NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
SBL
2 216
Youtube-on szembe jött velem Aaron Rodgers 2005-ös Draft csúszása és ami a színfalak mögött zajlott. Főleg az volt érdekes kiben mi zajlott le a döntések miatt...Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki döntésével lehetővé tette azt, hogy a 24. választásnál még bent legyen.
Aki esetleg nem látta, érdemes megnézni:
www.youtube.com/watch?v=SaWu4eK71Pc&ab_channel=NFLFilms
Petila
több mint 3 éve
Petila
687
Youtube-on szembe jött velem Aaron Rodgers 2005-ös Draft csúszása és ami a színfalak mögött zajlott. Főleg az volt érdekes kiben mi zajlott le a döntések miatt...Aki esetleg nem látta, érdemes megnézni:
www.youtube.com/watch?v=SaWu4eK71Pc&ab_channel=NFLFilms
több mint 3 éve
Willie Parker
15 410
www.youtube.com/watch?v=p1repOMmawoOFF
A McAfee lassan hivatalos média partnere lehetne a csapatnak.
Fontos_Vidra
McAfee-nek ezzel a névvel az egészségügyben kellene vírusirtóként dolgoznia
ON
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
www.youtube.com/watch?v=p1repOMmawoA McAfee lassan hivatalos média partnere lehetne a csapatnak.
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 3 éve
gbol
383
A 30 pont felét gyakorlatilag a védelem kaparta össze, ugyanakkor azt mondják, hogy a Tampának kevésbé fekszik a Saint védelme. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog muzsikálni a Packers védelem egy sokkal összetettebb támadósor ellen, mint amivel az utóbbi hetekben találkozott.. Ugyanakkor a Packers O hogy tud majd menni a TB D ellen (azon a fronton meg hozzáértők szerint a múltkori meccshez képest sokat billent a mérleg nyelve a Packers felé).Mondjuk azzal nem sokan számoltok itt, hogy azért a Packers védelme ellen nem biztos, hogy ugyanolyan számokat hoz a Buccaneers támadósora, mint a Saintsé ellen. Bár az a durva, hogy a 30 pont így is meglett megint, sorozatban az ötödik meccsen. Ami nekem félelmem, hogy a Bucs-védelem ellen kb mindenkinek lehet egy félpályás TD-passza, Rodgersnek meg ez eléggé luxusGondolataim vannak…😊 Az alapszakaszban úgy kaptunk ki 38-10-re a Tampától, hogy 10-0-ra még mi vezettünk, aztán az első negyed után egyetlen pontot se raktunk fel a táblára. Rodgers viszont dobott két INT-et. (Az egyik pick6, a másik majdnem az.)Én az elmúlt hetekben főleg a TB-t szerettem volna elkerülni, de most valahogy jobb előérzetem van. Ebben közrejátszhat, hogy mi sikeresek voltunk a liga talán legjobb védelme ellen, a Tampa támadósora pedig nem tűnt annyira lehengerlőnek a NO ellen.
Na, ilyen összeomlás még egyszer egész biztosan nem lesz. Pszichésen talán jobb is, hogy nem azok a Szentek jönnek, akiket a harmadik fordulóban már viszonylag simán legyőztünk. A Tampa ellen nincs meg annak a veszélye, hogy elbizakodottá válik a csapat.
Az alapszakaszban idegenben kaptunk ki, most pedig hazai pályán játszunk. Ezt még akkor is a pozitív előjelek közé sorolom, ha a Tampának vendégként idén jobb volt a mérlege, mint otthon.
Még valami: tavaly mintha a csapatot is meglepte volna, hogy NFC-döntőbe került. Most elég egyértelműnek látom – elég csak Tonyan írására gondolni –, hogy a Green Bay Packers SB-t akar nyerni. Úgy legyen!😊😊😊
nagylaza
Most úgy gondolom, hogy pontos játékkal, eladott labdák nélkül nyerhetünk.
S erre képes lehet a csapat. Nem lesz könnyű, de lehetséges.
esz-ki-mo
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk azzal nem sokan számoltok itt, hogy azért a Packers védelme ellen nem biztos, hogy ugyanolyan számokat hoz a Buccaneers támadósora, mint a Saintsé ellen. Bár az a durva, hogy a 30 pont így is meglett megint, sorozatban az ötödik meccsen. Ami nekem félelmem, hogy a Bucs-védelem ellen kb mindenkinek lehet egy félpályás TD-passza, Rodgersnek meg ez eléggé luxusGondolataim vannak…😊 Az alapszakaszban úgy kaptunk ki 38-10-re a Tampától, hogy 10-0-ra még mi vezettünk, aztán az első negyed után egyetlen pontot se raktunk fel a táblára. Rodgers viszont dobott két INT-et. (Az egyik pick6, a másik majdnem az.)Én az elmúlt hetekben főleg a TB-t szerettem volna elkerülni, de most valahogy jobb előérzetem van. Ebben közrejátszhat, hogy mi sikeresek voltunk a liga talán legjobb védelme ellen, a Tampa támadósora pedig nem tűnt annyira lehengerlőnek a NO ellen.
Na, ilyen összeomlás még egyszer egész biztosan nem lesz. Pszichésen talán jobb is, hogy nem azok a Szentek jönnek, akiket a harmadik fordulóban már viszonylag simán legyőztünk. A Tampa ellen nincs meg annak a veszélye, hogy elbizakodottá válik a csapat.
Az alapszakaszban idegenben kaptunk ki, most pedig hazai pályán játszunk. Ezt még akkor is a pozitív előjelek közé sorolom, ha a Tampának vendégként idén jobb volt a mérlege, mint otthon.
Még valami: tavaly mintha a csapatot is meglepte volna, hogy NFC-döntőbe került. Most elég egyértelműnek látom – elég csak Tonyan írására gondolni –, hogy a Green Bay Packers SB-t akar nyerni. Úgy legyen!😊😊😊
nagylaza
esz-ki-mo
több mint 3 éve
Rubens
830
Nem is mi lennénk😀😀😀Vasárnap jó eséllyel egész nap havazni fog Green Bayben, érdekes lesz🙂 Tampában meg egész héten huszonfokok és napsütés😀Milyen ironikus, pont akkor vagytok hazai pályán, amikor egy olyan QB megy akinek a hó, és a hideg hazai pálya. Az összes többi évben ez mekkora előny lenne a "dóm QB"-al szemben.
Rubens
Nomac
több mint 3 éve
Vasárnap jó eséllyel egész nap havazni fog Green Bayben, érdekes lesz🙂 Tampában meg egész héten huszonfokok és napsütés😀Milyen ironikus, pont akkor vagytok hazai pályán, amikor egy olyan QB megy akinek a hó, és a hideg hazai pálya. Az összes többi évben ez mekkora előny lenne a "dóm QB"-al szemben.
Rubens
több mint 3 éve
Rubens
830
Vasárnap jó eséllyel egész nap havazni fog Green Bayben, érdekes lesz🙂 Tampában meg egész héten huszonfokok és napsütés😀
több mint 3 éve
nando89
3 905
Teljesen más meccs jön most mint az La volt , a vedelemnek is főleg a passzok megállítására kell törekedni majd , Tampa nem olyan futás orientált mint a rams, támadó oldalon pedig most passz játék irányába kell jobban elmozdulni , sztm folyamatosan blitzelni fognak ez volt az amivel nagyon megvertek az alapszakasz meccsen , de egy éles Aaron ezeket nagyon meg is tudja majd büntetni .Én bizakadom hazai pályán ha nehezen is de behuzzuk 😊
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Gondolataim vannak…😊 Az alapszakaszban úgy kaptunk ki 38-10-re a Tampától, hogy 10-0-ra még mi vezettünk, aztán az első negyed után egyetlen pontot se raktunk fel a táblára. Rodgers viszont dobott két INT-et. (Az egyik pick6, a másik majdnem az.)Én az elmúlt hetekben főleg a TB-t szerettem volna elkerülni, de most valahogy jobb előérzetem van. Ebben közrejátszhat, hogy mi sikeresek voltunk a liga talán legjobb védelme ellen, a Tampa támadósora pedig nem tűnt annyira lehengerlőnek a NO ellen.
nagylaza
több mint 3 éve
Gondolataim vannak…😊 Az alapszakaszban úgy kaptunk ki 38-10-re a Tampától, hogy 10-0-ra még mi vezettünk, aztán az első negyed után egyetlen pontot se raktunk fel a táblára. Rodgers viszont dobott két INT-et. (Az egyik pick6, a másik majdnem az.)Na, ilyen összeomlás még egyszer egész biztosan nem lesz. Pszichésen talán jobb is, hogy nem azok a Szentek jönnek, akiket a harmadik fordulóban már viszonylag simán legyőztünk. A Tampa ellen nincs meg annak a veszélye, hogy elbizakodottá válik a csapat.
több mint 3 éve
Én már nyugodt vagyok (sajnos), de gondban lettem volna egy Arod-Brees konf döntőnél kiért szorítsak. Így most nincs probléma, fújjátok ki Brady orrát!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Kampman
28 360
Ha az SB nem is jött össze, de azért csak sor fog kerülni egy Rodgers-Brady playoff meccsre.
több mint 3 éve
pecsi92
505
A Tampa elleni alapszakasz meccsen akadt sajnos, és az hozta a fordulatot, pedig addig jól mentünk. Remélem tanult a csapat belőle, nem verhetetlen egység ez a Tampa, jó lenne Bradynek is odapörkölni.Bejött a kevésbé várt forgatókönyv, de azért azt nem lehet mondani, hogy ez a Tampa verhetetlennek tűnik. Persze: az INT-ekkel nagyon kell vigyázni.Szerencsere nem sok volt Rodgersnek iden, es nem most kell elkezdeni. 😉
nagylaza
Vrij6
több mint 3 éve
Bejött a kevésbé várt forgatókönyv, de azért azt nem lehet mondani, hogy ez a Tampa verhetetlennek tűnik. Persze: az INT-ekkel nagyon kell vigyázni.Szerencsere nem sok volt Rodgersnek iden, es nem most kell elkezdeni. 😉
nagylaza
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Cruyffista
3 357
Légyszi nyomjátok szét ezt a túlértékelt csürhét. De ne csak úgy ímmel ámmal. Legyen történelmi szinten fájdalmas. A nap amikor hatalmas Arod visszavonultatta Bradyt. Köszi.
több mint 3 éve
Bejött a kevésbé várt forgatókönyv, de azért azt nem lehet mondani, hogy ez a Tampa verhetetlennek tűnik. Persze: az INT-ekkel nagyon kell vigyázni.
több mint 3 éve
Pep71
2 609
Goff ellen nem tűnt valami jónak a sec, annak ellenére , hogy Jaire tényleg mindig levesz egy embert , nem is igen dobnak felé, brutális.Szerintem megint ott leszünk , hogyha AR mellett csak egyszer lenne egy top10 def..Az egesz szezon szamait nezve a defense a top10 hataran van (futas ellen, ha engedett yard/carryt nezunk, 15-16 korul, ez az egyik gyengebb stat), az elmult 6-7 meccset nezve meg ennel is jobb. Ezalatt kevesebb, mint 17,5 pontot engedtek - OK, hogy nem minden ellenfel rendelkezett top tamadosorral, de ezek a szamok akkor is jok. Sokat szamit, hogy Clark a serulese utan ugy tunik, ujra csucsformaban van, hogy Gary elkezdte megmutatni, miert volt elsokoros, hogy Alexander konzisztensen levesz egy embert, es hogy a safetyk is sokkal jobbak, mint a szezon elejen, bar tegnap ez utobbi pont nem volt igaz.
Pep71
Ha a vedelem ezt megkozelitoleg tudja hozni, akkor bizhatunk az offense-ben, hogy ennel azert tud tobb pontot szerezni, es a special teamben, hogy talan egyszer vegre lehoznak egy meccset amator hibak nelkul.
casaubon
Nekem Pettine úgy tűnik semmilyen pluszt nem tud hozzáadni def-hez.
Ahogy írtam is , ha jön a sack akkor van csak esély , különben simán halad az ellenfél, tegnap is olyan üresen voltak a Rams elkapók, hogy Goff teljesen jó QB-nak tűnt a sérülése ellenére is.
Szvsz a következő lehetséges ellenfelek védelmei sokkal jobbak mint a GB védelme, az offensen túl nagy nyomás lesz, hogy mindig rakják fel a pontokat , szerintem ezt nem lehet majd bírni és a time of possesion sem lesz mindig ilyen jó , mint most.
A ST-n is addig jó röhögni , ameddig egy szoros meccsen nem jön a szokásos fumble/visszahordott TD/kihagyott xp. Nem is emlékszem a GB-nek mikor volt visszahordott pontja.(talán Cobb-nak még)
több mint 3 éve
casaubon
2 430
Szerintem megint ott leszünk , hogyha AR mellett csak egyszer lenne egy top10 def..Az egesz szezon szamait nezve a defense a top10 hataran van (futas ellen, ha engedett yard/carryt nezunk, 15-16 korul, ez az egyik gyengebb stat), az elmult 6-7 meccset nezve meg ennel is jobb. Ezalatt kevesebb, mint 17,5 pontot engedtek - OK, hogy nem minden ellenfel rendelkezett top tamadosorral, de ezek a szamok akkor is jok. Sokat szamit, hogy Clark a serulese utan ugy tunik, ujra csucsformaban van, hogy Gary elkezdte megmutatni, miert volt elsokoros, hogy Alexander konzisztensen levesz egy embert, es hogy a safetyk is sokkal jobbak, mint a szezon elejen, bar tegnap ez utobbi pont nem volt igaz.
Pep71
Ha a vedelem ezt megkozelitoleg tudja hozni, akkor bizhatunk az offense-ben, hogy ennel azert tud tobb pontot szerezni, es a special teamben, hogy talan egyszer vegre lehoznak egy meccset amator hibak nelkul.
több mint 3 éve
Az ST-t szerintem békén kellene hagyni – úgy, ahogy van. A mókás jelenetekkel megnevettetjük az ellenfelet, ezzel legyengítjük és elvonjuk a figyelmét. Ügyes taktika.
több mint 3 éve
Pep71
2 609
Hú, nagy kő esett le a szívemről...Nálam az O# sokkal jobb értékelést kapna mint a D#.
Az Off alapvetően jó volt, de a drop-ok és pár pontatlan passz megbosszulhatták volna magukat.
Értékelés: 7/10
A Def szépen hozta a javuló tendenciát futásvédelemben, a rövidpasszos játékot időnként nyelték, de ez most belefért, mert jött hozzá néhány szép védekezés is, fontos pillanatokban
Értékelés: 8/10
ST: ....... (halk benny hill zene a távolban)
Értékelés: 1/10 (s az az egy is csak Crosby miatt)
Szép volt fiúk, s reméljük, ennél még jobb jöhet a konf. döntőben!
esz-ki-mo
Nr.1 Védelem ellen simán ment a futás , nulla nyomás Rodgers-en, hosszú drive-ok, amik kizsigerelik az ellenfél védelmét. 2-3 drop volt, de ez mindig bent van a pakliban( mert ugye QB kellett az idei drafton nem WR..), meg az hogy az első félidő végén AR nagyon TD-t akart.
Viszont a védelem nekem annyira nem tetszett. Főleg, hogy Goff sokáig szinte nem is rontott passzt, volt h 2 és fel perc alatt 10-15 yardos passzokkal mentek végig , úgyhogy meg 3. Kísérletre sem vol szükségük. Akkor volt jó a def , amikor valamelyik falember megverte az emberét, de ez nem hiszem hogy, Pettine érdeme lenne. King nagyon gyenge volt , folyamat alázva volt.
ST-nél egyetértünk , röhej.
Örülök a győzelemnek, de szerintem ilyen D#-vel és ST-vel nem lehet SB-t nyerni, mert lesz olyan csapat akik nem hagynak majd ennyi esélyt, pedig az O# nagyon egyben van, az O-line az egész egyszerűen fantasztikus volt(Jenkins brutális fogás volt, Linsley-t is megtartanám, AJ karára simán, Ilyen fal mögött bárki tud futni).
Nálam az Offense:9/10
Defense:6/10
ST: hagyjuk is 😁
Szerintem megint ott leszünk , hogyha AR mellett csak egyszer lenne egy top10 def..
Remélem rám cáfolnak a fiúk és sima SB win lesz.
Go Pack Go!
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Hú, nagy kő esett le a szívemről...Az Off alapvetően jó volt, de a drop-ok és pár pontatlan passz megbosszulhatták volna magukat.
Értékelés: 7/10
A Def szépen hozta a javuló tendenciát futásvédelemben, a rövidpasszos játékot időnként nyelték, de ez most belefért, mert jött hozzá néhány szép védekezés is, fontos pillanatokban
Értékelés: 8/10
ST: ....... (halk benny hill zene a távolban)
Értékelés: 1/10 (s az az egy is csak Crosby miatt)
Szép volt fiúk, s reméljük, ennél még jobb jöhet a konf. döntőben!
több mint 3 éve
Ezen belül a passzolt yardok 296 itt, 148 ott. A futottak 188 itt, 96 ott. Nem lehet okunk panaszra.From ELIAS: The Packers finished with 484 total yards on offense. That's the most against a No. 1 defense (in terms of yards per game) in a playoff game since the merger. https://t.co/y5a7uQgDwM
— Rob Demovsky (@RobDemovsky) January 17, 2021
Tactful Cactus