Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 4 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok között
hage
Gondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.

Jajj, a ST-ről majd elfelejtkeztem! 😉
esz-ki-mo
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse.
casaubon
Elöre is lépett
 www.packers.com/news/5-things-to-know-about-new-packers-offensive-line-coach-luke-butkus?fbclid=IwAR1WBI9HosylJHj_omjlwpQ9xEoKI0pS9h9rBQRKq55kwejSCtMjp8tMUtw
több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 443
Úgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venni

Peszinter Ferenc
Nem értem miért nem bíztunk benne h más elviszi tőlünk … kaptunk volna comp picket 😀
több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Úgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venni
több mint 4 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Stenavich lett az Offensive Coordinator, ez akár Rodgers maradását segítheti kicsit.
több mint 4 éve
hage Green Bay Packers 122 — balastyairem@citromail.hu
 www.espn.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/34976/no-calls-have-continued-to-haunt-saints-at-historic-rate
Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
Peszinter Ferenc
inkább a nyugdíjba ment Payton
több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
 www.espn.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/34976/no-calls-have-continued-to-haunt-saints-at-historic-rate
Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
több mint 4 éve
hage
Gondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.

esz-ki-mo
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
casaubon
St edzőnek ha találunk egy olyat aki képes azt elérni h legalább 11en menjenek fel a pályára már az masszív előre lépés lesz , olyan mélységben van az az egység h onnan már tényleg csak felfelé vezethet út...
több mint 4 éve
casaubon Green Bay Packers 3 925
hage

esz-ki-mo
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
több mint 4 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 402
hage

több mint 4 éve
hage Green Bay Packers 122 — balastyairem@citromail.hu
több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 758
Stenavich-nek örülök.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 489 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megvan Hackett utódja OC-ben:
több mint 4 éve
SGBP 347
Úgy néz ki Getsy a top jelölt a Bears-nel OC-nek, ő hívná a játékokat is..

Közben:
The #Packers interviewed #Chargers TEs coach Kevin Koger and are expected to interview #Eagles QB coach Brian Johnson for their vacant OC job, sources say. Luke Getsy and Adam Stenavich are the top in-house candidates.
több mint 4 éve
SBL Green Bay Packers 2 901
Mondjuk két 3. körös kompenzációs picket el tudtam volna viselni a kisebbségi előrelépési szabály miatt, de erre az evidens tényezők miatt nem volt esély.
zacknorb
Még ne addjuk fel! Draytont még elviheti valaki.😉
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 138 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mondjuk két 3. körös kompenzációs picket el tudtam volna viselni a kisebbségi előrelépési szabály miatt, de erre az evidens tényezők miatt nem volt esély.
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 138 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Kezd realitássá válni a Rodgers to Denver scenárió (ha elmegy, eddig is magabiztosan Denvert mondtam).
Plusz lehet megy vele Davante (akkor trade alapja fixen Sutton vagy Jeudy)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Packers lose their OC, but have a prime candidate to replace Hackett in Luke Getsy, who also interviewed in Denver. Matt LaFleur had said he hoped to promote from within.
több mint 4 éve
Hackett lett a Hc Denverben innentől érdekessé válik a helyzet..
több mint 4 éve

Ez az amúgy remek karikatúra sok sebet tép fel.
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 044 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
25 éve ezen a napon nyerte meg a Packers, Reggie White vezérletével a 31.-ik Super Bowl-t, New Orleans-ban.

több mint 4 éve
A Lions szurkoló Józsi mit talált írni a Rodgers helyzetről? Tudja valaki?
Fontos_Vidra
Arra számít h Denverben köt ki , de igen vágyvezérelt 😊
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 952
Aaron azt mondta PatMcAfeenél h egyelőre minde az asztalon van még marad /megy/visszavonul .

Most azt érzem van esély a maradásra csak rendezni kéne a fontos kérdéseket főleg ugye Adams.
nando89
ha tudnék írni és értenék az nfl-hez írnék egy könyvet, hogy a korosodó franchise qb-k hogyan próbálják túszulejteni a csapatukat. valakinek sikerül, mint benőnek a vasasnál, valakinek nem, mint bradynek. szerintem arodnak is menni fog.
gedam
Jo, de Most lattad mi van mogotte? Tobb penzt hoz ha marad, megha utana halalhörges es siralom is lesz. Eladhatobb a csapat Rodgers-el, mint Love-al es ez teny!
több mint 4 éve
gedam 6 508
Aaron azt mondta PatMcAfeenél h egyelőre minde az asztalon van még marad /megy/visszavonul .

Most azt érzem van esély a maradásra csak rendezni kéne a fontos kérdéseket főleg ugye Adams.
nando89
ha tudnék írni és értenék az nfl-hez írnék egy könyvet, hogy a korosodó franchise qb-k hogyan próbálják túszulejteni a csapatukat. valakinek sikerül, mint benőnek a vasasnál, valakinek nem, mint bradynek. szerintem arodnak is menni fog.
több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 650
A Lions szurkoló Józsi mit talált írni a Rodgers helyzetről? Tudja valaki?
több mint 4 éve

Szerkesztette: nando89