NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
"Tavaly sikeres volt a Nascar felállás is, amikor pályán volt az összes OLBnk, és mentek az irányítóra."balazs799Ilyen nevű felállás is létezik?..:p
több mint 9 éve
Szerintem ez helyzetfüggő lesz, mint tavaly is nem egyszer. Egyértelmű passz-szitunál úgy megy majd ki QB-t siettetni, mint a sicc. ha meglesz rá a lehetőség.GergőbácsiValahol olvastam egy összefoglalót az eddigi edzésekről. ILB-ként az A-gap-en keresztül meg majd nyomorgatni az ellen QB-t. Remélem Raji csinál majd neki sok helyet.
több mint 9 éve
Nyilván lesznek bőven snappek, amikor megy majd az irányítóra, de sajnos elsődlegesen tackle gyár lesz. Amit klasszisai alapján szintén magas szinten tud űzni, de amihez legjobban ért az az edge rush. Tavaly sikeres volt a Nascar felállás is, amikor pályán volt az összes OLBnk, és mentek az irányítóra. Itt komoly szerepe lesz idén is. Peppers tavaly is állat volt, szvsz idén se lesz ez másképp, hajtani fog, mert esély van a SBra, amire már nagyon éhes. De azért erősebb lenne az a pass rush, ha a másik oldalon CMIII lenne, aki egy hasonló klasszis (elit pass rusher), míg Perry, csak átlag NFL player. De sajnos láttuk mit műveltek a futók tavaly ellenünk a 8.hétig. Kell bentre Matthews, így viszont Danielsen lesz nagyobb "nyomás". Neki kell majd Papperssel generálnia a nyomást, és persze ő se egy Watt, de a 3-4es DEek közü bőven a jobbak között van (sőt).
Szerintem jobban fogja kezdeni az idényt a védelem mint tavaly. Futás ellen ott lesz egy bizonyítási vágytól fűtött Raji és Matthews is. A pass rush valszeg átlagos lesz, de valamit valamiért.
Persze nem kell csodákat várni. Az Onak kell majd meccseket nyernie, a Dnek a feladata ezt megkönnyíteni.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szerintem ez helyzetfüggő lesz, mint tavaly is nem egyszer. Egyértelmű passz-szitunál úgy megy majd ki QB-t siettetni, mint a sicc. ha meglesz rá a lehetőség.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
GNG
241
Matthews helyét nem az határozza meg, hogy milyen jól játszik ILB-t. A pass rush egy passzorientált ligában sokkal fontosabb, de szerencsére elég jó az egészséges pass rush állomány ahhoz, hogy Matthews futókat vigyen a földre. Matthews addig fog középen játszani, amíg az irányító vakoldalán megvan az a nyomás, amitől ő se tudna sokkal többet biztosítani. Ha ez adott Matthews még középről is tud zúzni és akár a QB-ra is nyomást helyezni, de amint a QB vakoldalát az LT egyedül bevédi Matthews képességei a belső falemberek gyömöszkélésére és futó tackelek gyártására pazarlódnának.Az eddigi edzések alapján Guion 3-4es DEt játszott, míg (sajnos) nem nagy meglepetésre a szörny ILBt. A társa valószínűleg Barrington lesz.balazs799Amíg ennyire hasznosan játszik azon a poszton,addig nem baj.Tavaly pl. hatalmasat javult a futás elleni védekezés,azzal,hogy ő ILB lett.Nelson87
több mint 9 éve
Az eddigi edzések alapján Guion 3-4es DEt játszott, míg (sajnos) nem nagy meglepetésre a szörny ILBt. A társa valószínűleg Barrington lesz.balazs799Amíg ennyire hasznosan játszik azon a poszton,addig nem baj.Tavaly pl. hatalmasat javult a futás elleni védekezés,azzal,hogy ő ILB lett.
több mint 9 éve
Az eddigi edzések alapján Guion 3-4es DEt játszott, míg (sajnos) nem nagy meglepetésre a szörny ILBt. A társa valószínűleg Barrington lesz.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
James007
1 858
Sárgaaaaa????A tavalyinál egy fokkal jobb, de még így is közelebb a csúnyához, mint a széphez. A teljes sárgát én is támogatnám. Ha már sajt legyen kövér!😀mozsárwww.sbnation.com/nfl/2015/7/28/9059873/packers-alternate-throwback-jerseys-nike-2015-season Szerintetek milyen?BéczkóCsúnya. Régi szívfájdalmam, hogy sárgában sose játszunk
Kampman
ARANY!!!!
😀
több mint 9 éve
SBL
2 216
(Csak) agyrázkódása van. Remélem most már leszáll róla a balszerencse.Viszont örömmel láttam meg ezeket a sorokat a tudósításban:Igen ez mindenképpen jó, úgy néz ki Abberdaris nem a térdére sérült rá szerencsére.Old Green Bay
Former Packers safety Charlie Peprah is spending the summer as an intern in the team’s scouting department.
😊
több mint 9 éve
SBL
2 216
A tavalyinál egy fokkal jobb, de még így is közelebb a csúnyához, mint a széphez. A teljes sárgát én is támogatnám. Ha már sajt legyen kövér!😀www.sbnation.com/nfl/2015/7/28/9059873/packers-alternate-throwback-jerseys-nike-2015-season Szerintetek milyen?BéczkóCsúnya. Régi szívfájdalmam, hogy sárgában sose játszunk
Kampman
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 919
Viszont örömmel láttam meg ezeket a sorokat a tudósításban:Igen ez mindenképpen jó, úgy néz ki Abberdaris nem a térdére sérült rá szerencsére.
Former Packers safety Charlie Peprah is spending the summer as an intern in the team’s scouting department.
😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Abberdaris megsérült a TC-n. Remélem látjuk még játszani.Old Green Bayés Rollins is sajnos, ő még a TC előtt.
Viszont örömmel láttam meg ezeket a sorokat a tudósításban:
😊
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 919
Abberdaris megsérült a TC-n. Remélem látjuk még játszani.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Nem a Packers lesz a Jaguars londoni ellenfele jövőre, ezt Mark Lamping a Jags elnöke jelentette ma be. Úgyhogy sajna nem láthatjátok majd kedvenc csapatotokat az öreg kontinensen 2016ban, vagy ha jönnek akkor nem a a mi ellenfelünkként.
több mint 9 éve
nesto28
286
www.sbnation.com/nfl/2015/7/28/9059873/packers-alternate-throwback-jerseys-nike-2015-season Szerintetek milyen?BéczkóNem értek hozzá,de szerintem ha már Packers ,akkor legyen zöld-citromsárga.Ezek az alternatív mezeitek nem tetszenek, tavaly amikor Packers-Eagles meccs volt,akkor is alternatívban jöttek pályára,és igazából meg nem mondtam volna ,hogy Rodgersék azok és nem is szívesen néztem őket.. Nem illik ez a kékes citromsárgás kombináció a Sajtosokhoz.😛 És még ronda is.
több mint 9 éve
Nekem sem jön be, az eddigi pár évben használt kék-keki jobb volt.Már csak két hét és megyünk a Pats-hez, végre valami focira emlékeztető is lesz.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Kampman
28 359
www.sbnation.com/nfl/2015/7/28/9059873/packers-alternate-throwback-jerseys-nike-2015-season Szerintetek milyen?BéczkóCsúnya. Régi szívfájdalmam, hogy sárgában sose játszunk
több mint 9 éve
GreenTron
17
Nekem nem tetszik, de ha ebben a mezben is megnyerjük minden meccsünket akkor telejesen mindegy. 😊
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/nfl/2015/7/28/9059873/packers-alternate-throwback-jerseys-nike-2015-season Szerintetek milyen?
több mint 9 éve
SBL
2 216
Kár!😕CardsLNJermaine Gresham hozzátok is látogatást tett az éjjel. Azt írogatják nem lenne upgrade nektek a poszton.Hát, Perillonál esélyes hogy jobb, Quarless meg vagy lesz vagy nem.. Aug 10 azt hiszem a tárgyalása (plusz a liga eltiltása). ElférneLN
Bár, ha egészséges tudna maradni, (szerintem) akár még lehetne is helye a végső rosteren.balentin
Tényleg elfért volna nálunk is.
több mint 9 éve
CardsJermaine Gresham hozzátok is látogatást tett az éjjel. Azt írogatják nem lenne upgrade nektek a poszton.Hát, Perillonál esélyes hogy jobb, Quarless meg vagy lesz vagy nem.. Aug 10 azt hiszem a tárgyalása (plusz a liga eltiltása). ElférneLN
Bár, ha egészséges tudna maradni, (szerintem) akár még lehetne is helye a végső rosteren.balentin
több mint 9 éve
Jermaine Gresham hozzátok is látogatást tett az éjjel. Azt írogatják nem lenne upgrade nektek a poszton.Hát, Perillonál esélyes hogy jobb, Quarless meg vagy lesz vagy nem.. Aug 10 azt hiszem a tárgyalása (plusz a liga eltiltása). Elférne
több mint 9 éve
balentin
281
Jermaine Gresham hozzátok is látogatást tett az éjjel. Azt írogatják nem lenne upgrade nektek a poszton.Bár, ha egészséges tudna maradni, (szerintem) akár még lehetne is helye a végső rosteren.
több mint 9 éve
Guion 3 meccs.
Liverpool Fc