Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Pedig nem elvetendő ötlet, Áron régebben mondta, hogy EDS-nek izzadni szokott a segge...Center mindenképpen kell.A kettő sajnos nincs összefüggésben egymással 😀JayB
Saturday visszavonul.LN
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Center mindenképpen kell.A kettő sajnos nincs összefüggésben egymással 😀
Saturday visszavonul.LN
több mint 11 éve
Akkor nagytakarítás kell, vagy nem tudom mi.Woodsont azért nem küldeném el, szerintem hajlana arra hogy átstrukturáljuk a szerződést. A tapasztalata nem ártana ebben a fiatal secondaryben.kobalu91Woodson base 6.5m, misc bonus 3.5mÁllítólag "Highly interested"-ek vagyunk a Revis tradeben. Pickeket nem sajnálnék érte, 27 éves HOF potenciál cornerért semmi se kevés viszont a fizuja sem, ez lenne a gond.... JayBHa Driver, Woodson és WIlliams is megy akkor van pénz, cap hitet nem néztem mennyi lenne, de 100% hogy sok pénzt lehetne megtakarítani a 3 játékoson. KGB
Williams base 5.9m, signing 1.2m, misc bonus 0.3mLN
7 millióval voltunk a cap alatt, van néhány FA, abból marad valamennyi pénz, de ha tényleg van Revisnek alapja, akkor oda nem kevés pénz kell. Emellett a draftra is kell vagy 5 milka.
Revis, mondjuk House/Hayward/Shields (utóbbi is FA) megoldással a túloldalon jó CB corp lenne.
Emellett kellene pénz CM és Raji szerződéséhez is, bár ez lehet hosszabbítás is, valami magas aláírásival úgy, hogy az éves pénzük nem változik jövőre. A cap jövőre is csak 400k-val lesz magasabb.
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/24/report-donald-driver-leaning-toward-retirement/Egy héten belül megtudhatjuk, mi lesz a sorsa, nagy valószínűséggel megy az öreg 😕(
több mint 11 éve
Woodsont azért nem küldeném el, szerintem hajlana arra hogy átstrukturáljuk a szerződést. A tapasztalata nem ártana ebben a fiatal secondaryben.Woodson base 6.5m, misc bonus 3.5mÁllítólag "Highly interested"-ek vagyunk a Revis tradeben. Pickeket nem sajnálnék érte, 27 éves HOF potenciál cornerért semmi se kevés viszont a fizuja sem, ez lenne a gond.... JayBHa Driver, Woodson és WIlliams is megy akkor van pénz, cap hitet nem néztem mennyi lenne, de 100% hogy sok pénzt lehetne megtakarítani a 3 játékoson. KGB
Williams base 5.9m, signing 1.2m, misc bonus 0.3mLN
több mint 11 éve
Woodson base 6.5m, misc bonus 3.5mÁllítólag "Highly interested"-ek vagyunk a Revis tradeben. Pickeket nem sajnálnék érte, 27 éves HOF potenciál cornerért semmi se kevés viszont a fizuja sem, ez lenne a gond.... JayBHa Driver, Woodson és WIlliams is megy akkor van pénz, cap hitet nem néztem mennyi lenne, de 100% hogy sok pénzt lehetne megtakarítani a 3 játékoson. KGB
Williams base 5.9m, signing 1.2m, misc bonus 0.3m
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
valószínűleg így Tramon tényleg megy. Azért csíptem egy időben 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
KGB
79
Állítólag "Highly interested"-ek vagyunk a Revis tradeben. Pickeket nem sajnálnék érte, 27 éves HOF potenciál cornerért semmi se kevés viszont a fizuja sem, ez lenne a gond.... JayBHa Driver, Woodson és WIlliams is megy akkor van pénz, cap hitet nem néztem mennyi lenne, de 100% hogy sok pénzt lehetne megtakarítani a 3 játékoson.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Állítólag "Highly interested"-ek vagyunk a Revis tradeben. Pickeket nem sajnálnék érte, 27 éves HOF potenciál cornerért semmi se kevés viszont a fizuja sem, ez lenne a gond.... JayBNfl.com-on is benne vagytok az erről szóló cikkben és tegnap már állítólag 2 csapat érdeklődött is nálunk Revisről.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Állítólag "Highly interested"-ek vagyunk a Revis tradeben. Pickeket nem sajnálnék érte, 27 éves HOF potenciál cornerért semmi se kevés viszont a fizuja sem, ez lenne a gond....
több mint 11 éve
azt hiszem ennél jobban nem lehet megfogalmazni.www.nfl.com/news/story/0ap1000000129955/article/why-is-aaron-rodgers-leadership-being-questionedKampmanValó igaz hogy nem egy Brees de ez inkább a személyiségéből fakad. Rodgers laza, csendes, vicces srác, nem egy szó szóló. Látszik hogy leginkább a saját feladatára koncentrál. Úgy áll hozzá hogy ő is csak egy az 52-ből (ez egyelőre a fizetésén is meglátszik) és nem AZ IRÁNYÍTÓ. Ha neki erre van szüksége ahhoz hogy szinte hibátlanul játsszon akkor tegye. Ha majd bárki más megközelíti ezt a konstans elit szintet akkor lehet kritizálni a vezető képességeit. JayB
több mint 11 éve
JéBé
7 035
www.nfl.com/news/story/0ap1000000129955/article/why-is-aaron-rodgers-leadership-being-questionedKampmanValó igaz hogy nem egy Brees de ez inkább a személyiségéből fakad. Rodgers laza, csendes, vicces srác, nem egy szó szóló. Látszik hogy leginkább a saját feladatára koncentrál. Úgy áll hozzá hogy ő is csak egy az 52-ből (ez egyelőre a fizetésén is meglátszik) és nem AZ IRÁNYÍTÓ. Ha neki erre van szüksége ahhoz hogy szinte hibátlanul játsszon akkor tegye. Ha majd bárki más megközelíti ezt a konstans elit szintet akkor lehet kritizálni a vezető képességeit.
több mint 11 éve
Kampman
28 313
több mint 11 éve
deyell
11 702
Benson, 30, faces two ordinance violations for animals running at large on Dec. 20 and Jan. 13.elszöktek az állatai vagy szabadon engedte őket, póráz nélkül (valszeg kutyákról van szó)
"Tudok angolul de ezt képtelen vagyok értelmezni. Valaki? animals running at large? JayB
choose life
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Benson, 30, faces two ordinance violations for animals running at large on Dec. 20 and Jan. 13."Tudok angolul de ezt képtelen vagyok értelmezni. Valaki? animals running at large?
több mint 11 éve
KGB és Chris Jacke lesz idén beiktatva a Packers Hall of Fame-be.www.jsonline.com/blogs/sports/187887441.html
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Sitton megy a PB-ra Iupati helyett.
több mint 11 éve
Worthy-t megműtötték, valószínűleg PUP-on kezd jövőre.
több mint 11 éve
Ahhoz képest, milyen idénye volt mikor bajnokok lettünk nagyon lent van a formája. Ha nem lenne ekkora fizetése még talán érdemes lenne megtartani, mert volna benne potencia, de van a cikkben egy nagyon jó rész erre: "Ő lenne a csapat 3. legjobb játékosa? (fizetés alapján A.R. C.W. után). Nagyon nem, még a Secondary 3. legjobbja sem." A fizetéséből pedig valóban kijárna egy emelés B.J.-nek és Clay-nek hogy őket ne veszítsük el!www.totalpackers.com/2013/01/17/tramon-williams-days-in-green-bay-look-numbered/én nem is bánnám..a játékával és a hozzáállásával sem tesz/tett jót a csapatnak. SB év egyik hőse, de ez minden, azóta csak lefelé megy..Hall Of Green
Van benne logika/igazság.LN
Liverpool Fc
több mint 11 éve
www.totalpackers.com/2013/01/17/tramon-williams-days-in-green-bay-look-numbered/én nem is bánnám..a játékával és a hozzáállásával sem tesz/tett jót a csapatnak. SB év egyik hőse, de ez minden, azóta csak lefelé megy..
Van benne logika/igazság.LN
több mint 11 éve
www.totalpackers.com/2013/01/17/tramon-williams-days-in-green-bay-look-numbered/Van benne logika/igazság.
több mint 11 éve
Mike Spofford csinált egy kis videót arról, hogy mi nem ment Kaepernick ellen (kb semmi)www.packers.com/media-center/videos/What-You-Mightve-Missed-Nothing-worked/327de441-fce3-48e1-86e9-2f0142ec6907
több mint 11 éve
Az év csapatába jelölt játékosok, és díjazottak Packers részről 8 szerkesztő által.CMIII sokat volt sérült, ez azért közrejátszik ilyen dolgokban. DPOY-nek meg Haywardnak kell lennie, főleg ilyen irányító-központú és passz-orientált ligában. Sajnos ezért sem hiszem, hogy AP MVP címet kaphatna, én egyértelműen neki adnám.
Herczeg Ádám
Az év védőújonca: Casey Hayward (Packers)
Év csapatába: Clay Matthews (Packers)
Parrag Zsombor
Év csapatába: James Jones (Packers)
Vass Ádám
Papp Gábor
Én talán több helyre vártam volna Clay-t az év csapatába. Casey viszont valóban nagyszerű volt! A 6 interception kezdőtől szerintem kiváló.
Ami kissé elkeserítő, hogy csak 5 jelölés van a csapatunkból, és nem is talán érdemtelenül. Bár ha az év csapatának QB-ja volt valahol Brees is akkor talán 1-2 helyen Rodgerst is beírhatták volna (bár nálam is Manning van itt). Jennings szerintem ott lenne a listán ha egész évben sérülésmentes lett volna.
Ti kit raktatok volna még be?
balazs799
Rodgers még lehet az év támadó játékosa, de nem hinném hogy az irányítóknak ezek a díjak annyira fontosak lennének (nyilván az MVP-díj az más tészta..), ahogyan a statisztika sem. Gondolom azért örülnek neki(k), de akik playoffba jutnak, azoknak már más a céljuk. 😊
több mint 11 éve
Az év csapatába jelölt játékosok, és díjazottak Packers részről 8 szerkesztő által.Herczeg Ádám
Év csapatába: Clay Matthews (Packers)
Parrag Zsombor
Év csapatába: James Jones (Packers)
Vass Ádám
Papp Gábor
Én talán több helyre vártam volna Clay-t az év csapatába. Casey viszont valóban nagyszerű volt! A 6 interception kezdőtől szerintem kiváló.
Ami kissé elkeserítő, hogy csak 5 jelölés van a csapatunkból, és nem is talán érdemtelenül. Bár ha az év csapatának QB-ja volt valahol Brees is akkor talán 1-2 helyen Rodgerst is beírhatták volna (bár nálam is Manning van itt). Jennings szerintem ott lenne a listán ha egész évben sérülésmentes lett volna.
Ti kit raktatok volna még be?
Liverpool Fc