Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
watercoolersportsnetwork.com/2012/12/20/ted-thompson-quest-compensatory-draft-picks/Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek. JayBrégebben láttam egy oldalt amin rajta volt, hogy milyen nagyobb FA igazolásaink voltak TT idején, de nem találom :/gamerkr
Ez csak 2007-től van, 2006-ban jött Woodson és Pickett.
több mint 11 éve
Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek. JayBrégebben láttam egy oldalt amin rajta volt, hogy milyen nagyobb FA igazolásaink voltak TT idején, de nem találom :/
több mint 11 éve
Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek. JayBLehet, hogy az leszel, ott van talán a legkisebb need.
draft: Margus Hunt? nekem tetszene, talán még lenne pár blokkolt FG is 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Na még egy FA post, ígérem befejezem. Larry Grant ILB, SF. A srác aki tavaly brutálisan helyettesítette Willist, ha 52-esbe játszott volna senkinek nem tűnt volna fel hogy nem Willis. A liga két legjobbja mögött padozik de minden más csapatban (főleg 3-4-ben) biztos kezdő lenne. Ennek ellenére nem nagy név és horribilis pénzt sem kérhet, ha meg sem próbáljuk megszerezni morcos leszek.
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 847
Remélem Nelson is így toppan be egy nagyihoz 8-10 év múlva, mondjuk + 2 SB gyűrűvel gazdagabban.Double D már most hiányzik:
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
JéBé
7 035
MIvel az újoncokhoz nem értek én a free agent piacot nézegettem, lesznek olyanok hogy hű ha (Jairus Byrd-ért lábat csókolnék) majdnem minden hiányposztunkra, próbálkozni mindenképpen kéne, championship kaliber csapat vagyunk ez csak nyom valamit a lattba....
több mint 11 éve
Ha csúszna addig az csak jó lenne 😀 kivéve ha nem visszük el Lacy-t addigKétlem,hogy Taylor bent lenne 4. körben,ahogyan Escobar is necces. Griffin meg nagy deal lenne 😀 DripTaylor sokak szerint gyenge lesz a combine-on, talán lecsúszhat addig. deyell
több mint 11 éve
deyell
11 702
Kétlem,hogy Taylor bent lenne 4. körben,ahogyan Escobar is necces. Griffin meg nagy deal lenne 😀 DripTaylor sokak szerint gyenge lesz a combine-on, talán lecsúszhat addig.
choose life
több mint 11 éve
Kétlem,hogy Taylor bent lenne 4. körben,ahogyan Escobar is necces. Griffin meg nagy deal lenne 😀
több mint 11 éve
deyell
11 702
egy mock draft tőlem:1. kör - Johnthan Banks, CB, Mississippi St. - Tramon Williams több forrás szerint esélyes a cutra, magas alapfizetése miatt. Banks 6 ft 2 (188 cm) fizikális cornerback, akinek jó esélye van felvenni a versenyt a magas elkapókkal, akik vannak a csoportban (Megatron, Marshall), 4 INT-je volt tavaly, jó zónázásban, fit lenne a Packers secondary-be, jó mentalitású srác, az ilyet szeretik a green bayi scoutok
2. kör - Bacarri Rambo, S, Georgia - a playmaker, ballhawk safety, akit sokan hiányolnak a csapatból, megtöltheti a Collins távozása után keletkezett űrt
3. kör - Sylvester Williams, DE, North Carolina - Pickett nem lesz sokáig a csapatnál korából adódóan, a pass rushon javítani kell. Williams Neallel jó párost alkotna
4. kör - Stepfan Taylor, RB, Stanford - sok solid RB lesz a drafton, egyet érdemes lesz behúzni, Taylor jó volt a Senior Bowlon, Vic Ketchman kedvence
4. kör (comp) - Gavin Escobar, TE, San Diego State - Finley több forrás szerint nem marad sokáig a csapatnál, akár március előtt cutolva lehet. kell egy helyettest találni, Escobar jó elkapó TE, erre alkalmas lehet
5. kör - Khaled Holmes, C, USC - ZBS guy, vagyis fit a Packers O-Line-ba. Saturday visszavonult, Dietrich-Smith free agent, erre a posztra megoldást kell találni
6. kör - A.J. Klein, ILB, Iowa State - a másik A.J. helyettese lehet. a hatodik körben már találtak egy jó ILB-t a drafton (Bishop)
7. kör - Caleb Sturgis, K, Florida - egy versenytárs Mason Crosbynak.
7. kör (comp) - Ryan Griffin, QB, Tulane - sleeper QB sokak szerint, jó backup lehet belőle pár év tanulás után
choose life
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
www.nfl.com/videos/green-bay-packers/0ap2000000136555/Driver-on-retirement-The-time-is-nowrespect
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Vannak lukak, az első kört nagyon meg kell gondolni, mert Rodgerst jobban meg kéne védeni, elsősorban C nincs. A védelemben mind a falba mind hátrébb safety posztra kéne ember. Valóban lehetne csemegézni FA-t, mert lesz még itt sok olyan ember akire lelehetne csapni. Az LB-sorba a Perry-Bishop-Clay 3as mellé még egy kezdő ILB is kéne ha Hawk elmegy... D.J. Smith pedig talán még kevés kezdőnek.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Giants kivágta Bradshawt... Amikor írtam hogy kukázni kéne egy RB-t valami ilyesmire gondoltam 😊 És még csak 26. JayBElőbb nézzük meg, tőlünk ki megy/marad. Szerintem lesz a sapka alatt helycsinálás. Ha leveszem Jennings pénzét, meg a távozókét (FA-k), akkor sem marad több, mint 15-18m, vagyis az esetleges hosszabbításokra (CM, Raji, és Rodgers is érik), maradna kb 10, miután levonjuk a draftot.
Az NFL.com cikke szerint a cap helyzet most 5.8m $ a sapka alatt. Nem olyan sok, ha nem lesz kirugdosás. Kb. a draftra elég, s akkor még nem beszéltünk 1-2 FA-ról, akit meg kéne tartani.
több mint 11 éve
Giants kivágta Bradshawt... Amikor írtam hogy kukázni kéne egy RB-t valami ilyesmire gondoltam 😊 És még csak 26. JayBAkár,de 2. körben Taylor/Lacy párosból is jöhetne valaki 😊
több mint 11 éve
.brk
1 890
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Giants kivágta Bradshawt... Amikor írtam hogy kukázni kéne egy RB-t valami ilyesmire gondoltam 😊 És még csak 26.
több mint 11 éve
Ezzel a cetlivel választottuk ki Drivert 14 éve 😊Ereklye 😊
JayB
Kiállítani 😀
több mint 11 éve
Jason La Canfora információi szerint Finley a következő szezonban nem lesz a Packers játékosa. márciusban $3.5 milliós roster bónusz járna neki a $4,45 milliós alapfizetése mellé.deyellKíváncsi vagyok, megpróbálják e megvágni, vagy a szerződést 1 évvel kitolni, összesen évi 4-ért.
több mint 11 éve
www.packers.com/index.html?campaign=fb130106_driver_retirement_eventDonald visszavonulási ceremóniája élőben!
több mint 11 éve
deyell
11 702
Jason La Canfora információi szerint Finley a következő szezonban nem lesz a Packers játékosa. márciusban $3.5 milliós roster bónusz járna neki a $4,45 milliós alapfizetése mellé.
choose life
több mint 11 éve
Safetyk közül Vaccarot várják első körbe annak is az első felébe, a többiek szerintem második körben is elérhetőek lesznek, max párat kell feltrade-lni, vagy az elsőből lefelé.Nevek nélkül én ilyesmit képzelek el.én az 2.-at és a 4.-et megcserélném 😊 Kérdés van-e olyan safety, aki már egyből bevethető lenne ugye Burnett mellett.
1. Egy okos, ballhawk safety Collins mintájára
2. ILB aki ott van coverben
3. C
4. mamut DE/NT
5. WR
6. OLB
7. OL
JayB
Egy futót még kukáznék FA-n, meg egy Kickert. JayBrúgónak mondjuk Phil Dawson, azt írják nem hosszabbítanak vele Clevelandben.gamerkr
Ahogy nézem Barrett Jones csúszik lefelé, akár második kör lehet, és talán egyből bevethető lenne.
ILB akkor kell, ha Hawkot elküldjük, mert szerintem Bishop jó coverben, Ha egészséges, akkor porjekt ILB kell inkább. OLB tuti kell, 3-nak maradt szerződése (CM-el együtt). WR lesz, tavaly nem volt, már az is meglepő volt 😀
DE is kell, főleg, hogy Pickett is benne van a korban rendesen.
több mint 11 éve
Nevek nélkül én ilyesmit képzelek el.én az 2.-at és a 4.-et megcserélném 😊 Kérdés van-e olyan safety, aki már egyből bevethető lenne ugye Burnett mellett.
3. C
4. mamut DE/NT
5. WR
6. OLB
7. OL
JayB
Egy futót még kukáznék FA-n, meg egy Kickert. JayBrúgónak mondjuk Phil Dawson, azt írják nem hosszabbítanak vele Clevelandben.
több mint 11 éve
deyell
11 702
Nevek nélkül én ilyesmit képzelek el.most sok jó futó lesz a drafton (főleg a középső körökben) érdemes lehet begyűjteni egyet. Eddie Lacy korán, vagy Stepfan Taylor később, mindkettő jó fit a Packersbe.
3. C
4. mamut DE/NT
5. WR
6. OLB
7. OL
Egy futót még kukáznék FA-n, meg egy Kickert. JayB
choose life