NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
Green Bay Packers
A 2010-es évek második felére már többször szó volt róla, hogy kicsit elment felette az idő, kevesebb volt a találata, de az által hozott legendák névsora még így is brutális. Cikkben gyorsan összekanalaztam a teljesség igénye nélkül.Fantasztikus névsor... (Most döbbentem rá, hogy Adams már 2014 óta nálunk van. El se hiszem.)
Azért ritka, hogy kb 12 éves GM pályafutásod első választásával beírod magad a történelem könyvekbe.
alatriste
Azért ritka, hogy kb 12 éves GM pályafutásod első választásával beírod magad a történelem könyvekbe.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
Hogy jó hír is legyen mára Tramon in the house!!
Évek óta autonóm idegrendszeri betegséggel küzdött😥 😥 😥 😥RIP😢
Wow. Former Packers GM Ted Thompson died last night at the age of 68.
— GBP Daily (@GBPdaily) January 21, 2021
RIP. pic.twitter.com/AVHELFq3nz
alatriste
Tudni részleteket?
Willie Parker
www.acmepackingcompany.com/2021/1/21/22242630/ted-thompson-former-packers-general-manager-has-died-at-age-68
😥 😥 😥 😥Rip !
alatriste
Nagyon sok mindent köszönhet neki a csapat nagyon remelem h az ő neve is előbb utóbb ki kerül a Lambeau -ra .
Csapat pedig az ő emleke miatt is haza hozhatná a Lombardit !
😥 😥 😥 😥RIP😢
alatriste
Tudni részleteket?
Liverpool Fc
Látva, ami aA GOAT a Packers csapatát erősíti!Tessék, itt a megerősítés:
Suh-t majd intézi a fal...
Üdv mindenkinek a fórumon! 🧀💚💛
SGBP
fuzovelkifele.com/2021/01/adams-rodgers-a-goat-mindegy-hany-gyurut-nyert/
nagylaza
😉
A GOAT a Packers csapatát erősíti!Tessék, itt a megerősítés:
SGBP
fuzovelkifele.com/2021/01/adams-rodgers-a-goat-mindegy-hany-gyurut-nyert/
Teljesen egyet értek. Sőt, my little man BJ is csöröghetne. Egy pick6 most vasárnap se jönne rosszul.Közben az örökifjú Tramon járt viziten a csapatnál.Huuuh, mekkora ikon nekem! Sokat (reméljük) azért nem kell, hogy a pályán legyen, de ő nagy öltözői plusz is, remek sportember!
Here’s an interesting one: veteran CB Tramon Williams is visiting the Packers, the team he’s previously spent over a decade with.
— Field Yates (@FieldYates) January 20, 2021
He’d add some depth and insurance to the secondary if signed.
alatriste
Lassan valaki Metthewst is felhívhatja 😉
jossbeaumont
Liverpool Fc
Közben az örökifjú Tramon járt viziten a csapatnál.Huuuh, mekkora ikon nekem! Sokat (reméljük) azért nem kell, hogy a pályán legyen, de ő nagy öltözői plusz is, remek sportember!
Here’s an interesting one: veteran CB Tramon Williams is visiting the Packers, the team he’s previously spent over a decade with.
alatriste
Lassan valaki Metthewst is felhívhatja 😉
Gondolj azokra a meccsekre, amikor Josh Jackson kezdett King helyett...Közben az örökifjú Tramon járt viziten a csapatnál.King-nél nem lehet sokkal rosszabb 😁
alatriste
Pep71
King egyebkent nem olyan veszes, csak Alexanderrel osszehasonlitva nagy a kontraszt. Jonak persze nem mondanam, de kozepes azert megvan.
Közben az örökifjú Tramon járt viziten a csapatnál.King-nél nem lehet sokkal rosszabb 😁
alatriste
Liverpool Fc
By that metric, the contract would have given Jones an average of at least $12.5 million per season, per OverTheCap.
Jones’ representation ultimately declined Green Bay’s offer because “big guaranteed money” was missing, according to Demovsky. Subsequently, Jones parted ways with his former agent and has since hired Drew Rosenhaus."(Packerswire)
A GOAT a Packers csapatát erősíti!Remek belépő!👍
SGBP
Üdv a klubban!
Gyerekek, én egyre idegesebb vagyok. Az ellenfélnél is klasszisok támadásban, védekezésben, plusz a GOAT. Szinte tökéletes játékra lesz majd szükség ellenük, elejétől a végéig. Remélem Suh nem mászik bele Rodgers fejébe, sem képletesen, sem szó szerint.Egyszer már elmeséltem, konkrétan álmodtam arról, hogy a GB döntőt játszik a Peccel, és nagyon csúnyán kikapunk, TB szórja a TD-ket.
Gergőbácsi
Nos: ez egyértelműen azt jelenti, hogy amennyiben a GB nem a SB-ban, hanem az NFC-döntőben találkozik egy olyan csapattal, amelyiknek ugyan TB a QB-je, de ez a csapat nem a New England, hanem a Tampa, akkor kétséget kizáróan Packers W születik.
(Az infó teljesen megbízható álomfejtőktől származik.)
Gyerekek, én egyre idegesebb vagyok. Az ellenfélnél is klasszisok támadásban, védekezésben, plusz a GOAT. Szinte tökéletes játékra lesz majd szükség ellenük, elejétől a végéig. Remélem Suh nem mászik bele Rodgers fejébe, sem képletesen, sem szó szerint.Lehetőleg a lábára se másszon rá.
Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Youtube-on szembe jött velem Aaron Rodgers 2005-ös Draft csúszása és ami a színfalak mögött zajlott. Főleg az volt érdekes kiben mi zajlott le a döntések miatt...Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki döntésével lehetővé tette azt, hogy a 24. választásnál még bent legyen.
Aki esetleg nem látta, érdemes megnézni:
www.youtube.com/watch?v=SaWu4eK71Pc&ab_channel=NFLFilms
Petila