NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Asszem ez lesz az első olyan holdout a liga történetében, amikor a sztrájkoló játékos egy büdös szót nem szól (nyíltan), hogy mit akar, ehelyett megy ez a médiahiszti.
Kampman
Majd meguzeni Hollywoodon keresztul egy egeszestes popcorn movie-ban.

Shailene Woodley jatssza a fiatal Rodgerst, Olivia Munnt pedig majd Olivia Munn. A csunya gonosz McCarthy Jack Black lesz, Gutekunst meg Denzel Washington. Bocs, de muszaj egy fekete szinesz is a produkcioba.
Stez
Favre szerepében lehetne mondjuk Favre, neki már van tapasztalata önmaga eljátszásában 😀
Kampman
Az a baj, hogy ha Favre is a filmben lenne, havonta lefujnak a forgatast, mert hirtelen visszavonul.

több mint 3 éve
gremi Green Bay Packers 118
Van valamilyen infó arról, hogy Love milyen formát mutat?😊
nagylaza
 twitter.com/byryanwood/status/1400128127901257730?s=21
több mint 3 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 399
nagylaza
Biztosan jobbat, mint Danielle Hunter... 😂😔

Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
nagylaza
He's in lovely shape.

(be is fejeztem)

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Asszem ez lesz az első olyan holdout a liga történetében, amikor a sztrájkoló játékos egy büdös szót nem szól (nyíltan), hogy mit akar, ehelyett megy ez a médiahiszti.
Kampman

Shailene Woodley jatssza a fiatal Rodgerst, Olivia Munnt pedig majd Olivia Munn. A csunya gonosz McCarthy Jack Black lesz, Gutekunst meg Denzel Washington. Bocs, de muszaj egy fekete szinesz is a produkcioba.
Stez
Favre szerepében lehetne mondjuk Favre, neki már van tapasztalata önmaga eljátszásában 😀
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 880
Kampman
Így már világos miért megy a FK oldalon ennél a hírnél a Hang nélkül film előzetese.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Kampman

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kiábrándult Áron nem edz ma.
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 880
FK TOP 50-ben 4 játékosunk van (Bakh, Jaire, Adams, A-Rod)
Ez rendben is van.
A gond, hogy a következő 100-ban nem biztos, hogy lenne bárki más... (na jó, talán Jones, meg esetleg Zadarius...)
esz-ki-mo
Nálam Tonyan simán ott van.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ez rendben is van.
A gond, hogy a következő 100-ban nem biztos, hogy lenne bárki más... (na jó, talán Jones, meg esetleg Zadarius...)
esz-ki-mo
Közelebbről: mind a négyen az első húszban vannak.
több mint 3 éve
Dillonnak nagyon megjött a hangja:
 fuzovelkifele.com/2021/06/aj-dillon-szerint-a-packerse-lehet-a-legjobb-rb-duo-a-ligaban/
(Alatriste, ne mondj semmit!😊😊😊)
nagylaza
Szerintem meg benne van a para, h Kylin Hill esetleg hoz valami pluszt...Ami nem az 1yardos, középen erőlködésben merül ki. Amúgy legyen igaza és tegyen hozzá mondjuk egy 800+ yardot, meg jó pár TD a csapat teljesítményhez! De az eddig tőle látottak alapján, nem érzem helyén valónak az arcoskodást...
twitch(4thline)
Nem sokat volt pályán, amikor pályán volt, nem okozott csalódást. Szerintem kell a csapatba ilyen erőfutó, de én azt javaslom neki (nem tudom, olvassa-e a topikot), hogy kicsit vegyen vissza. Ilyen szövegek után szokott jönni az, hogy az illető egész évre lesérül a szezon előtt, vagy az első fordulóban produkál két fumblit.
nagylaza
Mondanám, h már a kiválasztása csalódást okozott, de inkább nem teszem. A "nem okozott csalódást", nem nagy elvárás egy 2. körös RB-től. 😀 Lényeg, hogy remélhetőleg a fejlődés majd a pályán is látszik nála!
twitch(4thline)
Ámen!😊
több mint 3 éve
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 716 — twitch@citromail.hu
 fuzovelkifele.com/2021/06/aj-dillon-szerint-a-packerse-lehet-a-legjobb-rb-duo-a-ligaban/
nagylaza
Szerintem meg benne van a para, h Kylin Hill esetleg hoz valami pluszt...Ami nem az 1yardos, középen erőlködésben merül ki. Amúgy legyen igaza és tegyen hozzá mondjuk egy 800+ yardot, meg jó pár TD a csapat teljesítményhez! De az eddig tőle látottak alapján, nem érzem helyén valónak az arcoskodást...
twitch(4thline)
Nem sokat volt pályán, amikor pályán volt, nem okozott csalódást. Szerintem kell a csapatba ilyen erőfutó, de én azt javaslom neki (nem tudom, olvassa-e a topikot), hogy kicsit vegyen vissza. Ilyen szövegek után szokott jönni az, hogy az illető egész évre lesérül a szezon előtt, vagy az első fordulóban produkál két fumblit.
nagylaza
Mondanám, h már a kiválasztása csalódást okozott, de inkább nem teszem. A "nem okozott csalódást", nem nagy elvárás egy 2. körös RB-től. 😀 Lényeg, hogy remélhetőleg a fejlődés majd a pályán is látszik nála!
több mint 3 éve
nagylaza
twitch(4thline)
több mint 3 éve
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 716 — twitch@citromail.hu
nagylaza
Szerintem meg benne van a para, h Kylin Hill esetleg hoz valami pluszt...Ami nem az 1yardos, középen erőlködésben merül ki. Amúgy legyen igaza és tegyen hozzá mondjuk egy 800+ yardot, meg jó pár TD-t a csapat teljesítményhez! De az eddig tőle látottak alapján, nem érzem helyén valónak az arcoskodást...

Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 3 éve
SGBP 280
Ez rendben is van.
esz-ki-mo
Azért vannak vicces nevek az 50-ben...

Z. Smith, A.Jones, Clark, Amos, (Savage).
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
Ez rendben is van.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Quadzilla és Quadfather. Végre egy jó hír!😊
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/195992177_10157668669711431_4743713601842234800_n.jpg?cstp=mx750x656&ctp=p600x600&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=Y5JZJA8e9gYQ7kNvgFqLUTr&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=A1Awsk1OnSZJ6RODloPShzF&oh=00_AYDe1tj_unJhWZO2G4iT6mJcq9Bd7W292aqGgArNOL7sew&oe=67700AAF
Fűzővel kifelé!
AJ Dillon, a Packers másodéves futója elnevezte a combjait: az egyik Quadzilla, a másik Quadfather. Azt mondja, az övé a legnagyobb az egész ligában a futók közt, és merchandise termékeket is akar...
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én a hotelárak megnézése után AirBnB-re váltottam. A Knicks és a 76ers akkor kellően ergya volt, így egy nappal a meccs előtt is lehetett olcsón jegyet venni rá, de ez nyilván olyan programnál játszós, aminél nem zavar, ha véletlenül mégsem jön össze

több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 008
Mondjuk perpill turista célból nem is lehet az USA-ba menni, és én minden nap látom, hogy ahova lehet is, oda milyen sok embernek okoz problémát a kellő dokumentumok beszerzése, szóval ezt az "egyszerűen elintézhetőt" némiképp árnyalnám 😊
r.baggio
"Bekeidore" gondoltam 😉
De a beutazasrol szolo infokat szinten meg lehet talalni magyarul minden angoltudast nelkulozve.

Oda is kellenek a turistak es 100%-on mehetnek a stadionok, ha nem lesz valami pisztito mutans, akkor hamarosan lehet beropkodni, mert ott az atoltottsag mar csak ido kerdese.
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Mondjuk perpill turista célból nem is lehet az USA-ba menni, és én minden nap látom, hogy ahova lehet is, oda milyen sok embernek okoz problémát a kellő dokumentumok beszerzése, szóval ezt az "egyszerűen elintézhetőt" némiképp árnyalnám 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
casaubon Green Bay Packers 2 417
Meg az egeszhez annyit, hogy meccsnapokon Green Bay kornyeken meglehetosen nehez szallast talalni, szoval ott kocsi tenyleg nem art, hogy “haza”jusson az ember, mert siman lehet, hogy 30-40 km-t is menni kell.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 008
Nekem soha az életbe nem lesz, lenne ennyi pénzem rá, de sajna annyira angol tudásom sem, hogy magunknak megszervezzem....pedig a fiam Packers drukker, miatta egy ilyen érdekes lenne, igaz részben Rodgers miatt is, aki addig már lehet nem is lenne ott...szóval pech 😊
dande
Ehhez nagy angol tudas nem kell. A szervezest siman magyarul megoldod a google mindenben segit.

Persze utana kell olvasni, velemenyeket a szallasrol, es addig valogatni amig a nincs megfelelo az igenyeknek. Terkep minden szallast megmutat elhelyezkedesben, utvonaltervezo is segit, hogy lehet eljutni a celokig tomegkozlekedessel vagy kocsival, vagy akar lehet Uber is a megoldas (stadion, latnivalok) megmutatja a terkep mi milyen tavolsagban van.

Google mapsen konkretan vegig tudsz menni az utvonalon mintha ott setalnal, igy ellenorizheted a kornyek minoseget is akar.

Utikalauzokban megtalalod a latnivalokat, a tanacsokat az adott varosra specifikusan magyarul tobb weboldalon is. Autot berelni mar itthon is lehet, kint meg csak at kell venni az itthoni papirral. Tomegkozlekedesrol is lehet magyar oldalakon olvasni, stadion megkozelitesrol is.

Repjegyet szinten angol tudas nelkul lehet venni. Magahoz a szervezeshez tehat az angol nem kell. Csak a google-t kell tudni hasznalni, az meg egy ertelmes embernek nek akkora problema.