NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
Hali.Sziasztok!Üdv a fórumon! 😊
Szerintetek az érkezőket elnézve milyen pozícióra várhatók játékosok a drafton az első körben?
1/12-n pass rusher vagy így az már leves ?
Üdv.
gerappa
Két érkező + a rotáció megléte mellett már nem pass rushert várok. Bár ha leesik valaki nagy szerelme Gut-nak ám legyen.
OL szerintem még mindig valid lehet. Bulaga idős és sérülékeny, Turner azért nem top playa. Top RT-k, top OG-k nagy része pedig vélhetően elérhető lesz 1/12-on.
S-t ott reachnek éreznék szóval ha nem jön vissza Wilk akkor esetleg a def falat dobnám még be... Bár a Daniels - Clark - Lowry kezdő sorral sincs nagy bajom főleg, hogy vannak már potens OLB-k is.
Martinez mellé esetleg vki?
De a legtöbb helyen megleszünk szóval BPA
alatriste
Szerintem több jó megoldás van az 1/12-re amiket rangsorolnék a jelen helyzet alapján:
1. Letrade
Nem tudom pontosan, hogy idén hány játékos kapott "blue chip" besorolást, de kötve hiszem, hogy akármelyik lecsúszna hozzánk (max egy nagy QB rush esetén)
2. 3-4 DE vagy DT
Mivel a top tehetségek már nem lesznek elérhetők maradnak a rizikósabbak (R.Gary, M.Sweat). Én Lowry-t nem tartom kezdő szintnek személy szerint, csak egy jó cserének, ezért Wilknek örülnék ha visszajönne. (B. opció még letrade és a Ferrel, Burks, Simmons trióból húzni akár)
3. OL
J.Taylor már valószínűleg addigra ki fog menni és értéken talán J.Williams maradna. Nem tudom megérné-e az 1/12-t érte adni, szerintem inkább nem. A többi meg eléggé reach lenne. (Nekem szimpibb a 44-re egy Lindtsrom vagy Andrews pl.)
4. TE/WR.
Értékben nekem inkább reach ez a két poszt még itt.
Metcalf és Hockinson akik szóba jöhetnek (én az utóbbinak jobban örülnék, olyan T.Kelce szerű a srác)
5. LB
Értékben csak D.White jöhet szóba, nekem szimpi a srác, de szerintem ki fogja őt vinni a Bengals 1/11-en.
6. Secondary
Itt csak G.Williams jöhet szóba, de baromira nem örülnék neki. Akkor már inkább 1/30-on J.Abraham vagy N.Adderley.
több mint 6 éve
Mercedes Lewis +1 év, talán LaFleur használni is tudja majd alkalmanként.Erdekes lesz a helyzete, mert en ugy latom, mindenkepp huzunk meg TE-et. Graham gyakorlatilag WR-kent jatszik: egyaltalan nem, vagy altalaban nagyon rosszul blokkol), Big Bob Tonyan M. Lewistol kezdett mult evben blokkolast tanulgatni, de szinten elkapo TE.
alatriste
Marpedig MLF zona blokkolo rendszereben alap a jol blokkolo TE, nem is mindig csak 1 lenne ilyen a palyan. Lewis 14. szezonjaban ehhez tul keves es tul kockazatos. Tavaly a snapek kb. 15%-at toltotte a palyan, ami durvan bosszanto volt, de meg ha iden valtozik is ez, biztos vagyok benne, h legkesobb a draft tobbedik napjan hozunk el jol blokkolo TE-et ( szerintem lesz meg ilyen bent 4-5. korben is).
több mint 6 éve
Mercedes Lewis +1 év, talán LaFleur használni is tudja majd alkalmanként.Legalább valakinek nem lesz ismeretlen Nate Hackett és a rendszere. 😊
alatriste
Update: 2,1 milliót kap idénre.
twitter.com/APMarkLong/status/1105972829974077441
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Mercedes Lewis +1 év, talán LaFleur használni is tudja majd alkalmanként.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Brice-tol erzekeny bucsut vett a csapat. Gondolom, sokaknak hianyozni fog.
több mint 6 éve
Geronimo 1 éves szerződést kapott
több mint 6 éve
Azert a PFF cikke arnyalja kicsit Turner túlfizeteset:"...last year in Denver, he ended the season strong, as he yielded no sacks and just one quarterback hit in his final eight games. — @PFF_Josh"
Azert azt bírná Arod jovore is...
több mint 6 éve
Simán lehet. A kezdő FSn kívül szerintem a kezdőt mindenhova tudjuk.WR, TE?Sziasztok!Üdv a fórumon! 😊
Szerintetek az érkezőket elnézve milyen pozícióra várhatók játékosok a drafton az első körben?
Üdv.
gerappa
Két érkező + a rotáció megléte mellett már nem pass rushert várok. Bár ha leesik valaki nagy szerelme Gut-nak ám legyen.
OL szerintem még mindig valid lehet. Bulaga idős és sérülékeny, Turner azért nem top playa. Top RT-k, top OG-k nagy része pedig vélhetően elérhető lesz 1/12-on.
S-t ott reachnek éreznék szóval ha nem jön vissza Wilk akkor esetleg a def falat dobnám még be... Bár a Daniels - Clark - Lowry kezdő sorral sincs nagy bajom főleg, hogy vannak már potens OLB-k is.
alatriste
braxa88
De eleg sok helyre lehet upgradet hozni.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Inkább TE, ha lehet választani.WR, TE?Sziasztok!Üdv a fórumon! 😊
Üdv.
gerappa
alatriste
braxa88
több mint 6 éve
WR, TE?Sziasztok!Üdv a fórumon! 😊
Üdv.
gerappa
alatriste
több mint 6 éve
Valóban nagyon soknak tűnik. Főleg Za'Darius.Ezt szépen odatette a Packers...nem lesz könnyű dolga a csoport OL-jeinek 😊évi 16,5Mért és 13M-ért hoztak két olyan EDGE rushert akik nincsenek a top30ban se. nekem ez masszív pánik és túlfizetés,
Chargers LT
de az egyértelmű, hogy Rodgers karrierének hajráját meg kell tolni, és kb minden áron (Aaron.. jaj 😀) SBra kell hajtani. Ezért felemás érzéseim vannak a két igazolással.
braxa88
De ha a garantáltakat nézzük már nem annyira gigaösszegekről van szó.
Mondhatni azt, hogy az új szerzemények egy 4 éves prove it szerződést kaptak.
több mint 6 éve
Sziasztok!Üdv a fórumon! 😊
Üdv.
gerappa

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Sziasztok! Szerintetek az érkezőket elnézve milyen pozícióra várhatók játékosok a drafton az első körben?
Üdv.
több mint 6 éve
Az OTC szerint most van a csapatnak 23 mio pénze, úgy hogy csak Za' Darius szerződése nincs benne. Nézve a másik három új szerzemény számait nem hiszem, hogy 7-nél többel terhelné a sapit ebben az évben. Marad 16. Ha Tramon megy az majdnem 5-tel növelné a költhető pénzt. Tehát lenne 21, amiből 10+3 draft és Allison. A maradék 8-ba pedig bele lehetne tuszkolni a két úriembert, ha nagyon akarja a FO. Igaz akkor teljesen nullára futna pénz, ami itt nagyon szokatlan és TT biztos nagyadag szívgyógyszert rendelt meg előre felkészülve erre az eshetőségre.Kb. 10 milliot kell szamolni a draftra is. Allison, ha 2. koros tendert kap, ami varhato, akkor 3M korul lesz.www.acmepackingcompany.com/free-agency-2019-green-bay-packers/2019/3/12/18261914/packers-free-agency-projecting-contracts-salary-cap-hits-zadarius-preston-smith-amos-turnerWilkerson, Breeland és Allison még beleférhet. Vagy még egy nagyobb név kívülről. Főleg ha Tramont elküldik.
A szerződésekről egy kis írás. Ezek alapján még van 14-14,5M hely a sapka alatt.
Sanco
SBL
casaubon
Majd meglátjuk mennyire gondolja komolyan a FO az all-int.
több mint 6 éve
Így jövőre nincs DM...mindent kifizettek egyben...Perrynél meglepően nem post june cut-al éltünk így elég vaskos 11M dm lesz belőle idén.Ezt én is olvastam, de nem értem. Mi az értelme, hogy nem post june cut lett Perryből?
De még így is 3.3M-t spóroltunk.
alatriste
salsa99
több mint 6 éve
Perrynél meglepően nem post june cut-al éltünk így elég vaskos 11M dm lesz belőle idén.Ezt én is olvastam, de nem értem. Mi az értelme, hogy nem post june cut lett Perryből?
De még így is 3.3M-t spóroltunk.
alatriste
több mint 6 éve
Kb. 10 milliot kell szamolni a draftra is. Allison, ha 2. koros tendert kap, ami varhato, akkor 3M korul lesz.www.acmepackingcompany.com/free-agency-2019-green-bay-packers/2019/3/12/18261914/packers-free-agency-projecting-contracts-salary-cap-hits-zadarius-preston-smith-amos-turnerWilkerson, Breeland és Allison még beleférhet. Vagy még egy nagyobb név kívülről. Főleg ha Tramont elküldik.
A szerződésekről egy kis írás. Ezek alapján még van 14-14,5M hely a sapka alatt.
Sanco
SBL
több mint 6 éve
Ezt szépen odatette a Packers...nem lesz könnyű dolga a csoport OL-jeinek 😊évi 16,5Mért és 13M-ért hoztak két olyan EDGE rushert akik nincsenek a top30ban se. nekem ez masszív pánik és túlfizetés,
Chargers LT
de az egyértelmű, hogy Rodgers karrierének hajráját meg kell tolni, és kb minden áron (Aaron.. jaj 😀) SBra kell hajtani. Ezért felemás érzéseim vannak a két igazolással.
több mint 6 éve
Erdekes Turner fizetese. Van egy 9millas alairasi bonus. Az elso 2 evben az alapfizetese 1,35 es 1,75M+ 300e a per game roster es 350e workout bonusz. A 3. evtol emelkedik az alap durvan.
Szoval eleg teljesitmeny aranyos avagy osztonzo a szerzodese.
Remeljuk erdemes ra kolteni...
több mint 6 éve
www.acmepackingcompany.com/free-agency-2019-green-bay-packers/2019/3/12/18261914/packers-free-agency-projecting-contracts-salary-cap-hits-zadarius-preston-smith-amos-turnerWilkerson, Breeland és Allison még beleférhet. Vagy még egy nagyobb név kívülről. Főleg ha Tramont elküldik.
Sanco
több mint 6 éve
www.acmepackingcompany.com/free-agency-2019-green-bay-packers/2019/3/12/18261914/packers-free-agency-projecting-contracts-salary-cap-hits-zadarius-preston-smith-amos-turnerA szerződésekről egy kis írás. Ezek alapján még van 14-14,5M hely a sapka alatt.
Szerkesztette: Sanco
több mint 6 éve
Perrynél meglepően nem post june cut-al éltünk így elég vaskos 11M dm lesz belőle idén. De még így is 3.3M-t spóroltunk.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Turner szerződés részletei:2év 16.35
majd a másik kettő évről nagy fájdalom nélkül ki tudunk majd hátrálni.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ezt szépen odatette a Packers...nem lesz könnyű dolga a csoport OL-jeinek 😊Ezzel a kijelentessel mondjuk azert varnek, tekintve, hogy a Baltimore-bol kikeruli fronthet jatekosok sorra buknak be mas rendszerekben, Za'Darius Smith pedig ugy lett szarra fizetve, hogy igazabol soha eleteben nem volt stabil kezdo a Ravensben, rotalva volt eleg erosen, raadasul a sackjei majdnem felet egyetlen meccsen hozta.
Chargers LT
Az a csavo egyaltalan nem egy olyan bika pass rusher, mint amilyennek tunik.
Preston Smith mas, bar egyebkent Smitht sem a sackekrol fogjak megjegyezni, o foleg a futas ellen dolgozik rohadt jol, meg sokat siettet. O nagyon jo szerzodes, nem durva penz.
Za'Darius viszont nevetseges.
több mint 6 éve
Ezt szépen odatette a Packers...nem lesz könnyű dolga a csoport OL-jeinek 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀