NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
Április elsejei tréfa?!Jézus. Én ezt a cikket ma olvastam, le is vert a víz. A kommentekben jelzik, h csak tréfa volt..
packersclub.hu/2015/04/breaking-ted-thompson-visszavonul-a-draft-elott/
Őszintén remélem, hogy az!mozsár
több mint 9 éve
SBL
2 216
Április elsejei tréfa?!packersclub.hu/2015/04/breaking-ted-thompson-visszavonul-a-draft-elott/
Őszintén remélem, hogy az!
több mint 9 éve
Köszi az infót és a pontosítást. Én azért elmorzsolok egy cseppet, ha nem lesz már a mi játékosunk. Kuhn meg jöjjön vissza olcsóért és egész pofásan nézünk ki. Ami ugyan lófüttyöt nem jelent majd november, december környékén, de most per pill mi másnak örüljünk? Minden jó és szép. Alig várom már Ted drafton történő "ámokfutását". 😊Barclay 😀 És ő kapott már szerződést én úgy tudom, és overthecap szerint is, 1 év 1.5M. Ha emlékeim nem csalnak akkor tendert kapott mint Richardson.Rajié már elhangzott, de itt van most akkor egybe a 2 NT szerződése.Bush-t kihagytad, gondoltam szólok időben, hogy bűnöd megbánhasd. 😉 MI a helyzet Barkley-val?Gergőbácsi
B.J. Raji 1 év 3.5M + 500.000 teljesítmény ösztönző.
Letroy Guion 1 év 2.75M
1 szabadügynökünk maradt, akinek még mindig nagyon várom, hogy adjunk szerződést: KUUUUUUUHNbalazs799
Bush OMG hogy is hagyhattam ki 😀 viccet félretéve valóban nagyon hasznos special team player, de azért nem hullajtok majd könnyeket, ha mégse sikerülne megegyezni.balazs799
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Barclay 😀 És ő kapott már szerződést én úgy tudom, és overthecap szerint is, 1 év 1.5M. Ha emlékeim nem csalnak akkor tendert kapott mint Richardson.Rajié már elhangzott, de itt van most akkor egybe a 2 NT szerződése.Bush-t kihagytad, gondoltam szólok időben, hogy bűnöd megbánhasd. 😉 MI a helyzet Barkley-val?Gergőbácsi
Letroy Guion 1 év 2.75M
1 szabadügynökünk maradt, akinek még mindig nagyon várom, hogy adjunk szerződést: KUUUUUUUHNbalazs799
Bush OMG hogy is hagyhattam ki 😀 viccet félretéve valóban nagyon hasznos special team player, de azért nem hullajtok majd könnyeket, ha mégse sikerülne megegyezni.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Rajié már elhangzott, de itt van most akkor egybe a 2 NT szerződése.Bush-t kihagytad, gondoltam szólok időben, hogy bűnöd megbánhasd. 😉 MI a helyzet Barkley-val?
Letroy Guion 1 év 2.75M
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Rajié már elhangzott, de itt van most akkor egybe a 2 NT szerződése. B.J. Raji 1 év 3.5M + 500.000 teljesítmény ösztönző.
Letroy Guion 1 év 2.75M
1 szabadügynökünk maradt, akinek még mindig nagyon várom, hogy adjunk szerződést: KUUUUUUUHN
Liverpool Fc
több mint 9 éve
SBL
2 216
Rapoport szerint B.J. is marad 1 évre.balazs799Igen, megkötötték az üzletet. A szerződés 3.5 millióról szól, de felmehet 4-ig is a teljesítmény alapján.
Lényegében a tavalyi szerződést kötötték újra egy kicsit jobban a teljesítményhez kötve a pénzt.
Azt hittem ennél kevesebbe fog fájni Raji megtartása.
A lényeg, hogy a NT pozicióval nem kell nagyon foglalkozni a drafton. TT koncentrálhat az ILB és a CB posztokra. És a TE-re, ha lesz egy jó prospect a választhatók között a 3. körben.
több mint 9 éve
Rapoport szerint B.J. is marad 1 évre.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jó hír! A gyakorlatot alapján kb. mennyi lehet az eltiltása?
több mint 9 éve
nando89
3 905
Bízom benne én is h marad Raji is , így 1000% h nem kéne NT posztra draftolnunk, mehet máshova a Pick .Guion marad, 1 évre.gamerkrEgy hiányposzt kipipálva!😊
Én remélem Raji is marad!
PS.: Végre történik valami nálunk is!😊mozsár
Én például draftolnék 2 Cornert egyiket az elején a másikat a vége felé projektnek 😊
ILB posztra is eltudnám ezt képzelni..😊
több mint 9 éve
SBL
2 216
Guion marad, 1 évre.gamerkrEgy hiányposzt kipipálva!😊
Én remélem Raji is marad!
PS.: Végre történik valami nálunk is!😊
több mint 9 éve
Guion marad, 1 évre.
több mint 9 éve
SBL
2 216
Rodgers idén is kiszurkolta a Wisconsinnak a Final Fourt 😊baggioA Green Bay-nek is.😊
több mint 9 éve
Rodgers idén is kiszurkolta a Wisconsinnak a Final Fourt 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Boykin párduc lett, s ha igazak a hírek a Seahawks érdeklődik Guion iránt
több mint 9 éve
Edelman néhány éve játszott cornert, lehet hogy őt láthattad 😊Fehér CB?Ezt akartam írni. Belegondolva, sztem még az életben nem láttam fehér bőrű cornert NFL-ben!bebop
Érzem, hogy közeledik a vég 😀JustoVillar
több mint 9 éve
Fehér CB?Ezt akartam írni. Belegondolva, sztem még az életben nem láttam fehér bőrű cornert NFL-ben!
Érzem, hogy közeledik a vég 😀JustoVillar
több mint 9 éve
JustoVillar
627
Fehér CB? Érzem, hogy közeledik a vég 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
SBL
2 216
Ki mondta, hogy nem vagyunk aktivak a holtszezonban? Most is leigazoltuk Kyle Sebeticet...TT belecsapot a lecsóba! Nem is értem, mire ez a nagy pörgés.😊
Egy szimpatikus wisconsini srácnak tűnik. Remeljük egy udfa gyöngyszem, amit a NYG nem vett észre.GNG
több mint 9 éve
Ki mondta, hogy nem vagyunk aktivak a holtszezonban? Most is leigazoltuk Kyle Sebeticet...www.youtube.com/watch?v=QlVLBNPSnwk
Egy szimpatikus wisconsini srácnak tűnik. Remeljük egy udfa gyöngyszem, amit a NYG nem vett észre.GNG
több mint 9 éve
GNG
241
Ki mondta, hogy nem vagyunk aktivak a holtszezonban? Most is leigazoltuk Kyle Sebeticet...Egy szimpatikus wisconsini srácnak tűnik. Remeljük egy udfa gyöngyszem, amit a NYG nem vett észre.
több mint 9 éve
James007
1 858
1-5 év az alapeset, elterelés ekkora mennyiségnél már nincs.5000 dolcsi 😊 Itthon mit kapnál 400g mariska bitroklásért? 😊balazs799itthon alapesetben ejnyebejnyétől 5 évig kaphat. Ha az üzletelést is rá tudják bizonyítani akkor 2-től 8 év. (de lehet, hogy már rosszul tudom)uatu
több mint 9 éve
5000 dolcsi 😊 Itthon mit kapnál 400g mariska bitroklásért? 😊balazs799itthon alapesetben ejnyebejnyétől 5 évig kaphat. Ha az üzletelést is rá tudják bizonyítani akkor 2-től 8 év. (de lehet, hogy már rosszul tudom)
több mint 9 éve
5000 dolcsiba fájt neki az incidens, de az ügy lezárult, újra az NFL-el foglalkozhat. Így, hogy jövőre is játszhat, szerintem több csapattól is jöhet hívása a napokban.5000 dolcsi 😊 Itthon mit kapnál 400g mariska bitroklásért? 😊
Elvileg Raji szerződését már nagy erőkkel hegesztik TT-ék, ha vele készülne megállapodás akkor nem hiszem, hogy Guion is maradna.
Bár pénzünk még bőven lenne rá, 21M cap spaceünk van, amivel az 5. legjobban állunk a ligában.balazs799
több mint 9 éve
SBL
2 216
5000 dolcsiba fájt neki az incidens, de az ügy lezárult, újra az NFL-el foglalkozhat. Így, hogy jövőre is játszhat, szerintem több csapattól is jöhet hívása a napokban.Viszont az NFL még nem zárta le az ügyet. Az eddigi gyakorlat szerint 2-4 meccses eltiltással számolhat. Ez tovább növeli az esélyt, hogy Rajit szerződtetjük. Lehet, hogy Guion is meg lesz tartva, ha nagyon kevésért marad, mert MM nagyon elégedett volt vele.
Elvileg Raji szerződését már nagy erőkkel hegesztik TT-ék, ha vele készülne megállapodás akkor nem hiszem, hogy Guion is maradna.
Bár pénzünk még bőven lenne rá, 21M cap spaceünk van, amivel az 5. legjobban állunk a ligában.balazs799