NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
412
54
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Épp 20 napja volt hir (uidezet tolem):"A mai hír, hogy pár nap edzőtábor után leépítette - a nekem tavaly kellemes meglepetést szerzett - Kamal Martint az ILB posztrol, és OLB-nek mozgatja át (vagy vallalja, hogy csúszik lefelé a rosteren).
Nem értem.
Martint elsősorban futáshoz használtuk, és az ILB hianyposzt.
Preston, Z', Gary stb. sor pedig nem igazán kíván +1 gyakorlatlan testet. Ráadásul nem igazán ment neki az első edzésen, fogalmatlanul szaladgalt, majd meg is serult talan."
Hat ez remekul sikerult...
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Mondjuk úgy, ő tűnt a legígéretesebbnek abból a draft class-ból...@RobDemovskynem úgy volt hogy ő ígéretes?
Here’s a bit of a surprise: the Packers are releasing 2020 fifth-round pick Kamal Martin, a source said.
oh az a 2020-as draft...
gamerkr
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
@RobDemovskynem úgy volt hogy ő ígéretes?
Here’s a bit of a surprise: the Packers are releasing 2020 fifth-round pick Kamal Martin, a source said.
oh az a 2020-as draft...
gamerkr
több mint 3 éve
@RobDemovskyHere’s a bit of a surprise: the Packers are releasing 2020 fifth-round pick Kamal Martin, a source said.
oh az a 2020-as draft...
több mint 3 éve
Előszezon után leszedi a megnövesztett haját, szakállt és jöhet a szezon!!!Engem a legjobban az zavar, hogy időnként, amikor Rodgerst látom, olyan érzésem támad, mintha bekattant volna.Azt nem tudom h milyen lesz a védelem ,de h abból amit most látunk nem szabad kiindulni az fix ,cserék játszanak néhány kivételel és küzdenek a roster helyekért .Hill > Dillon! Jövőre pedig mehet a kezdőbe is.Ertem, h ez nem a kezdő D, és ertem, hogy nem mutogatjuk Joe Barry új rendszerét, de annyira jól sikerül titkolni, hogy Zach Wilson 154 feletti p.rtg-et hozott ossze.
alatriste
Valószínű, hogy a pánik belőlem jön, es remelem csak hisztizem - de uuuugy nem szeretnék abba patakba (sz.ba) újra belelepni.
Meg jó, hogy van a ST, akik meeeeg jobbak a színlelesben.
jossbeaumont
nando89
nagylaza
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
+ eskü, szőkítve van a haja...szerintem ez neki már csak hakni itt, elengedte a dolgot és csak jól akarja érezni magátEngem a legjobban az zavar, hogy időnként, amikor Rodgerst látom, olyan érzésem támad, mintha bekattant volna.Azt nem tudom h milyen lesz a védelem ,de h abból amit most látunk nem szabad kiindulni az fix ,cserék játszanak néhány kivételel és küzdenek a roster helyekért .Hill > Dillon! Jövőre pedig mehet a kezdőbe is.Ertem, h ez nem a kezdő D, és ertem, hogy nem mutogatjuk Joe Barry új rendszerét, de annyira jól sikerül titkolni, hogy Zach Wilson 154 feletti p.rtg-et hozott ossze.
alatriste
Valószínű, hogy a pánik belőlem jön, es remelem csak hisztizem - de uuuugy nem szeretnék abba patakba (sz.ba) újra belelepni.
jossbeaumont
nando89
nagylaza
de tényleg eszelősen néz ki kívülről néha 😀
Fontos_Vidra
😀
"Eszt kő csinyáni, he?"
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
szerintem ez neki már csak hakni itt, elengedte a dolgot és csak jól akarja érezni magátEngem a legjobban az zavar, hogy időnként, amikor Rodgerst látom, olyan érzésem támad, mintha bekattant volna.Azt nem tudom h milyen lesz a védelem ,de h abból amit most látunk nem szabad kiindulni az fix ,cserék játszanak néhány kivételel és küzdenek a roster helyekért .Hill > Dillon! Jövőre pedig mehet a kezdőbe is.Ertem, h ez nem a kezdő D, és ertem, hogy nem mutogatjuk Joe Barry új rendszerét, de annyira jól sikerül titkolni, hogy Zach Wilson 154 feletti p.rtg-et hozott ossze.
alatriste
jossbeaumont
nando89
nagylaza
de tényleg eszelősen néz ki kívülről néha 😀
több mint 3 éve
Engem a legjobban az zavar, hogy időnként, amikor Rodgerst látom, olyan érzésem támad, mintha bekattant volna.Azt nem tudom h milyen lesz a védelem ,de h abból amit most látunk nem szabad kiindulni az fix ,cserék játszanak néhány kivételel és küzdenek a roster helyekért .Hill > Dillon! Jövőre pedig mehet a kezdőbe is.Ertem, h ez nem a kezdő D, és ertem, hogy nem mutogatjuk Joe Barry új rendszerét, de annyira jól sikerül titkolni, hogy Zach Wilson 154 feletti p.rtg-et hozott ossze.
alatriste
jossbeaumont
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 905
Azt nem tudom h milyen lesz a védelem ,de h abból amit most látunk nem szabad kiindulni az fix ,cserék játszanak néhány kivételel és küzdenek a roster helyekért .Hill > Dillon! Jövőre pedig mehet a kezdőbe is.Ertem, h ez nem a kezdő D, és ertem, hogy nem mutogatjuk Joe Barry új rendszerét, de annyira jól sikerül titkolni, hogy Zach Wilson 154 feletti p.rtg-et hozott ossze.
alatriste
jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Hill > Dillon! Jövőre pedig mehet a kezdőbe is.Ertem, h ez nem a kezdő D, és ertem, hogy nem mutogatjuk Joe Barry új rendszerét, de annyira jól sikerül titkolni, hogy Zach Wilson 154 feletti p.rtg-et hozott ossze.
alatriste
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 3 éve
Pofás a futasunk.Van amúgy preseason csevegő, egy ideig még én biztos nézem. 😊
Benkert ugyan képes 2 snapből 2* hanyattesni a labdaval a center lábában elakadva, de utána olyan 24yardos rakétat lő, hogy öröm nézni.
Most vagy nagyon regen neztem meccset, vagy ez egész szórakoztato (az első tuti).
jossbeaumont
Liverpool Fc
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Pofás a futasunk.Benkert ugyan képes 2 snapből 2* hanyattesni a labdaval a center lábában elakadva, de utána olyan 24yardos rakétat lő, hogy öröm nézni.
Most vagy nagyon regen neztem meccset, vagy ez egész szórakoztato (az első tuti).
több mint 3 éve
Hill > Dillon! Jövőre pedig mehet a kezdőbe is.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
A Jets ellen Benkerttel az elso tamadas is kinézett (nem a Szerelem első látásra 😉 !75 yard, TD. Abbol Dillan brutalis kb 45-50yardot rombolt. Vegul Hill vitte be, de pofas volt, foleg a fal munkaja.
több mint 3 éve
Kampman
28 353
amúgy Arod elmondta hogy faszkodás volt a Clay Matthews ügy, amit a media felkapottAz elmúlt hónapokban azért ő is etette a hülyeségeivel a médiát bőven, szóval nagyon nem kell meglepődnie.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
amúgy Arod elmondta hogy faszkodás volt a Clay Matthews ügy, amit a media felkapott
több mint 3 éve
a throwback mezekről kinek mi a véleménye? 😊Részemről rendben van, attól az apróságtól eltekintve, hogy nincs retró fíling.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
nekem az a kék nagyon bejön, olyan mezt vettem pár éve magamnaka throwback mezekről kinek mi a véleménye? 😊Nem néz ki rosszul, de nekem a throwback vibe nem süt annyira róla, mint a régebben használt kék mezről.
Fontos_Vidra
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 353
a throwback mezekről kinek mi a véleménye? 😊Nem néz ki rosszul, de nekem a throwback vibe nem süt annyira róla, mint a régebben használt kék mezről.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
a throwback mezekről kinek mi a véleménye? 😊
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
UPDATE: Packers Trading CB Josh Jackson To Giants For CB Isaac Yiadom💩🔄💩
Ezt még megrágom magamban.
Bazzani
Liverpool Fc
több mint 3 éve
jöhetnek a tippek, hogy melyikük éli meg a rostert...UPDATE: Packers Trading CB Josh Jackson To Giants For CB Isaac YiadomJacksontol nagyon sokat vartam anno de giga bust a csávó , masodik körös létére pályán tarthatatlan volt , sajnos .
Bazzani
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 905
UPDATE: Packers Trading CB Josh Jackson To Giants For CB Isaac YiadomJacksontol nagyon sokat vartam anno de giga bust a csávó , masodik körös létére pályán tarthatatlan volt , sajnos .
Bazzani