Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Most sokakkal ellen fogok menni, de én TT-t hagynám meg és hoznék új HCt, DCt. Ebből a keretből többet ki lehet hozni. Az nem újdonság, hogy AR a csapat alfája, omegája, de azért vannak itt ügyes, jó játékosok. De szarul játszanak a rendszerünkben. Megfáradtak az edzőink. Nem tudunk megújulni. Ha csak a sokat ekézet védelmet nézem: Daniels, Clark, Martinez, Perry, Clinton-Dix, Burnett bőven átlag feletti, jó nfl játékosok. Némelyikük több is. Matthews, Ryan, King, Jones hullámzóak de nem rosszak. Ebből a keretből ki lehet hozni többet, csak potens DC kell hozzá. Capers felett elment az idő. Ahogy MM felett is. AR nélkül, idén bárki fut, az működik, szóval van egy használható tandem. Nelson, Adams, (Cobb), Nelson és Adams bizonyitja, hogy ARen túl is minőségi játékosok. Bennett nélkül a TE sor nem erős, de a liga legjobb pass blokkoló OT kettőse van itt. Linsley, Taylor átlagos/jó játékosok. Egy ilyen csapatot szerintem sok csapat átvenne. Nyilván nem ez a roster a liga teteje, de azt azért ne mondjuk, hogy Rodgersen kivül nincs nfl szinten is magasan jegyzett játékosunk.
Nálam, TT marad, McCarthy - Capers köszönjük szépen.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 933
Így kicsit kívülállóként,annyira nem követve a GB-t.Szerintem egyértelmű kéne,hogy legyen a GM csere.Nagyon elment az egész csapat menedzselése,kb AR zsenije mentette még meg a kirúgástól.Ez a roster liga közepe,alja már kb 3-4 éve szerintem. Egészen '14-ig kell visszamenni,hogy egy liga átlagnál kicsivel jobb draftot lássunk. 3 éve tömik a top pickeket a D#-be de szinte semmi eredménnyel.
FA igazolás,mint fogalom meg egyszerűen nem ismeri (jó tudom ez akar lenni a filozófiája),ha valóban SB a cél,márpedig AR-rel az kell,hogy legyen,akkor igenis invesztálni kell az FA piacról is játékosokat.
Bocsi ha néha kicsit erősebben fogalmaztam és megbántottam ezzel valakit,de rossz nézni,hogy itt van a liga legjobb irányítója(Brady-vel együtt) és évek óta nem képesek alá rakni egy közepesnél jobb csapatot.
több mint 8 éve
A kérdésem az, hogy ha tegyük fel Murphy megköszöni TT és McCarthy eddigi munkáját, akkor kik jöhetnek?McCarthy helyére én Edgar Bennettet raknám.
GNG
Egyébként szinte biztosan valaki olyan lesz, aki vagy régebbről kötődik a klubhoz valamilyen szinten, esetleg olyan csapattól érkezik, aki hozzánk hasonlóan hagyományosan támadás-orientált (New Orleans, San Francisco esetleg valamelyik NCAA csapat)
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Amúgy ha gondoljátok visszaadjuk szívesen Tolzient 😀Ő is McCarthy (hivatásos offensive és QB guru) szárnyai alatt nevelkedett 2-3 évet. Biztosan jó lesz!
dugo93
több mint 8 éve
A kérdésem az, hogy ha tegyük fel Murphy megköszöni TT és McCarthy eddigi munkáját, akkor kik jöhetnek?Paul Chryst mint főedző? Tudom, kicsit merész húzás lenne, de minden Wisconsinhoz köti és ideális támadó felfogású edző.
GNG
több mint 8 éve
ááá, nem szép, de találó (bármi is az oka)www.totalpackers.com/2017/11/packers-crapped-bed-mike-daniels-pissed/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+totalpackers+%28Total+Packers%29
Tavaly már nagyon ment a találgatás a lehetséges GM váltásról, melyet elsősorban belülről megoldhatónak véltek az okosak, vagy magukat annak tartók. Nem tudom, ki lehetne jó HC, mindenesetre nem lesz egyszerű dolga.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
A Packers szempontjából a tegnapi nap nem alakulhatott volna rosszabbul. Nem elég, hogy kikaptunk az egyik negatív mérleges ellenfelünktől hazai pályán, úgy hogy még pontot sem szereztünk, a rájátszás szempontjából is minden a lehető legrosszabbul alakult. Van 5 csapat legalább 7 győzelemmel és a Detroitnak úgy van 6, hogy vár még rájuk a MIN, BAL, TB, CHI, CIN és mi. Ha ebből legalább 4-et nem nyernek, akkor ott nem is tudom mi lesz... Nyilván a playoff álma Rodgers vállával már megreccsent, de most már a mateknak sincs értelme.
Nem csak az a baj, hogy elmegy a playoff, de az ahogy elmegy. Arra nyilván nem lehet készülni, hogy mi van ha kidől a franchise QB, de hogy odahaza pontképtelen legyen a csapat a 3 éve dédelgetett back-up QB-val, annak valamilyen fajta következménnyel kell járnia, csak kell járnia. Ha Brandon Bostick-ot kiraktuk, mert áteresztette a keze között a Superbowl-t, akkor McCarthy-nak is mennie kell. Bejelentette, hogy 3 évet beletett Hundley-ba, ő a QB-ja. Mióta beállt a 19 végigjátszott negyedből 9-ben nem szerzett pontot a csapat és további 4-ben csak egy field goalra futotta.
A kérdésem az, hogy ha tegyük fel Murphy megköszöni TT és McCarthy eddigi munkáját, akkor kik jöhetnek?
több mint 8 éve
bár semmit nem számít, "Mr. megakaromműttetniavállamdeagecipackerserőltetiajátékombennet" pályán van Mexicoban. Csóri milyen fájdalmakkal küzdhet, de legalább frankón megírta a twitteren az igazat.A Patsnél csoda doktorok vannak...
twitch(4thline)
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
bár semmit nem számít, "Mr. megakaromműttetniavállamdeagecipackerserőltetiajátékombennet" pályán van Mexicoban. Csóri milyen fájdalmakkal küzdhet, de legalább frankón megírta a twitteren az igazat.
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000879573/article/mccarthy-after-shutout-loss-hundley-is-our-starterSzerintem sokak vágya teljesülne azzal, ha bő 1 hónap múlva ez a mondat "McCarthy is not our headcoach"-ra módosulna.
Hát akkor ennyi volt.
Kampman
több mint 8 éve
Frankó releváns kérdés a hivatalos oldalon: Will WR Davante Adams surpass 1,000 receiving yards this season?Itt többen is tudnánk keményebb kérdést feltenni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Megneztem Brett Hundley postgame press conference.. csori mit kap.. ott megjobban szidjak"rossz döntést hoztam, komforthiány stb. stb."
Celtic
nyilván azt nem mondhatja, hogy befostam az első INT után, nem látom a pályát, feleslegesen megfutom a nagy körívet, hogy aztán kidobjam oldalra, ütemtelen vagyok, nyomás az meg mi?
MM-t meg se néztem. Vajon mit nyafogott? Rákérdeztek, hogy ki kezd a Steelers ellen?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Megneztem Brett Hundley postgame press conference.. csori mit kap.. ott megjobban szidjak
több mint 8 éve
mi ezert csodalkoztunk hogy ti allandoan piaert jarkaltok, en pl. a hordon ulokMiért akarsz rosszat nekünk? Szerinted milyen ezt józanul megélni?😊Nektek ezután józanodást kell szerintem...😀 :SJobbulást a franchise-nak!... és a szurkolóknak is!
Vrij6
SBL
Vrij6
SBL
több mint 8 éve
Innen szép felállni !!!Ha nem lennénk impotensek, még bíznék is benne.
ilaris
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
A jövő héten főműsor időben megyünk valami Steelershez, vagy kicsodákhoz.. 😀 😀ha minden igaz a Comedy central közvetíti...
James007
több mint 8 éve
A jövő héten főműsor időben megyünk valami Steelershez, vagy kicsodákhoz.. 😀 😀
több mint 8 éve
Miért akarsz rosszat nekünk? Szerinted milyen ezt józanul megélni?😊Nektek ezután józanodást kell szerintem...😀 :SJobbulást a franchise-nak!... és a szurkolóknak is!
Vrij6
SBL
Vrij6
több mint 8 éve
Nektek ezután józanodást kell szerintem...😀 :SJobbulást a franchise-nak!... és a szurkolóknak is!
Vrij6
SBL
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil