NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
421
54
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
James007
1 858
Newman, Newsome, Newhouse..Csak óvatosan a névadásokkal 😊
Tippre
Jenkins - Turner - Myers - Newsome - Kelly
alatriste
több mint 3 éve
Végig RG-ben tolta Newman, ha kezdő lesz (nagy összeggel fogadnék rá) akkor ott lesz.Jenkins(esetleg Kelly)--Newman--Myers--Patrick/ Turner--Turner/KellyLT vélhetően JenkinsMi lehet majd a kezdő fal?
alatriste
Jenkins-Runyan- Myers- Patrick- Kelly(Turner) ? vagy valaki befér az újak közül?
(hát..én bízom a fiúkban, de azért az előző évekhez képest....se Bakh, se Bulaga, se Linsley....)
esz-ki-mo
nando89
Liverpool Fc
több mint 3 éve
TippreLT vélhetően JenkinsMi lehet majd a kezdő fal?
alatriste
Jenkins-Runyan- Myers- Patrick- Kelly(Turner) ? vagy valaki befér az újak közül?
(hát..én bízom a fiúkban, de azért az előző évekhez képest....se Bakh, se Bulaga, se Linsley....)
esz-ki-mo
Jenkins - Turner - Myers - Newsome - Kelly
Azzal, hogy Turner tud mindent sok az opció, de Newsome remek preseasont tolt le, szerintem simán kezdő lesz, Patrick előtt van az tuti.
De lehet, hogy Kellyt se eröltetjük egyből, akkor meg Jenkins - Runyan/Patrick - Myers - Newsome - Turner
Egyik se egy világverő alakulat bár a képzés nálunk úgy néz ki Campen után is jó maradt... Jöjjenek az úgy Sittonok, Langek, Linsley-k és Bakhok.
Ha már Newman
Royce Newman this preseason:
- 91.8 PFF Grade (1st among rookie OL)
- 42 pass-blocking snaps
- 0 pressures allowed
Liverpool Fc
több mint 3 éve
nando89
3 905
Jenkins(esetleg Kelly)--Newman--Myers--Patrick/ Turner--Turner/KellyLT vélhetően JenkinsMi lehet majd a kezdő fal?
alatriste
esz-ki-mo
Hétvégén jol nézett ki a fal egy kezdő D ellen ahhoz képest még bejön upgradnek Jenkins és Turner , nem ideális de talán kibírjuk amíg visszatér Bakh...remélem 😀
Szerkesztette: nando89
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
LT vélhetően JenkinsMi lehet majd a kezdő fal?
alatriste
több mint 3 éve
LT vélhetően Jenkins
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Roster bold:Vmi elkezdődött:
EQ-t elengedjük, a Detroit leszerződteti, és egyesül az egyiptomi panteon, mindkét st.brown kezdő lesz ott. 😛
És így esik, hogy az oroszlánok letaszítanak minket a trónról...
a legfaszább nevű játékosállomány trónjáról 😀
Indubitably
The #Packers are waiving WR Equanimeous St. Brown, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 31, 2021
Jah meg van egy ilyen is:
Packers LT David Bakhtiari (ACL) to start season on PUP list, out until Week 7 (per @RapSheet)https://t.co/Scub3gAVYG pic.twitter.com/67UZRhWPCx
— Around The NFL (@AroundTheNFL) August 31, 2021
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Már csak áram kellene:Van ott tartalék generátor ne aggódj 😁
fuzovelkifele.com/2021/08/a-superdome-meguszta-az-ida-hurrikant/
nagylaza
Mondjuk az elátasztott városba bejutni lehet kellene egy hajó 😀
több mint 3 éve
Már csak áram kellene:fuzovelkifele.com/2021/08/a-superdome-meguszta-az-ida-hurrikant/
több mint 3 éve
casaubon
2 421
Roster bold:Es jovore leigazoljak a harmadik testvert, Osirist is 😆
EQ-t elengedjük, a Detroit leszerződteti, és egyesül az egyiptomi panteon, mindkét st.brown kezdő lesz ott. 😛
Indubitably
több mint 3 éve
Indubitably
464
Roster bold:EQ-t elengedjük, a Detroit leszerződteti, és egyesül az egyiptomi panteon, mindkét st.brown kezdő lesz ott. 😛
Szerkesztette: Indubitably
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Gerichill
526
Gondolom a szükség nagy úr. Tavaly is meg tudták oldani egész gyorsan a relokációt pár esetben. Azt is el tudom képzelni, hogy semleges pályára mennek majd.Kérdéses a szezonnyitónk a hurrikán okozta károk miatt. Elvileg nem túl valószínű, hogy Green Baybe lenne megrendezve a meccs, holott amúgy egész logikus volna. Most még kutya szar idő sincs északon és már Brees sincs, hogy félni kéne a fedetlen stadionoktól.mindig mondják hogy hónapokkal előre terveznek, ilyenkor hogy tudják ilyen gyorsan átszervezni mégis?
alatriste
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
Kérdéses a szezonnyitónk a hurrikán okozta károk miatt. Elvileg nem túl valószínű, hogy Green Baybe lenne megrendezve a meccs, holott amúgy egész logikus volna. Most még kutya szar idő sincs északon és már Brees sincs, hogy félni kéne a fedetlen stadionoktól.mindig mondják hogy hónapokkal előre terveznek, ilyenkor hogy tudják ilyen gyorsan átszervezni mégis?
alatriste
több mint 3 éve
Kérdéses a szezonnyitónk a hurrikán okozta károk miatt. Elvileg nem túl valószínű, hogy Green Baybe lenne megrendezve a meccs, holott amúgy egész logikus volna. Most még kutya szar idő sincs északon és már Brees sincs, hogy félni kéne a fedetlen stadionoktól.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
+1. Ahogy Hill is Dillonnt. Illetve Deguara(?) is kuka volt. Igazából semmi meglepőt nem láttam... De, ha messzebb megyünk, harmadik számú QB-ék mutatattak csere csapatokkal sokkal biztatóbb jeleket, mint mi a sokat emlegetett "első driveban"...Texansokkal, Jetsekkel kellett volna felvenni a versenyt... Persze előszezon tudom. De ettől függetlenül nagyon nem lennék nyugodt, ha ARod mondjuk tényleg távozott volna idén....Az első drive elég tetszetős volt Love is kiosztott 2-3 szép paszt, a csere fal isegészen jol müködött , a Bills nagyjából gála védelme ellen , a végén az egy yardon elbal...kodtuk , de bíztató volt .Tény, hogy ettol az eloszezontol nem lettunk okosabbak. A kezdo a palya kozeleben sem volt, nem MLF hivta a jatekokat.
nando89
A cel kizarolag a roster-aspiransok kivalasztasa lehetett, akarmilyen fajdalmas is volt ezt nezni - es persze a kulcsszereplok eletben tartasa volt.
Ettol fuggetlenul Love 2 holtszezon, es evnyi gyakorlas utan sem latszik megoldasnak. A lesajnalt Benkert lejátszotta(a dupla seggreeséssel is).
Nem tudok szabadulni a Hundley párhuzamtól...
jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Az első drive elég tetszetős volt Love is kiosztott 2-3 szép paszt, a csere fal isegészen jol müködött , a Bills nagyjából gála védelme ellen , a végén az egy yardon elbal...kodtuk , de bíztató volt .Tény, hogy ettol az eloszezontol nem lettunk okosabbak. A kezdo a palya kozeleben sem volt, nem MLF hivta a jatekokat.
nando89
A cel kizarolag a roster-aspiransok kivalasztasa lehetett, akarmilyen fajdalmas is volt ezt nezni - es persze a kulcsszereplok eletben tartasa volt.
Ettol fuggetlenul Love 2 holtszezon, es evnyi gyakorlas utan sem latszik megoldasnak. A lesajnalt Benkert lejátszotta(a dupla seggreeséssel is).
Nem tudok szabadulni a Hundley párhuzamtól...
több mint 3 éve
Mea pula 😀Érdekesség, hogy továbbra sem LeFleur hívta a játékokat a mérkőzésen. A meccs első felében a QB és passing game coach Luke Getsy majd a TE és WR edzők közösen vették át a staféta botot. Mike tehát teljes figyelmével a teljesítményre akart koncentrálni, hogy könnyebben eldönthesse kik kerüljenek majd be az 53 fős végső keretbe. Szerintem ez preseasonban nagyon hasznos. Ő sem a callinggal van elfoglalva és jut ideje több dologra míg a segítői kapnak egy lehetőséget.Megijedtem. Packers HC és Mike egy mondatban. Ahhoz kéne még +40 kg és sok-sok tanulás.
alatriste
Tactful Cactus
Természetesen Matt.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 908
Érdekesség, hogy továbbra sem LeFleur hívta a játékokat a mérkőzésen. A meccs első felében a QB és passing game coach Luke Getsy majd a TE és WR edzők közösen vették át a staféta botot. Mike tehát teljes figyelmével a teljesítményre akart koncentrálni, hogy könnyebben eldönthesse kik kerüljenek majd be az 53 fős végső keretbe. Szerintem ez preseasonban nagyon hasznos. Ő sem a callinggal van elfoglalva és jut ideje több dologra míg a segítői kapnak egy lehetőséget.Megijedtem. Packers HC és Mike egy mondatban. Ahhoz kéne még +40 kg és sok-sok tanulás.
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Érdekesség, hogy továbbra sem LeFleur hívta a játékokat a mérkőzésen. A meccs első felében a QB és passing game coach Luke Getsy majd a TE és WR edzők közösen vették át a staféta botot. Mike tehát teljes figyelmével a teljesítményre akart koncentrálni, hogy könnyebben eldönthesse kik kerüljenek majd be az 53 fős végső keretbe. Szerintem ez preseasonban nagyon hasznos. Ő sem a callinggal van elfoglalva és jut ideje több dologra míg a segítői kapnak egy lehetőséget.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Dillon hamar vissza fog zuhanni a DC-n. A rookiek kivételével full csere fal mögött 2.8-as átlagot hozott észak Derrick Henryje, míg a 7. körös Hill 5.3-at és még 1 elkapása is volt.Nando89-hez is csatlakozva: Hill tényleg jó húzásnak tűnik. (Persze, ezzel is érdemes óvatosnak lenni, most még nyilván nem figyeltek rá annyira.)
alatriste
több mint 3 éve
Dillon hamar vissza fog zuhanni a DC-n. A rookiek kivételével full csere fal mögött 2.8-as átlagot hozott észak Derrick Henryje, míg a 7. körös Hill 5.3-at és még 1 elkapása is volt.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Hogy ne menjünk messzebbre, a Buccaneers B/C-t 31 ponttal verték meg múlt héten. Most az első sor meg kB ott folytatta, mint a playoffban.
több mint 3 éve
nando89
3 905
Nézd én azt nézem h egy full csere csapat ( 30 ) ember volt inaktív akiknek biztos a roster helyük , a friss draftoltak nyomtak és akik küzdenek az aktív keretbe kerülésért , Nah most ehhez képest végig mentunk pályán egy ilyen random csapattal a Bills kezdo védelme ellen , elkurtak 1 yardon az teny , és ? Ha egyénenként nézem Hill nagyon jó picknek tűnik , Newman a falban szinten biztato , Malik Taylor is, és Love sem volt rossz az intje Tipikus rookie hiba volt , szal bíztatót arra írtam h voltak jó egyéni teljesítmények . Ebből a meccsből meg a szezonra semmit nem lehet levonni . Mert 2 het múlva egy teljesen más csapat fog jatszani .Az egész meccset néztem...Annyira volt biztató, hogy azóta azt mantrázom, hogy "ez csak előszezon, többnyire csere játékosokkal ". De minél több preseason merkőzést láttam, annál inkább bizonytalanodom el... 0ra kikapni bármilyen körülmények között (0-3), nem a legjobb alap a bizakodásra.Csak az összefoglalót láttam (az eredményt ismerjük+kihagyott FG), abból indulok ki, hogy ebből nem szabad kiindulni. Remélem.Ahogy írtam is az első drive , egy fullos Bills védelem ellen , a mi csere offensünk 😊Az első drive elég tetszetős volt Love is kiosztott 2-3 szép paszt, a csere fal isegészen jol müködött , a Bills nagyjából gála védelme ellen , a végén az egy yardon elbal...kodtuk , de bíztató volt .Már bocs, de mi a tököm volt biztató?
nando89
nagylaza
nando89
nagylaza
twitch(4thline)
több mint 3 éve
Az egész meccset néztem...Annyira volt biztató, hogy azóta azt mantrázom, hogy "ez csak előszezon, többnyire csere játékosokkal ". De minél több preseason merkőzést láttam, annál inkább bizonytalanodom el... 0ra kikapni bármilyen körülmények között (0-3), nem a legjobb alap a bizakodásra.Csak az összefoglalót láttam (az eredményt ismerjük+kihagyott FG), abból indulok ki, hogy ebből nem szabad kiindulni. Remélem.Ahogy írtam is az első drive , egy fullos Bills védelem ellen , a mi csere offensünk 😊Az első drive elég tetszetős volt Love is kiosztott 2-3 szép paszt, a csere fal isegészen jol müködött , a Bills nagyjából gála védelme ellen , a végén az egy yardon elbal...kodtuk , de bíztató volt .Már bocs, de mi a tököm volt biztató?
nando89
nagylaza
nando89
nagylaza