NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
Green Bay Packers
Nem is értem ezt a pályaválasztási dolgot. Én úgy tudtam a Packersnek mindig kijár a hazai pálya.Mindenhol otthon vagyunk, nem kell beszarni.
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2005-ben belementek, hogy a 2. fordulós Giants elleni hazai meccsüket a Giants stadionjában játsszák le.Elképedtem azon, hogy ennek már 16 éve...
Kampman
A dóm mondjuk Breesnél volt a fő szempont, bár ebben az időben még nála sem. Winstonnak még jó is Florida, majd dob 5000 yardot meg 50 interceptiont az első félidőben 😊Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
BREAKING | The Saints will play the Packers at TIAA Bank Field in Jacksonville, multiple sources told the Times-Picayune's @JeffDuncan_.
— Amie Just (@Amie_Just) September 1, 2021
This story is developing.https://t.co/Lhff2Cgix1
iktriad
kapitnono
már a csak azért se legyen green bayben a meccs is picit gyerekes volt, de ez....
Fontos_Vidra
Ezért próbáltak mindent figyelembe venni a helyszín kiválasztásánál, ami őket segítheti.
Ami kérdés nekem, hogy nem jártak volna jobban egy fedett pályával? Igaz, hogy az északi csapatoknak a párás meleg szokatlan, de egy dómos csapatnak talán még nagyobb kihívás lehet.
SBL
Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
Mi meg szereztünk egy puntert a Ramstől
Rams: Corey Bojorquez, P
Packers: 2023/6. kör + 2023/7.kör
Ez a srác tényleg ér ennyit??
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
szerintem az egyetlen problema ezzel a kisstiluseg. Olyan "Komolyan?..." pillanat.Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
BREAKING | The Saints will play the Packers at TIAA Bank Field in Jacksonville, multiple sources told the Times-Picayune's @JeffDuncan_.
iktriad
kapitnono
már a csak azért se legyen green bayben a meccs is picit gyerekes volt, de ez....
Fontos_Vidra
Ezért próbáltak mindent figyelembe venni a helyszín kiválasztásánál, ami őket segítheti.
Ami kérdés nekem, hogy nem jártak volna jobban egy fedett pályával? Igaz, hogy az északi csapatoknak a párás meleg szokatlan, de egy dómos csapatnak talán még nagyobb kihívás lehet.
SBL
Week1 merkozes. Nem az NFC donto. Es azon akar elonyt fogni, hogy dragabb legyen a GB fanuk utazasa, igy par szazzal kevesebb lesz?' Tenyleg ez mar szint alatti kisstiluseg.
Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
persze, értem egyébként. csak a saints a 2 csapat egyike a ligában, akiket szenvedélyesen tudok köpködni és utálni.Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
SBL
2005-ben belementek, hogy a 2. fordulós Giants elleni hazai meccsüket a Giants stadionjában játsszák le.Szerintem Green Bayben azért sem lehetett volna, mert ezen a meccsen a Saints van hazai pályán, a Packersnek ez úgy +1 hazai lett volna.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
Gerichill
Szerkesztette: Kampman
Nem is értem, hogy miért gondolod, hogy teljesen fel kellett volna adniuk a pályaválasztói előnyöket. Teljesen igazuk van. (bár szukolók tekintetében szinte mindegy, mert tele van USA GB szurkolókkal, lesz elég sajtfej a nézőtéren 😊 )gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
Szerintem Green Bayben azért sem lehetett volna, mert ezen a meccsen a Saints van hazai pályán, a Packersnek ez úgy +1 hazai lett volna.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
EQ zöld-sárgában marad, nem egyesül az egyiptomi panteon 😀Ennek azért örülök. Ilyen névvel teljesen mindegy mit csinál, kell a csapatba 😀
gamerkr
Amúgy a minap néztem valami youtube videót AR 2020 clutch plays vagy highlights vagy valami ilyesmi, és Imhotepnek sokkal több fontos játéka, jó elkapása volt, mint ahogy emlékeztem 😮
Szóval fene tudja. Nem rossz a WR állományunk, na...
I... don't care... John.
DL Abdullah Anderson,
QB Kurt Benkert,
WR Chris Blair,
G Ben Braden,
G/T Jacob Capra,
CB Kabion Ento,
S Innis Gaines,
LB Tipa Galeai
TE Bronson Kaufusi
K JJ Molson,
DL Willington Previlon
WR Equanimeous St. Brown,
RB Patrick Taylor,
T/G Cole Van Lanen,
LB Ray Wilborn,
WR Juwann Winfree
EQ zöld-sárgában marad, nem egyesül az egyiptomi panteon 😀
fuzovelkifele.com/2021/09/jacksonville-ben-rendezik-meg-a-saints-packers-talalkozot/vicces hogy a new orleans hamarabb menne jerryworldbe mint green baybe, pedig mindenki tudja hogy oda nyerni jár a packers 😀Nem nagyon volt szó róla, hogy ott lenne a meccs, csak hogy Dallasba költöztünk át hirtelen, és néhány edzés volt ott a stadionban. Most ahogy olvasom a TCU egyetemmel állapodtunk meg hogy az ő pályájukon lehetnek az edzések, és folynak az egyeztetések, hogy a meccs is talán.
Fontos_Vidra
kapitnono
vicces hogy a new orleans hamarabb menne jerryworldbe mint green baybe, pedig mindenki tudja hogy oda nyerni jár a packers 😀Nem nagyon volt szó róla, hogy ott lenne a meccs, csak hogy Dallasba költöztünk át hirtelen, és néhány edzés volt ott a stadionban. Most ahogy olvasom a TCU egyetemmel állapodtunk meg hogy az ő pályájukon lehetnek az edzések, és folynak az egyeztetések, hogy a meccs is talán.
Fontos_Vidra
Erre bummmm... beütött.
Még szerencse, hogy vele ellentétben a rengeteget fejlodott Love-nak nincs mitol tartania (khmmm...).
😉
Giants offense-től el lehetne kérni, talán most nincs szükségük rá.Már csak áram kellene:Van ott tartalék generátor ne aggódj 😁
fuzovelkifele.com/2021/08/a-superdome-meguszta-az-ida-hurrikant/
nagylaza
Mondjuk az elátasztott városba bejutni lehet kellene egy hajó 😀
kapitnono
Clinton-Dix, Daniels lapát...A 2023/7-et a Rams adja a punter mellé. Ha hoz egy stabil középszintet, akkor ennyiért megérte.
James007
Adam Schefter
@AdamSchefter
Trade: Rams sent P Corey Bojorquez and a 2023 7th-round pick to the Packers in exchange for a 6th-round pick in 2023, per source.
Clinton-Dix, Daniels lapát...Danielst olcsóért el is tudnám képzelni megint zöldben 😊
James007