Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 9 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
Azt írják róla, hogy futás ellen a legjobb védőfalember volt a drafton. Most akkor jöhet 2. körre a feltrade és Myles Jack vagy Ragland. Bár TT-t ismerve long snapper lesz belőle...
több mint 9 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Úgy látom nem volt mindenki elégedett a pick-kel

s32.postimg.org/e6b0qdu6t/clark.jpg

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Pac-12 játékos kell és DL need van, innentől elég evidens volt Clark. 😊 Nem tudom, vele base defense-ben alapvetően DE-ként vagy NT-ként számolnak-e, de a snapjei többségében úgyis nickel DT-t fog játszani, ott pedig klasszis játékos lesz szerintem.
vassadi
Butlert jobban csíptem, de B+ választás. Nickel - Dime felállásoknál Danielssel együtt lesznek két DL.
Base-be szvsz NT lesz, Guion/D. Jones meg a másik DE. De majd a hamburgerevő versenyen lemathcelhetik Guionnal.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Pac-12 játékos kell és DL need van, innentől elég evidens volt Clark. 😊 Nem tudom, vele base defense-ben alapvetően DE-ként vagy NT-ként számolnak-e, de a snapjei többségében úgyis nickel DT-t fog játszani, ott pedig klasszis játékos lesz szerintem.
több mint 9 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Mai Bleacher mock, ki is egyeznék vele (körönként):
Ragland LB
Chris Jones DL
Fackrell OLB
Toner OT, Lasco RB, Higbee TE,
Dahl OG
Mitch Matthews WR
Morgan Burns CB
több mint 9 éve
Várjuk az LB poszt és a támadófal megerősítését, aztán nehogy húzzunk egy CB-t az első körökben...
Egyébként utoljára 2011-ben jött támadófalember első körben. Kifejezetten szórakoztató volt a játéka, már ha valaki ellenünk szurkolt.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Raglandnek nagyobb a füstje mint a lángja,inkább a DL-be húznék
bár annyi haszna lenne,hogy Clay mehetne eredeti posztjára 😊

több mint 9 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 348
Végső első körös tippem.
Reggie Ragland LB Alabama, ha ő nem elérhető és van partner (TT tud találni) akkor letrade és az első pickünkkel pedig BPA DL, ami csak remélni tudom, hogy Butler lesz.
(RR tippem és nem véleményem.)

Akinek még tudnék örülni:
Billings, Dodd, (Lawson), Lee. Ill, ha csúszna egy jó OT prospect akkor BPA alapon ő. (Offensbe ha húzunk csak OT legyen). WRnek, Hunter Henrynek remélem a közelébe sem megyünk.
alatriste
H őszinte legyek én is Ragland-ot várom hozzánk elsőre de nem leszek meglepődve ha T T húz egy váratlant ...😊
Futás ellen azt gondolom azonnal tudna nekünk segíteni , viszont Coveregben sokat kell fejlődni sztm.
Várok még egy embert a D falba de amilyen mély ezen a poszton a class lehet csak 3.-4. körben fog érkezni valaki .
Egy OT-t mindenképp húzni kéne szerintem is .
Wr és Te valóban nem szükséges !

Szerkesztette: nando89
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Végső első körös tippem.
Reggie Ragland LB Alabama, ha ő nem elérhető és van partner (TT tud találni) akkor letrade és az első pickünkkel pedig BPA DL, ami csak remélni tudom, hogy Butler lesz.
(RR tippem és nem véleményem.)

Akinek még tudnék örülni:
Billings, Dodd, (Lawson), Lee. Ill, ha csúszna egy jó OT prospect akkor BPA alapon ő. (Offensbe ha húzunk csak OT legyen). WRnek, Hunter Henrynek remélem a közelébe sem megyünk.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
eniac Green Bay Packers 5

Barrington horgászott 😊
gamerkr
Az egyik kedvenc youtube csatornámon egy ismerős jött szembe.
 www.youtube.com/watch?v=uDBQBqlWNbI
több mint 9 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 701
Én a legjobban annak örülnék, ha az első körös pickünket elcserélnénk, annyira nagy needünk nincs, hogy mindenképp kelljen húzni valakit, ha csak nem csúszik valamilyen nagyobb név sokáig, én elkezdeném masszívan árulni a picket, aztán akkor húzhatunk 3456 játékost a 2-3-4 körökben akiknek a fele úgyis sztár lesz 😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
SBL Green Bay Packers 2 607
Mi van itt mberek!
Most olvastam, hogy újabb FA-t igazoltunk. A Broncosból elküldött Lerentee McCray-t igazolta TT. Idén ez már a második. Elkapta az öreget a gépszíj.😊
Azt hittem fel fog robbanni a topic és félórába telik majd elolvasni a sok bejegyzést. Erre, idejövök és egy nyúlfarknyi bejegyzés sincs. 😊

Ui.: Azért a cápa brutális!
SBL
Hát valljuk be, amikor azt szerettük volna, hogy végre legyenek FA-igazolások, szerintem a legtöbben olyan játékos(ok)ra gondoltunk, akinek az érkezése után nem kell ráguglizni a nevére 😀
Kampman
A szegény gyerek Karácsonya már csak ilyen.😊
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Mi van itt mberek!
Most olvastam, hogy újabb FA-t igazoltunk. A Broncosból elküldött Lerentee McCray-t igazolta TT. Idén ez már a második. Elkapta az öreget a gépszíj.😊
Azt hittem fel fog robbanni a topic és félórába telik majd elolvasni a sok bejegyzést. Erre, idejövök és egy nyúlfarknyi bejegyzés sincs. 😊

SBL
Hát valljuk be, amikor azt szerettük volna, hogy végre legyenek FA-igazolások, szerintem a legtöbben olyan játékos(ok)ra gondoltunk, akinek az érkezése után nem kell ráguglizni a nevére 😀

több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Mi van itt mberek!

SBL
Szerintem senki sem ocsúdott fel a döbbenetből. Most kiéli magát 😊 Szerencsére nem Philly módjára.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Mi van itt mberek!

több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 536 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Barrington horgászott 😊

több mint 9 éve
GNG Green Bay Packers 241
Nekem tetszik a korábbi mock, de Barcley szerződtetése nekem azt sugallja, hogy 4. kör előtt nem lesz falember húzás. Sajnos nálam ez inkább a falember class-t árazta be, mint ahogy Palmer elküldése az ILB-t. Utóbbinál látja már TT a W1-tól akár kezdőként is bevethető játékosokat, előbbinél nem, de nyilván nem látok bele a fejébe. Sajnos 😊
több mint 9 éve
casaubon Green Bay Packers 3 532
Lee és Butler esetében egyébként benne van, hogy egyikőjük se lesz már elérhető akár 1/27-en, és az is, hogy 2. kör közepén még mind a kettő benn lesz. Az én első két köröm elég ideál eset. Butlerért 2. körben valószínűleg fel kéne tradelni mert 2. végén nagyot néznék ha benn lenne. Bármelyikük lesz az 1. körös választásunk én örülni fogok.
alatriste
Tetszetos draft, foleg a kozepso korok, de szerintem is kicsi ra az esely, hogy Lee es Butler odaig csuszik. Szerencsere DT poszton most sok a tehetseg a drafton, az ILB miatt aggodom kicsit. Bar Palmer elzavarasa valoszinuleg azt is jelzi, hogy a vezetoseg szamol ilyen pick(ek)kel.

TE meg szerintem se kell most.
több mint 9 éve
Hivatalos az első off-season roster.
 www.jsonline.com/sports/packers/packers-begin-off-season-workouts-monday-b99708124z1-376015881.html

Valamit tudhat Barclay, hogy nem vágtuk ki. Egyszer tuti rányitott TT-re, amikor az a falra kivetített FA-Tracker előtt csorgatta a nyálát.
Old Green Bay
 www.jsonline.com/sports/packers/packers-begin-off-season-workouts-monday-b99708124z1-376015881.html

Valamit tudhat Barclay, hogy nem vágtuk ki. Egyszer tuti rányitott TT-re, amikor az a falra kivetített FA-Tracker előtt csorgatta a nyálát.
Old Green Bay
Ha Barclay szerződésében csak egyetlen cent garantált pénz is van, akkor azonnal el kell venni TT-től a karmesteri pálcát, mert nem beszámítható. Ha így van, még pont jókor jött az eset a draft előtt.
Barclay-t a 77 OT-ből a 76.-nak hozták ki, a tudjuk kik. De ezzel most nehéz vitázni.
Gondolom a 77. saját maga döngölte földbe az irányítóját.

Szerkesztette: SBL
több mint 9 éve
Elég tetszettős, talán annyi, hogyha Dodd bent van 1. körben akkor inkább húznám őt, és a 2.ban jöhetne ILB. Raglandet én se csipázom, és külön tetszik, hogy nincs buta TE pick az elején
Drip
Köszi
Dodd szvsz nem lesz már benn. Nekem nagy kedvencem és Bosa, Buckner után szerintem a 3. kivitt DE-lesz. Max Lawson előzi még be, de előttünk ki fog menni.
TE pedig RicsiRodgers és Cook mellé már teljesen fölösleges. Perillo és Backman miatt pedig kilóra is megvagyunk, így még a késői körös project TE-t sem látom indokoltnak.

Liverpool Fc
több mint 9 éve

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 473 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Elég tetszettős, talán annyi, hogyha Dodd bent van 1. körben akkor inkább húznám őt, és a 2.ban jöhetne ILB. Raglandet én se csipázom, és külön tetszik, hogy nincs buta TE pick az elején

több mint 9 éve
Lee és Butler esetében egyébként benne van, hogy egyikőjük se lesz már elérhető akár 1/27-en, és az is, hogy 2. kör közepén még mind a kettő benn lesz. Az én első két köröm elég ideál eset. Butlerért 2. körben valószínűleg fel kéne tradelni mert 2. végén nagyot néznék ha benn lenne. Bármelyikük lesz az 1. körös választásunk én örülni fogok.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Saját kis Mock-om:

1/27: Darron Lee LB Ohio State: Ragland nem fog eddig csúszni szvsz, és amúgy sem vagyok nagy rajongója. Lee 43ból érkezik, de a LB poszt minden feladatát el tudja végezni, amire nagy szükségünk van. Régóta halogatjuk a korai körös LB draftot, talán idén ez megszakad és ha Lee beváltja a hozz fűzött reményeket, a Ryan/Barrington duo mellett meglehetne a poszton a mélység is. Matthews megy vissza OLB-be.

2/57: Vernon Butler NT Louisiana Tech: Kis szerencsével le is csúszhat ideáig, de 5-10 helyes feljövetelt is el tudnék képzelni érte. 145kiló, de súlyához képest meglepően atletikus. Folytonos kettőzést igényel, és még így sem lehet könnyen tartani/futni mellette. Azonnal bevethető lenne a fal közepén 3 vagy akár 2 falemberes felállásoknál is. A pass rushán még lehetne mit fejleszteni, de ahol a két oldalról Peppers és CMIII, belülről Daniels rohamoz, ott bizony megremegnek a térdek, ha még egy majd másfél mázsás srác is beindítja a bull rusht.

3/88: John Theus OT Georgia: Megvan a két kezdő T a csapatnál, de láttuk tavaly, hogy mi történik ha Bulaganal beüt a szokásos sérülés... Theus egy kicsit project pick. Előny, hogy nem első naptól kell kezdenie, de egy jó opció, ha Bakh vagy Bulaga kidől. Bakhtiari szerződése egyébként is lejár a szezon végén, így ha csereként hoz egy jó szezont még akár el is lehet gondolkozni, a kezdőbe állításán, ha tud fejlődni. Nem mellesleg fehér ami valamilyen rejtéjes módon GB-ben alapfeltétel ha OLről van szó. 😀

4/125: Graham Glasgow G Michigan: A kedvenc középső körös emberem a drafton. Kitűnt a Shrine Game-n és ez meghívót ért neki a Senior Bowlra is. Szépen csöndesen jön/jött fel a boardokon. G és C is lehet belőle, nálunk inkább előbbiként számolok vele. Sitton és Lang is utolsó évébe lép a szerződésének, így lenne értelme megpróbálni. (Természetesen remélem, hogy meg tudjuk tartani majd a két top G-unkat).

4/131*: Zack Sanchez CB Oklahoma: Playmaker CB, amit nagyra értékel a FO itt. Vannak ígéretes CB-ek a csapatnál, de ezen a poszton sosincs elég játékosod. Engedni fog TD-ket, de meccset eldöntő INT-eket is fog szerezni.

4/137*: Nick Vigil ILB Utah State: Tovább növelve az ILB állományt.

5/163: Joe Schobert OLB Wisconsin: A helyi egyetem, és a jó Special Team munka eredményeként kaphat egy esélyt.

6/200: Moritz Boehringer WR Német o.: Volt érdeklődés a csapat részéről a játékos iránt, és nagy a média hypeja, 6. kör végén már meg lehet próbálni. Elkapót mindig húz TT, ez idén a 6. körig váratott magára.

7/248: Nate Sudfeld QB Indiana: 3. számú QB még lehet is belőle. Igazából a 4. körtől szerintem bárhol érkezhet QB, én eddig vártam vele.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Banjo marad újabb egy évre.
LN
Ha túléli a keretszűkítést az első héten találkozhat a régi csapattársakkal Jacksonvilleben. 😊
iktriad
Szerinted emlékszik még ott valaki rá? 😊
Nem hiszem, hogy a 2013-ban eltöltött néhány hónap nagyon mély nyomokat hagyott volna a csapattársakban. Már aki még ott van az akkori csapatból.
Egyébként szerintem túléli. A ST egyik meghatározó játékosa volt tavaly, aki végszükség esetén még a secondaryban is bevethető. (remélem nem fogjuk gyakran látni a védelemben). 675,000-ért bőven megéri.
Persze mivel a szerződése olyan, hogy dead money nélkül kivágható, akár az is elképzelhetó, hogy ha szorít a cípő, akarom mondani a sapka, akkor lapátra teszik. De ha erre kerülne a sor akkor már inkább a hasonló szerződéssel rendelkező Perillo menjen!