NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 008
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Tegnap Kuhn 3 TD-t csinált a Szenteknek az Chargres ellen!!!!!!Én kampmannal a követőbe üvöltöttem a KUUUUHNT. 😊
Nen tudom ki, hogy van vele, de nekem kicsit hiányzik a Tábornok és az, hogy nincs több "Kuuuuuuhn" üvöltés, ha nála van a labda. Sajnálom, hogy nem adtuk meg neki a veterán minimumot.
SBL
Jó látni, hogy jó sora van ott délen, de tény az is, hogy ha marad GB-be, a jelenlegi playbookból kiindulva egész évre vetítve lehetett volna 3 TD-je maximum, nemhogy 1 meccsen.
Ha kicsit merészebben kezdünk játszani (nagy HA) stb, nem kételkedem, hogy az 1-2 yardos szituációkat Ripkowski is meg tudja futni, vagy trükkös játékban elkapni a labdát. (De nálunk alkatra Lacy is szinte FB-nek minősül ilyen szituknál).
Liverpool Fc
több mint 8 éve
SBL
2 216
Tegnap Kuhn 3 TD-t csinált a Szenteknek az Chargres ellen!!!!!! Nen tudom ki, hogy van vele, de nekem kicsit hiányzik a Tábornok és az, hogy nincs több "Kuuuuuuhn" üvöltés, ha nála van a labda. Sajnálom, hogy nem adtuk meg neki a veterán minimumot.
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Rodgers valamiért sosem erről volt híres, mégis rekordot döntött. index.hu/sport/amerikaifutball/2016/09/29/aaron_rodgers_74_yardos_passz/
több mint 8 éve
SBL
2 216
Fele is elég lett volna.Vérbeli Packers drukker társaim. Javaslom, hogy mentsük le ezt a jelenlegi állást:Mindhárom meccs alatt eszembe jutott a 49ers elleni 2013 januári meccs. Mi lett volna ha akkor van ilyen futás elleni védelmünk?
alatriste
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Vérbeli Packers drukker társaim. Javaslom, hogy mentsük le ezt a jelenlegi állást:Mindhárom meccs alatt eszembe jutott a 49ers elleni 2013 januári meccs. Mi lett volna ha akkor van ilyen futás elleni védelmünk?
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Vérbeli Packers drukker társaim. Javaslom, hogy mentsük le ezt a jelenlegi állást:Allowed rushing yard per game:
1. Green Bay Packers 42.7
2. Philadelphia Eagles 71.0
3. New York Jets 71.7
4. Pittsburgh Steelers 75.3
5. New York Giants 77.3
És most ne foglalkozzunk azzal, hogy közben a passz elleni védekezés a 28., hogy döcög még az O. Éveken át imádkoztunk azért, hogy végre ne a liga végén kullogjunk az engedett futott yardok tekintetében. Jelentem, kimagaslóan a liga legjobbjai vagyunk 3 forduló után.
Daniels a motorja az egésznek, elképesztő, hogy ebbe a kis híján 2-4-5ös rendszerbe is folyamatosan át tud menni az OL-en és ér oda sokszor elsőként a futóhoz, vagy kezdi a nyomást generálni középről, aminek köszönhetően az OLB-k által kergetett QB nem tud sokszor fellépni középre.
De az ifjú ILB kettős is csupa pozitív meglepetés.
Szezon előtt nem voltam boldog, hogy már a 4. héten megyünk bye-ra, de látva a védelem sérültjeit nem is jött ez rosszul. Ez a ypg átlag nem lesz tartható hosszú távon, de ahhoz, hogy továbbra is a liga elejébe tartozzunk ebbe a statisztikába, kelleni fog a visszatérő Burnett, Clay és Guion is. A sec javulásához pedig a leader Shields.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
James007
1 859
Na ja, de nála ez munkaköri leírás, viszont a két ILB-től még legmerészebb álmomban sem vártam ilyet.Nézem az ismétlést és még mindig kínos, ahogy benézték a fiúk a Montgomery féle oldalvonal melletti akciót.Daniels 😊
Én sem tudtam a szabályt, de az azért rögtön feltűnt, hogy az összes Packers játékos odament gratulálni neki.
Hayward elengedése hiba volt, ez már most jól látszik. Shields és Burnett nélkül a sec egyelőre vállalhatatlan. Futás ellen viszont csoda történt, már csak azt nem tudom eldönteni, hogy Ryan, vagy Martinez mezt rendeljek
James007
gamerkr
Perry is hajt a szerződésért, csak az a hülye ünneplés nem kellett volna az elején. És az O-fal is vállalhatónak tűnik a nagy kedvencem elengedése ellenére.
Ja, és Shum. Nem volt sok dolga, de a második punt az bravúros mentés volt.
több mint 8 éve
Nézem az ismétlést és még mindig kínos, ahogy benézték a fiúk a Montgomery féle oldalvonal melletti akciót.Daniels 😊
Én sem tudtam a szabályt, de az azért rögtön feltűnt, hogy az összes Packers játékos odament gratulálni neki.
Hayward elengedése hiba volt, ez már most jól látszik. Shields és Burnett nélkül a sec egyelőre vállalhatatlan. Futás ellen viszont csoda történt, már csak azt nem tudom eldönteni, hogy Ryan, vagy Martinez mezt rendeljek
James007
twitter.com/ZachHeilprin/status/780242100033982464
több mint 8 éve
James007
1 859
Nézem az ismétlést és még mindig kínos, ahogy benézték a fiúk a Montgomery féle oldalvonal melletti akciót.Én sem tudtam a szabályt, de az azért rögtön feltűnt, hogy az összes Packers játékos odament gratulálni neki.
több mint 8 éve
na meg lett a W, viszont a második félidőt töröljük pls
több mint 8 éve
GÉMDÉJ végre a Lambeau-n!!!!!4
több mint 8 éve
Ha láttad a passz elleni védekezésünket az elmúlt két meccsen,akkor fel sem merül ez a kérdés,főleg így,hogy a két legjobb védő biztosan hiányzik. :- )Matthews és Burnett biztosan kihagyja a meccset,Jones és Guion doubtful státuszban. No problem,38-31-re így is nyerünk. 😊Csinálunk 31 pontot?
Nelson87
Bazzani
Lehet,hogy így is keveset mondtam,és a tavalyi Giants-Saints meccshez hasonló tűzijáték lesz holnap.
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
Matthews és Burnett biztosan kihagyja a meccset,Jones és Guion doubtful státuszban. No problem,38-31-re így is nyerünk. 😊Csinálunk 31 pontot?
Nelson87
több mint 8 éve
Esküszöm nem direkt volt.Megatron
Forte
AP a következő célpont!
alatriste 7hónapja
Liverpool Fc
több mint 8 éve
casaubon
2 441
Ket roppant erdekes elemzes arrol, hogy mi a gond a Packers offense-evel:theringer.com/something-is-wrong-with-aaron-rodgers-af70c87703a7#.6vhxv4y8e
www.all22.com/team/green-bay-packers-struggling-offense-flawed-by-design
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Megint leigazoltuk ezt a 'Hamstring' nevű csávót, és négyen már panaszkodtak is rá.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
casaubon
2 441
Lacy marad az elso szamu futo, nem kerdes, ha Spiller jon is, neki foleg third downoknal lehet szerepe. Ha egyaltalan olyan allapotban van, hogy kap szerzodest. De ha nem is o, egy futo jo esellyel jon meg, ketto azert keves.Utóbbi legalább olyan kockázatos, mint amikor tavaly jobb híján returnerként is alkalmazták.C.J. Spiller visiting Green Bay Packers, per reportOlvastam én is és nehezen tudom értelmezni. Lacy, Starks, Cobb is részt vesznek a RB rotációba.
zsoltee
alatriste
Kampman
több mint 8 éve
Az, de 2 meccs után egyenlőre úgy néz ki MM nem szokott le a kockáztatásról és futattja a No2 WRt. Nem értem, mert nálam alkatilag, stílusra ugyan olyan mint Starks, aki bár már egyre korosabb, nálam simán osztozna a labdacipeléseken Lacyval 60-40 arányba.Utóbbi legalább olyan kockázatos, mint amikor tavaly jobb híján returnerként is alkalmazták.C.J. Spiller visiting Green Bay Packers, per reportOlvastam én is és nehezen tudom értelmezni. Lacy, Starks, Cobb is részt vesznek a RB rotációba.
zsoltee
alatriste
Kampman
Továbbá hiányolom a passzjátékot a RBek irányába. Mind a két back jó kézzel, amit eddig szinte egyáltalán nem használtunk ki, pedig bőven lehetne ezzel is próbálkozni.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 377
Utóbbi legalább olyan kockázatos, mint amikor tavaly jobb híján returnerként is alkalmazták.C.J. Spiller visiting Green Bay Packers, per reportOlvastam én is és nehezen tudom értelmezni. Lacy, Starks, Cobb is részt vesznek a RB rotációba.
zsoltee
alatriste
több mint 8 éve
James007
1 859
Vezetjük a run D statot... Tudom, hogy még nagyon az elején vagyunk a szezonnak, de ez akkor is meglepő és szokatlan 😊
több mint 8 éve
C.J. Spiller visiting Green Bay Packers, per reportOlvastam én is és nehezen tudom értelmezni. Lacy, Starks, Cobb is részt vesznek a RB rotációba. Lacy az első meccsen nem is tűnt rossznak. Az, hogy a vikingek ellen gyengébb volt kalkulálható. Top 3 D ami ott van. Ha nem tud lyukat nyitni az OL mindegy milyen a RB. A Jax elleni meccsből kiindulva én bizakodóbb vagyok Lacyt illetően mint tavaly.
zsoltee
Liverpool Fc