NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bakhtiarit többször megénekeltem, hogy az OL leggyengébb pontja, de kezdő szintű LT, akit ha itt akarunk tartani a posztja miatt szintén szép summát kell elé tenni.
alatriste
Kétlem, hogy hosszabbítani akartok majd vele, ligaszinten maximum átlagos játékos a posztján, és Spriggs elég nyilvánvalóan future LT-nek lett draftolva.
vassadi
Viszont cap management szemszögéből nézve ha őt el akarjuk majd engedni akkor belefért volna Sitton is a jövő évi caphelyzetbe. De ha még nem is mert kicsit visszaesik és kiengedjük FAre lett volna még idénre egy jó OL, és 2018ra vélhetőleg valami hátsó körös komp deaft pick. Valami van a háttérbe mert a drafton outside OLeket hoztunk. Sitton cuttig az volt az elképzelhető forgatókönyv amit írtál, Bakh el, így már kicsit sántít a dolog.

Ironikus volt. Nelson, ha tudja hozni a régi formáját óriási előrelépés lesz tavalyhoz képest, de az a bajom, hogy ezen kívül semmi előrelépést nem látok a csapatnál. WR-ek ugyanazok, akik tavaly leszerepeltek, bár remélem, hogy Adams(tudom, hogy tavaly sérült volt sokat), helyett akkor inkább Ty és Janis kap lehetőséget, bennük több potenciált látok.
A másik poszt amit meg kellett volna oldani az az ILB és itt sem látom, hogy hosszú idő után végre megoldódna a poszt. Martinez nagyon remélem és benne hiszek is, hogy jó lesz, de akkor is nagyon gyenge a felhozatal ide. Csak nehogy megint CMIII legyen ILB, mert akkor megeszem a kalapom.
Nem akarok hosszú lenni, mert te és sokan mások sokkal jobban értenek ehhez a sporthoz és sokkal jobban tudják mi kell a GB-nek, hogy sikeres legyen, de nem látom azt amit a másik hsz-edben írtál, hogy AR-nek minden évben az aktuális legerősebb csapatot kéne összehözni és ez igen dühítő...
Pep71
Mindenki véleményét szívesen hallgatjuk. Ezért van a fórum.
Hosszú évek óta ez az első döntése a FOnak amivel teljesen nem tudok azonosulni. De legalább jól fel is idegesít. és hogy pont a Bears. Sittont egyáltalán nem hibáztom, jó pénzt kapott tőlük és neki ebből kell megélnie.
Longot eddig is bírtam, hát most már nem csak a pro bowlon nyomták majd együtt

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 609
Sitton el is kelt
---> Chicago

Továbbra is no comment a cut.
alatriste
Annyiban érthető, hogy tavaly láthattuk, a GB-i WR-eknek 1-2 másodperc is elég, ahhoz, hogy elszakadjanak az emberüktől, ezért mind1, hogy milyen fal van A-Rod előtt...
totális hülyeség volt ez a cut plusz a Barrington cut is...nem értem, hogyha, a SB a cél, akkor Sitton-t miért nem lehetett megtartani.
Pep71
Nem tudom ironikus akart-e lenni, de tavaly mindent csináltak a WRek, van szeparálódni nem tudtak. Nelson kiesése magunk közt legyen mondva eléggé beárazta őket. De hála az égnek ismét egészséges a liga legjobb fehér elkapója.
alatriste
Ironikus volt. Nelson, ha tudja hozni a régi formáját óriási előrelépés lesz tavalyhoz képest, de az a bajom, hogy ezen kívül semmi előrelépést nem látok a csapatnál. WR-ek ugyanazok, akik tavaly leszerepeltek, bár remélem, hogy Adams(tudom, hogy tavaly sérült volt sokat), helyett akkor inkább Ty és Janis kap lehetőséget, bennük több potenciált látok.
A másik poszt amit meg kellett volna oldani az az ILB és itt sem látom, hogy hosszú idő után végre megoldódna a poszt. Martinez nagyon remélem és benne hiszek is, hogy jó lesz, de akkor is nagyon gyenge a felhozatal ide. Csak nehogy megint CMIII legyen ILB, mert akkor megeszem a kalapom.
Nem akarok hosszú lenni, mert te és sokan mások sokkal jobban értenek ehhez a sporthoz és sokkal jobban tudják mi kell a GB-nek, hogy sikeres legyen, de nem látom azt amit a másik hsz-edben írtál, hogy AR-nek minden évben az aktuális legerősebb csapatot kéne összehözni és ez igen dühítő...
több mint 8 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Azon sem lepődnék meg, ha már a szezon vége előtt megesne a csere. Kedvelem Bakh-t, de tényleg csak átlagos T, az is igaz vagy 6 olyan csapatot tudnék mondani, ahol elférne.

Goode aláírt, van LS, csak helyet kell neki csinálni
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Bakhtiarit többször megénekeltem, hogy az OL leggyengébb pontja, de kezdő szintű LT, akit ha itt akarunk tartani a posztja miatt szintén szép summát kell elé tenni.
alatriste
Kétlem, hogy hosszabbítani akartok majd vele, ligaszinten maximum átlagos játékos a posztján, és Spriggs elég nyilvánvalóan future LT-nek lett draftolva.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sitton el is kelt
---> Chicago

alatriste
Annyiban érthető, hogy tavaly láthattuk, a GB-i WR-eknek 1-2 másodperc is elég, ahhoz, hogy elszakadjanak az emberüktől, ezért mind1, hogy milyen fal van A-Rod előtt...
totális hülyeség volt ez a cut plusz a Barrington cut is...nem értem, hogyha, a SB a cél, akkor Sitton-t miért nem lehetett megtartani.
Pep71
Nem tudom ironikus akart-e lenni, de tavaly mindent csináltak a WRek, van szeparálódni nem tudtak. Nelson kiesése magunk közt legyen mondva eléggé beárazta őket. De hála az égnek ismét egészséges a liga legjobb fehér elkapója.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Sitton el is kelt
---> Chicago

alatriste
Pep71
Igen épp ez az érthetetlen. Amíg AR itt van és minden évben az MVP közeli forma várható tőle addig minden évben az aktuális legerősebb csapatot kell összehozni. Ez a 2 cut ezzel teljesen szembe megy.
Láttuk eddig is, hogy a saját draftoltaink olcsóbban alá írnak kicsit ide a jó csapat miatt.
Lang a no1 target jövőre. Viszonylag fiatal és évről évre egyre jobb.
Tretter eddig nem volt kezdő, most az lett és szintén év végéig van szerződése. Ha viszont őt nem tartjuk majd esetleg meg akkor már lyukas is az az OL ami végre idénre összeállt volna dephtel együtt mint a rizseshús.
Persze rajtuk kívül is lesznek erős FA-k: Lacy, Perry, D. Jones, Hyde...
30Mnk van így.
Lang 7-8M/y
Bakh is 8 vagy inkább felette
Tretter, Lacy, Perry nagyon függ a 16os játékától.
Jones nem lett tényező sose, Hyde egy jó playa de itt van sok a fiatal, szerintem megvan már Randall személyében a pótolás.
Érdes lesz kit fogunk megtartani és kit nem, ha Langet hagyjuk esetleg elmenni akkor átpártolok a Brownshoz inkább.
Messze van még, meglátjuk.

Idén ha Linsley visszatért ő vagy Tretter kimozgásával ez az OL még mindig vállalható, de visszalépes, miközben a legnagyobb riválisunk komolyat erősödött.
Arról már nem is beszélve, hogy milyen kedvenc volt. Az OL loboncos bal oldala...

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Sitton el is kelt
---> Chicago

alatriste
több mint 8 éve
Oké, hogy nem lehet elég T a keretben, de 8 OL-ből 5 az. 2 G és egy C. Sovány. Még ha Barclay-t csere G-nak is írják. Aranyos, hogy a legtöbb depth chart-on Taylor a LG.
több mint 8 éve
Green & Gold Green Bay Packers 190
Sitton el is kelt
---> Chicago

alatriste
A francba,ráadásul pont oda!

[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
Sitton el is kelt
---> Chicago

Liverpool Fc
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 216
Aludva egy napot a dologra, a 3 QB tartását is furcsának találom.
gamerkr
Én nem lepődtem meg ezen annyira. Tavaly és tavalyelőtti is 3 QB volt rostren.
Ráadásul Hundleynek valami sérülése is van, ami miatt alig lépett pályára a PS meccseken. Callahan viszont nagyon jól játszott és biztos elvitték volna ha nem teszik rá a rosterre. Ha Hundley-nak valami hosszan gyógyuló nyavalyája lenne, vele meg van oldva a QB back up kérdés. Ha felépül, egy jó trade alap lehet, ha valamelyik csapat nagyon megszorul QB poszton.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Aludva egy napot a dologra, a 3 QB tartását is furcsának találom.

több mint 8 éve
Volt egy liga top5 OLünk. Sitton nélkül ez visszaesett a közép mezőnybe.
Az ILB kezdés szintén érdekes...
Bar, Ryan kettős volt a kezdő kb egész TC alatt a hírek szerint. Vagy ilyen jó volt Martinez, vagy jön ismét CMIII mindenesnek.
alatriste
Neeeem, a mi támadófalunk talán még Favre utolsó szezonjában volt top 5 😀
2008-2009-ben volt borzalmas (aki már akkor is követte a csapatot, az emlékszik, ahogy magabiztosan meneteltünk a 2002-es Texans engedett sack-rekordja felé)
2010-től kb mostanáig közepes, miközben az 5-ből 3 pozíció (center és a két tackle) totál átjáróház volt.
Most viszont tényleg nem tudom mit akarnak MM-ék.

Egyébként egy fal teljesítménye nem kizárólag az ott lévő játékosok tehetségéből/munkájából áll össze. 2007-ben a mi falunk engedte a második legkevesebb sacket, majd a következő két évben nagyjából ugyanabban az összeállításban AR-t folyamatosan szétverték. Amihez persze az is hozzátartozik, hogy Favre részben a sacket elkerülendő, részben a saját mentalitásából kifolyólag nagyon gyorsan megszabadult a labdától, lesz ami lesz alapon, AR-rel kapcsolatban meg folyamatosan azt mondták az első szezonjaiban, hogy inkább hajlandó bevállalni a sacket, ahelyett, hogy eleresztene egy bizonytalan passzt, amiből INT lehet.

Na mindegy, a falunk olyan, amilyen, igazából már hozzászoktam. Az ILB poszt megoldatlansága sokkal inkább zavaró. Ráadásul ez ugye a mi rendszerünkben 2 embert jelent.
Kampman
Papíron az állomány erős. Ami persze semmit se jelent de Sitton, Lang elit a posztján. Linsley és Tretter is bármikor voltak, jól tolták. Bulaga jó amikor egészséges (amikor...), Bakh átlag.
Ez erősebb mint az átlag nfl fal, lehet hogy nem top5 de jó az biztos.

ARnek btw nem kell atom fal. Iszonyat érzi a zsebet és talán az egyik legjobban tudja meghosszabbítani a játékot.
Mindenesetre beljebb lettünk volna Sittonnak ez kérdésen felül áll.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Háááát, ezeket a lépéseket nem értem...Barrington fiatal, jól ütközik,viszonylag gyors, erre kuka...mondjuk Ryan biztos gyorsabb, napersze 😀 Martinez amúgy biztos jó lesz, de akkor is nagyon gyenge az ILB poszt...Sitton is...végre kezdett kinézni vhogy a fal Rodgers előtt, erre az is szét lett bombázva..
Ha Jordy nem térne vissza, nem is érdekelne a szezon..WR-eknél is tavaly látható volt, hogy nulla a produktum Nelson nélkül, valami frissités kellene, de nem, majd Adams bizonyít idővel...
több mint 8 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 859
Nem lepődnék meg ha hamarosan bejelentenék hogy Sitton kap valami eltiltást vagy lenne valami sérülése, mert ha nem akkor tènyleg nem èrtem ezt a döntést...
Tomcsik
éppen most vizitál nálatok a Bearsnél, hátha kiderítitek van e vele valami. Utána meg elvileg hozzánk jön vizitre a Saintshez.
kapitnono
Ha nincs vele semmi probléma remélem nem engedjük tovább 😊 Nincs is szebb mint egy ex-sajtfejjel bosszantani a Packerst... Azt is de utálom amikor Peppers sackeli Cutlert...
Tomcsik
Ez még rosszabb is, mert Sittont mi draftoltuk. Rühellném, ha nálatok kötne ki, de hát ez az NFL.
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Barrington -> Chiefs sok sikert neki!

Vikestól lenyúltuk Jhurell Pressleyt. Nem túl rossz a srác. : D http://twitter.com/ThabeetGOAT/status/771536755858165760

Bret Goodet visszaigazoltuk LSnek

PSbe jöttek:
OLB Reggie Gilbert
G Lucas Patrick
LB Carl Bradford
WR Herb Waters

Szerkesztette: zsoltee

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 018
Nem lepődnék meg ha hamarosan bejelentenék hogy Sitton kap valami eltiltást vagy lenne valami sérülése, mert ha nem akkor tènyleg nem èrtem ezt a döntést...
Tomcsik
éppen most vizitál nálatok a Bearsnél, hátha kiderítitek van e vele valami. Utána meg elvileg hozzánk jön vizitre a Saintshez.
kapitnono
Ha nincs vele semmi probléma remélem nem engedjük tovább 😊 Nincs is szebb mint egy ex-sajtfejjel bosszantani a Packerst... Azt is de utálom amikor Peppers sackeli Cutlert...

több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 135 — WHO DAT!!!!
Tomcsik

több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
Állítólag Sitton meghízott erre a szezonra és így visszaesett oldalirányú mozgásban, ami nem tetszett McCarthyéknak.
empty taxi
A TC elején még az nyilatkozta, hogy leadott 10 kg-ot. Fene se érti.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Szerintem inkább Barclay mint Bulaga lehetne RG
LN
Barclay inkább ne legyen semmi.Ha ő játszik,akkor Rodgersnek komoly baja eshet. 😀
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 377
Volt egy liga top5 OLünk. Sitton nélkül ez visszaesett a közép mezőnybe.
Az ILB kezdés szintén érdekes...
Bar, Ryan kettős volt a kezdő kb egész TC alatt a hírek szerint. Vagy ilyen jó volt Martinez, vagy jön ismét CMIII mindenesnek.
alatriste
Neeeem, a mi támadófalunk talán még Favre utolsó szezonjában volt top 5 😀
2008-2009-ben volt borzalmas (aki már akkor is követte a csapatot, az emlékszik, ahogy magabiztosan meneteltünk a 2002-es Texans engedett sack-rekordja felé)
2010-től kb mostanáig közepes, miközben az 5-ből 3 pozíció (center és a két tackle) totál átjáróház volt.
Most viszont tényleg nem tudom mit akarnak MM-ék.

Egyébként egy fal teljesítménye nem kizárólag az ott lévő játékosok tehetségéből/munkájából áll össze. 2007-ben a mi falunk engedte a második legkevesebb sacket, majd a következő két évben nagyjából ugyanabban az összeállításban AR-t folyamatosan szétverték. Amihez persze az is hozzátartozik, hogy Favre részben a sacket elkerülendő, részben a saját mentalitásából kifolyólag nagyon gyorsan megszabadult a labdától, lesz ami lesz alapon, AR-rel kapcsolatban meg folyamatosan azt mondták az első szezonjaiban, hogy inkább hajlandó bevállalni a sacket, ahelyett, hogy eleresztene egy bizonytalan passzt, amiből INT lehet.

Na mindegy, a falunk olyan, amilyen, igazából már hozzászoktam. Az ILB poszt megoldatlansága sokkal inkább zavaró. Ráadásul ez ugye a mi rendszerünkben 2 embert jelent.

Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
casaubon Green Bay Packers 2 441
kicsit hosszú, de érdemes végigolvasni, elemzés a cutokról / megtartott játékosokról:
 www.jsonline.com/story/sports/nfl/packers/2016/09/03/sitton-stunner-sets-tone-unusual-day/89794122/
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 018

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
elég fejvakarós ez basszus, mi lesz így az offensel? visszatér a go-to-guy aztán meggyengítjük a falat???

Az ILB posztról nem beszélve, átjáró ház lesz megint az a terület, az 50 éves Peppers meg rohamoz majd egyedül.

több mint 8 éve
Szerintem inkább Barclay mint Bulaga lehetne RG