NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
nando89
3 905
Félidőben nem lehetne cutolni ezt a nyomorult kinget?áhh ne is mond , komolyan nevetséges. és én még azt mondtam h átlag közeli ... úr isten , inkább a 40 éves Tramon.
Rubens
több mint 3 éve
Rubens
830
Félidőben nem lehetne cutolni ezt a nyomorult kinget?
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Máshogy várom ezt a főcsoportdöntőt mint tavaly vagy a Falcons ellen. Vagy akar a hawks ellenit. Es nem csak a hazai pálya, de úgy érzem most eselyesek vagyunk eloszor Rodgers palyafutasa soran. Es ez sokszorosara noveli a varakozast!A Bears elleni meccsen nem volt olyan NFL.com szakértő, aki nem a Packersre tippelt volna 😊
Estere Go Pack Go!!!
amaru
több mint 3 éve
gerappa
109
Na a sikeres vizsgám tiszteletére a fiúk is nyerhetnének ma este🦾😝Sör bekészítve , kezdődjön már..
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Ez alapján sima hazai.🥶www.packerforum.com/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FUgZvsj8.png%3F1&hash=be844f3715ba7d4684b71a7a161d88e5
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
amaru
153
Máshogy várom ezt a főcsoportdöntőt mint tavaly vagy a Falcons ellen. Vagy akar a hawks ellenit. Es nem csak a hazai pálya, de úgy érzem most eselyesek vagyunk eloszor Rodgers palyafutasa soran. Es ez sokszorosara noveli a varakozast!Estere Go Pack Go!!!
több mint 3 éve
D-Train
29
www.youtube.com/watch?v=p_245qEDOnkVégre GAMEDAY! 😤😁
Hát akkor jöjjön aminek jönnie kell
The Time Is Now!
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Időközben szépen hull a hó Green Bay-ben...
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Hülyén hangzik de én nyugodt vagyok, úgy érzem h ez most valahogy "jár " nekünk..tudom h nincs ilyen persze de mégis 😊De ebből a Seahawkson és a Falconson is bosszút állt Brady, szóval most szépen engedni kellene nyerni ezért 😊
2010 óta 3x jutottunk el ide 2x 0 sansz volt egyszer aFalcons tavaly meg a 49ers mészárolt le minket úgy h már félidőre nem volt esély..
Aztán van ugye az az emlékezetes Seahawks meccs 2015-ből amit nem hiszem h valaha kiheverek ...kösz Bostick..
Közös h mind idegenben történt , most úgy gondolom h otthon ha nehezen is de belépünk a kapun 😊
#WinForTed
nando89
Vita Veatol várok én nagy meccset, hogy legyen belső nyomás is, több hely Suheknak, meg néhány White megiramodast. Ha a front seven így, a teljes formájában végre megint pusztíthat, rossz napja lehet Rodgersnek, ami kellene is, mert ha nem fog pusztítani, akkor a Bucsnak lesz az 😊
Fordítva pedig csak azt remélem, hogy nem minden first down középső futás lesz, hogy aztán harmadik és rövidre 30-40 yardos incomplete jöjjön, mert kB ennyi kreativitásbol sikerült hozni az év nagyjat
több mint 3 éve
Nagyon jó, alapos elemzés. Nem is tudom, ki írta...😊 fuzovelkifele.com/2021/01/vegre-otthon-gopackgo/?fbclid=IwAR0WVmkc1vnEi20E1CoDguxe9CsteskSnm4arc0r1OIuUMbunIB4ygQ5IFw
több mint 3 éve
SGBP
280
bleacherreport.com/post/green-bay-packers/43e8d866-7a3c-4ae9-9128-f847e1836092Jó kis videó lett ez...😎🧀🧀🏈🏈
SGBP
több mint 3 éve
SGBP
280
bleacherreport.com/post/green-bay-packers/43e8d866-7a3c-4ae9-9128-f847e1836092
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Dexter William RB-t elkuldte a csapat a gyakorlobol (is). Nekem meglepo volt. Miert pont ő, miert pont most?Szerepe nem volt, de mivel iden valoszinuleg veszitunk futot, meglepett...
több mint 3 éve
Az NFL Throwback youtube csatorna (amit egyébként ajánlok mindenkinek) a holnapi meccs tiszteletére felrakta az eddigi egyetlen Packers-Bucs playoff-meccs 20 perces összefoglalójátMost vasárnapra több szerzett ponttal kalkuláltam, de - legyen így - kiegyezem a 21:7-el.
1998 január. A Packers címvédésre készül, még soha nem kapott ki playoff-meccsen a Lambeau-n. Favre sorozatban harmadjára MVP (ezúttal megosztva Barry Sanders-szel). Az ellenfél a Buccaneers, akik ekkor divízióriválisok, hiszen még létezik az NFC Central (ami gyakorlatilag a mai North + Tampa). Tony Dungy másodéves HC-ként vitte őket a rájátszásba, elég nagy meglepetésre.
www.youtube.com/watch?v=CLyGX-sAX2k
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Az NFL Throwback youtube csatorna (amit egyébként ajánlok mindenkinek) a holnapi meccs tiszteletére felrakta az eddigi egyetlen Packers-Bucs playoff-meccs 20 perces összefoglalóját1998 január. A Packers címvédésre készül, még soha nem kapott ki playoff-meccsen a Lambeau-n. Favre sorozatban harmadjára MVP (ezúttal megosztva Barry Sanders-szel). Az ellenfél a Buccaneers, akik ekkor divízióriválisok, hiszen még létezik az NFC Central (ami gyakorlatilag a mai North + Tampa). Tony Dungy másodéves HC-ként vitte őket a rájátszásba, elég nagy meglepetésre.
www.youtube.com/watch?v=CLyGX-sAX2k
több mint 3 éve
Igen, Ted mellett van egy másik kegyeleti okunk is a W-re!Elég a vesztes NFC-döntőkből. „It is time!”Big LIKE
Tactful Cactus
nando89
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Tramon felhozva az 53ba!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Megpróbáltam szavakba önteni az izgatottságom a holnapi meccsel kapcsolatban. A szokásos szóvicceimnél talán kicsit többet is érdemel ez a meccs.Egy NFC-döntő margójára
Brady-Rodgers összecsapás a rájátszásban. Pazar. Melyik Super Bowl-ról is beszélünk? Hmm.
Brady már kétszer is hiába várta a Packerst a nagydöntőben. Először Bostick gondolta úgy, hogy bekerül a történelemkönyvekbe (sikerült), majd az Atlanta – a nagy leolvadás előtt – hideg nyugalommal végezte ki a Green Bay-t. Bár már nem „Brady-ért” játszottunk, de hasonlóan „felemelő” volt a 49ers elleni tavalyi NFC-döntő is. Mondhatnánk, hogy nem a Packers műfaja az NFC-döntő, de az van, hogy a Super Bowl-ba csak ezen át lehet bejutni. Illetve van egy másik út is: az AFC-döntő. Arra viszont nem nagyon apellálhatunk…
Visszatérve az NFC-döntőre. Van itt egy érdekesség, ami nem sok jót ígér: mindhárom vesztes konferenciadöntő ellenfelével az adott évben már az alapszakaszban is találkozott a Packers. 0-3. Az idei legnagyobb verést pedig pont a Tampa Bay-től szenvedte el a csapat. Idegenben. Tényleg, az említett három-három vereség is mind idegenben történt, alapszakasz, konferenciadöntő egyre megy.
Na, itt jöhet az első kapaszkodó. A Lambeau Field: ahol lesznek talán 8000-en, nincs utazás, van viszont hideg és hó. Meg talán egy kicsi túlmisztifikálás is. Hogy is volt az a Giants elleni NFC-döntő? Ha jól számolom a megnyert SB utáni hazai playoff mérlegünk 4-3. Talán a legfájóbb a 15-1-es alapszakasz utáni L, újfent a Giants ellen. De valami előnyt azért csak jelent a hazai pálya, különben miért teper érte oly sok csapat.
Brady. Óriási dolog, amit letett az asztalra. Mindkét konferenciadöntőben játszani kezdő irányítóként, fél kilónyi bajnoki gyűrű után. Ez a győztes mentalitás. GOAT témában ld. Bucs csapatfórum.
Félelmeim: Brady 6-8 yardos passzokkal, komfortosan a zsebben végighalad. A kritikus 3. kísérleteket megdobja a 4&1-eket sneak-eli. Inkább a fumbe-októl tartok mint az INT-ektől. A special teamről meg sem emlékeznék.
Bizodalmam: Rodgers – MVP, LaFleur – nekem voltak fenntartásaim vele szemben, de megkedveltem. Ha beviszi a csapatot a döntőbe az aláírásomat is módosítom majd. Más a hangulat, a hívások, a játék és a kommunikáció pályán belül és azon kívül is. Rodgers-t kezelni elég reménytelen feladat, de ha nincs sok „stupid fucking call” azért tudnak haladni. LaFleur újraformálta ezt a csapatot. Az emberanyag egy része még Ted Thompson munkásságát dicséri – alatriste ezt frankón összefoglalta – elég csak az első pick-jére gondolni. Szóval ’win for Ted’.
Még mindig LaFleur. Mekkora edzői teljesítmény kell ahhoz, hogy egy ilyen draft után megint a SB kapujában legyünk? A szezon elején még azt gondoltam, hogy frankón bezártuk a Super Bowl window-t ezzel az agyatlan drafttal, de most úgy tűnik csak egy szúnyoghálót rakott fel a front office. Az ablak még nyitva,
További reményeim: nyomást tudunk helyezni Brady-re. És ha minden kötél szakad még mindig ott van Arians.
Hiányzik nekem három játékos akik a Packers-szel nem nyertek gyűrűt és most jó lenne ha velük harcolnánk ki az SB-részvételt. Cobb, Daniels, Peppers. Ez utóbbit jobban sajnáltam a Seahawks elleni vesztes NFC-döntő után mint az ős-Packers játékosokat.
„MlF fiatal edző, lesz ő még a Super Bowl-ban, ha most nem sikerülne.” Elképzelhető, de az már nem ez a keret lesz. Nem jövőre vagy 3 év múlva kell SB-t játszani (nyilván akkor is lehet), amikor majd jó draftunk lesz és végig haza pálya a playoffban… A draft ellenére vagyunk végig otthon!
Holnap kell nyerni. Azért, hogy ez a csapat, ezzel a kerettel, játékosokkal, edzőkkel, személyzettel játszhasson SB-t.
Elég a vesztes NFC-döntőkből. „It is time!”
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ezzel most idegesíteni szerettél volna vagy megnyugtatni?2010 óta 3x jutottunk el ide 2x 0 sansz volt egyszer aFalcons tavaly meg a 49ers mészárolt le minket úgy hogy már félidőre nem volt esély
nando89Mike Pettine made the #Packers defense watch the NFC Championship Game loss to the #49ers. If it's a game fans want to forget, how do you think the players feel?
— Peter Bukowski (@Peter_Bukowski) January 22, 2021
The only starter on this defense who wasn't there for it was Krys Barnes. They're pissed.
r.baggio
több mint 3 éve
2010 óta 3x jutottunk el ide 2x 0 sansz volt egyszer aFalcons tavaly meg a 49ers mészárolt le minket úgy hogy már félidőre nem volt esély
nando89
Mike Pettine made the #Packers defense watch the NFC Championship Game loss to the #49ers. If it's a game fans want to forget, how do you think the players feel?
— Peter Bukowski (@Peter_Bukowski) January 22, 2021
The only starter on this defense who wasn't there for it was Krys Barnes. They're pissed.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A mainstream állásponttal szemben nem gondolom, hogy egy TOP5-be tartozó RB-t nagyobb rizikó nélkül el lehet engedni, ha jó a játékrendszer. Persze: pótolható, de egy átlagosnál jobb, zseniálisnál rosszabb futó esetében csak 80-90 százalékig. Ez a 10-20 százalék különbség viszont olyan extrát jelent, amin sokszor meccsek dőlnek el. Szerintem kb. ennyi a differencia AJ és Williams között.A sapkát elnézve én se tudom, hogyan lehet AJ-t megtartani, könnyű szívvel azonban semmiképpen sem engedném el. Dillonnal egy olyan komplex és kiismerhetetlen run jött össze, ami az ARod-féle passzjátékkal – és a végre értékelhető TE-produktummal – megspékelve tényleg „halálos fegyver” az O-ban.
A többire majd visszatérek, ha legyőztük a Tampát és utána begyűjtöttük a Gyűrűt.😊😊😊
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Elvileg tavaly draftoltunk centert...En is inkabb Lindley parti vagyok. AJ visszautasitott egy NFL RB top5 atlagu fizetest, mert alacsony volt a garantalt penz benne. Nem hiszem, hogy ezek utan (foleg a jovore josolt 190M koruli capnel) nem fog nalunk jatszani. Egy RBnek pedig mindent ki kell sajtolnia a maga 6-7 termekeny eveben (es ebbol 4 ev ujonc fizezessel van). De nagyon orulnek neki en is. Es ne feldjuk, Jamaal Williamsnak is lejar iden a szerzodese. Inkabb legyen Lindsley, Williams, Dillon ujonc RB, mint Jones, Williams, Dillon, ujonc C (persze itt is lehet, hogy valaki az aktualis keretbol Linsley helyere kerul, de visszaeses nagyobb lenne, mint az elso esetben).King egy átlag kozeli cb , és ahol van egy Jaire sztm kb belefer , persze lehetne a párja egy Ramsey is csak nincs realitasa, ami miatt ő csalódás az h magasan lett pickelve és ahhoz képest nem hozta amit vártunk/ vártak sokan .Oké hogy van egy Jaire, de legyünk már annyira telhetetlenek, hogy egy tehetséges Corner legyen a párja legalább 4 évekig.
Ambivalens nekem csávó nagy de meg közepes pénzt sem vagnek hozza de olcsóért simán tartanám .
Egyébként 99% biztos vagyok benne h nem
Fogjuk itt tartani , vagy Aaron Jones lesz megfizetve vagy Linsley, én remelem Linsley barmennyire is szeretem Jonest :/
nando89
Nem kell messzire menni, de egy Jamel Dean-t vagy egy Carlton Davis-t mindenki szívesebben nézegetne egy 2. és 3. Kör végéért...
Nem tudom hogyan, tudom, hogy lehetetlen, de vhogy jó lenne AJ-t és Linsley-t is megtartani.
SGBP
gremi
En is Linsleyt valasztanam, de ellenervkent ott van az is, hogy barkit engedtunk el/esett ki a falbol az evek soran, azt potolni tudtuk (Lang, Sitton, Bulaga stb). Taylort is potolhatatlannak hittem. Amikor Trettert elengedtuk C-nek a Browns-hoz, akkor is azt gondoltam, nem fogjuk tudni helyettesiteni.
Szerintem Linsley tobbe fog fajni, mint AJ. Ha korulnezunk, h a futok mit mutatnak ligaszerte a NAGYPENZERT, hat, jobb, ha felgyujtjuk a koteget a palya kozepen...
több mint 3 éve
gremi
118
En is inkabb Lindley parti vagyok. AJ visszautasitott egy NFL RB top5 atlagu fizetest, mert alacsony volt a garantalt penz benne. Nem hiszem, hogy ezek utan (foleg a jovore josolt 190M koruli capnel) nem fog nalunk jatszani. Egy RBnek pedig mindent ki kell sajtolnia a maga 6-7 termekeny eveben (es ebbol 4 ev ujonc fizezessel van). De nagyon orulnek neki en is. Es ne feldjuk, Jamaal Williamsnak is lejar iden a szerzodese. Inkabb legyen Lindsley, Williams, Dillon ujonc RB, mint Jones, Williams, Dillon, ujonc C (persze itt is lehet, hogy valaki az aktualis keretbol Linsley helyere kerul, de visszaeses nagyobb lenne, mint az elso esetben).King egy átlag kozeli cb , és ahol van egy Jaire sztm kb belefer , persze lehetne a párja egy Ramsey is csak nincs realitasa, ami miatt ő csalódás az h magasan lett pickelve és ahhoz képest nem hozta amit vártunk/ vártak sokan .Oké hogy van egy Jaire, de legyünk már annyira telhetetlenek, hogy egy tehetséges Corner legyen a párja legalább 4 évekig.
Ambivalens nekem csávó nagy de meg közepes pénzt sem vagnek hozza de olcsóért simán tartanám .
Egyébként 99% biztos vagyok benne h nem
Fogjuk itt tartani , vagy Aaron Jones lesz megfizetve vagy Linsley, én remelem Linsley barmennyire is szeretem Jonest :/
nando89
Nem kell messzire menni, de egy Jamel Dean-t vagy egy Carlton Davis-t mindenki szívesebben nézegetne egy 2. és 3. Kör végéért...
Nem tudom hogyan, tudom, hogy lehetetlen, de vhogy jó lenne AJ-t és Linsley-t is megtartani.
SGBP