Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért ez a 3 is egy nagyon jó szám, 4 már durva lett volnaArod, Adams, Campbell!!!! első csapatos all-pro.Csak?!
Fontos_Vidra
nagylaza
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Arod, Adams, Campbell!!!! első csapatos all-pro.Csak?!
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Arod, Adams, Campbell!!!! első csapatos all-pro.
több mint 3 éve
hajnal volt na 😀 de arra gondoltam, hogy vannak turnoverek, de nyelik a yardokat és a pontokatNe temessük már előre a csapatot, köszönöm! Kezdjünk el akkor sírni, amikor kikaptunk.Opportunista?😊
Én még mindig a Tampától tartok amúgy, a Dallas fifty-burgerei nagyon csalókák, a def nagyon opportunista, de nem konzisztens, a futójátékuk sem az igazi.
Tibibácsi hamarabb kaparja össze a csapatát a verem aljáról, ha kell.
Fontos_Vidra
nagylaza
több mint 3 éve
FK jósda, 10-ből 4 szerkesztő GB végső győzelmet tippel, remélem, igazuk lesz...De a 6 különböző SB győztes tippből azért látszik az idei, szokásosnál nagyobb bizonytalanság...
több mint 3 éve
Ne temessük már előre a csapatot, köszönöm! Kezdjünk el akkor sírni, amikor kikaptunk.Opportunista?😊
Én még mindig a Tampától tartok amúgy, a Dallas fifty-burgerei nagyon csalókák, a def nagyon opportunista, de nem konzisztens, a futójátékuk sem az igazi.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Ne temessük már előre a csapatot, köszönöm! Kezdjünk el akkor sírni, amikor kikaptunk.Én még mindig a Tampától tartok amúgy, a Dallas fifty-burgerei nagyon csalókák, a def nagyon opportunista, de nem konzisztens, a futójátékuk sem az igazi.
több mint 3 éve
Micsoda optimizmus!6. és külön kategóriában: a Packers.
A csapatfórumokat a következő kategóriákba sorolnám:
1. teljes káosz, kilátástalanság, évekig 1/1, teljes bukta 20%
2. re-build remény, talán 3 év múlva jók leszünk, addig bukta 20%
3. relatíve sokéves átlagos jó teljesítmény, de ebből áttörés sose lesz így, konstans bukta 25%
4. évekig szarok voltunk, most végre jók vagyunk, de azért a playoffban már minden meccs ajándék így is, előjönnek a régi beidegződések, végén megint elbukunk mint mindig 15%
5. esélyes csapatok, akik a tökéletességet űzik, de azért mégse klappol minden 100%-ig ezért valószínüleg év végén bukta 20%
A fentieket a közelmúltbeli sikereknek/bukásoknak az eltelt évekkel fordítottan arányos együtthatója tudja felfelé/lefelé befolyásolni.
Aztán a végén mégis nyer valaki mindig 😊
amaru
több mint 3 éve
Szerintem ilyet még nem nagyon lattam, de mar hetekkel ezelott kiderult, hogy a vezetoseg a rajatszasra akarja osszevarni a kiesett kulcsjatekosokat. Ha igaz - egyszerre ter vissza Zada, Jaire, Cobb es a már bemelegitő Bakh es Myers. Mintha terveik lennenek...A sok visszatero OK, de mind hónapokat hagytak ki, es en a kozel 3 hetes pihenőt sem szintiszta elonynek latom- lasd a bye
week-ek utani MLF meccsek szenvedeseit.
Az igazi előny a hazai palya, de a rajatszas azert más (ld. 2020 Tampa meccs).
Ui: Jaire visszatereseben csak azert bizom, mert igy minimalis lesz az eselye, h King palyara keruljon...
több mint 3 éve
Micsoda optimizmus!A csapatfórumokat a következő kategóriákba sorolnám:
1. teljes káosz, kilátástalanság, évekig 1/1, teljes bukta 20%
2. re-build remény, talán 3 év múlva jók leszünk, addig bukta 20%
3. relatíve sokéves átlagos jó teljesítmény, de ebből áttörés sose lesz így, konstans bukta 25%
4. évekig szarok voltunk, most végre jók vagyunk, de azért a playoffban már minden meccs ajándék így is, előjönnek a régi beidegződések, végén megint elbukunk mint mindig 15%
5. esélyes csapatok, akik a tökéletességet űzik, de azért mégse klappol minden 100%-ig ezért valószínüleg év végén bukta 20%
A fentieket a közelmúltbeli sikereknek/bukásoknak az eltelt évekkel fordítottan arányos együtthatója tudja felfelé/lefelé befolyásolni.
Aztán a végén mégis nyer valaki mindig 😊
több mint 3 éve
Az infók szerint Whitney Mercilus is edz. Aktiválni lehet(ne) majd őt is.
több mint 3 éve
Rodgers in Lambeau Field: 238 TD 38 INTBízzunk ebben 😁
A támadósor 2. DVOA szerint
A védősor meg 14. és ez már komoly előrelépésnek számít az a baj...
több mint 3 éve
Korábban már írtam, hogy én is erősen tartok a Dallastól. Ettől függetlenül: kifejezetten optimista vagyok. Mikor nyerjük meg a Lombardit, ha nem most? UFF!Hasonlóan látjuk. Nálam a Cowboys nyeri a SB-t. 😊Tudom, fenének károgok, de ha egy 1. kiemelt csapat, amely visszakap a PO-ra 3(!) All-Pro játékost is, (+ a 2. körben draftolt centerét) nem jut döntőbe (nem NFC, hanem SB), akkor legyen bármi is az indok leszerepelt. (Kiv, ha AR nélkül kell játszani). Sajnos pesszimistább vagyok a szokottnál is. Cáfoljon rám a stáb és mindenki!Én is így vagyok. Kiváncsi vagyok , hogy a védelmet vagy a támadósort tartod esélyesesebbnek egy betlire?
alatriste
Az ST-ről nem is írok , mert azt mindenki ismeri ..
Nálam ez a D# még mindig nem elég egy SB run-hoz, de cáfoljanak rám.
Nálam amúgy a Dallas az NFC fekete lova, örülök , hogyha minden úgy alakul előbb még a TB-vel is játszaniuk kell és max az NFC döntőben találkozhat a Packers-el.
Védelmük brutal mit fejlődött , top3 egység , az elkapósoruk az elképesztő , egyedül McCarthy-ban látom a hibapontot.
Pep71
Amúgy a D nem feltétlen elég a SB runhoz valóban de ami miatt én látom a következő betlit a sorban az az O. Évek óta az van, hogy a D persze nem segítette a dolgukat ez teljesen igaz (SF szétfutotta őket, Brady meg taknyosra szopatta Kinget), azért az O se a 100%-án pörgött ezeken a meccseken. A Bucs ellen tavaly egy szezon top3-as O teljesítménnyel tovább tudott volna menni a csapat. Ha nem előnybe kell focizni, ahol lehet ölni az időt Dillonnal (aki amúgy erre a szerepre 100%-ig alkalmas), akkor tényleg varázslat kell Rodgerstől, hogy fel tudjon állni a csapat pl -14-ről. Mert egy valamire való D beduplázza Adamst és továbbra sincs igazán jó 2. opció. Lazardot nagyon szeretem, egy borzasztó hasznos játékos, futásoknál is és screeneknél érdemes nézni milyen jól blokkol, de egy egészséges elkapósorban ő max 3.-4. számú játékos. Hiányzik továbbra is aki nem Adams szint de egy jó 8-900 yardos WR, stabil no2 és vagy egy domináns elkapó TE (Tonyan 😕 ).
Ha a szívemre teszem a kezem a csapat 2. legjobb elkapója Aaron Jones. Amit am a statok is alátámasztanak.
Adams 123 catch
Jones 52
Lazard 40
Dillon 34
Cobb 28
Ha jön a szar és futni kell az eredmény után nem tudom fogunk-e tudni és inkább a nemre tippelnék. Főleg hogy a fal továbbra se jó, csak visszatér 2 játékos akik persze ha formába vannak nagy upgrade, de basszus Bakh 1 éve nem focizott és Myers is hónapokat hagyott ki. Bőven benne van, hogy rozsádsak lesznek és egy félidő a 18. héten kevés volt belerázódni. Akkor lenne esély, ha a D egy ilyen napon 2-3 labdát szerez de ugye tavaly láthattuk, hogy van amikor még ez se elég...
😀 Bocs mindenkitől akinek elveszem a kedvét de én inkább úgy állok hozzá, hogy most se várok SB-t aztán max kellemesen csalódok de a sok elbukott playoff menetelés után már nem tudok optimista lenni. De örülök ha más az, ez csak az én meglátásom. 😊
alatriste
több mint 3 éve
A DAL nagyon inkonzisztens csapat. Playoff csapatok ellen 3-4 a mérlege. A rossz csapatokat nagyon megverik, a kevésbé rosszakkal viszont megszenvednek. Egyelőre nem tudom hová tenni őket. Szerencsére legkorábban az NFC döntőben találkozhatunk, addig sokminden kiderül.A fal teljesítmény javulása Bakh-kal és Mayers-szel már a Lions ellen látszott. Bakh egy év kihagyás után 75 feletti pff gradet hozott, stabilan játszott. Ezzel nem lesz gond, DE félek, hogy ARod a hosszabb rendelkezésre álló ideje miatt sokat fogja dédelgetni a labdát, amit megtett vasárnap is, és a gyors passzok száma, ami a konzisztens haladáshoz kell egy kicsit le fog csökkeni. Cobb visszatérése sokat segíthet az O teljesítményén, hogy a mély célpontok mellett legyen egy megbízható ember a slot szerepkörben is (Adamsen kívül).
A védelemben Z visszatérése biztosan javulást hoz, ritációban sokat segíthet a passrushnak. Alexandertől nem tudom mit lehet várni ennyi kihagyás után, meccs nélkül beszállva. Hiába all pro, de az ő posztján nem fér bele annyira a hiba, mint pl. egy edge rushernél.
több mint 3 éve
Hasonlóan látjuk. Nálam a Cowboys nyeri a SB-t. 😊Tudom, fenének károgok, de ha egy 1. kiemelt csapat, amely visszakap a PO-ra 3(!) All-Pro játékost is, (+ a 2. körben draftolt centerét) nem jut döntőbe (nem NFC, hanem SB), akkor legyen bármi is az indok leszerepelt. (Kiv, ha AR nélkül kell játszani). Sajnos pesszimistább vagyok a szokottnál is. Cáfoljon rám a stáb és mindenki!Én is így vagyok. Kiváncsi vagyok , hogy a védelmet vagy a támadósort tartod esélyesesebbnek egy betlire?
alatriste
Nálam amúgy a Dallas az NFC fekete lova, örülök , hogyha minden úgy alakul előbb még a TB-vel is játszaniuk kell és max az NFC döntőben találkozhat a Packers-el.
Védelmük brutal mit fejlődött , top3 egység , az elkapósoruk az elképesztő , egyedül McCarthy-ban látom a hibapontot.
Pep71
Amúgy a D nem feltétlen elég a SB runhoz valóban de ami miatt én látom a következő betlit a sorban az az O. Évek óta az van, hogy a D persze nem segítette a dolgukat ez teljesen igaz (SF szétfutotta őket, Brady meg taknyosra szopatta Kinget), azért az O se a 100%-án pörgött ezeken a meccseken. A Bucs ellen tavaly egy szezon top3-as O teljesítménnyel tovább tudott volna menni a csapat. Ha nem előnybe kell focizni, ahol lehet ölni az időt Dillonnal (aki amúgy erre a szerepre 100%-ig alkalmas), akkor tényleg varázslat kell Rodgerstől, hogy fel tudjon állni a csapat pl -14-ről. Mert egy valamire való D beduplázza Adamst és továbbra sincs igazán jó 2. opció. Lazardot nagyon szeretem, egy borzasztó hasznos játékos, futásoknál is és screeneknél érdemes nézni milyen jól blokkol, de egy egészséges elkapósorban ő max 3.-4. számú játékos. Hiányzik továbbra is aki nem Adams szint de egy jó 8-900 yardos WR, stabil no2 és vagy egy domináns elkapó TE (Tonyan 😕 ).
Ha a szívemre teszem a kezem a csapat 2. legjobb elkapója Aaron Jones. Amit am a statok is alátámasztanak.
Adams 123 catch
Jones 52
Lazard 40
Dillon 34
Cobb 28
Ha jön a szar és futni kell az eredmény után nem tudom fogunk-e tudni és inkább a nemre tippelnék. Főleg hogy a fal továbbra se jó, csak visszatér 2 játékos akik persze ha formába vannak nagy upgrade, de basszus Bakh 1 éve nem focizott és Myers is hónapokat hagyott ki. Bőven benne van, hogy rozsádsak lesznek és egy félidő a 18. héten kevés volt belerázódni. Akkor lenne esély, ha a D egy ilyen napon 2-3 labdát szerez de ugye tavaly láthattuk, hogy van amikor még ez se elég...
😀 Bocs mindenkitől akinek elveszem a kedvét de én inkább úgy állok hozzá, hogy most se várok SB-t aztán max kellemesen csalódok de a sok elbukott playoff menetelés után már nem tudok optimista lenni. De örülök ha más az, ez csak az én meglátásom. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tudom, fenének károgok, de ha egy 1. kiemelt csapat, amely visszakap a PO-ra 3(!) All-Pro játékost is, (+ a 2. körben draftolt centerét) nem jut döntőbe (nem NFC, hanem SB), akkor legyen bármi is az indok leszerepelt. (Kiv, ha AR nélkül kell játszani). Sajnos pesszimistább vagyok a szokottnál is. Cáfoljon rám a stáb és mindenki!Én is így vagyok. Kiváncsi vagyok , hogy a védelmet vagy a támadósort tartod esélyesesebbnek egy betlire?
alatriste
Szerkesztette: Pep71
több mint 3 éve
Tudom, fenének károgok, de ha egy 1. kiemelt csapat, amely visszakap a PO-ra 3(!) All-Pro játékost is, (+ a 2. körben draftolt centerét) nem jut döntőbe (nem NFC, hanem SB), akkor legyen bármi is az indok leszerepelt. (Kiv, ha AR nélkül kell játszani). Sajnos pesszimistább vagyok a szokottnál is. Cáfoljon rám a stáb és mindenki!

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Bakhtiarinak elvileg nincs baja, csak “workload management”
MVS, Keke, Bakhtiari nem edzett.
Tudathasadás köbön: örülök az első kiemelésnek, közben nagyon fog hiányozni a Packers a hétvégén.A híreket olvasva ez az érzés engem is elkap... 😊
nagylaza
gamerkr
több mint 3 éve

MVS, Keke, Bakhtiari nem edzett.
Tudathasadás köbön: örülök az első kiemelésnek, közben nagyon fog hiányozni a Packers a hétvégén.A híreket olvasva ez az érzés engem is elkap... 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Tudathasadás köbön: örülök az első kiemelésnek, közben nagyon fog hiányozni a Packers a hétvégén.
több mint 3 éve
ZaDarius Smith és Turner is elkezdheti az edzéseket a héten.A 20 véletlenül maradt ki?
MIt szóltok egy ilyen felálláshoz a def-ben?
21 91 94 55 97 52 23 29
59
26 31
gamerkr
több mint 3 éve
Bocs, hogy elszúrtam a követőtNo problem, az SB követőben majd vigyázz.
hage
több mint 3 éve
kiegészítenélek picit a tegnapi meccsel kapcsolatban - tök pozitív még, hogy megismertük a St. Brown családot, ez a mez kialakítás zseniális:Az NFC PO-mezőnyből az Eaglesnek, a Tampának és a Friszkónak 3 veresége van idegenben, a Dallasnak és a Ramsnek 2, az ARI-nak viszont csak 1. De legalább a Szentekkel nem kell számolni, idén biztosan nem fog beütni az „alapszakasz átok”. (Amúgy sajnálom őket.)Sokat töprengtem, hogy kit szeretnék a Packersnek vagy kit kellene elkerülni, de arra jutottam, hogy igazából teljesen mindegy, mindenkiből lehet mumus legyen akár csak hatodik/hetedik kiemelt. Az Eagles nekem is olyannak tűnik, mint aki talán gyengébb, de mindannyian tudjuk milyen az, ha egy wild card csapat lendületbe kerül, tehát, ha továbbjutnak, az se lenne leányálom. Úgy érzem semelyik csapatnál sem tökéletes a kép, mindenhol vannak nehézségek, de ha valaki jó napot fog ki ellenünk (és erre bármelyik gárda képes lehet) és mi nem leszünk jó passzban, akkor szerintem bárhol kieshetünk. Viszont, ha mi hozzuk a potenciált, ami a csapatban rejlik úgy érzem nem kell aggódnunk. Összességében véve rajtunk áll a zászló, nem csak a home field miatt, úgyhogy lehet a legjobb lesz befelé figyelnünk.
JL-tól végre láthattunk néhány szép passzt: elhatároztam, hogy ezen kívül nem írok róla semmit.
nagylaza
Tegnapról számomra amúgy a megszokottakhoz képest a két legnagyobb pozitívum Lazard feljavult teljesítménye (ez már pár hete tart) és Myers centerjátéka, ezt mindkettőt jó jelnek veszem.
Remélem mindenki szépen ott lesz fejben innentől kezdve és kihozza ami benne rejlik, akkor rendben kell a dolgoknak lennie!
GPG!
amaru