NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
Langet kivagta a Lions.kb ingyen, mert annyit volt sérült mostanság.
Jöhetne is haza. 😊
alatriste
Gipshont kivágta a Jags, vajon Pettine megkapja? Nála lett kezdő, egy tűrhető Bronws védelemben anno.
több mint 6 éve
Antonio Morrison is elküldve. Nagyon nem szeretnék ILB-t a 12. pickre, remélem ez sem annak az előjele. Tramont én már nem marasztalnám. Sajnos Weddle hamar elkelt és teszem hozzá nem is veteránminimumért. | Mégse lenne érdektelen ki a csapatod S-je? |
Két kezdő is kell a DB sorba, de nem lennék bánatos, ha egyiket sem házon belül oldanánk meg. Max 0.5 százalékban Josh Jones...

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Big Bob Tonyan marad 2019-re, es remelem az uj vezetes vegre akarja is hasznalni!!! Ezert szoritottam.Igy, h megtartottuk Grahamet is, nem latom, hogy a Fant, Hock duora aldoznank az elso korben (es ugye kerdes meg Kendricks es M.Lewis sorsa).
Szetetnem még Breelandet visszahozni, ha megoldhato 6M alatt.
Mi a velemenyetek Tramon 5M(ha jol emlekszem) megtartasarol? Nagyon szeretem mint szemelyiseget is, de ha Bree marad, Alexander es King egeszseges (volt mar olyan?), akkor egy backup CB-ert sok penz, S-nek meg nem alkotott nagyot. Akkor sem, ha jelenleg nincs mas coverben is hasznalhato S a csapatban.
Na, ebredezzunk elvtarsak, jovo heten indul a moka!
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 6 éve
Langet kivagta a Lions.Jöhetne is haza. 😊

Liverpool Fc
több mint 6 éve
A helyzet nálatok is hasonló csak más okból. Ti azért vagytok SB runban mert állat a def és olcsó a QB, mi azért mert állat a QB és még van 3-4 éve mielőtt akármi is történhet.Kicsit lassabb már, kicsit öregecske, de Weddle-t ide azonnal!Pont azon filóztam hogy Amos mehet a picsába és cut playák nem számítanak a comp pickeknél szóval elhozzuk Waddlet 1+1 évre Amos pénzének töredékéért és jövőre kapunk egy 3-4 körös comp picket... 😀
alatriste
Tomcsik
Én nagyon szívesen látnék egy ilyen veterán mentort 2 évre GB-be, aki mellé ki tudja még talán Brice is megértené hogy mikor kell fellépnie vagy hogy ne olyan szögben érjen oda, hogy csak elszálljon mint a győzelmi zászló, de elsősorban egy Weddle + rookie kezdőt néznék meg nagyon + Jones mint no1 csere. Brice meg tarcsi. 😀
Ha már 2 kezdő S kell az egyik lehetne tapasztalt a másik meg valami tehetséges ifjú. Neveket nem írok, de idén mind SS-be mind single high S-be vannak nagyon jó 2. napos prospectek is. (Akár 1/30ra is opció lehet de onnan egyre jobban remélem, hogy le fogunk cserélni ha valaki feljön az 5. éves opcióért)

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Kicsit lassabb már, kicsit öregecske, de Weddle-t ide azonnal!Pont azon filóztam hogy Amos mehet a picsába és cut playák nem számítanak a comp pickeknél szóval elhozzuk Waddlet 1+1 évre Amos pénzének töredékéért és jövőre kapunk egy 3-4 körös comp picket... 😀
alatriste
több mint 6 éve
Kicsit lassabb már, kicsit öregecske, de Weddle-t ide azonnal!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Antonio Brownért futó versenyből kiszálltunk, szóval tuti hogy Bell nálunk köt ki 😀Lacy lesz a személyi trénere.Játszon McCarthynál, mi elkezdtük Jones felhizlalását.Green Bay could also add a piece to their backfield, with Le'Veon Bell being thrown around by some as a potential free-agent pickup.Nem nem soha
empty taxi
Kampman
Tactful Cactus
SBL
több mint 6 éve
Lacy lesz a személyi trénere.Játszon McCarthynál, mi elkezdtük Jones felhizlalását.Green Bay could also add a piece to their backfield, with Le'Veon Bell being thrown around by some as a potential free-agent pickup.Nem nem soha
empty taxi
Kampman
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Játszon McCarthynál, mi elkezdtük Jones felhizlalását.Green Bay could also add a piece to their backfield, with Le'Veon Bell being thrown around by some as a potential free-agent pickup.Nem nem soha
empty taxi
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Green Bay could also add a piece to their backfield, with Le'Veon Bell being thrown around by some as a potential free-agent pickup.Nem nem soha
empty taxi
több mint 6 éve
Speaking Wednesday at the Combine, Packers GM Brian Gutekunst said Aaron Jones is capable of being an every-down back but needs to work on his strength and conditioning.Jones was never given a real chance to be a No. 1 back under ex-coach Mike McCarthy, and this could explain part of the reasoning. Jamaal Williams continued to be a thorn in the side of Jones truthers. Gutekunst seems to believe in Jones' ability as a potential lead dog, but he needs to show more in the offseason program. Green Bay could also add a piece to their backfield, with Le'Veon Bell being thrown around by some as a potential free-agent pickup.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ha rajtam múlna: Bulaga marad, TWill + Perry cut (utóbbi poszt june opcióval). Így ~50m a cap space.Ryant en nyugodt szivvel elengednem. Morrison hozza ugyanazt a szintet, es inkabb olyan LB kellene, aki passz ellen is hasznalhato.
- Visszahoznám Ryant 1évre 5-6M-ért
- CM-t hasonlóért 2évre
- Breeland évi 6
- Tenderrel maradna: RFA: Allison és Brice, ERFA: McCray, Tonyan, Kumerow
- Maradt 30M, amiből Barra mennék és valami S-re aki nem 7+ -os kategória
alatriste
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2019/02/eredmeny-kell-packers-fa-kitekinto/Saját kiegészítés:
Bulagat én sem küldeném el, de ez nem azt jelenti, hogy nincs a lehetséges opciók közt. Amikor játszik egy top passz blokkoló, de persze a legnagyobb gond, hogy sose tudod, hogy elérhető lesz-e egész évre.
Spriggsről szerintem a csapat még nem mondott le, de nem adott sok okot arra, hogy ebben a mezei szurkolók miért ne kételkedjenek. Mégis az az érzésem, hogy ha 2 lyuk lesz az OL-ben (Bulaga elmegy) akkor az egyikre megpróbáljuk majd Jasont berakni.
Nálam a top FA target Barr, már több helyen leírtam, hogy szerintem nem is lenne olyan drága mivel egyetem óta nem játszott a posztján, miközben egy kiváló 34 OLB alkat.
S-t is jó lenne legalább egyet szerezni. Továbbra is fáj hogy Ha-ha elment főleg, hogy jó FS-t nehezebb is találni mint egy a boxhoz közelebb játszót.
Ha rajtam múlna: Bulaga marad, TWill + Perry cut (utóbbi poszt june opcióval). Így ~50m a cap space.
- Visszahoznám Ryant 1évre 5-6M-ért
- CM-t hasonlóért 2évre
- Breeland évi 6
- Tenderrel maradna: RFA: Allison és Brice, ERFA: McCray, Tonyan, Kumerow
- Maradt 30M, amiből Barra mennék és valami S-re aki nem 7+ -os kategória

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Az OL-edzőhöz érkezett L. Butkus.Mondjuk a D-nek jót tenne egy D.Butkus..
Itt már semmi sem szent?
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Az OL-edzőhöz érkezett L. Butkus.Itt már semmi sem szent?
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Nálam ez a jelenlegi Mock Draft (persze ez még nagyon korai):Amennyire furcsán hangozhat elsőre, pici ülepedés után egyébként egy nagyon logikus lépés lenne.Örülnék neki, vélhetően lesz egy rakás cap space. Az egyik elsőkört beáldozni egy rookie pass rusherre, a másik meg akár trade alap is lehet.
fuzovelkifele.com/2019/02/anthony-barr-a-packers-celkeresztjeben/
alatriste
AaronRoberts
12.th edge J.Allen (álomálom)/ M.Sweat (realitás)
30.th trade vagy WR/TE AJ.Brown, N.Fant
44.th S esetleg OT T.Papp, J.Abram vagy D.Edwards
76.th OG mindegy csak valamelyik wisconsini srác legyen 😀
104.th ILB TJ.Edwards hátha lecsúszik
Gute mondjuk úgy is keresztülhúzza a számításaimat a szabadügynökpiacon,de így előzetesen kiegyeznék ezzel a forgatókönyvvel.
több mint 6 éve
Amennyire furcsán hangozhat elsőre, pici ülepedés után egyébként egy nagyon logikus lépés lenne.Örülnék neki, vélhetően lesz egy rakás cap space. Az egyik elsőkört beáldozni egy rookie pass rusherre, a másik meg akár trade alap is lehet.
fuzovelkifele.com/2019/02/anthony-barr-a-packers-celkeresztjeben/
alatriste
több mint 6 éve
Amennyire furcsán hangozhat elsőre, pici ülepedés után egyébként egy nagyon logikus lépés lenne.fuzovelkifele.com/2019/02/anthony-barr-a-packers-celkeresztjeben/

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A non-Super Bowl tidbit: When the #Packers prepare for the offseason, they do so with the belief that TE Jimmy Graham will be back for 2019, source said. He’s due a $5M roster bonus on 3/15, and the expectation now is they pay it and he returns. Another season with Aaron Rodgers. - Rapoport
több mint 6 éve
Az első eset lenne, hogy elküldünk tehetséges játékost akinek a képességeit nem tudjuk kihasználni...Tipikus. Olyan kreatív játék hívásaink voltak, nem is értem miért nem ment neki.Grahamnek jó eséllyel megköszönjük a rész(nem)vételt. Az új HC-vel talán adnék neki még egy szezont.Biztosan nem vágnám ki most főleg nem ..szar volt ez tény , de akkor sem csinálnék még egy hiányposztot ...adnék neki egy szezont aztán ha marad minden így mint eddig ... akkor menjen .
AaronRoberts
nando89
több mint 6 éve
Meteorológus
több mint 6 éve
Grahamnek jó eséllyel megköszönjük a rész(nem)vételt. Az új HC-vel talán adnék neki még egy szezont.Biztosan nem vágnám ki most főleg nem ..szar volt ez tény , de akkor sem csinálnék még egy hiányposztot ...adnék neki egy szezont aztán ha marad minden így mint eddig ... akkor menjen .
AaronRoberts
több mint 6 éve
Grahamnek jó eséllyel megköszönjük a rész(nem)vételt. Az új HC-vel talán adnék neki még egy szezont.