Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
Köszi! Név alapján is a két legszimpatikusabb 😀És végül a kedvencek:Geronimo Allisonból lehet vki, elég nyers még, de magas és gyors, úgyhogy megfelelő képzéssel lehet belőle vki. Beniquez Brown az itteni nem túl mély ILB felhozatal miatt simán lehet h 53-at is fog. A többiek max a PS-t célozhatják meg.
Makinton Dorleant DB UNI
Tyler Kuder DL Idaho State
Dom Jackson RB Nevada
Brian Price DT UTSA
Geronimo Allison WR Illinois
Reggie Gilbert DE Arizona
Josh Hawkins CB ECU
Dale Pierson DE Iowa State
Warren Gatewood DB Alcorn State
Kentrell Brice DB Ruston
Randall Jette CB UMass
Devonte Robinson WR Utah State
Kyle Steuk OL Northern Michigan
Joe Callahan, QB, Wesley
Pete Mortell P Minnesota
Cory Tucker OG Slippery Rock
Beniquez Brown LB Mississippi State
Brandon Burks RB Troy
Valaki aki követte és ismeri a college focit, írna majd egy rövid összefoglalót, nagyjából mire számít a draftoltakkal kapcsolatban?
Gergőbácsi
empty taxi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
És végül a kedvencek:Geronimo Allisonból lehet vki, elég nyers még, de magas és gyors, úgyhogy megfelelő képzéssel lehet belőle vki. Beniquez Brown az itteni nem túl mély ILB felhozatal miatt simán lehet h 53-at is fog. A többiek max a PS-t célozhatják meg.
Makinton Dorleant DB UNI
Dom Jackson RB Nevada
Brian Price DT UTSA
Josh Hawkins CB ECU
Kentrell Brice DB Ruston
Randall Jette CB UMass
Joe Callahan, QB, Wesley
Pete Mortell P Minnesota
Brandon Burks RB Troy
Valaki aki követte és ismeri a college focit, írna majd egy rövid összefoglalót, nagyjából mire számít a draftoltakkal kapcsolatban?
Gergőbácsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
És végül a kedvencek:Makinton Dorleant DB UNI
Dom Jackson RB Nevada
Brian Price DT UTSA
Josh Hawkins CB ECU
Kentrell Brice DB Ruston
Randall Jette CB UMass
Joe Callahan, QB, Wesley
Pete Mortell P Minnesota
Brandon Burks RB Troy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Eddig nagyon tetszetős a draft!Hiányposztra,mélyitésre szerintem a trade is rendben!Nekem ennyi elég is a boldogsághoz!A szokásos elkapó tehetség kiválasztása sem maradt el!
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 9 éve
Bent is maradtak.. Blake Martinez ILBmár csak 8 pick és még mindhárom bent van..Ha még 1 körön át elérhetőek lesznek... Legközelebb a kompenzációs pickekkel lehet húzni.Adom mind a két srácot, és bedobom még Joshua Perry nevét. Nem kimondott box lb, mert annál atletikusabb, de ebből a három srácból valakit el tudnék fogadni.Valóban jó pickek eddig. Minden posztra, amire húzott TT kellett az erősítés főleg ha nem csak a következő szezont nézzük..ILB posztra én még két nevet simán eltudnék képzelni.Kentrell Brothers , Scooby Wright, én velük bepróbálkoznék még ha elérhetők , a maradék körökben hoznék mindenképpen cb-t is .
Úgy tűnik a ILB helyzetet Ryannal és Barringtonnal nem tarják olyannak, ami miatt komolyan aggódni kellene. Valószinű azért a hátsókörökben jön majd oda is valaki.
SBL
nando89
alatriste
LN
James007
több mint 9 éve
már csak 8 pick és még mindhárom bent van..Ha még 1 körön át elérhetőek lesznek... Legközelebb a kompenzációs pickekkel lehet húzni.Adom mind a két srácot, és bedobom még Joshua Perry nevét. Nem kimondott box lb, mert annál atletikusabb, de ebből a három srácból valakit el tudnék fogadni.Valóban jó pickek eddig. Minden posztra, amire húzott TT kellett az erősítés főleg ha nem csak a következő szezont nézzük..ILB posztra én még két nevet simán eltudnék képzelni.Kentrell Brothers , Scooby Wright, én velük bepróbálkoznék még ha elérhetők , a maradék körökben hoznék mindenképpen cb-t is .
Úgy tűnik a ILB helyzetet Ryannal és Barringtonnal nem tarják olyannak, ami miatt komolyan aggódni kellene. Valószinű azért a hátsókörökben jön majd oda is valaki.
SBL
nando89
alatriste
LN
több mint 9 éve
Ha még 1 körön át elérhetőek lesznek... Legközelebb a kompenzációs pickekkel lehet húzni.Adom mind a két srácot, és bedobom még Joshua Perry nevét. Nem kimondott box lb, mert annál atletikusabb, de ebből a három srácból valakit el tudnék fogadni.Valóban jó pickek eddig. Minden posztra, amire húzott TT kellett az erősítés főleg ha nem csak a következő szezont nézzük..ILB posztra én még két nevet simán eltudnék képzelni.Kentrell Brothers , Scooby Wright, én velük bepróbálkoznék még ha elérhetők , a maradék körökben hoznék mindenképpen cb-t is .
SBL
nando89
alatriste
több mint 9 éve
Ha ebből 3ból beesik valaki akkor teljesen elégedett leszek , minden posztra hoztunk embert ahova gondoltam. Egyedül ezzel a Kyler gyerekkel szemben vannak kétségeim , de itt meg bízom TT-ben 😊Adom mind a két srácot, és bedobom még Joshua Perry nevét. Nem kimondott box lb, mert annál atletikusabb, de ebből a három srácból valakit el tudnék fogadni.Valóban jó pickek eddig. Minden posztra, amire húzott TT kellett az erősítés főleg ha nem csak a következő szezont nézzük..ILB posztra én még két nevet simán eltudnék képzelni.Kentrell Brothers , Scooby Wright, én velük bepróbálkoznék még ha elérhetők , a maradék körökben hoznék mindenképpen cb-t is .
SBL
nando89
alatriste
több mint 9 éve
Adom mind a két srácot, és bedobom még Joshua Perry nevét. Nem kimondott box lb, mert annál atletikusabb, de ebből a három srácból valakit el tudnék fogadni.Valóban jó pickek eddig. Minden posztra, amire húzott TT kellett az erősítés főleg ha nem csak a következő szezont nézzük..ILB posztra én még két nevet simán eltudnék képzelni.Kentrell Brothers , Scooby Wright, én velük bepróbálkoznék még ha elérhetők , a maradék körökben hoznék mindenképpen cb-t is .
SBL
nando89

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Valóban jó pickek eddig. Minden posztra, amire húzott TT kellett az erősítés főleg ha nem csak a következő szezont nézzük..ILB posztra én még két nevet simán eltudnék képzelni.Kentrell Brothers , Scooby Wright, én velük bepróbálkoznék még ha elérhetők , a maradék körökben hoznék mindenképpen cb-t is .
SBL
több mint 9 éve
Posztok alapján nekem is tetszik eddig a draft, de azért legalább egy ILB-t hozzanak, mert ha CMIII-nak továbbra is rendszeresen kell néha kívül néha belül játszania, az nem csak az ő tehetségének az elpocsékolása, de a játékunkat is kiismerhetővé teszi.
több mint 9 éve
Valóban jó pickek eddig. Minden posztra, amire húzott TT kellett az erősítés főleg ha nem csak a következő szezont nézzük.. Úgy tűnik a ILB helyzetet Ryannal és Barringtonnal nem tarják olyannak, ami miatt komolyan aggódni kellene. Valószinű azért a hátsókörökben jön majd oda is valaki.
több mint 9 éve
Barrington hatalmas arc volt Fackrell bejelentésekor 😀www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap3000000658210/Packers-pick-Kyler-Fackrell-No-88
több mint 9 éve
Spriggs a szokásos szép nagy darab fehér gyerek a falba. Amúgy egy jó kis SPARQ pick:3sigmaathlete.com/rankings/ol/
Tetszik!
több mint 9 éve
+1. Azért arra majd kíváncsi leszek, hogy Spriggs megért-e három picket? TT ugye nem szokta csak úgy szórni a pickjeit, szóval valamit biztos látnak a srácban. De eddig tényleg nem lehet okunk panaszra.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
DT, OT, LB, nekem eddig ez kifejezetten tetszik.
több mint 9 éve
Azt írják róla, hogy futás ellen a legjobb védőfalember volt a drafton. Most akkor jöhet 2. körre a feltrade és Myles Jack vagy Ragland. Bár TT-t ismerve long snapper lesz belőle...lehet, de az is pro bowler lesz
robert.miskolc

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Azt írják róla, hogy futás ellen a legjobb védőfalember volt a drafton. Most akkor jöhet 2. körre a feltrade és Myles Jack vagy Ragland. Bár TT-t ismerve long snapper lesz belőle...
több mint 9 éve
Úgy látom nem volt mindenki elégedett a pick-kels32.postimg.org/e6b0qdu6t/clark.jpg
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Pac-12 játékos kell és DL need van, innentől elég evidens volt Clark. 😊 Nem tudom, vele base defense-ben alapvetően DE-ként vagy NT-ként számolnak-e, de a snapjei többségében úgyis nickel DT-t fog játszani, ott pedig klasszis játékos lesz szerintem.Butlert jobban csíptem, de B+ választás. Nickel - Dime felállásoknál Danielssel együtt lesznek két DL.
vassadi
Base-be szvsz NT lesz, Guion/D. Jones meg a másik DE. De majd a hamburgerevő versenyen lemathcelhetik Guionnal.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Pac-12 játékos kell és DL need van, innentől elég evidens volt Clark. 😊 Nem tudom, vele base defense-ben alapvetően DE-ként vagy NT-ként számolnak-e, de a snapjei többségében úgyis nickel DT-t fog játszani, ott pedig klasszis játékos lesz szerintem.
több mint 9 éve
Mai Bleacher mock, ki is egyeznék vele (körönként):Ragland LB
Chris Jones DL
Fackrell OLB
Toner OT, Lasco RB, Higbee TE,
Dahl OG
Mitch Matthews WR
Morgan Burns CB
több mint 9 éve
Várjuk az LB poszt és a támadófal megerősítését, aztán nehogy húzzunk egy CB-t az első körökben...Egyébként utoljára 2011-ben jött támadófalember első körben. Kifejezetten szórakoztató volt a játéka, már ha valaki ellenünk szurkolt.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Raglandnek nagyobb a füstje mint a lángja,inkább a DL-be húznékbár annyi haszna lenne,hogy Clay mehetne eredeti posztjára 😊
több mint 9 éve
Végső első körös tippem.H őszinte legyek én is Ragland-ot várom hozzánk elsőre de nem leszek meglepődve ha T T húz egy váratlant ...😊
Reggie Ragland LB Alabama, ha ő nem elérhető és van partner (TT tud találni) akkor letrade és az első pickünkkel pedig BPA DL, ami csak remélni tudom, hogy Butler lesz.
(RR tippem és nem véleményem.)
Akinek még tudnék örülni:
Billings, Dodd, (Lawson), Lee. Ill, ha csúszna egy jó OT prospect akkor BPA alapon ő. (Offensbe ha húzunk csak OT legyen). WRnek, Hunter Henrynek remélem a közelébe sem megyünk.
alatriste
Futás ellen azt gondolom azonnal tudna nekünk segíteni , viszont Coveregben sokat kell fejlődni sztm.
Várok még egy embert a D falba de amilyen mély ezen a poszton a class lehet csak 3.-4. körben fog érkezni valaki .
Egy OT-t mindenképp húzni kéne szerintem is .
Wr és Te valóban nem szükséges !
Szerkesztette: nando89