NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 008
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
C.J. Spiller visiting Green Bay Packers, per report
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
A védelemmel szerintem hosszabb távon nem lesz gond, ezen a meccsen a sec - főleg Randall - lehet, hogy csak a legszarabb napot fogta ki. Tavaly a szezon második felében a fiatal sec nagyon jó volt, hasonló javulást várok. A támadóoldalon már más a helyzet, reméltem, hogy meglesz az összhang, de ahogy már mások is írták, vagy nem volt meg az elszakadás, vagy jöttek a nem jellemző alapból rossz dobások. Amit nem értettem ( a FG elengedése mellett), az Lacy kivonása akkor, mikor úgy nézett ki, kezd belejönni. A másik az az, hogy - valószínű csak belelátom - nem láttam az O oldalán a játékosokon a "tüzet". Bízom abban, hogy ez az offense "sikertelenség" nem lesz öngerjesztő. A Lions ellen javítani kötelező lesz.Elszakadással nem volt szerintem gond,inkább Rodgers volt formán kívül,rengetegszer dobta túl az üres elkapókat. Futás elleni védekezés nagyon rendben van,a passzok miatt lehet egy kicsit aggódni,de idővel a secondary is belejön.
Gergőbácsi
Ha visszaemlékeztek,két éve kezdtünk egy csúnya vereséggel a CenturyLink Fielden,majd nagyon nehezen győztük le az akkor még rossz Jetset,majd a harmadik héten 7 egész pontot szereztünk a Lions otthonában. Pánikolt mindenki,Rodgers lenyugtatta a népet,mi meg mentünk az NFC döntőbe. Érdekesség,hogy akkor a 4. héten egy csoportellenfél ellen indult meg a szekér,és most hétvgén is NFC North rangadó lesz. Ne aggódjon senki,jó szezonunk lesz!
több mint 8 éve
A védelemmel szerintem hosszabb távon nem lesz gond, ezen a meccsen a sec - főleg Randall - lehet, hogy csak a legszarabb napot fogta ki. Tavaly a szezon második felében a fiatal sec nagyon jó volt, hasonló javulást várok. A támadóoldalon már más a helyzet, reméltem, hogy meglesz az összhang, de ahogy már mások is írták, vagy nem volt meg az elszakadás, vagy jöttek a nem jellemző alapból rossz dobások. Amit nem értettem ( a FG elengedése mellett), az Lacy kivonása akkor, mikor úgy nézett ki, kezd belejönni. A másik az az, hogy - valószínű csak belelátom - nem láttam az O oldalán a játékosokon a "tüzet". Bízom abban, hogy ez az offense "sikertelenség" nem lesz öngerjesztő. A Lions ellen javítani kötelező lesz.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
LeRoy Butler szerint Adams még a náthát sem tudná elkapni,januárban,kabát nélkül. 😀
több mint 8 éve
CM sérüléséről elvileg ma derül ki valami pontosabb
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Érdemes meghallgatni Capers nyilatkozatát. Mosolygós, vén, szenilis fószer, és mégis. Ezt a habitust kéne a secondary-be is belenevelni. Nagyon fog hiányozni ha egyszer szögre akasztja a parókát. DC++
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
casaubon
2 441
Elore mondom: nem lattam a meccset, csak a kommentekre reagalok. Diggs sokkal gyorsabb, mint az atlag. Amugy a szamok szerint osszesen nem csinalt a Vikings 300 tamadoyardot, es 17 pontot kapartak ossze... A vedelmuk az, ami ligaelit. Igy jott ossze idegenben egy harompontos vereseg, a masodik meccsen. Pont akkor kellene aggodni, ha most jatszananak csucsformaban. Fel kell merni a hibakat, hianyossagokat, boven van ido javitani, szerencsere iden a sorsolasra se lehet panasz. Oruljunk annak, hogy a futas elleni vedelem igy osszeallt, legalabbis most ugy tunik.
Randall masodeves, ne varjunk tole mindig csodat, lesznek ilyen meccsei (a legnagyobbaknak is vannak, ld. Revis). A Jaguars ellen pl. tobb elemzo szerint a meccs egyik legjobbja volt, pedig ott aztan ket nagyszeru elkapo is van. Elit CB lehet belole, a kepessegei megvannak. Ezzel egyutt, igen, Haywardot jo lett volna megtartani, de akkor Cook biztosan nem jott volna es azert lehetne panaszkodni.
Aki meg azt mondja, hogy kellenenek FA-sztarok, az gondolkodjon el azon is, hogy kit kuldene akkor el a sztarok kozul. Mert a fizetesi plafon mindig ott van.
Egy jo punter viszont tenyleg kellene es ok nem is dragak...
több mint 8 éve
Van hova...Nagyrészt egyetértek, és csak a legutolsó gondolatmenetre reagálnék. Tegnap Diggs-t hayabusával nem értük volna utol. És bár nem versenyeztettem a sec tagjait tegnap, ha Randall nem tudta tartani a lépést vele, Shields se tudta volna. De Sam a no1 CB-nk és nagyon hiányzott tegnap. A nyitó fordulóban nem volt nagy meccse, de a rutinjával sokat javít a CB állomány játékán.
Kicsit irritáló, hogy kb 2010 óta nem sikerült összerakni egy olyan védelmet, ami mind futás, mind passz ellen top 10-es, vagy monduk 15.
Támadó oldalon a play hívás olyan, mint tavaly. Lehet, hogy Clemens átvette McCarthy helyét valami alakváltással vagy plasztikával. Tömören ritka szar. A-Rod passzai sem olyan pontosak már. Lehet tényleg szakítani kéne Munnal...
Viszont az tetszik, hogy a Martinez-Ryan páros Thomassal kiegészülve hatékony.
Shieldsről azt gondoltam túlfizetett (az..), de a tegnapi sec produkció alapján azt gondolom nem olyan rossz, mint hittem. Randall jelenleg jó 2. CB, top elkapóhoz vagy kevés vagy Diggs sokkal gyorsabb, mint az átlag...
LN
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Van hova... Kicsit irritáló, hogy kb 2010 óta nem sikerült összerakni egy olyan védelmet, ami mind futás, mind passz ellen top 10-es, vagy monduk 15.
Támadó oldalon a play hívás olyan, mint tavaly. Lehet, hogy Clemens átvette McCarthy helyét valami alakváltással vagy plasztikával. Tömören ritka szar. A-Rod passzai sem olyan pontosak már. Lehet tényleg szakítani kéne Munnal...
Viszont az tetszik, hogy a Martinez-Ryan páros Thomassal kiegészülve hatékony.
Shieldsről azt gondoltam túlfizetett (az..), de a tegnapi sec produkció alapján azt gondolom nem olyan rossz, mint hittem. Randall jelenleg jó 2. CB, top elkapóhoz vagy kevés vagy Diggs sokkal gyorsabb, mint az átlag...
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Ha a Vikings ligaelit akkor ez az eredmény nem vészes. Más kérdés hogy szerintem nem azok. Összeállhat ez még, de van hova felfejlődni..
több mint 8 éve
Azért a Burnett, Clinton Dix kettős nem rosszabb a liga átlagnál. Sőt. A corner rész viszont igen gyenge... Tavaly House, idén Hayword ment el a csapattól, és egyenlőre nem megfelelő a pótlás... AR is nagyon tudása alatt játszott. Furcsa volt, hogy végre kivettük a játékból AP-t, szinte példátlanul jó módon, erre egy szem használható WR-el szétpasszol minket Bradford.
A front7 viszont nagyon ott volt, pass rush, run D, mind a két része remekül működött. De persze nehogy minden egyszerre legyen jó, most a sec szar.
Jó csapat a Vikings, és sokkal kevésbé QB függők mint mi. Bradford azért nem egy jött ment senki, tavaly se volt rossz, és nem is kapták meg olcsón.
1-1, van még hátra 14meccs. Talán az idei év legnehezebb meccsén vagyunk túl. Idegenbe a csoportrivális, a liga egyik legjobb csapata ellen.
De mindenképp látszik, hogy javulni kell, némely területeken nem is keveset.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 377
Emlékszik még valaki a 14es szezonra? 3. fordulo @detroit 7-19 1-2 AR tweeted R-E-L-A-X és mi lett a vége?Igen, csak azóta a problémák nagy része érdemben nem változott. Nincs komoly free agent igazolás a védelembe (amilyen Woodson vagy Pickett volt). Gyenge a secondary, egy közepes qb lazán szétdobja őket. Szar a punter, az ellenfél folyamatosan jobb pozícióból indul, mint mi. Ezt a még meglévő zsenik (Rodgers, Nelson, CMIII) tudják kompenzálni mondjuk a Jaguars vagy egy NFC East gárda ellen. Aztán jön egy ligaelit csapat, mint amilyen a Vikings és látjuk, hogy kb mennyire elég a mostani keret.
szeptember van, nem kell máris temetni a csapatot.
hegedusggergo
Tényleg nem kell gyászhangulat, hiszen a sorsolás nem vészes, a playoff pedig valószínűleg meglesz, de egyszerűen ez a csapat nem elég mély. Emlékszünk 2013-ra, hogy mi történt Rodgers kiesése után. Az egész keret összezuhant, az idei Vikings meg vészmegoldás irányítókkal is megy tovább.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
hegedusggergo
105
Emlékszik még valaki a 14es szezonra? 3. fordulo @detroit 7-19 1-2 AR tweeted R-E-L-A-X és mi lett a vége?szeptember van, nem kell máris temetni a csapatot.
Szerkesztette: hegedusggergo
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 8 éve
Pep71
2 609
Teljes mértékben egyetértek veled, tavalyi Rams meccs óta az Offense óriási gödörben van, úgy, hogy A-Rod az irányítód! El sem tudom képzelni, milyen lenne az O# ha, egy átlag QB dobálna, meg próbálná megmenteni a játékot az összeomló zsebben...Benne volt egy ilyen meccs a liga egyik legjobb védelmével szemben, de furcsa volt Rodgerset ilyen sok hibát elkövetve látniKampmanSzerintem ez abból fakad(t) hogy Nelson visszatérésével sem javult semmit az O tavalyhoz képest, és túl vállalja/vállalta magát...
Tavaly írtam hogy felejtsük el a draftról való építkezést... nem tettük szokás szerint. Ez a secondary valami egészen elképesztő szinten szar... Randall aki első körös volt hihetetlen milyen gyenge, de sajnos gyakorlatilag az egész corner állomány, azzal együtt hogy a safety állomány se valami világot verő...
Nálunk van a liga (talán) legjobb irányítója, és évek óta képtelenek vagyunk (vagy nem is akar TT) egy jó csapatot építeni köré.... Pepperst tudja valaki miért tartottuk meg??
MM play hívásai pedig kb. szót sem érdemelnek... 3&1 passz... 4&1 futás.... minek is szerezni 3 pontot a 3ik negyedben egy szoros meccsen...
A punter pozíciót meg hagyjuk is a picsába...
Rubens
Tavaly a sec elég jónak tűnt, most az is kezd szétesni.
Ez a csapat nem SB esélyes egyáltalán. Playoff meglehet, ott is mehetünk 1 kört, de nagyrészt A-Rod varázslatai miatt.
több mint 8 éve
Rubens
830
Benne volt egy ilyen meccs a liga egyik legjobb védelmével szemben, de furcsa volt Rodgerset ilyen sok hibát elkövetve látniKampmanSzerintem ez abból fakad(t) hogy Nelson visszatérésével sem javult semmit az O tavalyhoz képest, és túl vállalja/vállalta magát...
Tavaly írtam hogy felejtsük el a draftról való építkezést... nem tettük szokás szerint. Ez a secondary valami egészen elképesztő szinten szar... Randall aki első körös volt hihetetlen milyen gyenge, de sajnos gyakorlatilag az egész corner állomány, azzal együtt hogy a safety állomány se valami világot verő...
Nálunk van a liga (talán) legjobb irányítója, és évek óta képtelenek vagyunk (vagy nem is akar TT) egy jó csapatot építeni köré.... Pepperst tudja valaki miért tartottuk meg??
MM play hívásai pedig kb. szót sem érdemelnek... 3&1 passz... 4&1 futás.... minek is szerezni 3 pontot a 3ik negyedben egy szoros meccsen...
A punter pozíciót meg hagyjuk is a picsába...
Szerkesztette: Rubens
több mint 8 éve
Kampman
28 377
Benne volt egy ilyen meccs a liga egyik legjobb védelmével szemben, de furcsa volt Rodgerset ilyen sok hibát elkövetve látniA front 7 tetszett, főleg futás ellen, a secondary valami egészen borzalmas, egy, a csapatával két hete ismerkedő irányító szétdobálta őket.
Könyörgök igazoljunk már egy puntert aki képes legalább egy dome-ban mondjuk 44-es átlaggal rúgni. Csak van néhány szabadon.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
hm hm hm
vajon Shields levédekezve volna zászló nélkül az uccsó harmadik kísérletet?
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
A Vikings-nél bőven vannak hiányzók. Ha Kalilnek csipő problémái vannak/lesznek Matthews szépen fickándozhat. Feltéve, hogy a múltheti futás elleni védelmet tudjuk hozni AP ellen is, és nem kell már az 1. negyedben ILB pozícióba rakni.Kicsit tartok a dome-szindrómánktól (Saints elleni '14-es derbi), de készültünk rá MM szerint.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Banjo, Chris S DoubtfulDavis, Trevor WR Questionable
Elliott, Jayrone LB Doubtful
Hawkins, Josh CB Out
Shields, Sam CB Out
második hét, még elég rövid a lista.
több mint 8 éve
Green & Gold
190
Remélem Shields-t Rollins jól fogja pótolni és secondary egy-két INT-vel járul hozzá az újabb győzelemhez!Go Pack Go!
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
casaubon
2 441
Igy van, egyelore csak kerdojelek vannak arrol, jovore hogy nez majd ki az O-line. De pont a feltrade miatt nem gondolom, hogy Spriggs hosszu tavon csere marad. Hacsak nem okozott csalodast a TC-ben, de azt te jobban kovetted, mint en.Bulagaval tavaly tavasszal kötöttünk egy 5éves szerződést nagyon kellemes összegért. 5év 33M.Ezzel viszont nagyon úgy néz ki, hogy feljöttünk a drafton a 2. körben egy csere T-ért, ami mutatja, mennyire nem voltunk tavaly megelégedve a poszt mélységével.Bennem az is felmerult, hogy a serulekeny Bulaga utodjanak szanjak Spriggset. Vagy valamelyikukbol guard lesz.
alatriste
casaubon
Szóval 19ig van egy nem túl drága RT-ünk, aki amikor egészséges egy teljesen vállalható, jó játékos. Nem mellékesen a 2010-es első körösünk.
Kicsit tanácstalan vagyok, mert az OL hírek az elmúlt két hétben sorra húzzák keresztbe az eddigi gondolatainkat.
A Sitton cut egyértelművé tette, hogy pénzt akarunk spórolni, és tudjuk, egyszerre 3?-4? kezdő OL szerződését nem tudjuk meghosszabítani jövőre.
Az első lépés jött is tegnap, megtartjuk Bakhtiarit, és bár a szerződése összértéke elit pénz nagyon alacsonyan tudta tartani TT a garantáltat. (Ebbe talán benne lehet egy olyan opció, hogy ha 2 év után nem leszünk vele elégedettek nagy fájdalmak nélkül tudjuk kitenni).
Nálam a következő lépés (már az első is az lett volna), hogy Langnak odaadni amit kér. Borzasztó frusztráló lenne elveszíteni 1 év alatt 2 ilyen jó G-ot.
Tretter: Marad kezdő Linsley visszatérésekor is?, ha igen, ha nem a vesztes kimegy LG-ba? Spriggs marad csere T (Bulagánál azért ritka, hogy egész évben egészséges legyen), vagy megy Ő is a G versenybe? Sok a kérdőjel...
Lépni kell még az idei szezonban 1-2 szerződéssel mert túl sok játékosnak fog lejárni a szerződése az OL-en kívül is: Lacy, Hyde, Peppers, Perry, D. Jones, Cook, Pennel
alatriste
Tretter hosszabbitasa jo esellyel azon mulik, iden hogy teljesit. O azert olcsobb lesz Bakthiarinal, akar G-kent, akar C-kent szamolnak vele. Langet en is remelem, hogy marad. Es azt se felejtsuk el, hogy jovore Linsley-vel is hosszabbitani kell(ene).
A tobbiek kozul, ha Lacy nem a tavalyi formajat mutatja, nala garantalt a hosszabbitas. Peppers 99%, hogy nem marad (nyugdij), Perry es Jones kozul pedig szerintem csak az, aki tobbet mutat iden. Cook ugyanigy: azon mulhat, milyen lesz az idenye (meg hogy milyen TE-k lesznek a drafton). Hyde-nal valoszinuleg a penzen fog mulni. Pennel, ha megy is, annyira nem fog hianyozni (felteve, hogy Clark elsokoroshoz meltoan jatszik majd), johet majd meg egy hustorony a drafton 😊 plusz lejar meg pl. Elliott, Banjo es Joe Thomas szerzodese is, valoszinuleg kozuluk se tudunk mindenkit megtartani.
több mint 8 éve
Bulagaval tavaly tavasszal kötöttünk egy 5éves szerződést nagyon kellemes összegért. 5év 33M.Ezzel viszont nagyon úgy néz ki, hogy feljöttünk a drafton a 2. körben egy csere T-ért, ami mutatja, mennyire nem voltunk tavaly megelégedve a poszt mélységével.Bennem az is felmerult, hogy a serulekeny Bulaga utodjanak szanjak Spriggset. Vagy valamelyikukbol guard lesz.
alatriste
casaubon
Szóval 19ig van egy nem túl drága RT-ünk, aki amikor egészséges egy teljesen vállalható, jó játékos. Nem mellékesen a 2010-es első körösünk.
Kicsit tanácstalan vagyok, mert az OL hírek az elmúlt két hétben sorra húzzák keresztbe az eddigi gondolatainkat.
A Sitton cut egyértelművé tette, hogy pénzt akarunk spórolni, és tudjuk, egyszerre 3?-4? kezdő OL szerződését nem tudjuk meghosszabítani jövőre.
Az első lépés jött is tegnap, megtartjuk Bakhtiarit, és bár a szerződése összértéke elit pénz nagyon alacsonyan tudta tartani TT a garantáltat. (Ebbe talán benne lehet egy olyan opció, hogy ha 2 év után nem leszünk vele elégedettek nagy fájdalmak nélkül tudjuk kitenni).
Nálam a következő lépés (már az első is az lett volna), hogy Langnak odaadni amit kér. Borzasztó frusztráló lenne elveszíteni 1 év alatt 2 ilyen jó G-ot.
Tretter: Marad kezdő Linsley visszatérésekor is?, ha igen, ha nem a vesztes kimegy LG-ba? Spriggs marad csere T (Bulagánál azért ritka, hogy egész évben egészséges legyen), vagy megy Ő is a G versenybe? Sok a kérdőjel...
Lépni kell még az idei szezonban 1-2 szerződéssel mert túl sok játékosnak fog lejárni a szerződése az OL-en kívül is: Lacy, Hyde, Peppers, Perry, D. Jones, Cook, Pennel
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Shields agyrázkódás. Tavaly 4 meccset hagyott ki zsinórban miatta. Ráadásul neki ez már a harmadik.
több mint 8 éve
casaubon
2 441
Ezzel viszont nagyon úgy néz ki, hogy feljöttünk a drafton a 2. körben egy csere T-ért, ami mutatja, mennyire nem voltunk tavaly megelégedve a poszt mélységével.Bennem az is felmerult, hogy a serulekeny Bulaga utodjanak szanjak Spriggset. Vagy valamelyikukbol guard lesz.
alatriste
több mint 8 éve
Wow, szépen sáfárkodott TT a milliókkal. Főleg a garantált nagyon nagy meglepetés.Baktiéra 4 éves szerződést írt alá4 év 51.67 misi, melyből csak 17 garantált. Kifejezetten jó deal.
gamerkr
empty taxi
Így megnézve azért kevésnek semmi képen sem az, de évről évre dőlnek meg a legnagyobb pénzek a cap növekedése miatt. Örültem volna, ha az elsőre benézett számok jöttek volna ki (5év 52M/17), de a garantált része így is nagyon baráti, a mostani tendenciákat nézve. Ezzel viszont nagyon úgy néz ki, hogy feljöttünk a drafton a 2. körben egy csere T-ért, ami mutatja, mennyire nem voltunk tavaly megelégedve a poszt mélységével.
Érdekes, de egyáltalán nem rossz deal így se.
Javítva, először elnéztem és 5évre hittem.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc