NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 003
46
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=rvJKST6P7WcNem értem, ami punter poszton történik a csapatnál. Volt egy gyengécske veteránunk. 2010 óta van a csapatnál és évek óta a punterek alsó harmadába tudta csak beverekedni magát.nem rúgunk extrát, és minden negyedikre neki megyünk 😊
Hoztak egy rookiet, hogy versenyezzenek, aki nagyjából azon a szinten volt mint a régi, de benne legalább megvolt az esély, hogy fejlődik.
Most mindkettő kivágva és hoznak valakit, aki mindkettőnél rosszabb statokat produkált és már 3 csapat is elküldte rövid karrierje során.
Ráadásul egy percet sem volt tesztelve, hogy mint holder, hogy illik össze Crosbyval. (Masthay-nél az volt a mondás, hogy ugyan nem a legjobb punter, de nagyon jó holder Crosbynak)
Furcsa ez az egész. Remélem nem fogunk ráfázni erre a hírtelen döntésre!
SBL
gamerkr
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Crockett-et még nem kell elsíratni. IR-re tették.Tényleg, elnéztem. Akkor talán még visszatérhet hozzánk.
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Jövőre meg jöhet a punter draft a 3. körben. 😊Nem értem, ami punter poszton történik a csapatnál. Volt egy gyengécske veteránunk. 2010 óta van a csapatnál és évek óta a punterek alsó harmadába tudta csak beverekedni magát.nem rúgunk extrát, és minden negyedikre neki megyünk 😊
Hoztak egy rookiet, hogy versenyezzenek, aki nagyjából azon a szinten volt mint a régi, de benne legalább megvolt az esély, hogy fejlődik.
Most mindkettő kivágva és hoznak valakit, aki mindkettőnél rosszabb statokat produkált és már 3 csapat is elküldte rövid karrierje során.
Ráadásul egy percet sem volt tesztelve, hogy mint holder, hogy illik össze Crosbyval. (Masthay-nél az volt a mondás, hogy ugyan nem a legjobb punter, de nagyon jó holder Crosbynak)
SBL
gamerkr
több mint 8 éve
SBL
2 216
Crockett is kivágva. Szép emlékem róla a hírhedt detroiti "facemask"-meccsen látott küzdeni akarása, és ahogy próbálta a társakat is erre bírni. Sok sikert neki a továbbiakban.Crockett-et még nem kell elsíratni. IR-re tették. Még van esélye, hogy nem lesz elküldve. Én is csíptem azt, ahogy azon a meccsen ő tüzelte a többieket. Egyébként nem is játszik rosszul. Remélem megtartják IR-en vagy a gyakorló csapatban. A jövőre gondolva, mindenképpen lenne értelme őt a csapatnál tartani. Lacy sérülés kiújulhat és Stark sem lesz már fiatalabb.
Kíváncsi vagyok mi lesz a 3. RB poszton. Burks is hasznosnak tűnik, de lehet, hogy a WR-csapat esetleges felduzzasztása miatt nekimegyünk a Lacy-Starks párossal. Montgomery meg lehet beugró, mint Cobb volt néhanapján.
Old Green Bay
Szerintem ezek miatt is lesz 3. RB az idei rosteren. Burks jó is lenne erre posztra. A kicsi, mozgékony RB bizonyos védelmek ellen hasznosabb lehet, mint a bulldózer futók.
több mint 8 éve
SBL
2 216
Jó terv! 😊Nem értem, ami punter poszton történik a csapatnál. Volt egy gyengécske veteránunk. 2010 óta van a csapatnál és évek óta a punterek alsó harmadába tudta csak beverekedni magát.nem rúgunk extrát, és minden negyedikre neki megyünk 😊
SBL
gamerkr
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Crockett is kivágva. Szép emlékem róla a hírhedt detroiti "facemask"-meccsen látott küzdeni akarása, és ahogy próbálta a társakat is erre bírni. Sok sikert neki a továbbiakban.Kíváncsi vagyok mi lesz a 3. RB poszton. Burks is hasznosnak tűnik, de lehet, hogy a WR-csapat esetleges felduzzasztása miatt nekimegyünk a Lacy-Starks párossal. Montgomery meg lehet beugró, mint Cobb volt néhanapján.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Nem értem, ami punter poszton történik a csapatnál. Volt egy gyengécske veteránunk. 2010 óta van a csapatnál és évek óta a punterek alsó harmadába tudta csak beverekedni magát.nem rúgunk extrát, és minden negyedikre neki megyünk 😊
SBL
több mint 8 éve
SBL
2 216
Nem értem, ami punter poszton történik a csapatnál. Volt egy gyengécske veteránunk. 2010 óta van a csapatnál és évek óta a punterek alsó harmadába tudta csak beverekedni magát.Hoztak egy rookiet, hogy versenyezzenek, aki nagyjából azon a szinten volt mint a régi, de benne legalább megvolt az esély, hogy fejlődik.
több mint 8 éve
Kampman
28 377
Tartsuk meg Masthayt szép emlékezetünkben és reménykedjünk benne, hogy évek múltán nem fog minket egy NFC döntőn fake FG után TD passzal szopatni, mint tette azt Jon Ryan.Nem volt egyébként egy tragikusan rossz punter, főleg az első szezonjaiban, a számomra legemlékezetesebb meccse is ebből az időszakból van.
több mint 8 éve
Masthay kivagva, Jacob Schum az uj punterNem tudom mire volt nagyobb odsz, hogy megválunk Masthaytől azok után, hogy Mortellt is elengedtük és hozunk egy FAt a 3. előszezon meccs után, vagy hogy egy szerre lesz telitalálatom az ötösön és a hatoson is.
casaubon
Liverpool Fc
több mint 8 éve
casaubon
2 441
Masthay kivagva, Jacob Schum az uj punter
több mint 8 éve
Azt írják a hang timeal verte meg Mortellt.Én is sajnálom, hogy nem merték meglépni a cserét. Nem tudom miben reménykednek Masthay-t illetően.Masthay nyerte a punter versenyt.Csalódott vagyok,nagyon bíztam már egy kis vérfrissítésben a poszton. Arról nem beszélve,hogy Mortell nem tűnt rosszabbnak a meccseken,mint Masthay.
alatriste
Utóbbi évről-évre eljátssza,hogy jó az edzéseken,aztán a szezonban kuka....
Nelson87
SBL
Liverpool Fc
több mint 8 éve
SBL
2 216
Én is sajnálom, hogy nem merték meglépni a cserét. Nem tudom miben reménykednek Masthay-t illetően.Masthay nyerte a punter versenyt.Csalódott vagyok,nagyon bíztam már egy kis vérfrissítésben a poszton. Arról nem beszélve,hogy Mortell nem tűnt rosszabbnak a meccseken,mint Masthay.
alatriste
Nelson87
több mint 8 éve
Masthay nyerte a punter versenyt.Csalódott vagyok,nagyon bíztam már egy kis vérfrissítésben a poszton. Arról nem beszélve,hogy Mortell nem tűnt rosszabbnak a meccseken,mint Masthay.
alatriste
több mint 8 éve
Masthay nyerte a punter versenyt.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ha szerencsénk van, akkor Höri közvetít. 😊Jó hírem van, nem kell majd a nyitó hétvégén streamet keresgélni a Packers meccsére.Lehet,hogy így is stream lesz belőle. Amint meghallom az "idén is sárga vonallal jelzik,hogy meddig kell eljutni",és a "4 kísérlete van a csapatoknak,hogy first downt érjenek el" szöveget,rögtön megyek a netre. :- D
twitter.com/galuskahulud/status/769230753070800897
iktriad
Nelson87
több mint 8 éve
Jó hírem van, nem kell majd a nyitó hétvégén streamet keresgélni a Packers meccsére.Lehet,hogy így is stream lesz belőle. Amint meghallom az "idén is sárga vonallal jelzik,hogy meddig kell eljutni",és a "4 kísérlete van a csapatoknak,hogy first downt érjenek el" szöveget,rögtön megyek a netre. :- D
twitter.com/galuskahulud/status/769230753070800897
iktriad
több mint 8 éve
Jó hírem van, nem kell majd a nyitó hétvégén streamet keresgélni a Packers meccsére. twitter.com/galuskahulud/status/769230753070800897
több mint 8 éve
Rotherham elküldése meglepett, a tavalyi szerződése után.
több mint 8 éve
Újabb szösszenetek főleg acmepackingcompanyről Battles for offensive line depth:
8 vagy 9 játékos kaphat helyet majd az 53-as keretben ebből az egységből, és igen nagy a tülekedés.
A kezdő: Bakhtiari, Sitton, Tretter, Lang és Bulaga. Igen JC a kezdőben hisz vagy a jó játékának, vagy Linsley sérülésének köszönhetően, valószínűleg mindkettőnek, de immár Tretter az első számú C a csapat oldalán kirakott nem hivatalos DC-on is.
Linsley sérüléséről egyre több kerül elő. Előreláthatólag PUPon kezdheti az idényt, ahogy azt már gamerkr is megírta hamstring sérülés miatt (jó hír, hogy úgy néz ki műtét nélkül helyre fog jönni), a kiesése szomorú, de talán az OL depth legjobb 6. embere lép ezáltal előrébb, akit anno Linsley szintén csak a sérülése miatt előzött be 2014ben és lett ezáltal két évig kezdő C.
A kezdőn túl, Spriggs helye biztos. Bár többször is gondba került az Mackkel szemben, nem fair elvárni egy rookietől, hogy kivegyen a játékból egy olyan szörnyet mint Mack, aki tavaly terrorizált bárki is állt vele szemben. Ezen kívül viszont eddig nincs rossz előszezonja és mint második körös újonc helye is van az 53ban.
Lane Taylor is lassan meglepetés lenne, ha nem maradna a végső keretszűkítés után is a csapattal mint első számú csere Guardja.
Murphy kihagyta a Barnák elleni meccset, de az Oakland elleni jó játéka könnyen az utolsó helyet jelentheti számára az 53ban ha tudja ezt folytatni a következő meccseken.
Az utolsó két srác legnagyobb kihívója Don Barclay lehet, aki tavaly rettenetes szezont zárt. Többször is kezdőbe került a fal szélén sérülések miatt, de sokat elmond, hogy volt olyan meccs, ahol már inkább Sittont mozgattuk ki LT-nek csak ne Barclay legyen AR vakoldalán. A Cleveland ellen is kaptunk róla egy safetyt, bár a Raiders ellen már jobb volt. Ami esetleg mellette szólhat, hogy a fal bármelyik részén kész a beugrásra. (Én nem őt választanám).
Josh Walker érdekes helyzetben van, eddig nem csinált semmi kiemelkedőt, de nem is rontott el semmit se. A 75-ös szűkítést nagy eséllyel megéli majd, kérdéses utána mi lesz. Taylorral lesz versenybe a csere G posztért, de egyenlőre Lane jóval előrébb jár.
A többiek közül Lucas Patrick emelendő még ki, aki jelenleg komoly eséllyel pályázik az egyik practice squad helyre, ha fenn tudja tartani a játékának színvonalát.
Ha 9 ember megy rosterre akkor Barclay lehet a 9. Egyenlőre legalábbis úgy néz ki, Taylor, Spriggs és Murphy helye is stabilabb.
Hírsarok:
Jared Abbrederis: Jó hírek jönnek továbbra is a helyi kedvencről. Sajnos az előszezon meccseken kevesebbszer veszi őt célba az aktuális irányító, de nagyon úgy tűnik, hogy tud élni azzal a lehetőséggel, hogy Janis sajnálatos módon az oldal vonal mellé szorult. Az eddig 13 visszahordásból viszont 7szer volt Ő a returner, ami jó esély számára, hogy előrébb verekedje magát ezen a szoros depthen.
Brandon Burks: Crockett bár magabiztos #3 futó, aki joggal reménykedik idén több játékidőre, jó látni, hogy mögötte sem üres a depth. Bruks főleg a Barnák ellen játszott jól és kapott több lehetőséget, de remekül élt is vele, és tartja versenybe magát.
Christian Ringo: Az első meccs végi sackje szépen megdobta a megítélését a kevésbé insider körökben, az edzői stábból viszont jönnek a hírek, hogy Ringo nagyot lépet előre tavalyhoz képest. Meglátjuk.
Peter Mortell: Aki igazi versenyre hívja eddig Masthayt. A szebb éveket is megélő Tim tavaly nagyon nem volt formában és idén komoly harc várható a posztért. Nem kis esélye lehet az újoncnak, aki eddig nagyon lenyűgöző mind élesben mind az edzéseken.
Kenny Clark kihagyta a keddi edzést egy hátsérülés miatt. A játékos megnyugtatott mindenkit, hogy nincs nagy baj, csak érzett valamit ami zavarta. Mindenesetre valószínűleg nem fog játszani a 49ers ellen. Mint elmondta ez az első alkalom az általános iskolája óta, hogy kihagy egy edzést, (WOW) és nagyon furcsa neki a többieket kívülről nézni. Nem fursztrált, kész lesz a szezonkezdetre, amit mi is nagyon remélünk, mert Pennel eltiltása miatt nem sok opciónk marad a szezon elejére. Guion és Daniels mellé ha kiesne Clark is Christian Ringo és Brian Price maradna. Reménykedünk a felépülésében, már csak azért is, mert bár az eddigi két meccsen nem robbant rögtön be, a TC alatt az 1v1 pass rush drilleket ő nyerte meg 13-4es eredményével fölényesen. (2. Price 8-5el).
Peppers és Matthews tegnap találkoztak az NFL képviselőivel al Al-Jazeera riportja miatt, híreket egyenlőre még nem láttam, reméljük nem lesznek eltiltós kedvükben a liga előjárói.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Packers C Corey Linsley tore his hamstring twice this offseason, once in April and a second time in July, and is expected to open the season on reserve/PUP.hogy a napi rossz hír is meglegyen. Felkészül Tretter.
több mint 8 éve
köszi akkor becsatlakozok én is 😊Én voltam abban a ligában a kommish, de idén megszűnik, átnyergelek én is valamelyik új PHCL-es ligára.sima PHCL volt a liga neve (ESPN), amit most 15.-én aktivált a kommish.Melyikben voltál? Alapvetően a nagy része nem, hanem az a terv ezekbe jelentkezzenek az emberek (és itt meg vannak nagyjából ugyanazokkal a beállításokkal hirdetve ugyanazok a ligák), de van egy-két régi liga ami lehet megy tovább (kommishtól függ).Ha esetleg valaki fantasy ligát keresne, annak itt a lehetőség, még vannak helyek! 😀a tavalyi ligák is fognak tovább menni?
http://packershungaryclub.hu/game-center/phc-fantasy-liga/
PZsófi
gamerkr
Halfkey
gamerkr
vasza
több mint 8 éve
Halfkey
32
Azért ezt a képet elmentettem 😊Én voltam abban a ligában a kommish, de idén megszűnik, átnyergelek én is valamelyik új PHCL-es ligára.sima PHCL volt a liga neve (ESPN), amit most 15.-én aktivált a kommish.Melyikben voltál? Alapvetően a nagy része nem, hanem az a terv ezekbe jelentkezzenek az emberek (és itt meg vannak nagyjából ugyanazokkal a beállításokkal hirdetve ugyanazok a ligák), de van egy-két régi liga ami lehet megy tovább (kommishtól függ).Ha esetleg valaki fantasy ligát keresne, annak itt a lehetőség, még vannak helyek! 😀a tavalyi ligák is fognak tovább menni?
PZsófi
gamerkr
Halfkey
gamerkr
vasza
imgur.com/a/ImFlK
#WhiteskinsHenger
több mint 8 éve
vasza
59
Én voltam abban a ligában a kommish, de idén megszűnik, átnyergelek én is valamelyik új PHCL-es ligára.sima PHCL volt a liga neve (ESPN), amit most 15.-én aktivált a kommish.Melyikben voltál? Alapvetően a nagy része nem, hanem az a terv ezekbe jelentkezzenek az emberek (és itt meg vannak nagyjából ugyanazokkal a beállításokkal hirdetve ugyanazok a ligák), de van egy-két régi liga ami lehet megy tovább (kommishtól függ).Ha esetleg valaki fantasy ligát keresne, annak itt a lehetőség, még vannak helyek! 😀a tavalyi ligák is fognak tovább menni?
PZsófi
gamerkr
Halfkey
gamerkr