NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Nem TAG-eljük Aaron Jonest! Hálistennek.Lehetett sejteni, hogy a vezetés ellenáll a kísértésnek.
alatriste
Az egész futójáték nagyon sokat vesztett a jelentőségéből, akár csak a 2000-es évek közepével is összehasonlítva.
Szép és hasznos volt, amit Jones csinált, de vagy találunk nem sokkal rosszabbat sokkal kevesebbért, vagy ha nem is találunk, akkor is a passzjátékról szól egy modern offense.
több mint 3 éve
Nem TAG-eljük Aaron Jonest! Hálistennek.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Kár, pedig érdekes lett volna egy 3x év védője és 3x MVP egy csapatban. Akkor jöjjön Aaron Donald 😀Vaaaaagy, csereljunk fel a drafton egy iranyitoert!
Peszinter Ferenc
Ja, mar ebren vagyok?!
Egyetertunk, foleg abban, h anyagilag maradhat.A Panthersben 4 év alatt volt több mint 2200 yardja és 21 TD-je.Adams és Lazard mellett remélhetőleg mostmár látjuk Funchesst is, nem lepődnék meg, ha erre tekintettel nem érkezne WR, vagy csak hátsó körös. Watt szerintem nem fog jönni, a pénz ezúttal (is) fontosabb lesz, mint a gyerekkori szerelem.Funchess nem egy varazslo, "kilora" (ugy ertem a meretei miatt) vettuk meg szerintem. Lazard mereteivel es MVS kezeivel... Van 1 jo tulajdonsaga: az ara. Eleve is cserenek jott volna, de tul.keppen M. Taylor betoltotte a helyet. Nem csodalkoznek tulzottan, ha a "remekul sikerult szezonja utan" nem lenne a szezonra a rosteren.
Pack3r
jossbeaumont
Ez azért nem M. Taylor szint. (tavaly 66 yard, 1 TD)
A jelen helyzetben bőven befér hozzánk, én megtartanám, ezért a pénzért bőven megéri, ha csak egy átlagos szezont is tud hozni (ha jól látom, csak 1 M-t tudnák spórolni a kivágásával)
esz-ki-mo
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
A Panthersben 4 év alatt volt több mint 2200 yardja és 21 TD-je.Adams és Lazard mellett remélhetőleg mostmár látjuk Funchesst is, nem lepődnék meg, ha erre tekintettel nem érkezne WR, vagy csak hátsó körös. Watt szerintem nem fog jönni, a pénz ezúttal (is) fontosabb lesz, mint a gyerekkori szerelem.Funchess nem egy varazslo, "kilora" (ugy ertem a meretei miatt) vettuk meg szerintem. Lazard mereteivel es MVS kezeivel... Van 1 jo tulajdonsaga: az ara. Eleve is cserenek jott volna, de tul.keppen M. Taylor betoltotte a helyet. Nem csodalkoznek tulzottan, ha a "remekul sikerult szezonja utan" nem lenne a szezonra a rosteren.
Pack3r
jossbeaumont
Ez azért nem M. Taylor szint. (tavaly 66 yard, 1 TD)
A jelen helyzetben bőven befér hozzánk, én megtartanám, ezért a pénzért bőven megéri, ha csak egy átlagos szezont is tud hozni (ha jól látom, csak 1 M-t tudnák spórolni a kivágásával)
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Kár, pedig érdekes lett volna egy 3x év védője és 3x MVP egy csapatban. Akkor jöjjön Aaron Donald 😀Vaaaaagy, csereljunk fel a drafton egy iranyitoert!
Peszinter Ferenc
Ja, mar ebren vagyok?!
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Adams és Lazard mellett remélhetőleg mostmár látjuk Funchesst is, nem lepődnék meg, ha erre tekintettel nem érkezne WR, vagy csak hátsó körös. Watt szerintem nem fog jönni, a pénz ezúttal (is) fontosabb lesz, mint a gyerekkori szerelem.Funchess nem egy varazslo, "kilora" (ugy ertem a meretei miatt) vettuk meg szerintem. Lazard mereteivel es MVS kezeivel... Van 1 jo tulajdonsaga: az ara. Eleve is cserenek jott volna, de tul.keppen M. Taylor betoltotte a helyet. Nem csodalkoznek tulzottan, ha a "remekul sikerult szezonja utan" nem lenne a szezonra a rosteren.
Pack3r
több mint 3 éve
Kár, pedig érdekes lett volna egy 3x év védője és 3x MVP egy csapatban. Akkor jöjjön Aaron Donald 😀
több mint 3 éve
na Watt nem jött (Cardinals)Pedig még hetekig olvasgattam volna minden fele a "JJ jöjjön haza" stb. bullshiteket. 😀 Amúgy is gyűrűt akar, nem NFC döntőt játszani. 😀
gamerkr
több mint 3 éve
casaubon
2 430
na Watt nem jött (Cardinals)2 ev, 31 millio. Feleennyiert se fert volna bele...
gamerkr
több mint 3 éve
na Watt nem jött (Cardinals)
több mint 3 éve
Pack3r
139
Adams és Lazard mellett remélhetőleg mostmár látjuk Funchesst is, nem lepődnék meg, ha erre tekintettel nem érkezne WR, vagy csak hátsó körös. Watt szerintem nem fog jönni, a pénz ezúttal (is) fontosabb lesz, mint a gyerekkori szerelem.
több mint 3 éve
Bár a Packersnek végül nem, Aaron Rodgersnek végül ment egy "köszönöm" az éjjel viszonzásul. Mondjuk erre a W-re szemben Kitűnő Áronéval senki se számított. Aaron Rodgers thanked Jodie Foster in his MVP speech. Foster thanks Rodgers in her Golden Globes acceptance speech.
— Matt Schneidman (@mattschneidman) March 1, 2021
(Foster’s co-star in the movie she won for is Shailene Woodley, Rodgers’ fiancé, and yes I’m doubling as a pop culture beat writer rn) pic.twitter.com/MeMKKDQdLH
több mint 3 éve
Wattra továbbra sem látok sok esélyt, a sérülékenysége miatt pedig az talán sajnos nem is baj.Ezzel majdnem teljesen egyetértek. Azaz teljesen. Kellene egy jó secondary player a draft elején (mármint 1-2. körben), és talán a draft közepén valami csiszolatlan gyémánt speester RB, vagy olyan, akiről még a Dávid-szobor is lepattan kontaktnál. Nem tudom, pl. Kylin Hill milyen lehet. de a videók alapján nem néz ki rossznak, E kettőn felül a két falba, főleg a támadófalba hoznék szépreményű culákat. WR-húzás hiányát némi alkohol után megbocsátanám. Watt szerintem nem kell, inkább WR vagy DB téren mozogjunk a faiskolában, ha akarunk egyáltalán.
A két legsúlyosabb needünk szerintem a WR és a secondary, ezek közül jó lenne az egyiket mondjuk egy nagy FA igazolással, a másikat pedig egy első körös drafttal megoldani.
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
gremi
118
Wattra továbbra sem látok sok esélyt, a sérülékenysége miatt pedig az talán sajnos nem is baj.Foleg ugy van keves esely JJre, hogy mar most 15-16M ajanlatokat kap...
A két legsúlyosabb needünk szerintem a WR és a secondary, ezek közül jó lenne az egyiket mondjuk egy nagy FA igazolással, a másikat pedig egy első körös drafttal megoldani.
Kampman
twitter.com/diannaESPN/status/1364914922308657153?s=19
több mint 3 éve
casaubon
2 430
A WR szerintem sincs a top 5 need kozott 😊:Vélhetően az alábbi játékosokat fogjuk megtartani: Tonyan, Sullivan, Lazard, Green és Lancaster, mivel olcsóak.A WR miatt kapni fogsz!😊
Ezek után az alábbi need-ek várhatóak (számszakilag):
RB, CB, OT, C/OG, DL
Posztonként elemezve:
RB - ide legalább egy játékos tuti fog érkezni a draftról, nem lennék meglepve, ha rögtön az első napon, ha Travis E. még elérhető lesz, bár én inkább a 4-5 körökben nézelődnék...
CB2 - Alexander mellé kellene valaki, ez nyilvánvaló, viszont a drafton csak két corner van, aki első napos kaliber, és ők vélhetően kimennek a top20-ban. Én lehet inkább rámennék olcsón az FA-n egy veteránnak 1-2 évre.
OL - Elég jó ezeken a posztokon a draft, nem lepne meg ha első napon ide húznánk, de a második napon is lehet szerintem találni kezdő kalibert.
DL - A kezdő posztoknál is van baj (leszámítva Kenny-t, de őt egyedül gyakran kicsinálják a szemetek...), azonban a mélység és a kor, ami aggasztó, és hát futás ellene eleve szarok vagyunk, ne szépítsük. A draft nem dúskál az első napos kezdőkben, ezért valamit csinálni kellene a piacon (Watt plz...)
WR- Igen, tudom nem raktam a needek közé, mivel Lazardot leszámítva mindenkinek élő szerződése van és még Funchess-t se láttuk milyen lenne, ezért én nem látok túl nagy sanszot nagy név igazolására. De lehet nem is nagy baj, ha ARod tartja a szintet... A drafton van öt elsó körös elkapó, talán az egyik lecsúszik hozzánk, azután nagy szakadék...
LB - Mennyiség megvan, minőség mehhhh.... árértéken még oké, de nem bánnám ha jönne valaki
TE - max ha Lewis visszavonul, akkor olcsóért egy blokkolót, de inkább Deguarát kellene beépíteni
Edge - itt, csak akkor lesz need, ha Smith cut és nem jön Watt... A draft az pocsék, ide max a hátső körökbe hoznék tartaléknak
S - kezdők megvannak, a mélység is, itt nyugi van
Kíváncsian várom mit hozunk ki a helyzetből.
A drafton meg úgyis felmegyünk K.Trask-ért, csak hogy megversenyeztessük Love-ot!!! 😀
DTamás88
nagylaza
CB, DL, RB, LB, OL
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Wattra továbbra sem látok sok esélyt, a sérülékenysége miatt pedig az talán sajnos nem is baj.A két legsúlyosabb needünk szerintem a WR és a secondary, ezek közül jó lenne az egyiket mondjuk egy nagy FA igazolással, a másikat pedig egy első körös drafttal megoldani.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Vélhetően az alábbi játékosokat fogjuk megtartani: Tonyan, Sullivan, Lazard, Green és Lancaster, mivel olcsóak.A WR miatt kapni fogsz!😊
Ezek után az alábbi need-ek várhatóak (számszakilag):
RB, CB, OT, C/OG, DL
Posztonként elemezve:
RB - ide legalább egy játékos tuti fog érkezni a draftról, nem lennék meglepve, ha rögtön az első napon, ha Travis E. még elérhető lesz, bár én inkább a 4-5 körökben nézelődnék...
CB2 - Alexander mellé kellene valaki, ez nyilvánvaló, viszont a drafton csak két corner van, aki első napos kaliber, és ők vélhetően kimennek a top20-ban. Én lehet inkább rámennék olcsón az FA-n egy veteránnak 1-2 évre.
OL - Elég jó ezeken a posztokon a draft, nem lepne meg ha első napon ide húznánk, de a második napon is lehet szerintem találni kezdő kalibert.
DL - A kezdő posztoknál is van baj (leszámítva Kenny-t, de őt egyedül gyakran kicsinálják a szemetek...), azonban a mélység és a kor, ami aggasztó, és hát futás ellene eleve szarok vagyunk, ne szépítsük. A draft nem dúskál az első napos kezdőkben, ezért valamit csinálni kellene a piacon (Watt plz...)
WR- Igen, tudom nem raktam a needek közé, mivel Lazardot leszámítva mindenkinek élő szerződése van és még Funchess-t se láttuk milyen lenne, ezért én nem látok túl nagy sanszot nagy név igazolására. De lehet nem is nagy baj, ha ARod tartja a szintet... A drafton van öt elsó körös elkapó, talán az egyik lecsúszik hozzánk, azután nagy szakadék...
LB - Mennyiség megvan, minőség mehhhh.... árértéken még oké, de nem bánnám ha jönne valaki
TE - max ha Lewis visszavonul, akkor olcsóért egy blokkolót, de inkább Deguarát kellene beépíteni
Edge - itt, csak akkor lesz need, ha Smith cut és nem jön Watt... A draft az pocsék, ide max a hátső körökbe hoznék tartaléknak
A drafton meg úgyis felmegyünk K.Trask-ért, csak hogy megversenyeztessük Love-ot!!! 😀
DTamás88
több mint 3 éve
DTamás88
29
Vélhetően az alábbi játékosokat fogjuk megtartani: Tonyan, Sullivan, Lazard, Green és Lancaster, mivel olcsóak.Ezek után az alábbi need-ek várhatóak (számszakilag):
RB, CB, OT, C/OG, DL
Posztonként elemezve:
több mint 3 éve
DTamás88
29
Én is úgy érzem, hogy kivárásra játszik a vezetés. Jelen pillanatban bő 11 millióval vagyunk a sapka felett és érdemben 4 játékos szerződését lehet átstrukturálni (Rogers, Adams és a Kovács duót).Rogers-nél lehetne a CAP számot leginkább lecsökkenteni, de ha ezt meglépné a vezetés, akkor kvázi beismerné, hogy felesleges volt Love draftolása. Nem hiszem, hogy ez bekövetkezik.
Adams szerződés hosszabbítására és az idei CAP csökkentésére számítok első sorban (kb 6-7millát spórolva)
Z.Smith szerződéséhez is hozzányúlnék, ott is lehetne a CAP-et csökkenteni.
P.Smith helyzete a legérdekesebb. Ha kivágnánk az elkövetkező napokba/hetekbe az számomra azt jelentené, hogy Watt-ra erősen ráhajtunk.
több mint 3 éve
nando89
3 905
Félek ettől...Sztm Watt-ra várunk h vele mi lesz, én wr-t a draftról remélek .OT/Wr 1-2 kör.
fuzovelkifele.com/2021/02/nem-valoszinu-hogy-green-bay-ben-marad-a-liga-legjobb-centere/
Ha akarnák, meg tudnák oldani...(feltéve, ha Jones is megy)
Egyetlen mentség (talán) az lenne, ha egy épkézláb WR2-re gyűjtenék a pénzt... egyébként nem tudom, mi a terv...
esz-ki-mo
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Félek ettől...fuzovelkifele.com/2021/02/nem-valoszinu-hogy-green-bay-ben-marad-a-liga-legjobb-centere/
Ha akarnák, meg tudnák oldani...(feltéve, ha Jones is megy)
Egyetlen mentség (talán) az lenne, ha egy épkézláb WR2-re gyűjtenék a pénzt... egyébként nem tudom, mi a terv...
több mint 3 éve
SGBP
280
Tom Silversteinplusz még talán őket:melyik packers insidereket és beat writereket követtek? kiket érdemes és kiket "nem szabad"?@RobDemovsky
Fontos_Vidra
@Jason_OTC
@AndrewBrandt
@SharpFootball
@TomPelissero
@MikeGarafalo
@FieldYates
@AdamSchefter
@RapSheet
gremi
@BillHuberSI
@AaronNagler
gamerkr
Matt Schneidman
több mint 3 éve
plusz még talán őket:melyik packers insidereket és beat writereket követtek? kiket érdemes és kiket "nem szabad"?@RobDemovsky
Fontos_Vidra
@Jason_OTC
@AndrewBrandt
@SharpFootball
@TomPelissero
@MikeGarafalo
@FieldYates
@AdamSchefter
@RapSheet
gremi
@BillHuberSI
@AaronNagler
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.