Packersnek mindig kijár a hazai pálya.Mindenhol otthon vagyunk, nem kell beszarni.
Tactful Cactus
Kampman
“A city spokesperson told News4Jax the Saints reached out to Curry, saying the owner of the Saints wants to personally apologize to the mayor.” https://t.co/PSZ4Y3K2h5
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) September 2, 2021
több mint 3 éve
SGBP
280
5év 18M úgyhogy, nem. Egyszerűen jobb.Haack olcsóbb volt, sztem ennyi.Miért nem tartotta meg a Bills? Vagy Matt Haack ennyivel jobb punter lenne?2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
Mi meg szereztünk egy puntert a Ramstől
Rams: Corey Bojorquez, P
Packers: 2023/6. kör + 2023/7.kör
Ez a srác tényleg ér ennyit??
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
Haack olcsóbb volt, sztem ennyi.Miért nem tartotta meg a Bills? Vagy Matt Haack ennyivel jobb punter lenne?2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Miért nem tartotta meg a Bills? Vagy Matt Haack ennyivel jobb punter lenne?2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
több mint 3 éve
SGBP
280
Tulajdonképpen majdnem 🙃, annyi hogy kicserélték a 6. és 7. köröket 😂2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
több mint 3 éve
2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
SGBP
280
Igen, azért vitte a Rams, mert bizonytalan volt Hekker a szerződése miatt, ha jól tudom.A számait még a Billsben hozta, nem? 2021 áprilistól volt csak Ramsben,Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
en.m.wikipedia.org/wiki/Johnny_Hekker
SGBP
Willie Parker
több mint 3 éve
SBL
2 216
Ez megnyugtató!😊Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
SGBP
Lusta voltam beleásni magam a Rams punter helyzetésbe, de reméltem, hogy ez az oka és nem sérülés vagy formahanyatlás.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
A számait még a Billsben hozta, nem? 2021 áprilistól volt csak Ramsben,Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
SGBP
több mint 3 éve
SGBP
280
Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL