NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Na szurkoljunk hogy Manti Teo csússzon pár kört aztán jöhet ILB-nek 😀JayBVagy 15 lenne az a pár 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Na szurkoljunk hogy Manti Teo csússzon pár kört aztán jöhet ILB-nek 😀
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 847
Minden jót Donald és mindent köszönünk! Bár én már a múlt szezon végén elbúcsúztam tőle. Akkor meglepett, hogy aktív maradt. Most kaphatna valami jó melót a csapatnál.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
köszönöm, majd jól jönnek ezek még... 😊egyébként nagy valószínűséggel Rodgers nem játszik a Probowlon, sérülésre hivatkozva. Donald sajnos lehetett rá számítani, amit úgy utólag nagyon lehet viszont sajnálni, hogy nincs lehetősége legalább egy főcsoport döntőn búcsúzni, vagy akár a Szuper bowl-ban. 😊egy kérdés: ti hol néztétek/nézitek a College Football-t Digi-n keresztül 1-1 meccset, vagy van valami bevált netes oldal? NFL-re is sokszor alig talátam idén mikor nézni szerettem volna olyan meccset amit nem adtak Ricsiék. Az egyetemi liga meccseivel így már nem is nagyon próbálkoztam.bár a szezonra sajnos már irrelevánssá vált a dolog, de:
u.i.: nem olyan kicsit az! de ha kicsi is, maga Green bay is kis város, azért olyan fantasztikus a hangulat. Mint egy család! 😀balazs799
bowl.hu/forum/ncaa_eredmenykovetes/ncaa_streamek
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/meccsnezes_az_interneten
majd szeptembertől gyere eredménykövetőzni is. és természetesen üdv köreinkben 😊.brk
Liverpool Fc
több mint 11 éve
www.fox11online.com/dpp/sports/packers_and_nfl/driver-gets-emotional-talking-packersHát, azt a könnycseppet én is elmorzsoltam.. :/
"Sóhaj..."kobalu91
több mint 11 éve
www.fox11online.com/dpp/sports/packers_and_nfl/driver-gets-emotional-talking-packers"Sóhaj..."
több mint 11 éve
A futókról meg annyit, hogy ebben a ZB-ben egyik futó sem nyújtana kiemelkedőt, hiába hoznánk ide akár Steven Jacksont (ha már FA). Harris jó lehet az alacsony súlypontja miatt, Green meg hasonló rendszerben játszott, amikor épp egészséges volt, nem volt rossz, ráadásul elkapni is tud (3rd down...).LNa ZBS mondjuk végképp nem olyasmi, ami Steven Jacksonnak való, láthattuk, mit tett idén McFaddennel Oaklandben. sokkal inkább a mi fürgébb, jobb cutback-kel rendelkező RB-ink szoktak sikeresek lenni benne.
drafton meg úgyis lesz olyan, akire a legkevésbé számítunk, és nagyon bejön. mer ebben szerencsére elég jók arrafelé
több mint 11 éve
Notre Dame-ról jut eszembe, valamelyik nap felrémlett, hogy volt már nekem pólóm régen, Bengals és ND is, amikor még fogalmam sem volt mit jelent, úgy a 80-as évek vége felé. Szerintem valamelyik lengyel piacon vehettük 😀
több mint 11 éve
Én eddig alig néztem egyetemi focit, néha egy-egy meccset, de most váltottam Digire (nem kapkodták el, novemberi szerződéskötés, januári bekötés 😕 ).egy kérdés: ti hol néztétek/nézitek a College Football-t Digi-n keresztül 1-1 meccset, vagy van valami bevált netes oldal? NFL-re is sokszor alig talátam idén mikor nézni szerettem volna olyan meccset amit nem adtak Ricsiék. Az egyetemi liga meccseivel így már nem is nagyon próbálkoztam.bár a szezonra sajnos már irrelevánssá vált a dolog, de:
u.i.: nem olyan kicsit az! de ha kicsi is, maga Green bay is kis város, azért olyan fantasztikus a hangulat. Mint egy család! 😀balazs799
majd szeptembertől gyere eredménykövetőzni is. és természetesen üdv köreinkben 😊.brk
A stream csak akkor volt jó nekem, ha éppen nem dolgoztam hétvégén (ritka eset), mert a melóhelyen van ugyan netem, de erősen korlátozott a biztonság miatt.
Ha jól rémlik tavaly eurosport2-n is voltak meccsek (többnyire Notre Dame) de azt is kivette a szolgáltatóm idénre.
A hiányposztokhoz meg: C az mindenképpen, második körben meg akár be lehetne rántani valamelyik S-t. DL főleg Pickett kora miatt, OLB meg azért, mert 3 marad (Matthews, Perry, Moses). Kellene egy gyors ILB, aki esetleg projekt (Manning?). WR meg mindig jön 😊
Remélem idén majd nem 6WR-5TE-7OL komboval vágunk neki a szezonnak, az kicsit izzasztó volt.
A futókról meg annyit, hogy ebben a ZB-ben egyik futó sem nyújtana kiemelkedőt, hiába hoznánk ide akár Steven Jacksont (ha már FA). Harris jó lehet az alacsony súlypontja miatt, Green meg hasonló rendszerben játszott, amikor épp egészséges volt, nem volt rossz, ráadásul elkapni is tud (3rd down...).
több mint 11 éve
.brk
1 890
egy kérdés: ti hol néztétek/nézitek a College Football-t Digi-n keresztül 1-1 meccset, vagy van valami bevált netes oldal? NFL-re is sokszor alig talátam idén mikor nézni szerettem volna olyan meccset amit nem adtak Ricsiék. Az egyetemi liga meccseivel így már nem is nagyon próbálkoztam.bár a szezonra sajnos már irrelevánssá vált a dolog, de:
majd szeptembertől gyere eredménykövetőzni is. és természetesen üdv köreinkben 😊
több mint 11 éve
Egyetértek Szobival, nem feltétlenül kéne RB az első négy körben. Ha már feljött a Tide és a Badgers, miért ne falember(ek), akár onnan?köszönöm az üdvözlést! 😊 3-4 éve nézem és a kezdetektől sajtfej vagyok!
A kérésem, hogy a pálya közepén és szélén legyünk gyorsabbak a védelemben, mindkét falban pedig a divatos kifejezéssel a "nasty" mentalitás is fontos lenne. T szerintem nem kell, ha Sherrod és Bulaga felépül, bár Sherrodból ugye nem sokat láttunk. Barclay, Newhouse jó backup sor szvsz, Datko is itt van. Egy C/G kell. Van Roten tetszett a pár snapben, amiben fent volt. (Ne legyen már olyan meccs, hogy 6 O-lineman aktív.)
Ja, egy S és egy CB, valamint egy K kéne hogy legyen verseny. WR úgyis lesz. Can't have enough weapons. 😊
No de BPA lesz, "true to our board", ami elég jó eddig. El vagyunk kényeztetve TT, az "our ace in the hole" és a csapat által.
Majd elfelejtettem, pedig ezzel akartam kezdeni: üdv Balázs a világ legjobb csapatának bowl.hu-s kis (?) táborában! Gergőbácsi
egy kérdés: ti hol néztétek/nézitek a College Football-t Digi-n keresztül 1-1 meccset, vagy van valami bevált netes oldal? NFL-re is sokszor alig talátam idén mikor nézni szerettem volna olyan meccset amit nem adtak Ricsiék. Az egyetemi liga meccseivel így már nem is nagyon próbálkoztam.
u.i.: nem olyan kicsit az! de ha kicsi is, maga Green bay is kis város, azért olyan fantasztikus a hangulat. Mint egy család! 😀
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Egyetértek Szobival, nem feltétlenül kéne RB az első négy körben. Ha már feljött a Tide és a Badgers, miért ne falember(ek), akár onnan?A kérésem, hogy a pálya közepén és szélén legyünk gyorsabbak a védelemben, mindkét falban pedig a divatos kifejezéssel a "nasty" mentalitás is fontos lenne. T szerintem nem kell, ha Sherrod és Bulaga felépül, bár Sherrodból ugye nem sokat láttunk. Barclay, Newhouse jó backup sor szvsz, Datko is itt van. Egy C/G kell. Van Roten tetszett a pár snapben, amiben fent volt. (Ne legyen már olyan meccs, hogy 6 O-lineman aktív.)
Ja, egy S és egy CB, valamint egy K kéne hogy legyen verseny. WR úgyis lesz. Can't have enough weapons. 😊
No de BPA lesz, "true to our board", ami elég jó eddig. El vagyunk kényeztetve TT, az "our ace in the hole" és a csapat által.
Majd elfelejtettem, pedig ezzel akartam kezdeni: üdv Balázs a világ legjobb csapatának bowl.hu-s kis (?) táborában!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
elsődleges sztem is C, T, valamint DE, esetleg LB ha távozik Hawk is... ezeken a posztokon túl sok nevet még nem hallottam, de hát addig még úgyis röpködnek majd a nevek. De mire mi jövünk egyébként nagy esélyel mind Ball mind Lacy el fog kelni.Ebből a listáből Starks igen ő szerintem is egy jó futó csak sérülékeny nagyon, Harris nálam még nem bizonyított annyit, de elismerem, hogy nem rossz. Csak ez a Benson-Green-Harris 3as nem az igazi azért, 3 hasonló képességű futók (a kor különbséget leszámítva természetesen 30 éves Benson nem 2. évét töltő Green-el kell összehasonlítani). Én sem azt mondom, hogy mindenáron RB kell! Sőt fontosabb a 2 Fal, de egy Lacy-t Ball-t én nem engednék el. (csak videó és elemzés ill értékelések alapján, sajnos College Football-t nem tudok nézni). balazs799én néztem, őket pont többször is láttam játszani, tényleg jó kis playák. viszont egyikük sem egy olyan RB szerintem, aki magában csinál futójátékost. mind a Bamának, mind A Wisconsinnak igen jó az OL-je. erre mondom, hogy a mi helyzetünkben egyszerűen nem éri meg. sokkal nagyobb needjeink vannak ennél
A jelenlegiekről: Harrisnek ideje nem volt bizonyítani, de a lehetőséget tökéletesen kihasználta, megadta azt a futójátékot, amire szükségünk van. Starks-szal és Greennel nagyon hosszú távra megoldást jelenthetnek szerintem (persze Starks végigbírhatna egy szezont lassan)Szobi22
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Ebből a listáből Starks igen ő szerintem is egy jó futó csak sérülékeny nagyon, Harris nálam még nem bizonyított annyit, de elismerem, hogy nem rossz. Csak ez a Benson-Green-Harris 3as nem az igazi azért, 3 hasonló képességű futók (a kor különbséget leszámítva természetesen 30 éves Benson nem 2. évét töltő Green-el kell összehasonlítani). Én sem azt mondom, hogy mindenáron RB kell! Sőt fontosabb a 2 Fal, de egy Lacy-t Ball-t én nem engednék el. (csak videó és elemzés ill értékelések alapján, sajnos College Football-t nem tudok nézni). balazs799én néztem, őket pont többször is láttam játszani, tényleg jó kis playák. viszont egyikük sem egy olyan RB szerintem, aki magában csinál futójátékost. mind a Bamának, mind A Wisconsinnak igen jó az OL-je. erre mondom, hogy a mi helyzetünkben egyszerűen nem éri meg. sokkal nagyobb needjeink vannak ennél
A jelenlegiekről: Harrisnek ideje nem volt bizonyítani, de a lehetőséget tökéletesen kihasználta, megadta azt a futójátékot, amire szükségünk van. Starks-szal és Greennel nagyon hosszú távra megoldást jelenthetnek szerintem (persze Starks végigbírhatna egy szezont lassan)
több mint 11 éve
Ez a RB-kérdés esküszöm nem értem, miért ennyire égető. Persze, Ball meg Lacey nagyon jó kis játékosok, de nem azért nem futunk, mert nincs ilyen RB-nk. hanem mert nem futunk. és nem azért nem tudunk futni, mert nincs ilyen RB-nk. hanem mert szar a fal. szezon vége felé láthattuk egy Harrisből mit lehet kihozni, ráadásul nálunk itt van Green, Starks, Benson. kidobásnak érezném a RB-picket őszintén szólva az első mondjuk 4 körbenSzobi22Ebből a listáből Starks igen ő szerintem is egy jó futó csak sérülékeny nagyon, Harris nálam még nem bizonyított annyit, de elismerem, hogy nem rossz. Csak ez a Benson-Green-Harris 3as nem az igazi azért, 3 hasonló képességű futók (a kor különbséget leszámítva természetesen 30 éves Benson nem 2. évét töltő Green-el kell összehasonlítani). Én sem azt mondom, hogy mindenáron RB kell! Sőt fontosabb a 2 Fal, de egy Lacy-t Ball-t én nem engednék el. (csak videó és elemzés ill értékelések alapján, sajnos College Football-t nem tudok nézni).
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Ez a RB-kérdés esküszöm nem értem, miért ennyire égető. Persze, Ball meg Lacey nagyon jó kis játékosok, de nem azért nem futunk, mert nincs ilyen RB-nk. hanem mert nem futunk. és nem azért nem tudunk futni, mert nincs ilyen RB-nk. hanem mert szar a fal. szezon vége felé láthattuk egy Harrisből mit lehet kihozni, ráadásul nálunk itt van Green, Starks, Benson. kidobásnak érezném a RB-picket őszintén szólva az első mondjuk 4 körben
több mint 11 éve
C szerintem mindenképp, és igen legalább egy T, és DE és LB és akkor megint ott vagyunk hogy a falat kell mind két oldalon megerősíteni, amikor egy futó is jól jönne. Ha esetleg megmaradna vagy Lacy vagy Ball még nálunk akkor le kell rá csapni, de a többi hely a falba és Secondary-ba attól függ honnan mennyi ember távozik.azért nincs miért panaszkodnunk, elég jól építgetik a csapatot TT-ék. és a legjobb, hogy nem feltétlenül kell ehhez top-round pick. szvsz a D-be kéne egy igazán domináns LB (leginkább OLB), meg DL-ben aki jobban segíti a passrusht is (lehet, hogy ha nem lesznek sérültek az ideiek, van ilyenünk is). és ennyi igazábólAz a gond hogy a drafjaink eddig is OL és DL központúak voltak még sem váltak be ellenben keletkezik szépen lassan a többi lyuk is.. 😀JayBNem mindenki vált be ez tény, de a 2012-eseknek még adjunk időt, és hátha idén jön egy 2009-es jó választás (B.J., Clay). 4 évente akár szerencsénk is lehetne és jól belenyúlni. balazs799
O-ban meg egy center esetleg, meg egy LT -esetleg RT is. a többi szerintem rendben van abszolút. ha msot elmegy Jennings, marad egy Jones-Nelson-Cobb-Finley+az apró. ígéretes minimumSzobi22
Liverpool Fc
több mint 11 éve
azért nincs miért panaszkodnunk, elég jól építgetik a csapatot TT-ék. és a legjobb, hogy nem feltétlenül kell ehhez top-round pick. szvsz a D-be kéne egy igazán domináns LB (leginkább OLB), meg DL-ben aki jobban segíti a passrusht is (lehet, hogy ha nem lesznek sérültek az ideiek, van ilyenünk is). és ennyi igazábólAz a gond hogy a drafjaink eddig is OL és DL központúak voltak még sem váltak be ellenben keletkezik szépen lassan a többi lyuk is.. 😀JayBNem mindenki vált be ez tény, de a 2012-eseknek még adjunk időt, és hátha idén jön egy 2009-es jó választás (B.J., Clay). 4 évente akár szerencsénk is lehetne és jól belenyúlni. balazs799
O-ban meg egy center esetleg, meg egy LT -esetleg RT is. a többi szerintem rendben van abszolút. ha msot elmegy Jennings, marad egy Jones-Nelson-Cobb-Finley+az apró. ígéretes minimum
több mint 11 éve
Az a gond hogy a drafjaink eddig is OL és DL központúak voltak még sem váltak be ellenben keletkezik szépen lassan a többi lyuk is.. 😀JayBNem mindenki vált be ez tény, de a 2012-eseknek még adjunk időt, és hátha idén jön egy 2009-es jó választás (B.J., Clay). 4 évente akár szerencsénk is lehetne és jól belenyúlni.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Áron nem megy a Pro Bowl-ra, sérülés.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Az a gond hogy a drafjaink eddig is OL és DL központúak voltak még sem váltak be ellenben keletkezik szépen lassan a többi lyuk is.. 😀
több mint 11 éve
Én nem állítanám vissza, a 3-4 rendszerhez jobb jelenleg a keretanyag, és ebben a rendszerben kéne előre menni.a 4 LB: Perry-Bishop-Hawk/Manning/Smith (akár egy Draft)-és a szörnyeteg.
a 3 falban B.J. megkérdőjelezhetetlen középen de ha végignézzük nincs mellé igazi kiváló játékos... Picket öregszik, és őszintén lehetne itt jobb DE is Worthy-ből, Daniels-ből még bármi lehet, de így is rövid ez a névsor... és ez még csak a nem is teljes védelem.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
tuti 26.-nak, ha nem tradelünk fel valakiért persze. 😊Nem 25.én választunk az első körben?Nekem tök egyértelmű volt hogy visszavonul... JayBmég megteheti, bár szerintem egy-két csapatban találhat helyet. Borzasztó volt látni szombaton a pálya szélén :/
Woodson és Hawk szerződésével még ügyeskedhetünk szerintem, Williamsről nem is beszélve...
26.-nak választunk az első körben.gamerkr
Nem is tudom, hogy hova kéne ellőni az 1., 2. választást... főleg ha tényleg távozik a 2 elkaponk, és még Woodson - Hawk is. Sajnos ezzel már szerintem túl sok nagy lyuk lesz a csapatban. A jelenlegieket is orvosolni kéne. Gondolok itt a futójátékra, legalább 1 OT, és a védelembe is látható hogy fér még ember. Bár ha Perry jövőre egészséges lesz talán segítheti majd Clay játékát is.balazs799
Rengeteg külföldi hozzászólásban olvasom, hogy még egy domináns DT (Raji mellé), és egy kíváló MLB (ami ugye ILB) hiányzik a védőegységből. Ha Tramon továbbra is hülyéskedik, House bevethető. Egyesek már emlegetik hogy vissza kéne állni 4-3-ra... 😀 Bishop visszatérésével, kialakulhatna egy Smith-Bishop páros belül. Írták, hogy a Brandon Bostick nevű TE (akit tegnap raktunk PS-ba) lehet még egy célpont, már akár jövőre is.
Egy újabb év aminek a végén rájövünk nem lehet elég OL a rosteren, főleg nálunk.
És igen, Collins nekem is hiányzik, nem lehet pótolni a 36-ost.
több mint 11 éve
Woodson-t is tartanám még, a játékolvasása nagyszerű, és ha nem is egész évben kezdőként, de ahogy mondtad McMillian-al megosztozva a SS-poston. balazs799Woodson egyre lassabb, a kor azért kijön már rajta.
Ha már S kell, akkor legyen FS, Vaccaro, Rambo vagy Thomas. Burnett megy menjen vissza SS-nek, ami az eredeti posztja volt. Thomas eléggé labdavadász típus.
több mint 11 éve
Egébként elég keserű szájízzel néztem a Seattle-ben 16 meccsen kezdő RT-ként szuperáló Giacominit... Nagy potenciál, több évnyi várakozás---cut. JayBAzért ott főleg futáshoz kell blokkolni, míg itt passzhoz..