NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 605
Hogy is szól a régi mondás? Régen beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok.

empty taxi
LOOOOOOOOOOOOOL
iktriad
Mi a baj azzal, hogy Rodgers végre kiállt és elmondta mit gondol a helyzetről? Végre valaki nem csak a süket dumát nyomta, ahogy szokás. McCarthy minden vereség azt mondta, hogy fundations, fundations, az a legfontosabb...😀 azzal aztán előbbre volt a csapat. Egyébként, ha egészében megnézed a beszédét, akkor abszolút nem ilyen nagyképűen jön le, teljesen korrekt, racionális beszédet tolt.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A tackle poszt picivel szerintem is égetőbb lenne btw.
gamerkr
S lőn.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy is szól a régi mondás? Régen beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok.

empty taxi
LOOOOOOOOOOOOOL
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Csak kibökte végre, hogy mi baja a FO-val...
A kérdés az, hogy ha az általa említett kiöregedő játékosokat (Bulaga, Lang, Peppers, Jordy, Jones, Woodson, Cobb) megtartja a csapat és GB-ből vonulnak vissza, akkor azzal a Packers jobban járt volna-e, vagy sem. Szerintem nem!
A szintén említett Hyde ill. Hayward (számunkra fájó) elengedése pedig sokkal inkább volt edzői döntés, mint üzleti, amivel megintcsak nincs mit kezdeni.
Most, hogy kiharcolta(?), hogy a jóbarát Cobbért beáldozott a csapat egy rosterhelyet, némi draft tőkét és a fizetési keretből pár milliót, remélem egy gyűrűvel támasztja alá az igazát és akkor jövőre felőlem jöhet vissza Jordy is! 😊
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Régi Packers WR blues. Régi Packers WR blues everywhere.
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 774 — 中国加油
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
Nem draftoltok nekem 1., 2. körös WR-t? Akkor visszahozatom a 2011-es 2. köröst! 😀
Nem tudom mit ér meg Cobb 30 évesen, de minden QB számára és AR-nél különösen fontos, hogy bízzon a WR-ben. Láthattuk, hogy igazán Davanten kívül nagyon nincs ez meg senki más irányába.
Davante mögött továbbra sem tudom megnevezni a stabil no2 WR-t, de a Cobb, Rodgers, MVS, Lazard, Funches 5-ös legalább mély és sok féle skill settel rendelkezik a sor.
alatriste
Mindenesetre - főleg ha Tonyan-t is idevesszük - jóval biztatóbb a kép, mint egy évvel ezelőtt...)
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 298 — beers & Packers
Nem draftoltok nekem 1., 2. körös WR-t? Akkor visszahozatom a 2011-es 2. köröst! 😀
Nem tudom mit ér meg Cobb 30 évesen, de minden QB számára és AR-nél különösen fontos, hogy bízzon a WR-ben. Láthattuk, hogy igazán Davanten kívül nagyon nincs ez meg senki más irányába.
Davante mögött továbbra sem tudom megnevezni a stabil no2 WR-t, de a Cobb, Rodgers, MVS, Lazard, Funches 5-ös legalább mély és sok féle skill settel rendelkezik a sor.
alatriste
Nálam egyértelműen Lázár a WR2.
több mint 3 éve
gerappa Green Bay Packers 107
Breaking: The Texans are trading WR Randall Cobb to the Packers.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Cobb story hivatalos , a matekre és az ellenértékre kíváncsi leszek ..😊
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
Minshew-nak ettől függetlenül örülnék, nagyon bírom a srácot. 😀
jó lenne egy arany-zöld mez a nevével 😀
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 349
Kirakni Bortlest nem volt szép dolog.

iktriad
Remélem, hogy ettől függetlenül sikerült nyomot hagynia néhány wisconsini barbecue/sörivó összejövetelen.
több mint 3 éve
Kirakni Bortlest nem volt szép dolog.

Amúgy meg.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 298 — beers & Packers
(...) semmibe veszik. En elhiszem (...).
undisputedly
Azon lehet vitatkozni, hogy Rodgers megkapta-e azt a státuszt, ami a tudása/teljesítménye alapján megilleti. Azon is lehet vitatkozni, hogy nem ő vitte-e túlzásba az igényeit. De az egész biztosan nem igaz, hogy a GB-nél "semmibe veszik". (Kevésbé szofisztikáltan: miféle hülyeség ez?!)
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Bortles éra így véget is ért.

Kérdés ha jön Cobb, kit adunk cserébe?
A tackle poszt picivel szerintem is égetőbb lenne btw.

több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Nagyon nagyon örülök h Aaron marad ,és neki futunk mégegyszer 😊 , de ez a Cobb dolog nem tetszik mondom ezt úgy h hatalmas kedvencem volt az ember még mezem is van tőle ...de nem hiszem h a felszabaduló minimális lovét egy kiöregedő slot elkapóra kéne költeni,főleg ugy h draftról jött ember aki tud pálya közepén játszani , nem beszélve arról h egy Dt jobban kéne Clark mellé , vagy épp BillyTurner T-ben szintén nem élet biztosítás ..ha Last Dance van olyan helyekre fordítanám inkább a szükös erőforrásokat amire tényleg szükség van.
több mint 3 éve
Jövőre nem lesz szabadügynök, de elcserélhetik, vagy újra tárgyalhatnak a folytatásról.
Peszinter Ferenc
2022-ben vajon hány első körbe fog kerülni? 3-4?
Willie Parker
Szerintem 3-4 első kört egy csapat sem adna érte. Esetleg 2 első kört meg néhány alsóbb körű picket.
Kampman
Ja, csak hát Gute mondhatja, hogy meghallgattuk a trade ajánlatokat, nem adták meg, amit kértünk egy MVP-ért.
Willie Parker
Mondhatja, de ha úgy alakul, hogy Rodgers 2022-ben mégis szeretne máshol játszani, akkor szerintem egy jó ajánlatot el fog fogadni. Inkább, mint hogy ingyen menjen el.

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
A Packers FO kb. konkretan azt a strategiat valasztotta, hogy kifele eljatszak az aldozatot es csupa pozitivat nyilatkoznak A-Rodrol, egy kapzsi sztarkent beallitva, kozben meg ugy tunik konszenzus van abban, hogy a GM atnezett felette es probalta leepiteni A-Rod hatalmat.
undisputedly
Kezdetben az ment, hogy MLF - mivel a futást és a rövidpasszos hívásokat preferálja - figyelmen kívül hagyja, hogy van egy HOF QB a csapatban, ez a rendszer kicsinálja ARodot. Ehhez képest jött az MVP-cím. Ebben a rendszerben Rodgers nem háttérbe szorult, hanem kiteljesedett. Egyébként se gondolom, hogy pont egy zöldfülű HC bevetésével akarták volna leépíteni Rodgers hatalmát.
Ettől még az is lehet, hogy Rodgersnek voltak valóban jogos sérelmei. Szerintem neked sincsenek megbízható insider infóid, ahogyan nekem sincsenek.
nagylaza
GM, nem HC (de azert ne menjunk abba bele, hogy pl a HC mennyire bizott benne a Tampa ellen, amikor MVP-kent nem mertek a kezebe adni a labdat.)

A keresek figyelmen kivul hagyasa, az utod leigazolasa, dicser valami rostertolteleket, erre egybol elkuldik stbstb. A-Rod szerint a GM atnezett rajta, egy ujonckent kezelte, nem adta meg neki azt a tiszteletet amit egy ilyen legenda, egy MVP minimum erdekel.

Es eleg sokan megerositettek ezt (A Smith es egyeb QB-k is egyetertettek vele). Par napja a leendo anyosa is hevesen bologatott valami hasonlo posztra twitteren, marpedig ez sokat elmond arrol, hogy A-Rod kornyezete mit tudott meg Rodgerstol, mert ez jol reflektalja Aaron percepciojat.

Szerinte semmibe veszik. En elhiszem neki. Brady-vel is eljatszotta ezt BB. Itt mar ego-k dolgoznak. En a magam reszerol teljesen A-Rod partjan allok, foleg igy, hogy eppen o neki jar arcvesztessel visszajonni meg egy evre. O megteszi a a maga reszet, de jovore valoszinuleg tavozik, a sajat feltetelei szerint. Jo neki. Egy legenda. Tobbet erdemel, mint egy f@szfej GM-et aki eppen csak 2 eve ult a szekeben de szkanderozni akar a 10+ eve a csapatart mindent beleado SB gyoztes, MVP QB-val, hogy megmutassa, az o p@cse nagyobb.

Ez az en velemenyem.
undisputedly
Mindeközben Seattle-ben minden fasza 5ös…🤣
SGBP
Hogy jon ide a Seahawks?
undisputedly
Azt még hozzátenném, hogy a Seahox háza táján történő kellemetlen eseményekről nagyjából egyedül Te tehetsz... szóval kussolj! 😀

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Jövőre nem lesz szabadügynök, de elcserélhetik, vagy újra tárgyalhatnak a folytatásról.
Peszinter Ferenc
Willie Parker
Szerintem 3-4 első kört egy csapat sem adna érte. Esetleg 2 első kört meg néhány alsóbb körű picket.
Kampman
Ja, csak hát Gute mondhatja, hogy meghallgattuk a trade ajánlatokat, nem adták meg, amit kértünk egy MVP-ért.
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
A Packers FO kb. konkretan azt a strategiat valasztotta, hogy kifele eljatszak az aldozatot es csupa pozitivat nyilatkoznak A-Rodrol, egy kapzsi sztarkent beallitva, kozben meg ugy tunik konszenzus van abban, hogy a GM atnezett felette es probalta leepiteni A-Rod hatalmat.
undisputedly
Kezdetben az ment, hogy MLF - mivel a futást és a rövidpasszos hívásokat preferálja - figyelmen kívül hagyja, hogy van egy HOF QB a csapatban, ez a rendszer kicsinálja ARodot. Ehhez képest jött az MVP-cím. Ebben a rendszerben Rodgers nem háttérbe szorult, hanem kiteljesedett. Egyébként se gondolom, hogy pont egy zöldfülű HC bevetésével akarták volna leépíteni Rodgers hatalmát.
Ettől még az is lehet, hogy Rodgersnek voltak valóban jogos sérelmei. Szerintem neked sincsenek megbízható insider infóid, ahogyan nekem sincsenek.
nagylaza
GM, nem HC (de azert ne menjunk abba bele, hogy pl a HC mennyire bizott benne a Tampa ellen, amikor MVP-kent nem mertek a kezebe adni a labdat.)

A keresek figyelmen kivul hagyasa, az utod leigazolasa, dicser valami rostertolteleket, erre egybol elkuldik stbstb. A-Rod szerint a GM atnezett rajta, egy ujonckent kezelte, nem adta meg neki azt a tiszteletet amit egy ilyen legenda, egy MVP minimum erdekel.

Es eleg sokan megerositettek ezt (A Smith es egyeb QB-k is egyetertettek vele). Par napja a leendo anyosa is hevesen bologatott valami hasonlo posztra twitteren, marpedig ez sokat elmond arrol, hogy A-Rod kornyezete mit tudott meg Rodgerstol, mert ez jol reflektalja Aaron percepciojat.

Szerinte semmibe veszik. En elhiszem neki. Brady-vel is eljatszotta ezt BB. Itt mar ego-k dolgoznak. En a magam reszerol teljesen A-Rod partjan allok, foleg igy, hogy eppen o neki jar arcvesztessel visszajonni meg egy evre. O megteszi a a maga reszet, de jovore valoszinuleg tavozik, a sajat feltetelei szerint. Jo neki. Egy legenda. Tobbet erdemel, mint egy f@szfej GM-et aki eppen csak 2 eve ult a szekeben de szkanderozni akar a 10+ eve a csapatart mindent beleado SB gyoztes, MVP QB-val, hogy megmutassa, az o p@cse nagyobb.

Ez az en velemenyem.
undisputedly
SGBP
Hogy jon ide a Seahawks?
több mint 3 éve
SGBP 280
undisputedly
nagylaza

Ez az en velemenyem.
undisputedly