salsa99

Green Bay Packers Alabama Crimson Tide

salsa99
Utoljára láttuk
19 napja
Regisztrált
több mint 2 éve
Fórum hozzászólások
91


Utolsó 10 fórum hozzászólás

19 napja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
[/quote]Látom, te is könnyen és tudatosan szerzel barátokat. 😊

[/quote]Na, minden levelemre azt írták, hogy nem, nem lehet továbbadni a jegyeket. Hiába kértem, hogy ugyan mutassanak már egy hivatalos policyt, NFL kinyilatkoztatást, ami ezt alátámasztja, semmit nem tudtak belinkelni. Erre ma kijön a hivatalos értesítő, hogy itt a felület, nyugodtan, mindenki adhat vehet másodkézből jegyet. Csak ne más oldalt használjon, hanem a miénket. Röhej:

A safe and secure platform to buy and sell NFL London Games Tickets

Can’t go to the NFL London Games? Sell your tickets fairly with Ticket Exchange
With the aim of enhancing fan service, we have partnered with Ticketmaster to provide a safe and secure platform that will allow fans to resell and purchase tickets for our London Games in a fair and legitimate way.

This ticket exchange platform will launch on Monday July 22 and will allow unwanted tickets to be sold at the price the customer paid on a per ticket basis or lower (a 12.5% fee plus VAT will be added to those buying tickets). Tickets cannot be sold for more than the price paid by a customer at the time of booking plus fees.

All tickets sold and purchased through this platform will be verified by Ticketmaster.

This ticket exchange service will be available according to which NFL UK purchase platform you used to buy your tickets. New buyers can pick up tickets from any of these platforms.

The resale platforms are as follows:
• NFL season tickets at Wembley Stadium and Tottenham Hotspur stadium (including if you are selling your ticket for only one game) - www.eticketing.co.uk/nfl/
• Individual game tickets (Wembley Stadium and Tottenham Hotspur Stadium) - www.ticketmaster.co.uk/nfl
Ticket exchange is only available for tickets purchased on the above sites.

All ticket exchange platforms will be open for 4 weeks from 10am on July 22 until 10am on August 25. Please note: THIS IS NOT A GENERAL SALE. The platforms will become open for fans to resell from this date, therefore tickets will only be available if they are posted by fans.

While it is not illegal to resell NFL tickets in the UK, this partnership is being put in place in an attempt to regulate the sale of our tickets by unauthorised sellers. We continue to advise all fans that they should not purchase from any unauthorised channels. Physical tickets are not distributed until later August, therefore tickets sold on unauthorised sites are not verified.

Szerkesztette: salsa99
1 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Sziasztok,

Hosszas levelezésben vagyok az NFL hivatalos jegyértékesítőjével a Ticketmasterrel, gondoltam megírom ide, amit a jegyek eladásáról megtudtam.

A levelezést azért indítottam velük, hogy a fel nem használt UK season ticket jegyeket a hivatalos Ticketmaster oldalon is meg lehessen hirdetni eladásra. Azon túl, hogy ebben nem támogattak, határozottan állítják, hogy NEM LEHET semmilyen formában továbbértékesíteni a Season ticket jegyeket se együtt, se külön külön.

Hosszas kutakodás után az egyetlen erre vonatkozó használható hivatalos információt az nfl.com-on találtam, itt:


Eben ilyenek vannak:
("Q: How do I list my tickets for resale?
Given the NFL’s open system for ticketing, there are a variety of ways you can list your tickets for resale.
...
Q: Can season ticket packages be resold as one complete package?
No. Season tickets must be sold individually for each game.")


Bár ebben fekete fehéren benne van, hogy a jegyek továbbértékesíthetőek, a ticketmaster munkatársai azt állítják, hogy az általam hozott policy csak az amerikai meccsekre vonatkozik, és a UK meccsekre NEM lehet jegyeket tovább értékesíteni.

Kértem, küldjenek hivatalos, nyilvánosan elérhető policyt, ami leírja, hogy UK-ben más szabályok az irányadóak. Én nem találtam semmi ilyet a neten.
Ha valakinek tudomása van ilyenről, az ossza már meg, hadd lássuk, hogyan segítette ez a forum topik évek óta az illegális jegyüzérkedést... én legalábbis nem tudtam róla, hogy bármi szabályellenest tenne az, aki jegyet továbbad.

kösz
1 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
A két meccses wembley bérleteket lehet még csak megújítani. Aztán jön majd az aki újonnan szeretne bérletes lenni. Mondjuk nagyon sok szabad helyet nem mutat a rendszer a jelenlegi státuszban. Lehet 3.-a után, ha a megújítások lementek több elérhető jegy lesz. Június közepe felé kezdik árulni az egy meccses jegyeket.

2016 ban vettem jegyet a ticketmaster.com on, akkor még nem volt ez a UK site. 2018 ban már az eticketing vettem és csak megerősíteni tudom, hogy a két felület között nincs kapcsolat vagy átjárás. Az order historyk különbözőek, és más a belépési út is. A jegyek eladásakor nem lehet manuálisan rögzíteni, hogy mit szeretnél eladni?
Szipeter
Köszi a megerősítést. Nem, nem lehet manuálisan felvinni a jegyeket.

Szerkesztette: salsa99
1 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Hello,

Az NFL jegyeket másodlagos piacon tavaly óta a Viagogo (és más egyéb hasonló oldal) mellett a Ticketmaster hivatalos oldalán is el lehet adni / meg lehet venni. Aki a Viagogo-tól tart, vegyen a Ticketmasteren. Megjegyzem az eddigi szúrópróbaszerűen megnézett USA-beli meccsekre a Ticketmasteren lévő jegyek mind drágábbak voltak a Viagogo-nál. A bizalomnak ára van.

2019-es Wembley meccsekre (Bengals - Rams; Texans-Jags) a jegyvásárlás nekem ma sikerült.

Kérdésem azokhoz, akik próbáltak már Ticketmasteren jegyet eladni: Az eddigi angliai jegyeket, mindig a ticketmaster angliai webcíméről lehetett megrendelni. Most sincs ez másképp:  www.eticketing.co.uk/nfl/
Viszont a sima ticketmaster-es oldalcím, ahol el lehet adni ezeket a  www.ticketmaster.com/
Na most ez utóbbira hiába próbálok bejelentkezni az eticketing.co.uk-s felhasználónévvel, jelszóval nem ismeri fel. Ha új felhasználónevet "sign up"-olok, akkor meg nem érzékeli, hogy vannak jegyeim, amiket el tudnék adni. Mind a kettő pedig Ticketmaster tulajdon. Van valaki, aki találkozott ezzel a problémával és meg tudta oldani?
Köszönöm előre is a tippeket.

Szerkesztette: salsa99
1 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Szerintem Mike Daniels-szel kapcsolatban jobb, ha elkezdjük trenírozni magunkat; nem vesz ő már tartós tejet GreenBayben. Sajnálom nagyon. Guti nyilatkozatai, h milyen passzsietetőket szeretne (Hosszú, gyors), és a lejáró szerződése miatt. Szerintem no way, hogy cut legyen, de nem hiszem, hogy hosszabítunk vele.
Josh Jones meg egy újabb fejezet a mi a franc történt a safetykkel az elmúlt években rejtélyben.
Sternberger meg még biztos növésben van 😉
2 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Jaj már megint kijött egy cikk, ami azt taglalja, hogy a GreenBay Front Office úgy szar, ahogy van, és a Murphy, Ball, Guti, LaFleur struktúra bűzlik.Nem tudtam végigolvasni. Hányat kell még aludni addig, amíg ZaDarius a földbe döngöl egy QB-t? Ezt a foci nélküli szkavarást már nehezen bírom...
2 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Burnettről abszolút azt gondolják, hogy over. Most, hogy a Brownsba került, valahol olvastam, hogy a Brownsnak le kellene igazolnia Berry-t, mert "ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Burnett lesz a kezdő". Ennél sokkal többet láttunk benne egy éve.

HaHa-t sem értem. Emlékszem profi karrierje elején még Mike Daniels nyilatkozott abban az "elege van, hogy a D milyen puhány" interjúban róla, hogy örül, hogy végre van olyan fiatal játékos a csapatban, aki szeret igazán keményen ütközni. Lehet, hogy jobban kímélte magát 2017-ben (18-ban?), de darabra ugyanannyi vagy több tackle-t nyomott, mint a 2016-os szuper pro bowl évében. Benne aztán még többet láttam, kedvenc draftoltam volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy Bears defenseben kivirágzik, vagy eltűnik.
2 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Nem annyira égető, de egy ideje foglalkoztat, gondoltam megkérdezem tőletek. Tulajdonképpen mi a franc történt Burnettel, és Clinton-Dix-szel?
Az egy dolog, hogy pár éve azt gondoltuk, végre megerősítettük a S pozíciót velük, azután elég váratlanul mentek el. De ami számomra meglepőbb, hogy ahova mentek még kevésbé marasztalták őket, ráerősítve arra, hogy jó döntés volt őket elengedni.
salsa99
Ez nem teljesen igaz. Ha Ha-t meg akarta tartani a Skins, többet is adtak volna neki mint mi, de ő Chicagóban akart játszani. Egyrészt nagy spanok Jacksonnal még a régi Alabamás időkből, másrészt még mindig fiatal így úgy döntött hogy inkább eljön egy évre a liga legjobb védelmébe és ha csinál egy karrier évet leakadztja a nagy lóvét mintsem aláírjon hosszabb távra, de akkor átlagos pénzért...
Tomcsik
Igen, az alabamai kötődés nagyon hangsúlyozta, megérteném, de 3,5 millióért írt alá egy évet. Az első profi évében keresett majdnem 5-öt. (és átlagolt majdnem 4milliót az első 5éve alatt) Se egy long term szerződés, se egy rendesebb összeg.
2 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Nem annyira égető, de egy ideje foglalkoztat, gondoltam megkérdezem tőletek. Tulajdonképpen mi a franc történt Burnettel, és Clinton-Dix-szel?
Az egy dolog, hogy pár éve azt gondoltuk, végre megerősítettük a S pozíciót velük, azután elég váratlanul mentek el. De ami számomra meglepőbb, hogy ahova mentek még kevésbé marasztalták őket, ráerősítve arra, hogy jó döntés volt őket elengedni.

Szerkesztette: salsa99
2 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Mezszámok, az első sor rögtön elér érdekes, mondhatni "nehéz" szám.

5️⃣2️⃣ LB Rashan Gary
2️⃣6️⃣ S Darnell Savage
7️⃣4️⃣ G Elgton Jenkins
8️⃣7️⃣ TE Jace Sternberger
9️⃣6️⃣ DL Kingsley Keke
2️⃣9️⃣ CB Ka'dar Hollman
2️⃣2️⃣ RB Dexter Williams
4️⃣4️⃣ LB Ty Summers
alatriste
a 87-es is...
Bízom benne, sok szép pillanatuk lesz, mint az elődjeiknek!
gamerkr
Hű tényleg, mind a kettő igen markáns választás. Azt hittem valamiért Gary 2-es volt Michiganban...így nem is értem a választást... lehet lesz cserebere még

Szerkesztette: salsa99

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Azért álljunk már meg egy pillanatra. Mi az, hogy fejben gyökér Rodgers? Ezt mégis mire alapozod?
Arra az abszurd újságírói feltételezésre, hogy a draftjától kezdve gyűlöli MikeMcCarthyt, amiért az 49ers offensive koordinátorként (!!! nem HC, nem GM, nem owner), nem őt, hanem Smith-t választotta 1/1-ben? Hogy azóta 14 évig ezzel a mély gyűlölettel ment minden nap munkába, és ezért hívta át a playeket? És emiatt nem nyertünk több SB-t? Ezt valaki tényleg elhiszi?
Vagy amiatt nem nyertünk több superbowlt, mert a normális route-t futni megtanulni képtelen Jeff Janisnek beszólt párszor edzésen? (Látszik micsoda ProBowler lett Jeff, amióta kikerült ARod terrorja alól 😉 )

Azért nem játszottunk több SB-t, mert pár éve hiányoznak a tehetségek a csapatból, előtte meg többször is igen közel voltunk hozzá.
több mint 1 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Bár Rodgers-t tartom a legjobb QB-nek a pályán, de pályán kívüli személyisége eddig nem fogott meg, viszont ezzel az egy apró kommenttel teljesen megvett ma:

Aaron Rodgers on Cincy being only team he hasn't beaten, except #Packers: "I've beaten the Packers a few times. I've had couple bad games."
több mint 1 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Na, őszintén örülök, hogy nem siránkozó temetői menet lett ebből a fórumból, így én is le merem írni, mit gondolok.
A SB győzelmi esélyek talán csökkentek, de a lehetőséget hogy ez a szezon sok örömöt és akár playoff szereplést tartogat számunkra, ne adjuk fel.
Én mindig úgy éreztem, hogy kissé unfair előnyünk van, amiért Rodgers velünk játszik, de legalábbis megkaptuk ezt más szurkolóktól annyi bizonyos. Mert lássuk be ez azért rohadt nagy mázli, hogy Favre után nálunk köt egy ilyen kaliberű ember. Éppen ezért nagy izgalommal várom, amint a többiek magasabb fokozatra kapcsolnak, és kihozzák magukból azt a pluszt, amit Rodgers eddigi jelenléte nem tett szükségessé. És itt az ideje Hundleynak, hogy három év után bebizonyítsa, hogy a telepofával való rágózáson kívül másban is tud magabiztos lenni. Mert szép a preseasonban elért legmagasabb passer rating tavalyelőttről, de itt az ideje, hogy megmutassa jogos volt a kiakadása a draftja után, miszerint jobbat érdemelt volna annál, hogy 146 embert választottak ki előtte. Itt az arany lehetőség, hogy a szezon végére jó trade pozíciót harcoljon ki magát, jóval jobbat, mint egy 5. kör. Nincs kifogás. Láttunk a történelemben már egy Aaron Brett cserét, ami sok jót hozott, remélem máshogy de ez is működni fog.
És nincs kifogás a védelemnek se. Ha emelt fővel akarnak járni, akkor meg kell mutatni, hogy Aaron nélkül is képesek mennyeket hozni. A tehetség adott a secondaryben, a front 7 is képes lenne dominálni, de ehhez jobban kell játszani.
A sérülés a játék része. És, ha ezt az egyszerű mondatot mélységében megértjük, akkor azt is lehet élvezni, amikor már a büfés játszik a támadófalban, ahogy erre tegnap szinte sor is került. Adjunk 2-3 kezdő meccset Hundleynak, és McCarthynak, hogy az előbbire írt gameplanekkel mire megyünk. Mert a tegnapi pocsék teljesítményt nem lehet a srác nyakába varrni. Két hazai meccset akár hozhatjuk is, de ha nem, akkor még mindig ott a szertárosi sack reménye! 😊
2 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Jaj már megint kijött egy cikk, ami azt taglalja, hogy a GreenBay Front Office úgy szar, ahogy van, és a Murphy, Ball, Guti, LaFleur struktúra bűzlik.Nem tudtam végigolvasni. Hányat kell még aludni addig, amíg ZaDarius a földbe döngöl egy QB-t? Ezt a foci nélküli szkavarást már nehezen bírom...
8 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Állítólag Jordy Nelson visszavonul. A zászlófelkapása óta bízom benne, hogy egyszer edző lesz GreenBayben. Bár amennyire arcátlan ajánlatot kapott a szezon végén, nem hiszem, hogy visszajönne egy ideig.
8 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
A Dolpins nem hozta, csak a másik kettő ült :/
Wyatt
Rátok nem is lehet panaszom 😊. Közben Rodgers a legnagyobb underdog fellépésére készül.
Gergőbácsi
a 2012-es HOU elleni meccs ugrik be, én kiegyeznék egy hasonló végkimenetellel 😊
gamerkr
A próféta beszéljen belőled, és legyen olyan az alapszakasz is, mint akkor
10 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Az, hogy Ted bácsinak mennie kellett, az egyértelmű, az is, hogy Gute Kunst "nomen est omen" Jól Művészkedett az offseasonban igaz. De ez a csapat még egy snap-et se játszott. Bizakodjunk persze, de az új vezetést nem pár látványos igazolás fogja beírni a történelembe, hanem az, ha képes lesz fenntartani a csapat sikerességét egy évtizeden át. Egyébként Gutekunst filozófiája sokkal közelebb van szerintem Ted Thompsonéhoz, mint az az első év akcióiból vélelmezhető lenne. Az interjúban is az volt olvasható, hogy mennyire együtt dolgoznak - egymás melletti iroda, naponta egyeztetnek, ha Texasban is van Ted akkor is 2-3 naponta beszélnek...stb. Ez a fajta tudásmegosztás például nagyon ritka az NFL-ben, és nagy erőssége lehet a Packersnek. Szerintem a draft and develop filozófia nem fog változni egyhamar és vele együtt megmarad egy sor olyan folyamat, amely remélem hosszútávú sikeresség fenntartója.
Szóval összességében én is bizakodó vagyok, de pont nem azért, mert egy radikális új irány jellemzi a csapatot, hanem mert egy sikeresen működő rendszernek adhat új lendületet egy belülről jövő friss erő.

Szerkesztette: salsa99
több mint 1 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Én sem látom olyan borúsan a helyzetet. a leírt pozitív dolgokkal egyetértek.
A sérülések/betegségek nevetségesen egy pontra fókuszáltak (Tackle) a héten, a 3 legjobb játékosunk, (bocs Murphy, Spriggs-ben bízom) dőlt ki, és meccs közben is kulcsemberek dőltek ki. Nagyon nem szeretek a bírókra húzni semmit, de 3 bírói ítélet is igen kérdőjeles volt számomra ( - Bennett block, - forward vagy nem forward pass, - és Alison ütközés az end zone-ban). Ez összesen 18 pont különbséget jelentett.
Könnyen más lehetett volna az eredmény. Persze akkor a Falcons se lazulta volna el a végét, mert bár szép volt a 4. negyed, ott már könnyebben adták a yardokat.
2 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Nem tudom Gary-re nagyon rányomtuk ezt a "boom or bust" bélyeget. Eléggé látható volt Michiganben az elmúlt 3 évben, volt elég idő megfigyelni a játékát, személyiségét. A vállsérülés kisebb rizikó, mint egy oversize szív pl. Persze nagy arca van, de egyrészt azért egy ilyen D játékosnak nem is baj az önbizalom, illetve pont a draft reakciója az ellenpólusa ennek.
De ok, legyen "boom or bust", viszont elmúlt években a first round védőinkben ott sem volt a boom potenciál, úgy lett mindegyik bust. 😊 Clark és Alexander remélem más lesz, de Datone Jones tól (Perrytől) Randallig nem tudtuk belőlük kihozni a first round ígéretét... itt meg hátha!
Hajrá, drukkolok neki.

Szerkesztette: salsa99
10 hónapja
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 91
Várom az optimistákat..
Pep71
Szia Itt vagyok. Nézd vissza megéri.
nando89
te is, hogy Arod nélkül mire ment a csapat...meg, hogy az O fal milyen jó volt...nem a Pats-et vertük meg a SB-ben, hanem a Chicago-t...
Pep71
Jo engedlyük el , sztm védelemben igenis történtek nagy előrelépések . majd a szezon megmutatja kinek lesz igaza.
Nyertünk 20-0ról az ősi rivális ellen , most félig legyen teli a pohár , mert ez így is nagy dolog volt h nem a Pats volt az ellenfél.
nando89
így van, szépen vissza lett hozva a meccs, örülök a győzelemnek, a Vikings meccs komolyabb erőfelmérő lesz.
Pep71
Ok ebben megtudunk egyezni 😊 ,záró gondolat gyanánt nem az zavart h ne lenne sok dologban igazad és én vak vagyok nem látom a hibákat , hanem h szurkol az ember és folyamatosan tolod a negatívat 8 hónapot vártam focira , nem tudom akarom elengedni az első7en . Bocs ha kicsit a végén is túltóltam de nagyon kijött az adrenalin nagy win volt ez.
nando89
Ez vetekedett a 2013szezon fináléval... és ott is Cobbé volt a főszerep. Egy ideig nem felejtjük, köszönjük!!!