Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bennett ma átment a fizikai felmérőn és edzett Peccben. Szar ember jutott eszembe rögtön 😢
Klaci79
Én ezt nem értem. Az nfl.com azt írja, hogy "Packers cut Martellus Bennett due to torn rotator cuff"
Azzal azért nehéz edzeni, már ha az edzés nem csak futkározást jelent.

Már az is megfordult a fejemben, hogy ezek ezt megbeszélték, csak kifele megy a hülyítés. A pénzt meg majd rendezik.
James007
Látta hogy Rodgers nélkül nem lesz itt PO meg második gyűrű. Szépen kiverte a balhét aztán visszament a Peccbe 😊 .
Tomcsik
Dehogyis, ő nem olyan!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Bennett ma átment a fizikai felmérőn és edzett Peccben. Szar ember jutott eszembe rögtön 😢
Klaci79
Én ezt nem értem. Az nfl.com azt írja, hogy "Packers cut Martellus Bennett due to torn rotator cuff"

Már az is megfordult a fejemben, hogy ezek ezt megbeszélték, csak kifele megy a hülyítés. A pénzt meg majd rendezik.
James007
Látta hogy Rodgers nélkül nem lesz itt PO meg második gyűrű. Szépen kiverte a balhét aztán visszament a Peccbe 😊 .

több mint 8 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Klaci79

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 692
több mint 8 éve
Green & Gold Green Bay Packers 190
Bennett a Patsben!!!Tegnap reggel beszélgetek a munkatársaimmal,(Pats,Hawks drukkerek)mondom Bennett lapáton,figyeljétek meg felszedi Bill és felépül a rájátszásra,ott meg odab@sz!
Remélem nem lesz igazam mindenben!!!

[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Maradnak a következők: WAS, NYG, MIN, CHI, TB, ARI, SF
Képes valaki komolyan azt mondani, hogy ezek között van olyan csapat, amelyiknél nagyobb esélye lenne SB-t nyerni mint Green Bay-ben?
GNG
Minnesota, kb. 1 másodperc alatt rávágtam. Basszus, ilyen Keenum-Bradford féle irányítókkal is lehet, hogy megnyerik a csoportot, mi lenne velük Rodgersszel? Belegondolni is rossz.
Kampman
NYG-be 'csak' 2 kezdő szintet megütő tackle, egy edző és pár értelmes csere a mélységbe + AR... Megnézném a vegasi bukik oddsait ezek után

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 820 — twitch@citromail.hu
Képes valaki komolyan azt mondani, hogy ezek között van olyan csapat, amelyiknél nagyobb esélye lenne SB-t nyerni mint Green Bay-ben?GNG
Amennyiben úgy nézzük, hogy ezek a csapatok, hogy teljesítenek nélküle és mi, hogyan...Akkor egyértelműen igen! -ha nem zárunk ki minden más csapatot, még nagyobb lehet a felvetés rizikó faktora. És miért is kellene kizárni pusztán Brady miatt? Patriots 3-1 TB nélkül. Vannak ott olyan csapatok, akik brutálisan félelmetesek lehetnének egy ilyen kaliberű Qb-vel, és jelenleg vagy a közeljövőben lesznek irányító gondjaik. Persze ez jelenleg csupán fikció és millió számban lehetne érvelni pro és kontra a felvetéssel kapcsolatban. Mindenesre azért vagyunk kénytelenek egyáltalán ilyesmivel foglalkozni, mert az elmúlt meccsek fényében azzal már fölösleges, hogy Rodgers nélkül melyek a hozható meccsek, milyen mérleggel lenne még remény, illetve mikor térhetne vissza...
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 611
Képes valaki komolyan azt mondani, hogy ezek között van olyan csapat, amelyiknél nagyobb esélye lenne SB-t nyerni mint Green Bay-ben?
GNG
Minnesota, kb. 1 másodperc alatt rávágtam. Basszus, ilyen Keenum-Bradford féle irányítókkal is lehet, hogy megnyerik a csoportot, mi lenne velük Rodgersszel? Belegondolni is rossz.
Kampman
A Chicago védelme is egyre jobb. Gyakorlatilag QB nélkül nyernek meccseket. Szerintem nem sokkal maradnak el a Vikingektől. Illetve, a legtöbb felsorolt csapat védelme jobb mint a jelenlegi GB.
Ami az AFC-t illeti, Brady sem fog örökké játszani. Szerintem 2018 lesz az utolsó éve és Rodgers 2019-től lesz szabad. Belichicktől pedig kitelik, hogy leszerződteti Rodgers, hogy a lábujjaira is tudjon gyűrűt húzni.
SBL
Most engedték el Garoppolot, ezzel kb kijelentették, hogy Brady még legalább 3 évig marad.
James007
Természetesen nem zárható ki, hogy így lesz. De azért láttunk mi már karón varjút. Főleg Bostonban.
több mint 8 éve
GNG
Kampman
A Chicago védelme is egyre jobb. Gyakorlatilag QB nélkül nyernek meccseket. Szerintem nem sokkal maradnak el a Vikingektől. Illetve, a legtöbb felsorolt csapat védelme jobb mint a jelenlegi GB.
Ami az AFC-t illeti, Brady sem fog örökké játszani. Szerintem 2018 lesz az utolsó éve és Rodgers 2019-től lesz szabad. Belichicktől pedig kitelik, hogy leszerződteti Rodgers, hogy a lábujjaira is tudjon gyűrűt húzni.
SBL
Most engedték el Garoppolot, ezzel kb kijelentették, hogy Brady még legalább 3 évig marad.
több mint 8 éve
GNG
Kampman
több mint 8 éve
 www.sbnation.com/nfl/2017/11/8/16625812/packers-release-martellus-bennett
casaubon
Hát ennyi erővel maradhatott volna Cook is
Kampman
Főleg úgy, hogy kevesebbe is került volna mint Bennett.
több mint 8 éve
Mennyi lesz a halott pénz utána?Remélem egy kazallal és akkor ez egy eredményes év volt!!!
Green & Gold
6.3 millió $, vmi nagy f@szságot csinálhatott, mert élő szerződéssel csak 3.85 millió $-t vinne az idei capből.
empty taxi
Állítólag valami sérülést elhallgatott, s emiatt még per is lehet a 6,3 misi ügyében. De ha ez igaz, akkor mi a répát csináltak az orvosok Wisconsinban?
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Mennyi lesz a halott pénz utána?Remélem egy kazallal és akkor ez egy eredményes év volt!!!
Green & Gold
6.3 millió $, vmi nagy f@szságot csinálhatott, mert élő szerződéssel csak 3.85 millió $-t vinne az idei capből.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Nálunk nem váltotta meg a világot,mondjuk mindenki a blokkolását emlegette,az pedig ritkán látványos!
Egy elit CB csak jobb lett volna helyette,bár ebben a szezonban mindegy!

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
casaubon
Hát ennyi erővel maradhatott volna Cook is

több mint 8 éve
casaubon Green Bay Packers 3 541
több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Mondanám,hogy menjünk rá a jó draftcetlire,de TT-t ismerve 1/8-ra is valami negyedik körben is megszerezhető, lacrosse játékosból konvertált CB-t választana,valami teljesen ismeretlen egyetemről.
több mint 8 éve
GNG

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Packers OT Bryan Bulaga tore his ACL and will miss the remainder of season.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
GNG Green Bay Packers 241
Ez a téma szerintem elég értelmetlen.
Nyilván a Packers Rodgersnek meg fogja adni a liga történetének a legnagyobb szerződését, ez biztos. Nincs olyan GM akit valaha az NFL környékére engednek, ha nem szerződtet egy még játékképes Aaron Rodgers-t a Packershöz. Még jeggyel se nézhetne meccset, a Network előfizetését is visszautalnák.
Favre is csak azért ment el, mert készen állt Aaron.
Az elszerződése csak abban az esetben reális, ha a Packers nem fizeti meg, de ezt meg fogja tenni.
A kérdés az, hogy találna-e jobb csapatot magának, ha feltesszük, hogy a pénz nem kérdés.

Az AFC kizárva, mert mivel van jobb helyzetben azzal, hogy beigazol Brady és Belichick konferenciájába. Manning az egész karrierjében ezzel szívott. Azzal, hogy eltradelték Jimmy G-t, gyakorlatilag kimondták, hogy a következő 2-3 évet még minimum így képzelik el. 16 csapat kizárva.

Az AFC-ben a QB kérdés tisztázva a következő csapatoknál: ATL, SEA, CAR, DET
Nagy valószínűség szerint tisztázva van: DAL, NO, PHI, LA

Hát igen, kiábrándító volt a csapat. Egyetértek azzal, hogy minimum koordinátor szinten kellene vérfrissítés, mert lehet McCarthy jó edző, lehet Capers jó koordinátor, de annyira beleszürkültek GB-be, hogy az már nagyon gáz. Az, hogy 6 negyeden keresztül ne tudjon puntot kikényszeríteni egy védelem, az nem azon múlik, hogy Rodgers mezben vagy melegítőben áll a pálya szélén. Szerintem elértük azt a pontot, amikor veszíteni már nem veszíthetünk azzal, hogy Capers helyett jön egy másik Def.Coord., és arról is meg vagyok győződve, hogy bármelyik NFL HC össze tudna hozni 3 negyed alatt hazai pályán, BYE week után 3 pontot.

Én azon a véleményen vagyok, hogy TT-nek, MM-nek, DC-nek nem azért kéne mennie a szezon végén, mert térdig lehet gázolni a nálunk jobb szakemberekben, hanem mert a változás önmagában fel tud frissíteni egy csapatot. Az új edzőnek bizonyítani kell, az új edzővel tanulni kell. Ez az ami előre visz egy csapatot. Lásd Bills idén. Nem garantál ez Superbowl-t, de a sok millió dolláros gázsikért valamit csinálni kéne a vezetésnek is.
több mint 8 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
Kissé zavarbaejtő gondolatok. Ha bejön, amiről a faszi beszél, akkor végünk van.

www.youtube.com/watch?v=QkHlB4km8DA
Kampman
Nem hiszem, hogy ezek a gondolatok ne fordultak volna már ezerszer Rodgers fejében is. Nem buta gyerek. Ha pedig úgy dönt, hogy elmegy olyan csapathoz, ahol tudnak mellé legalább egy közepes defense-t rakni, akkor valóban nagy szarban lesz a franchise.
Az látszik, hogy nincs meg benne feltétlen bizalom MM írányában. Valószinűleg Capers írányában még annyira sem. Persze kinek van?.
Nem tudom hisz-e abban, hogy itt újra gyűrűt nyerhet. Csak reménykedni tudunk, hogy igen és marad. Ehhez viszont a FO-nak és MM-nek is meg kell mutatni, hogy képes a megújulásra, Az a minimum, hogy TT elmegy nyugdíjba és Caperst kirúgják.

Azért az a mondat tetszett, hogy látva azt, hogy mennyire Rodgers-szen múlott az, hogy eddig sikeres volt a Green Bay a ligának visszamenőlegesen 5 MVP címet oda kellene ítélnie neki.
SBL
MM és a feltétlen bizalom 😀
 twitter.com/cjzer0/status/912083184745111552?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Fgreen-bay-packers
több mint 8 éve
Kissé zavarbaejtő gondolatok. Ha bejön, amiről a faszi beszél, akkor végünk van.

Kampman
Nem hiszem, hogy ezek a gondolatok ne fordultak volna már ezerszer Rodgers fejében is. Nem buta gyerek. Ha pedig úgy dönt, hogy elmegy olyan csapathoz, ahol tudnak mellé legalább egy közepes defense-t rakni, akkor valóban nagy szarban lesz a franchise.
Az látszik, hogy nincs meg benne feltétlen bizalom MM írányában. Valószinűleg Capers írányában még annyira sem. Persze kinek van?.
Nem tudom hisz-e abban, hogy itt újra gyűrűt nyerhet. Csak reménykedni tudunk, hogy igen és marad. Ehhez viszont a FO-nak és MM-nek is meg kell mutatni, hogy képes a megújulásra, Az a minimum, hogy TT elmegy nyugdíjba és Caperst kirúgják.

Azért az a mondat tetszett, hogy látva azt, hogy mennyire Rodgers-szen múlott az, hogy eddig sikeres volt a Green Bay a ligának visszamenőlegesen 5 MVP címet oda kellene ítélnie neki.
több mint 8 éve

Szerkesztette: Kampman

több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Egy kinti hsz-ben olvastam, hogy 1971 óta ez volt az első Lions meccs, amikor nem puntoltak. Nem tudom, igaz-e, de ha igen, wow. Hová süllyedtünk néhány röpke hét alatt. Istenáldotta szerencsések vagyunk Aaronnal, ameddig folytatja.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.