Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
casaubon Green Bay Packers 3 542
Crosby tud puntolni? 😊
gamerkr
Bemelegítésnél lesz a casting. Indulhat ő is.
SBL
Dillon. Azokkal a labakkal eleg nagyot lehet rugni, es ha mind touchback, legalabb nincs visszahordas.
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Crosby tud puntolni? 😊
gamerkr
SBL
Rodgers lábujja úgyis el van törve, neki már mindegy, én vele puntoltatnék.
pecsi92
külivel megküldi, ST legyen a talpán aki majd fogadja a bombákat 😊

több mint 3 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Crosby tud puntolni? 😊
gamerkr
SBL
Rodgers lábujja úgyis el van törve, neki már mindegy, én vele puntoltatnék.
több mint 3 éve
SBL Green Bay Packers 2 611
Crosby tud puntolni? 😊
gamerkr
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Crosby tud puntolni? 😊
gamerkr
Miért, fogunk?

több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Crosby tud puntolni? 😊

több mint 3 éve
+ Jaire Alexander aktiválva az 53-ba
- még három COVID-os
gamerkr
Keke, Black, Bojorquez, Davis,de nálam ez 4 sajnos.
több mint 3 éve
- még három COVID-os
gamerkr
Ki lett pozitív?
zacknorb
#Packers add to COVID-19 list:

S Henry Black
P Corey Bojorquez
DT Kingsley Keke
CB Jayson Stanley (practice squad)
TE Tyler Davis

Szerkesztette: gamerkr

több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
- még három COVID-os
gamerkr
Ki lett pozitív?
zacknorb
Henry Black, Corey Bojorquez, Tyler Davis, Kingsley Keke lett Covid listára téve
Special team még a szokásosnál is izgalmasabb lehetne punter/holder nélkül
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 726 — beers & Packers
Magyarán, ha megy Rodgers megy Davante is

twitter.com/mattschneidman/status/1476290963928719363
SGBP
Arra számítottam, hogy szezon után kezdődik megint a hercehurca. Tévedtem.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
- még három COVID-os
gamerkr
Ki lett pozitív?

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
SGBP 341
Magyarán, ha megy Rodgers megy Davante is

twitter.com/mattschneidman/status/1476290963928719363
több mint 3 éve
SGBP 341
Biztos olvasta mindenki, de azért ide bigyesztem 😁

Ryan Wood (@ByRyanWood) tweetelte: Full Aaron Rodgers quote on his future beyond 2021 season. He touches on potential retirement, growing relationship with #Packers GM Brian Gutekunst, thoughts on playing elsewhere.

A lot to unpack here.  t.co/1fzlsm3ZDr
több mint 3 éve
- még három COVID-os

több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
több mint 3 éve
SGBP 341
Burks és Marcedes is COVID listán…

Szerkesztette: SGBP
több mint 3 éve
Egykori (beáldozott) ex-OCnk jön HC interjúra.
iktriad
Utoljára Philbint vitte el egy floridai csapat, hátha ti most jobban jártok.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egykori (beáldozott) ex-OCnk jön HC interjúra.
több mint 3 éve
na bekopogtat megint a covid, 3-4 játékosról lehet szó, neveket később mondják... :/
gamerkr
Amari Rodgers, Galeai, Braden, Summers
több mint 3 éve
Próbáltam megálmodni, hogy kitől kell a leginkább tartani a PO-ban. Nem sikerült, de a helyzet az, hogy a Dallas kezd egyre jobban idegesíteni. Csúnya lenne, ha éppen MM csapata tréfálná meg a GB-t.
Ui: Gyorsan elhessentettem a gondolatot...
nagylaza
Továbbra is a Tampa.
Nekem nagyon nagy csalódás lenne, ha McCarthy csapata (mindegy, hogy ez most a Cowboys) le tudna győzni minket.
Kampman
Szerintem az Rodgersnek is óriási motiváció lenne, hogy megszivathatja McChallenget.
több mint 3 éve
na bekopogtat megint a covid, 3-4 játékosról lehet szó, neveket később mondják... :/

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 726 — beers & Packers
Továbbra is a Tampa.
Nekem nagyon nagy csalódás lenne, ha McCarthy csapata (mindegy, hogy ez most a Cowboys) le tudna győzni minket.
Kampman
Dettó már h nálam is Tampa , őket tartom a legkompletteb csapatnak .
nando89
Lehet, hogy hülyeség, de én arra számítok, hogy a Tampát, ha megint összehoz velük a sors, Rodgers és a GB egész biztosan nem fogja félvállról venni. Akkor pedig kifejezetten jók a kilátásaink. (Egyébként is: kétszer ugyanabba a folyóba? Ne má'...😊)
Attól tartok, hogy a Kovbojokkal szemben sokkal inkább érvényesülne az "itthon vagyunk" mentalitás (ha emlékeztek AJ-re), ami nagyon visszaüthet. Lélektani okokból ezért, ha nem is örömmel, szívesebben választanám a Tampát. Persze, a legjobb lenne mindkettőt elkerülni, és még akkor is ott van pl. a Rams.
Általában nem vagyok túl lelkes, ha szabad héttel kezdjük a PO-t, de most én is azt mondom, hogy fontos lenne megszerezni az első kiemelést. Nem csak a sérülések miatt: az egész ligában a Packers az egyetlen, amelyik veretlen hazai pályán.
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 351
Próbáltam megálmodni, hogy kitől kell a leginkább tartani a PO-ban. Nem sikerült, de a helyzet az, hogy a Dallas kezd egyre jobban idegesíteni. Csúnya lenne, ha éppen MM csapata tréfálná meg a GB-t.
nagylaza
Továbbra is a Tampa.
Kampman
Dettó már h nálam is Tampa , őket tartom a legkompletteb csapatnak .
több mint 3 éve
nagylaza
Továbbra is a Tampa.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
nagylaza
Ma reggel egy gyors ESPN playoff tracker után csekkolva a dolgokat nekem a Green Bay-Dallas NFC döntő jött ki.
Az AFC ellen sokkal nehezebb lenne/lesz az SB-ban (adja Isten), több jól futó csapat van, mint az NFC playoffban. (Ez lesz pl. a Chargers veszte)

Poloska vagyok.