NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
Green Bay Packers
Hogy is szól a régi mondás? Régen beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok.Mi a baj azzal, hogy Rodgers végre kiállt és elmondta mit gondol a helyzetről? Végre valaki nem csak a süket dumát nyomta, ahogy szokás. McCarthy minden vereség azt mondta, hogy fundations, fundations, az a legfontosabb...😀 azzal aztán előbbre volt a csapat. Egyébként, ha egészében megnézed a beszédét, akkor abszolút nem ilyen nagyképűen jön le, teljesen korrekt, racionális beszédet tolt.
Frangie Show: “Green Bay isn't a huge vacation destination, people are coming here to play with me.”
— 1010 XL / 92.5 FM (@1010XL) July 28, 2021
“It is Day 1 of NFL training camp, and Aaron Rodgers just gave us the quote of the year.” — @HaysCarlyon
pic.twitter.com/MZpjXg9hBh
LOOOOOOOOOOOOOLThe #Packers are trading a 2022 sixth-round pick to the #Texans for WR Randall Cobb, source said. Houston is also expected to pay $3 million of Cobb’s salary to facilitate the deal. Aaron Rodgers gets his man.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) July 28, 2021
empty taxi
iktriad
A tackle poszt picivel szerintem is égetőbb lenne btw.S lőn.
gamerkr
The #Packers are expected to sign veteran OT Dennis Kelly, pending physical, per his agent @Casey_Muir1. Kelly started every game last season for Tennessee. A busy day in Green Bay.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Frangie Show: “Green Bay isn't a huge vacation destination, people are coming here to play with me.”
— 1010 XL / 92.5 FM (@1010XL) July 28, 2021
“It is Day 1 of NFL training camp, and Aaron Rodgers just gave us the quote of the year.” — @HaysCarlyon
pic.twitter.com/MZpjXg9hBh
LOOOOOOOOOOOOOLThe #Packers are trading a 2022 sixth-round pick to the #Texans for WR Randall Cobb, source said. Houston is also expected to pay $3 million of Cobb’s salary to facilitate the deal. Aaron Rodgers gets his man.
empty taxi
The #Packers are trading a 2022 sixth-round pick to the #Texans for WR Randall Cobb, source said. Houston is also expected to pay $3 million of Cobb’s salary to facilitate the deal. Aaron Rodgers gets his man.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A kérdés az, hogy ha az általa említett kiöregedő játékosokat (Bulaga, Lang, Peppers, Jordy, Jones, Woodson, Cobb) megtartja a csapat és GB-ből vonulnak vissza, akkor azzal a Packers jobban járt volna-e, vagy sem. Szerintem nem!
A szintén említett Hyde ill. Hayward (számunkra fájó) elengedése pedig sokkal inkább volt edzői döntés, mint üzleti, amivel megintcsak nincs mit kezdeni.
Most, hogy kiharcolta(?), hogy a jóbarát Cobbért beáldozott a csapat egy rosterhelyet, némi draft tőkét és a fizetési keretből pár milliót, remélem egy gyűrűvel támasztja alá az igazát és akkor jövőre felőlem jöhet vissza Jordy is! 😊
Aaron Rodgers cites the decision to cut Jake Kumerow last year as an example of where he'd like to have been consulted: "Maybe run it by me and I can change your mind."
— Field Yates (@FieldYates) July 28, 2021
Rodgers says Kumerow was the second best receiver in training camp last year.
Nem draftoltok nekem 1., 2. körös WR-t? Akkor visszahozatom a 2011-es 2. köröst! 😀Mindenesetre - főleg ha Tonyan-t is idevesszük - jóval biztatóbb a kép, mint egy évvel ezelőtt...)
Nem tudom mit ér meg Cobb 30 évesen, de minden QB számára és AR-nél különösen fontos, hogy bízzon a WR-ben. Láthattuk, hogy igazán Davanten kívül nagyon nincs ez meg senki más irányába.
Davante mögött továbbra sem tudom megnevezni a stabil no2 WR-t, de a Cobb, Rodgers, MVS, Lazard, Funches 5-ös legalább mély és sok féle skill settel rendelkezik a sor.
alatriste
Nem draftoltok nekem 1., 2. körös WR-t? Akkor visszahozatom a 2011-es 2. köröst! 😀Nálam egyértelműen Lázár a WR2.
Nem tudom mit ér meg Cobb 30 évesen, de minden QB számára és AR-nél különösen fontos, hogy bízzon a WR-ben. Láthattuk, hogy igazán Davanten kívül nagyon nincs ez meg senki más irányába.
Davante mögött továbbra sem tudom megnevezni a stabil no2 WR-t, de a Cobb, Rodgers, MVS, Lazard, Funches 5-ös legalább mély és sok féle skill settel rendelkezik a sor.
alatriste
Liverpool Fc
jó lenne egy arany-zöld mez a nevével 😀
Kirakni Bortlest nem volt szép dolog.Remélem, hogy ettől függetlenül sikerült nyomot hagynia néhány wisconsini barbecue/sörivó összejövetelen.
iktriad
Amúgy meg.
Aaron Rodgers greeting the roster after returning to Green Bay: pic.twitter.com/ejLYSFLQID
— Daire Carragher (@DaireCarragher) July 27, 2021
(...) semmibe veszik. En elhiszem (...).Azon lehet vitatkozni, hogy Rodgers megkapta-e azt a státuszt, ami a tudása/teljesítménye alapján megilleti. Azon is lehet vitatkozni, hogy nem ő vitte-e túlzásba az igényeit. De az egész biztosan nem igaz, hogy a GB-nél "semmibe veszik". (Kevésbé szofisztikáltan: miféle hülyeség ez?!)
undisputedly
Kérdés ha jön Cobb, kit adunk cserébe?
A tackle poszt picivel szerintem is égetőbb lenne btw.
Mondhatja, de ha úgy alakul, hogy Rodgers 2022-ben mégis szeretne máshol játszani, akkor szerintem egy jó ajánlatot el fog fogadni. Inkább, mint hogy ingyen menjen el.Ja, csak hát Gute mondhatja, hogy meghallgattuk a trade ajánlatokat, nem adták meg, amit kértünk egy MVP-ért.Szerintem 3-4 első kört egy csapat sem adna érte. Esetleg 2 első kört meg néhány alsóbb körű picket.Jövőre nem lesz szabadügynök, de elcserélhetik, vagy újra tárgyalhatnak a folytatásról.2022-ben vajon hány első körbe fog kerülni? 3-4?
Peszinter Ferenc
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Szerkesztette: Kampman
Azt még hozzátenném, hogy a Seahox háza táján történő kellemetlen eseményekről nagyjából egyedül Te tehetsz... szóval kussolj! 😀Hogy jon ide a Seahawks?Mindeközben Seattle-ben minden fasza 5ös…🤣GM, nem HC (de azert ne menjunk abba bele, hogy pl a HC mennyire bizott benne a Tampa ellen, amikor MVP-kent nem mertek a kezebe adni a labdat.)A Packers FO kb. konkretan azt a strategiat valasztotta, hogy kifele eljatszak az aldozatot es csupa pozitivat nyilatkoznak A-Rodrol, egy kapzsi sztarkent beallitva, kozben meg ugy tunik konszenzus van abban, hogy a GM atnezett felette es probalta leepiteni A-Rod hatalmat.Kezdetben az ment, hogy MLF - mivel a futást és a rövidpasszos hívásokat preferálja - figyelmen kívül hagyja, hogy van egy HOF QB a csapatban, ez a rendszer kicsinálja ARodot. Ehhez képest jött az MVP-cím. Ebben a rendszerben Rodgers nem háttérbe szorult, hanem kiteljesedett. Egyébként se gondolom, hogy pont egy zöldfülű HC bevetésével akarták volna leépíteni Rodgers hatalmát.
undisputedly
Ettől még az is lehet, hogy Rodgersnek voltak valóban jogos sérelmei. Szerintem neked sincsenek megbízható insider infóid, ahogyan nekem sincsenek.
nagylaza
A keresek figyelmen kivul hagyasa, az utod leigazolasa, dicser valami rostertolteleket, erre egybol elkuldik stbstb. A-Rod szerint a GM atnezett rajta, egy ujonckent kezelte, nem adta meg neki azt a tiszteletet amit egy ilyen legenda, egy MVP minimum erdekel.
Es eleg sokan megerositettek ezt (A Smith es egyeb QB-k is egyetertettek vele). Par napja a leendo anyosa is hevesen bologatott valami hasonlo posztra twitteren, marpedig ez sokat elmond arrol, hogy A-Rod kornyezete mit tudott meg Rodgerstol, mert ez jol reflektalja Aaron percepciojat.
Szerinte semmibe veszik. En elhiszem neki. Brady-vel is eljatszotta ezt BB. Itt mar ego-k dolgoznak. En a magam reszerol teljesen A-Rod partjan allok, foleg igy, hogy eppen o neki jar arcvesztessel visszajonni meg egy evre. O megteszi a a maga reszet, de jovore valoszinuleg tavozik, a sajat feltetelei szerint. Jo neki. Egy legenda. Tobbet erdemel, mint egy f@szfej GM-et aki eppen csak 2 eve ult a szekeben de szkanderozni akar a 10+ eve a csapatart mindent beleado SB gyoztes, MVP QB-val, hogy megmutassa, az o p@cse nagyobb.
Ez az en velemenyem.
undisputedly
SGBP
undisputedly
Sending out an S.O.S
Ja, csak hát Gute mondhatja, hogy meghallgattuk a trade ajánlatokat, nem adták meg, amit kértünk egy MVP-ért.Szerintem 3-4 első kört egy csapat sem adna érte. Esetleg 2 első kört meg néhány alsóbb körű picket.Jövőre nem lesz szabadügynök, de elcserélhetik, vagy újra tárgyalhatnak a folytatásról.2022-ben vajon hány első körbe fog kerülni? 3-4?
Peszinter Ferenc
Willie Parker
Kampman
Szerintem 3-4 első kört egy csapat sem adna érte. Esetleg 2 első kört meg néhány alsóbb körű picket.Jövőre nem lesz szabadügynök, de elcserélhetik, vagy újra tárgyalhatnak a folytatásról.2022-ben vajon hány első körbe fog kerülni? 3-4?
Peszinter Ferenc
Willie Parker
Jövőre nem lesz szabadügynök, de elcserélhetik, vagy újra tárgyalhatnak a folytatásról.2022-ben vajon hány első körbe fog kerülni? 3-4?
Peszinter Ferenc
Hogy jon ide a Seahawks?Mindeközben Seattle-ben minden fasza 5ös…🤣GM, nem HC (de azert ne menjunk abba bele, hogy pl a HC mennyire bizott benne a Tampa ellen, amikor MVP-kent nem mertek a kezebe adni a labdat.)A Packers FO kb. konkretan azt a strategiat valasztotta, hogy kifele eljatszak az aldozatot es csupa pozitivat nyilatkoznak A-Rodrol, egy kapzsi sztarkent beallitva, kozben meg ugy tunik konszenzus van abban, hogy a GM atnezett felette es probalta leepiteni A-Rod hatalmat.Kezdetben az ment, hogy MLF - mivel a futást és a rövidpasszos hívásokat preferálja - figyelmen kívül hagyja, hogy van egy HOF QB a csapatban, ez a rendszer kicsinálja ARodot. Ehhez képest jött az MVP-cím. Ebben a rendszerben Rodgers nem háttérbe szorult, hanem kiteljesedett. Egyébként se gondolom, hogy pont egy zöldfülű HC bevetésével akarták volna leépíteni Rodgers hatalmát.
undisputedly
Ettől még az is lehet, hogy Rodgersnek voltak valóban jogos sérelmei. Szerintem neked sincsenek megbízható insider infóid, ahogyan nekem sincsenek.
nagylaza
A keresek figyelmen kivul hagyasa, az utod leigazolasa, dicser valami rostertolteleket, erre egybol elkuldik stbstb. A-Rod szerint a GM atnezett rajta, egy ujonckent kezelte, nem adta meg neki azt a tiszteletet amit egy ilyen legenda, egy MVP minimum erdekel.
Es eleg sokan megerositettek ezt (A Smith es egyeb QB-k is egyetertettek vele). Par napja a leendo anyosa is hevesen bologatott valami hasonlo posztra twitteren, marpedig ez sokat elmond arrol, hogy A-Rod kornyezete mit tudott meg Rodgerstol, mert ez jol reflektalja Aaron percepciojat.
Szerinte semmibe veszik. En elhiszem neki. Brady-vel is eljatszotta ezt BB. Itt mar ego-k dolgoznak. En a magam reszerol teljesen A-Rod partjan allok, foleg igy, hogy eppen o neki jar arcvesztessel visszajonni meg egy evre. O megteszi a a maga reszet, de jovore valoszinuleg tavozik, a sajat feltetelei szerint. Jo neki. Egy legenda. Tobbet erdemel, mint egy f@szfej GM-et aki eppen csak 2 eve ult a szekeben de szkanderozni akar a 10+ eve a csapatart mindent beleado SB gyoztes, MVP QB-val, hogy megmutassa, az o p@cse nagyobb.
Ez az en velemenyem.
undisputedly
SGBP
Mindeközben Seattle-ben minden fasza 5ös…🤣GM, nem HC (de azert ne menjunk abba bele, hogy pl a HC mennyire bizott benne a Tampa ellen, amikor MVP-kent nem mertek a kezebe adni a labdat.)A Packers FO kb. konkretan azt a strategiat valasztotta, hogy kifele eljatszak az aldozatot es csupa pozitivat nyilatkoznak A-Rodrol, egy kapzsi sztarkent beallitva, kozben meg ugy tunik konszenzus van abban, hogy a GM atnezett felette es probalta leepiteni A-Rod hatalmat.Kezdetben az ment, hogy MLF - mivel a futást és a rövidpasszos hívásokat preferálja - figyelmen kívül hagyja, hogy van egy HOF QB a csapatban, ez a rendszer kicsinálja ARodot. Ehhez képest jött az MVP-cím. Ebben a rendszerben Rodgers nem háttérbe szorult, hanem kiteljesedett. Egyébként se gondolom, hogy pont egy zöldfülű HC bevetésével akarták volna leépíteni Rodgers hatalmát.
undisputedly
nagylaza
Ez az en velemenyem.
undisputedly