Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Ritka pocsék hetem van, ha nem nyerünk a 49ers ellen, akkor tudni fogom: itt a világvége.😊Szerintem inkább az a baj, hogy túl nagy nyomást tett magára a Packers(last dance, this is our year stb..) és ez általában nem szokott jól elsülni(a Dallas esik legtöbbször ebbe hibába, amerika csapata ugye 😀).
Persze, erre gondolni sem akarok. A négy mostani PO-meccset nézve – az oddsok alapján – a Packers áll a legjobban.
nagylaza
Mondjuk a 49ers ellen még lehet továbbmegy a csapat, de majd ha jön a Tampa, akiken semmi nyomás nincs, mert tavaly SB-t nyertek, ezért nincs rajtuk nyomás, hogy mikor, ha nem most(ARod lehetséges utolsó GB éve, rengeteg fontos FA lesz..), Brady-n meg még akkora se(más ennyi idősen még a tv-ből sem tudja nézni az NFL-t, ő meg lubickol, 7 gyűrűvel már hova izguljon 😀), szerintem ez óriási előny mentálisan.
Pluszban még: - a PO-ban lévő csapatok közül a GB védelme a leggyengébb(NFC-ben tuti), ráadásul az év vége felé haladva, egyre gyengébb lett az egység, sajnos(Pettine-nel is ez volt a helyzet).
- ST-ben bármikor benne van a hiba, ami a PO-ban már végzetes lehet, liga legalja az egység.
- Crosby sincs élete formájában, PO-ban ez is rengeteg számíthat.
több mint 3 éve
Ritka pocsék hetem van, ha nem nyerünk a 49ers ellen, akkor tudni fogom: itt a világvége.😊Persze, erre gondolni sem akarok. A négy mostani PO-meccset nézve – az oddsok alapján – a Packers áll a legjobban.
több mint 3 éve
Reméljük minden rendben van / lesz vele, szokatlan időzítés és sérülése se volt.Keke kivágva?😳😳
Nem úgy volt, hogy ő a remenység?
jossbeaumont
Valami biztos tortent, mert egyre tobbszor kezdo is volt. Biztos csinalt valamit.
casaubon
több mint 3 éve
twitter.com/tomsilverstein/status/1483919543319908354?s=21Keke kivágva?😳😳
jossbeaumont
Valami biztos tortent, mert egyre tobbszor kezdo is volt. Biztos csinalt valamit.
casaubon
több mint 3 éve
Keke kivágva?😳😳
jossbeaumont
több mint 3 éve
Sry most nem tudok leállni. 😊 www.youtube.com/watch?v=Ts9zLMoWfVo
Szerkesztette: GreenTron
több mint 3 éve
𝐓𝐡𝐞 𝐉𝐨𝐮𝐫𝐧𝐞𝐲
— Green Bay Packers (@packers) January 18, 2022
It's time for the playoffs.
Narrated by @AaronRodgers12 pic.twitter.com/HYJvP45rcB
több mint 3 éve
A Rams is egyike azoknak a csapatoknak, amelyek jobban teljesítenek idegenben (7-2, otthon 5-3). Mennyi esélyt adtok nekik a Tampa ellen?A hajnalit látva lehet esélyük a Tampa ellen is. És szeretném is, hogy csak az NFC döntőbe jöjjön elő a Stafford brainfart.
Csak azért, mert nálam kezd körvonalazódni egy GB-Rams főcsoportdöntő. (Jó, tudom, a hídon majd akkor, ha odaértünk... Előtte még le kell győznie a 49erst.)
nagylaza
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A Rams is egyike azoknak a csapatoknak, amelyek jobban teljesítenek idegenben (7-2, otthon 5-3). Mennyi esélyt adtok nekik a Tampa ellen?Csak azért, mert nálam kezd körvonalazódni egy GB-Rams főcsoportdöntő. (Jó, tudom, a hídon majd akkor, ha odaértünk... Előtte még le kell győznie a 49erst.)
több mint 3 éve
Ron Torbert lesz a vezetőbíró a 9ers ellenTeljesen mindegy, az összes a zsebünkben van.
zacknorb
több mint 3 éve
Szerintem a Packers - Niners (sajna Jimmy G miatt) fix 1-es, de a másik 3 meccsen bármi lehet majd.A hajnali követőben a jinxmester elintézte a hétvégénket.
iktriad
Ettől kezdve teljesen felesleges számolgatni, tervezgetni.. 😕
több mint 3 éve
Ha a Cowboys nyert volna, akkor a Rams ellen játszik a csapatTok mindegy ki jon valszeg a legnehezebb akadaly ugy is a legvegen jonne (Chiefs) akkor meg lenyegtelen most kivel kell jatszani. Az eselyesek mi vagyunk de az NFC-ben itt mar minimalis kulonbsegek vannak. Azert a nagy szamok torvenye alapjan csak behuz egy playoff meccset Rodgers ellenuk 😊Én azért drukkoltam erősen a Boysnak, mert egyrészt sokkal jobb matchup, másrészt MMC miatt extra motiváció lett volna számunkra.
JéBé
Így most a félelem és a rettegés van, hogy fogjuk a futókat s különösképpen Samuelt megállítani. Még szerencse, hogy Gerappában azért bízhatunk....
esz-ki-mo
több mint 3 éve
Ahogy a Vikings futását is lenulláztuk 3 hete a fagyban. A példa adott.Tok mindegy ki jon valszeg a legnehezebb akadaly ugy is a legvegen jonne (Chiefs) akkor meg lenyegtelen most kivel kell jatszani. Az eselyesek mi vagyunk de az NFC-ben itt mar minimalis kulonbsegek vannak. Azert a nagy szamok torvenye alapjan csak behuz egy playoff meccset Rodgers ellenuk 😊…hogy fogjuk a futókat s különösképpen Samuelt megállítani. Még szerencse, hogy Gerappában azért bízhatunk....
JéBé
esz-ki-mo
több mint 3 éve
Tok mindegy ki jon valszeg a legnehezebb akadaly ugy is a legvegen jonne (Chiefs) akkor meg lenyegtelen most kivel kell jatszani. Az eselyesek mi vagyunk de az NFC-ben itt mar minimalis kulonbsegek vannak. Azert a nagy szamok torvenye alapjan csak behuz egy playoff meccset Rodgers ellenuk 😊Én azért drukkoltam erősen a Boysnak, mert egyrészt sokkal jobb matchup, másrészt MMC miatt extra motiváció lett volna számunkra.
JéBé
Így most a félelem és a rettegés van, hogy fogjuk a futókat s különösképpen Samuelt megállítani. Még szerencse, hogy Gerappában azért bízhatunk....
Szerkesztette: esz-ki-mo
több mint 3 éve
Ron Torbert lesz a vezetőbíró a 9ers ellen
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tudom, hogy nem szép, de én párás szemmel csak arra tudtam a hetvegi Boyz meccsen gondolni, "milyen öröm, hogy McC nem a mi oldalvonalunk mellett forgatja már a szemeit..."Meg a Kaepernick-féle meccsekért is.
Szerintem ugyan a SF a nekünk legrosszabbul fekvő csapat a valasztékból, de örülök, hogy megvan az esély visszavagni a 2 évvel ezelőtti friscoi megalaztatásért.
jossbeaumont
több mint 3 éve
Tudom, hogy nem szép, de én párás szemmel csak arra tudtam a hetvegi Boyz meccsen gondolni, "milyen öröm, hogy McC nem a mi oldalvonalunk mellett forgatja már a szemeit..."Szerintem ugyan a SF a nekünk legrosszabbul fekvő csapat a valasztékból, de örülök, hogy megvan az esély visszavagni a 2 évvel ezelőtti friscoi megalaztatásért.
több mint 3 éve
Tok mindegy ki jon valszeg a legnehezebb akadaly ugy is a legvegen jonne (Chiefs) akkor meg lenyegtelen most kivel kell jatszani. Az eselyesek mi vagyunk de az NFC-ben itt mar minimalis kulonbsegek vannak. Azert a nagy szamok torvenye alapjan csak behuz egy playoff meccset Rodgers ellenuk 😊
több mint 3 éve
Aztán még az is kérdés, hogy a visszatérők milyen formát mutatnak, képesek lesznek-e felvenni a ritmust. Most nagyon jól jött az első kiemelés.
több mint 3 éve
Jó lenne 30 kapott pont alatt maradni...vagy akkor már inkább 20 alattPackers playoff motivációs videó
www.youtube.com/watch?v=bCkK-52yWX8
több mint 3 éve
Ketsegeim vannak ezt illetoen. 😕 de tevedjek.Kritikus a meccs kezdés - MLF remélem jól válogat, ha gödörbe kerülünk mint a Boys, akkor futhatunk az egész után.Úgy hallottam, rögtön a második negyeddel indítunk.
gamerkr
Szerintem nem lesz gond, csak utana kiejteni a kurva Tampat isMár amennyiben nem teszi meg előtte a Rams/ARI.
Vrij6
nagylaza
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil