Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Tisztes helytállást szerettem volna mára semmi mást. L-t irtam be a naptárba én is erre a meccsre.Na igen 100%-ban egyet értek. És akkor még ott van az a tény, hogy évek óta nincs elit futónk.(mert nyilván Rodgers mellett nem volt rá szükség, ahogy blokkolni tudó offens falra sem) Szerencsénk, hogy Aaron Jonesnak azért "megyeget" ...de így azért ne várjuk, hogy majd passzjáték nélkül hozzuk a meccseket. Azért lesz itt még a NO-inál keményebb defens az idén...
D: Tisztesen helyt állt.
Spec team: Tisztesen helyt állt.
O: Tisztesen helyt állt.
De az, hogy a 100%osan kinevezett QBnk mellé nem tudunk rendes hivásokat tenni. Bizni benne az 5-10 yardos passzokkal is nem csak checkdownokkal vagy 20+os bombákkal azt nehéz lenyelni.
A játék felépitése rettenetes volt, koncepció nélkül játszottunk. Ha nincs futás széttetük a kezünk, hogy ennyit tudtunk. És ez egy 3éve a csapatnál pallérozódó QBtól kevés. Ezt kihozni belőle MM-tól kevés.
alatriste
több mint 8 éve
Jones-t kivéve az Offense nulla volt..Adams, Nelson, Cobb, Bennett elvileg mind kiváló célpont..erre összejött 87 yard egy NFL szinten elég gyenge védelem ellen. Ez nagyon gyenge produkció, erre nem lehet semmilyen kifogás..D#-től rosszabbra számítottam, megvoltak a kulcsplay-ek, de az Offense nem tudott vele élni..
Martinez, Clark külön tetszett!!
Ha év végéig is ilyen szánalmas lesz az Offense, akkor azért kiváncsi leszek, hogy lesz megítélve MM..bár gondolom az lesz, hogy nem volt ARod ezért nem megy stb stb...
több mint 8 éve
Úgy gondolom ki kellene használnunk ezt az alkalmat. MM nem véletlenül mondta, hogy 3 év munkája van Hundley-ben, szóba se kerülhet másik QB. És tényleg, régóta nem voltunk ilyen helyzetben: minőségi a backup QB. (Seneca, Tolzein semmit sem tanultak egyébként, Flynnt kedvelem, de még ő sem az a szint). Ez a srác Rodgers-től tanul 3 éve, ha Rodgers idősebb lenne, ő válthatná a későbbiekben (legalábbis MM-ék szerint).Na akkor szerintem ma választ kaptunk erre... Nem képes vele 10 15 yardos játékokat összehozni? Nincs miről beszélni MM-t illetően...
A következő 2 hónapban alkalmunk nyílik rá, hogy megtudjuk mennyit is ér valójában MM és stábja.
Tactful Cactus
több mint 8 éve
Nem értem a koncepciót. Megy a 'run the ball' oké.Nem megy, erőltessük, 3-ikra a +20-as passzokat.
Remélem azért ennél többet is ki tudunk hozni az O-ból. Van két hét. Detroit ellen többet látunk, remélhetőleg.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Tisztes helytállást szerettem volna mára semmi mást. L-t irtam be a naptárba én is erre a meccsre.A tisztes helytállás megvolt,de az nem gameplan:fut,fut,fut!Amikor az ellenfél vezet:passz,passz,passz!
D: Tisztesen helyt állt.
De az, hogy a 100%osan kinevezett QBnk mellé nem tudunk rendes hivásokat tenni. Bizni benne az 5-10 yardos passzokkal is nem csak checkdownokkal vagy 20+os bombákkal azt nehéz lenyelni.
A játék felépitése rettenetes volt, koncepció nélkül játszottunk. Ha nincs futás széttetük a kezünk, hogy ennyit tudtunk. És ez egy 3éve a csapatnál pallérozódó QBtól kevés. Ezt kihozni belőle MM-tól kevés.
alatriste
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
Tisztes helytállást szerettem volna mára semmi mást. L-t irtam be a naptárba én is erre a meccsre. D: Tisztesen helyt állt.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ahogy az várható volt a Packers-tábort szépen megosztotta ahogyan a Rodgers sérülése utáni helyzetet kezelik, kommunikálják TT-ék (IR, back in Carolina).1. Felejtsük el a szezont, tankoljunk: Rodgers épüljön fel teljesen. Közben dőljünk hátra és nézzük mire megyünk Hundley-val és a védelemmel, de ne kockáztassuk Rodgers további karrierjét egy december végi pályára küldéssel, még akkor sem ha esetleg reális esély lehet a PO-ra.
2. Ha sansz adódik a PO-ra és az orvosi stáb szerint AR játszhat, akkor hajrá. Detroitban újra megteheti, amit anno a chicagói meccsen.
Én az első sokkból felépülve (ez volt az első meccsünk 2012 ősze óta, amit nem élőben néztem és életem legrosszabb vonatútja is egyben) próbálok pozitívan hozzáállni.
Egyrészt tök felesleges agyalni most még arról mi lesz decemberre. Ha összeomlik a csapat nincs miről beszélni, Rodgers pihenhet. Sokak szerint ez lenne a legjobb.
Úgy gondolom ki kellene használnunk ezt az alkalmat. MM nem véletlenül mondta, hogy 3 év munkája van Hundley-ben, szóba se kerülhet másik QB. És tényleg, régóta nem voltunk ilyen helyzetben: minőségi a backup QB. (Seneca, Tolzein semmit sem tanultak egyébként, Flynnt kedvelem, de még ő sem az a szint). Ez a srác Rodgers-től tanul 3 éve, ha Rodgers idősebb lenne, ő válthatná a későbbiekben (legalábbis MM-ék szerint).
A következő 2 hónapban alkalmunk nyílik rá, hogy megtudjuk mennyit is ér valójában MM és stábja. És ami fontos, hogy ezt nem a PO szereplés kiharcolása fogja eldönteni. Ha december közepére vállalható az offense Hundleyval, akkor szerintem már elégedettek lehetünk. Ha ez még pozitív mérleggel és lehetséges PO-szerepléssel társul, akkor majd az okosok döntenek hogyan tovább.
Ha befuccsol az O, akkor MM-ék szart se érnek, a sérülésekkel most nem számolva, (mondom optimista vagyok).
Nem mellesleg jó lenne egy brutál kemény tél, amiben végre tényleg hasznunkra lenne a hazai pálya (és nem a bíráskodás miatt), mert ez is csak egy városi legenda mostanában.
Addig is élvezzük egy olyan csapat játékát, amelyet nem a 12-es vezet, szurkoljunk egy fiatalembernek akinek ez élete nagy lehetősége.
Minden Packers rajongónak további felejthetetlen szezont kívánok.
GO PACK GO!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Jobbulást a Mesternek,őszintén sajnálom.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Bulaga atment az agyrazkodas-teszten, ugyhogy o jatszhat.Biegel végre edzett, de valószínűleg nem játszik még.A T páros limitáltan, Taylor viszont nem edzett eddig. Nagyon kéne az egészséges OT párosunk, hogy Hundley ne az életéért rohanjon égesz meccsen. Bízok a (teljes) játékukban. Bár Taylor szinte tuti nem lesz.
King úgy tűnik visszatérhet!
A falunk a 343436234123124. felállásban lesz az tuti és Burnett se edzett még a héten, kell-e írnom hogy 'hamstring'
gamerkr
alatriste
több mint 8 éve
twitter.com/AaronRodgers12/status/921234835946946561
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Biegel végre edzett, de valószínűleg nem játszik még.A T páros limitáltan, Taylor viszont nem edzett eddig. Nagyon kéne az egészséges OT párosunk, hogy Hundley ne az életéért rohanjon égesz meccsen. Bízok a (teljes) játékukban. Bár Taylor szinte tuti nem lesz.
King úgy tűnik visszatérhet!
A falunk a 343436234123124. felállásban lesz az tuti és Burnett se edzett még a héten, kell-e írnom hogy 'hamstring'
gamerkr

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Biegel végre edzett, de valószínűleg nem játszik még.King úgy tűnik visszatérhet!
több mint 8 éve
PO-ra házat kocsit azonnal!!Packers sign QB Jerod Evans to practice squad| @eaglesmcnabb is coming... |
twitch(4thline)
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Packers sign QB Jerod Evans to practice squad| @eaglesmcnabb is coming... |
twitch(4thline)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Packers sign QB Jerod Evans to practice squad
több mint 8 éve
Nezd meg a Ravenst, mi ugy probaljuk ki, hogy a QB a palyan van. Csak megfelelo szervezeti felepites es akarat kell.vagy QB a csapatánakVagy Mariota a Titansnak.Vagy Wilson a Seahawksnak. Nélküle nemhogy pontokat, hanem kb yardokat nem tudnánk feltenni a táblára.Ahhoz képest, hogy kiesett Bulaga, Bakhtiari, Taylor (3 kezdő OL), a sec 80%-a, és RODGERS! Nem kaptunk nagy verést. A szezonnak vélhetően annyi. Tudjuk, mit jelent AR a csapatnak. Ha van pótolhatatlan játékos ebben a ligában akkor az Rodgers a Green Baynek. Kiváncsi leszek kit kukázunk össze, akár kezdőnek akár Hundley mögé.vagy Brady a New England-nek.
A sok birózó azért remélem megnézi majd a meccsünket, de őszintén azt a részét leszarom.
Hogy legalábbb pozitiv hangulattal fejezzem be, Clark igen komolyat játszott, és Randall is néhol játékosnak tűnt (persze nem egész meccsen). KB a szünetbe kezdtem el nézni igy csak pörgettem és pörgettem a játékokat, tervezem újranézni, bár biztos fájni fog a szivem.
alatriste
rva
akdestroyer
Nandito
braxa88
több mint 8 éve
twitter.com/BenFennell_NFL/status/920093878476210176

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
2013-ban Tolzein és Seneca vették át Rodgers helyét, 3 hét után a vezetés besokallt és visszahozták Flynnt. Hundley jelenleg egészen biztosan jobb, mint az akkori Seneca és Tolzein, de szerintem valamivel gyengébb, mint az akkori Flynn. Próbálok még pozitívumokat keresni. A schedule talán legkeményebb részén már túl vagyunk, bár persze lesz még olyan meccs, ahol Rodgersszel se lettünk volna feltétlenül esélyesek. Viszont van jó néhány olyan, ami hozható.
- Saints otthon: idegenben ez reménytelen lenne, otthon sem leszünk esélyesek, inkább vereség
- bye
- Lions otthon: hagyományosan gyengék a Lambeau-n, pláne a hidegben, most nem is annyira acélosak. Hozható.
- Bears idegenben: istenbizony nem nézem le őket, mert a Soldier Fielden mindig megnehezítik a dolgunkat, de ezt is meg lehetne nyerni
- Ravens otthon: Attól függ melyik arcukat mutatják. Ha a londonit vagy a tegnapit, nyerhetünk. Ha nem, nem.
- Steelers idegenben: Vereség.
- Bucs otthon: Hozható
- Browns idegenben: Ez még Hundleyval (vagy akárkivel) is kötelező
- Panthers idegenben: Vereség
- Vikings otthon:
- Lions idegenben: Vereség.
Ha mentálisan nem omlik össze az egész csapat, amitől kicsit én is tartok, ebből össze lehetne hozni egy 8-8-at, ami a wild cardra aligha lenne elég, de a csoportgyőzelemre talán, ha a Bears marad olyan amilyen, a Lions nem támad fel, és a Vikingsnak is becsúszik néhány kalkulálható vereség.
több mint 8 éve
ugyanez a bajom nekem is, hogy az eddigi meccseken is csak a mázlin múlt, hogy Rodgers nem sérült meg..sőt, Hundley is miket kapott tegnap már...az a McCray vagy ki a t.köm, még annyit sem ért mint egy bója..de a két elit Guard-ot el kellett engedni..twitch(4thline)Wr sorrol majd kiderul, hogy tenyleg atlagon feluli vagy csak az elit qb tette azzá.Elejtett labdájuk sem lesz szerintem! Ha nem kapsz passzt, nincs mit elejteni.(ettől függetlenül, átlagon felüli) Nagyon elszakadni eddig sem tudtak. Vagy az idő volt kevés, vagy a sebesség. Persze védelmi hibákból néha összejön, de Hundley nyilván nem úgy lát a pályán.(és nem is úgy dob, olvas stb..) A playbook eléggé korlátozottá válhat, és akkor jön a kérdés, miért is nincs évek óta futó játékunk/ játékosunk? Az állandóan hiányzókkal küzdő támadófal nem sok yardot tesz hozzá a futásokhoz. Ugyebár a védelmünkben sem bízhatunk annyira, hogy legyen miért reménykednünk. Valljuk be ezt a csapatot Arod vitte a hátán. Jelen pillanatban úgy látom nincs sok fegyverünk és egyelőre nem találok semmi indokot, ami miatt reménykedhetnénk még, így laza 10 meccsel az alapszakasz vége előtt. Több fronton is emberfeletti teljesítményre lenne szükség, hogy itt még bármi is lehessen. Ez a sérülés azért benne volt a levegőben, kapott rendesen Rodgers eddig minden meccsen.JustoVillar
alatriste
több mint 8 éve
Wr sorrol majd kiderul, hogy tenyleg atlagon feluli vagy csak az elit qb tette azzá.Elejtett labdájuk sem lesz szerintem! Ha nem kapsz passzt, nincs mit elejteni.(ettől függetlenül, átlagon felüli) Nagyon elszakadni eddig sem tudtak. Vagy az idő volt kevés, vagy a sebesség. Persze védelmi hibákból néha összejön, de Hundley nyilván nem úgy lát a pályán.(és nem is úgy dob, olvas stb..) A playbook eléggé korlátozottá válhat, és akkor jön a kérdés, miért is nincs évek óta futó játékunk/ játékosunk? Az állandóan hiányzókkal küzdő támadófal nem sok yardot tesz hozzá a futásokhoz. Ugyebár a védelmünkben sem bízhatunk annyira, hogy legyen miért reménykednünk. Valljuk be ezt a csapatot Arod vitte a hátán. Jelen pillanatban úgy látom nincs sok fegyverünk és egyelőre nem találok semmi indokot, ami miatt reménykedhetnénk még, így laza 10 meccsel az alapszakasz vége előtt. Több fronton is emberfeletti teljesítményre lenne szükség, hogy itt még bármi is lehessen. Ez a sérülés azért benne volt a levegőben, kapott rendesen Rodgers eddig minden meccsen.JustoVillar
alatriste
több mint 8 éve
Sajnos én is hasonlóan látom a helyzetet. Ezt a csapatot nem egyszer és nem kétszer Rodgers húzta ki a szarból és nyerte meg a meccset. Nem gondolom, hogy nélküle semmi esélyünk nyerni, de nem lesz ott, amikor egy átlagos vagy az alatti védelemmel és egy nem túl kreatív offense playbookal vesztésre állunk, a végén kitaláljon valamit és behúzza a meccset.Én mindig is nagyon kíváncsi voltam hogy mire menne a GB AR nélkül, nem örülök hogy ilyen körülmények miatt, de végre meg tudjuk nézni.hát a közelébe sem lesz a PO-nak a csapat..
Az eddigi meccsek alapján nálam a GB egy top3as NFC csapatnak nézett ki, azaz nem elvárásnak, de teljesen reálisnak tartottam, hogy odaértek az NFC döntő környékére. Én ehhez mérem majd, hogy végül mi sikerül...
akdestroyer
védelem az előző években is gyenge volt, az idei sem egy komoly kaliber, futás ellen néha elég jól muzsikálnak, de, ha valaki passzolni akar, az általában tud is 😀 és mostantól valószínűleg többet is lesznek a pályán mint eddig..
az Offense pedig volt, hogy tavaly és tavalyelőtt is nagyon akadozott már Rodgers-el, akkoriban igen sokan akarták MM-et eltávolítani, de jött a Run The Table, ami megmentette. Szerintem 1, maximum 2 győzelem jöhet össze a hátralévő meccseken, de cáfoljon rám a csapat és MM, akinek szerintem óriási mázlija van/volt Rodgers-el.
Pep71
Most kell megmutatnia McChartynak, hogy ő valóban egy highly successful NFL headcoach és Capersnek, hogy egy akkora védő guru mint amilyennek kikiáltotta magát. MM-nek teljesen át kell szabni az offense playeket, mert bár lehet, hogy Hundley nem lesz annyira rossz és hoz egy közepes vagy kicsivel az alatti szintet, de saját maga nem fog tudni hozzátenni sokat a játékhoz. Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor nem hiszem, hogy ez az edzői gárda hozni tudja ezt a szintet, De tiszta szívemből drukkolok nekik és őszintén remélem nekem kell majd az idény végén elnézést kérnem. És drukkolok a csapatnak, hogy kapják össze magukat és álljanak ki magukért. Mutassák meg, hogy jó játékosok és jó csapatot alkotnak. NIncs már Rodgers, ezért mindenkinek 120%-ot kell hozni, hogy egyáltalán a PO közelében lehessünk. Istenem, de szép lenne ha ennyi sérülés mellett is sikerülne. Halovány a remény, de az hal meg utoljára.
GoPackGo
több mint 8 éve
Hát, mostantól nyugodtabban ülök le Packers meccset nézni. Ez nem jó. Next man up, nincs értelme picsogni, a legtöbb franchise egész történelme alatt nem rendelkezett Rodgers szintű irányítóval soha. Nem tudtam nagyon utána olvasni, ha beszenvedjük magunkat a playoffba ott van esély a játékára vagy IR? Kis szerencsével és egy ügyes Hundleyval nem elképzelhetetlen, bár nem lennék meglepve ha ezzel és a többi sérüléssel együtt most mint a kártyavár dőlne össze minden és rég nem látott szar szezon köszöntene Green Bayben. Ahogy a Rodgers éra alatt még soha, úgy most sem érzem azt hogy ez a csapat hatalmas átütőerővel rendelkezne, egyik csapatrészben sincs meg az őserő, a henger. Extra teljesítmények, jó periódusok kellettek még Rodgers mellett is ahhoz hogy komoly tényezők legyünk. Hát most ég a ház, érdekes új helyzet, kíváncsian várom.
több mint 8 éve
Rollins --> IR