Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
Jöhetnek az UFO-s mémek Rodgers-rőlmilwaukeerecord.com/sports/aaron-rodgers-talks-aliens-religion-pete-holmes-podcast/
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Hoodie nem kap új szerződést. Főleg a szezon második felére nagyon megfáradt, úgyhogy érthető.Szűkös a hely a fizetési sapka alatt, ellenben fiatal elkapóból van bőven. Várható volt.
MaG1Xx
Kíváncsi vagyok Kuhn kap-e még egy évet.
Állítólag Raji bejelentése előtt, miszerint ki hagyja a következő szezont, közel voltak, hogy véglegesítsék az újabb szerződését a csapatnál. Most NT posztra is kell egy FA vagy egy jó draft.
több mint 9 éve
Hoodie nem kap új szerződést. Főleg a szezon második felére nagyon megfáradt, úgyhogy érthető.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Ted Thompson hasonmás vallomása:www.acmepackingcompany.com/packers-free-agency-2016-news-reports/2016/3/18/11264804/packers-free-agency-ted-thompson-guide-8-rules-impatience-why-so-quiet?_ga=1.105928075.941495875.1456009500
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Lenne két kérdésem:A kérdés szerintem mindkét válaszra igen.
1.TT előtt is ennyire visszafogott volt a franchise a piacon?
2. Ha nem találtatok volna bele egy korszakos irányítóba, hanem mondjuk egy szerényebb képességű irányító lenne a csapatnál legyen pl az általatok biztos nagyon kedvelt Cutler, szerintetek akkor is ennyire inaktívok lennétek a piacon?
tüsi91
Persze ehhez hozzátartozik, hogy az FA-piac sztárjai között Green Bay soha nem volt igazán népszerű. Egyrészt amerikai szinten egy álmos kisváros, ha mondjuk valaki szereti a nagyvárosi létet, annak annyira azért nem jó a környéken élni. Másrészt a 70-es 80-as években még külön visszatartó erő volt a csapat állandó sikertelensége, kicsit olyanok voltunk, mint ma a Browns: dicső történelem, kilátástalannak tűnő jövővel. Ezért is volt ekkora boom Reggie White érkezése '93-ban, akinél jobb játékos kevés volt akkoriban.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Én is szeretném többet látni Crockett-et a pályán. Úgy látszik a vezetés még nem bízik meg benne annyira, hogy rábízzák a másodhegedűs futó szerepét.James 'Kigyó' Starks marad, 2 év, 6 misi.Én titkon bíztam benne,hogy eljön Crockett ideje(mint backup RB),de így is elégedett vagyok. Voltak jó meccsei Starksnak,reméljük hasznunkra lesz a következő két évben is.
gamerkr
Itt az ideje,hogy Kuuuuuuhn is odafirkálja a nevét egy bizonyos lap aljára. :- )
Nelson87
Remélem Starkot, mielőtt elétették a szerződést, megesküdtették a fehér ló seggére, hogy nem fog még egy ilyen fumblis évet csinálni mint tavaly!
több mint 9 éve
James 'Kigyó' Starks marad, 2 év, 6 misi.Én titkon bíztam benne,hogy eljön Crockett ideje(mint backup RB),de így is elégedett vagyok. Voltak jó meccsei Starksnak,reméljük hasznunkra lesz a következő két évben is.
gamerkr
Itt az ideje,hogy Kuuuuuuhn is odafirkálja a nevét egy bizonyos lap aljára. :- )
több mint 9 éve
James 'Kigyó' Starks marad, 2 év, 6 misi.
több mint 9 éve
Közben Mike Neal Seattle-ben és Detroitban próbálkozik.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Jared Cook viziten Green Bay-ben.
több mint 9 éve
Nem hinném, hogy ez lenne a helyzet. Ahogy olvasom, több ajánlatot is kapott.Hoppá:A legújabb hírek szerint csak kihagyja a '16-os szezont. De nem zárta ki, hogy utána visszatér.
mike freeman Hitelesített felhasználó
@mikefreemanNFL
B.J. Raji is just 29-years-old and he's retiring.
dande
Lehet, csak egy kis hírverést akart maga körül.
Az sem kizárt, hogy ha egy szép kerek összeget ajánlanak neki, még a szüneten is elgondolkozik.
SBL
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Hoppá:A legújabb hírek szerint csak kihagyja a '16-os szezont. De nem zárta ki, hogy utána visszatér.
mike freeman Hitelesített felhasználó
@mikefreemanNFL
dande
Lehet, csak egy kis hírverést akart maga körül.
Az sem kizárt, hogy ha egy szép kerek összeget ajánlanak neki, még a szüneten is elgondolkozik.
több mint 9 éve
Szerintem sosem voltunk a FA piac meghatározó szereplői.Voltak évek amikor jöttek nagy nevek: Ron Wolf 1992-ben még plan B FA-ként hozta Frank Winters, a legnagyobb igazolása természetesen Reggie White volt 1993-ban.
TT 2006-ban egyszerre szerezte meg Woodsont és Pickettet is. Azóta meg folyamatosan megy a 'draft and develop' szöveg. Inkább elengedünk mint hozunk.
Peppers a kivétel ami erősít.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Lenne két kérdésem:1.TT előtt is ennyire visszafogott volt a franchise a piacon?
2. Ha nem találtatok volna bele egy korszakos irányítóba, hanem mondjuk egy szerényebb képességű irányító lenne a csapatnál legyen pl az általatok biztos nagyon kedvelt Cutler, szerintetek akkor is ennyire inaktívok lennétek a piacon?
több mint 9 éve
Szidjuk Richard Rodgerst a lajhár tempo miatt, amivel mozog. Megnéztem a combine számait, és összehasonlítottam Finley számaival. 40 yardon is csak 0.5 tizeddel volt lassabb, a súlypontemelkedése pedig jobb volt, mint Finleynek. Lehet neki is különedző kéne mint Lacynek.Egyébiránt egy jól blokkoló TE jöhetne, akár Cook, akár Chandler, talán még RZ célpontok is lehetnének
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Bréking: igazolt a csapat!www.packers.com/news-and-events/article-press-release/article-1/Packers-sign-DE-Ray-Drew/e129b025-a712-4a67-b361-fdb476c7f616?%3Fcampaign%3D=sf22564209+sf22564209
több mint 9 éve
Ez aztán váratlan. Kár, hogy nem tudott a 2010-es formájához visszatérni.Sok sikert neki a magánéletben.
szerk:
nyilatkozata: www.packersnews.com/story/sports/nfl/packers/insidersblog/2016/03/14/packers-bj-raji-retiring-football/81770768/
Szerkesztette: zsoltee
több mint 9 éve
Hoppá:mike freeman Hitelesített felhasználó
@mikefreemanNFL
több mint 9 éve
Szerintem sem szükséges QB-t draftolni,2 bőven elég az 53-as rosterre.Amúgy sem hiszem,hogy viccből tradeltünk volna fel Hundley-ért.Ez általános tévedés. A Pats akart letradelni, nem mi fel. Ha már megtörtént, akkor húztuk Hundleyt.
Sokkal értékesebb posztokra kell idén húzni(ILB,OLB,DL,OL,TE).
Nelson87
több mint 9 éve
Szerintem sem szükséges QB-t draftolni,2 bőven elég az 53-as rosterre.Amúgy sem hiszem,hogy viccből tradeltünk volna fel Hundley-ért.Sokkal értékesebb posztokra kell idén húzni(ILB,OLB,DL,OL,TE).
több mint 9 éve
Mert mi bajod Hundley-val ? :/Tolzien --> Coltsakkor ezek szerint lesz egy QB draft is
gamerkr
Kampman
több mint 9 éve
Nem lepődnék meg, ha csak az UDFA piacról szereznénk be QB, mert az idei hiány posztok, és a jövő évi FA-ek pótlása el fogja vinni azt a 9 cetlit. Ráadásul jelenleg is meg van a 3 QB a keretben, Hundley-t egyértelműen azért hozták, hogy 2.számú legyen (esetleg évek múlva kezdő, de nem hinném, hogy a Packers-ben), 3. számúnak, pedig a futottak még kategória is megteszi, mert a csere most évekre meg van oldva.Remélem max. a 6. körben. Nem kellene értékes cetlit áldozni olyanra, aki soha nem fog a pályára lépni.Tolzien --> Coltsakkor ezek szerint lesz egy QB draft is
gamerkr
Kampman
Pályaszélén álldogáló, vandeminek QB-t az utcáról is lehet majd szerezni, ha ez megnyugtatja a vezetőséget. .
SBL