NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
69
16
Green Bay Packers
David Dunn repped Carson Palmer who "retired" to force his way out of a situation he didn't want to be in.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) July 24, 2021
Aaron Rodgers has Dunn repping him.
Szerkesztette: iktriad
Egy órája megosztott Rodgers meg Adams egy Last Dances képet egyszerre instán.Arról megy a duma a srácoknál! 😀
tenorx
Van egy ilyen is...
fuzovelkifele.com/2021/07/a-fogadoirodak-arra-keszulnek-hogy-aaron-rodgers-jovo-heten-visszavonul/
Pontosan!Ennyi , már el sem olvasom a híreket .. elegem van az egészből , ha a Jordan Love-os Packersnek kell szurkolnom ősszel akkor annak fogok .Azért ez a Last Dance hasonlat kicsit meredek, annak fényében meg főleg, hogy az ominózus uraknak nincs tele a padlás a bajnoki címekkel…meg a legfontosabb meccseken csak a betlit szállítják.Én lélekben már rég elengedtem ezt a primadonna-hisztit.
Igen, lehetne Adams a legjobban kereső wr a piacon…de azért ne legyünk már olyan idióták mint a Cardinals.
Pénz meg főleg a haverja miatt nincs/nem volt az évek során.
Kva unalmas már ez az offseason…
SGBP
Aki akar tenni a csapatért, az ott lesz szeptemberben a pályán, aki meg nem, az nem.
Kampman
nando89
Ennyi , már el sem olvasom a híreket .. elegem van az egészből , ha a Jordan Love-os Packersnek kell szurkolnom ősszel akkor annak fogok .Azért ez a Last Dance hasonlat kicsit meredek, annak fényében meg főleg, hogy az ominózus uraknak nincs tele a padlás a bajnoki címekkel…meg a legfontosabb meccseken csak a betlit szállítják.Én lélekben már rég elengedtem ezt a primadonna-hisztit.
Igen, lehetne Adams a legjobban kereső wr a piacon…de azért ne legyünk már olyan idióták mint a Cardinals.
SGBP
Aki akar tenni a csapatért, az ott lesz szeptemberben a pályán, aki meg nem, az nem.
Kampman
Azért ez a Last Dance hasonlat kicsit meredek, annak fényében meg főleg, hogy az ominózus uraknak nincs tele a padlás a bajnoki címekkel…meg a legfontosabb meccseken csak a betlit szállítják.Én lélekben már rég elengedtem ezt a primadonna-hisztit.
SGBP
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
| Hogy ne csak mindig a negatív gondolatok legyenek ebben a topikban, itt egy szép kép 😊 |Szép-szép, de lovasba nincs?
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
legyen! de akkor azt a karriert fussa be amit favre (vele is ez volt) és ne azt amit winstonInkább Pick6futni fogjaAz első hatpontosa után nem ezt fogjuk mondani!Davante Adams, Packers at odds after breaking off long-term extension talkNem gáz, Love úgy is pontatlan!
KeyG
twitch(4thline)
Gergőbácsi
Fontos_Vidra
Tactful Cactus
Inkább Pick6futni fogjaAz első hatpontosa után nem ezt fogjuk mondani!Davante Adams, Packers at odds after breaking off long-term extension talkNem gáz, Love úgy is pontatlan!
KeyG
twitch(4thline)
Gergőbácsi
Fontos_Vidra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
Szegény ember Kaepernickje, elfogadomfutni fogjaAz első hatpontosa után nem ezt fogjuk mondani!Davante Adams, Packers at odds after breaking off long-term extension talkNem gáz, Love úgy is pontatlan!
KeyG
twitch(4thline)
Gergőbácsi
Fontos_Vidra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
futni fogjaAz első hatpontosa után nem ezt fogjuk mondani!Davante Adams, Packers at odds after breaking off long-term extension talkNem gáz, Love úgy is pontatlan!
KeyG
twitch(4thline)
Gergőbácsi
Az első hatpontosa után nem ezt fogjuk mondani!Davante Adams, Packers at odds after breaking off long-term extension talkNem gáz, Love úgy is pontatlan!
KeyG
twitch(4thline)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Davante Adams, Packers at odds after breaking off long-term extension talkNem gáz, Love úgy is pontatlan!
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
www.thescore.com/nfl/news/2188279Nem gáz, Love mozgékony
twitch(4thline)
Liverpool Fc
Jól megássuk a Broncos sírjátThe Packers offering Aaron Rodgers more money, more years, more guarantees, whatever doesn't really change things. Those upgrades will all transfer to the new team upon a trade, which I think will happen...in 2022.
— Andrew Brandt (@AndrewBrandt) July 20, 2021
empty taxi
The Packers offering Aaron Rodgers more money, more years, more guarantees, whatever doesn't really change things. Those upgrades will all transfer to the new team upon a trade, which I think will happen...in 2022.
— Andrew Brandt (@AndrewBrandt) July 20, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nem tudom, itt marad-e, de a karereje még mindig rendben van.És MVS-el gyakorol?
Aaron Rodgers just threw a ball 150 yards. pic.twitter.com/fgA1TLRoZM
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) July 9, 2021
iktriad
Nem tudom, itt marad-e, de a karereje még mindig rendben van.Ja, láttam. Nem rossz. Az elkapók viszont nincsenek rendben.
iktriad
Aaron Rodgers just threw a ball 150 yards. pic.twitter.com/fgA1TLRoZM
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) July 9, 2021