NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
attól függ mennyire kell óvni az elkapókat. Cobb remek játékos, de kicsit porcelán alkat. Ha nem veszítünk 1nél több elkapót akár még lehet hogy KR-nél is pályán lesz.Egébként elég keserű szájízzel néztem a Seattle-ben 16 meccsen kezdő RT-ként szuperáló Giacominit... Nagy potenciál, több évnyi várakozás---cut. JayBezt én is néztem, szintén csalódottan.
amúgy a Ross, mint KR/PR: volt 2 év amíg veszélyesek voltunk, most megint jön 18 év aszály? 😕 Cobb sztem PR-ként alkalmazható lenne még, az talán "biztonságosabb" kicsit.brk
Liverpool Fc
több mint 11 éve
.brk
1 890
Egébként elég keserű szájízzel néztem a Seattle-ben 16 meccsen kezdő RT-ként szuperáló Giacominit... Nagy potenciál, több évnyi várakozás---cut. JayBezt én is néztem, szintén csalódottan.
amúgy a Ross, mint KR/PR: volt 2 év amíg veszélyesek voltunk, most megint jön 18 év aszály? 😕 Cobb sztem PR-ként alkalmazható lenne még, az talán "biztonságosabb" kicsit
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Egébként elég keserű szájízzel néztem a Seattle-ben 16 meccsen kezdő RT-ként szuperáló Giacominit... Nagy potenciál, több évnyi várakozás---cut.
több mint 11 éve
Finley szerintem is kulcsfontosságú, hogy maradjon, ha el is megy Jennings de Jermichael marad, akkor az elkapó sorba nem kell ellőni draftot, legalábbis nem az első körökben. A 4-5-6 körül ha úgy alakul meglehet valakit próbálni persze. Sajnos nem volt még lehetőségem követni az egyetemi ligát, így se Sherrod se Datko játékát nem nagyon ismerem 1-2 videon kívül, de reménykedjünk benne hogy beérnek. De a védőfalra valóban ráfér az erősítés. Egyébként olvastam már cikket magyar és angol forrásokról is, hogy Hawk is lehet hogy távozófélben van, szintén remélem, hogy csak pletyka. Woodson-t is tartanám még, a játékolvasása nagyszerű, és ha nem is egész évben kezdőként, de ahogy mondtad McMillian-al megosztozva a SS-poston. Egy igazi jó Center pedig jól jönne. Említettétek itt B. Jones nevét, videókat néztem róla de hát az sokat nem számít, sajnos College football ismeret hiánya miatt kicsit vakon nézegetem csak a leendő játékosokat. De már csak a tény, hogy bajnokcsapatból való játékos jót ígér.Az OT egy érdekes pont. Elvileg ott van Sherrod valamint Datko is (akit valahova 2-3. körbe vártak volna eredetileg, a válla miatt csúszott le), igaz PS-ben volt egy sérülése. Belőlük még akármi is lehet. RT pedig megoldott. C viszont kéne.Nem 25.én választunk az első körben?Nekem tök egyértelmű volt hogy visszavonul... JayBmég megteheti, bár szerintem egy-két csapatban találhat helyet. Borzasztó volt látni szombaton a pálya szélén :/
Woodson és Hawk szerződésével még ügyeskedhetünk szerintem, Williamsről nem is beszélve...
26.-nak választunk az első körben.gamerkr
Nem is tudom, hogy hova kéne ellőni az 1., 2. választást... főleg ha tényleg távozik a 2 elkaponk, és még Woodson - Hawk is. Sajnos ezzel már szerintem túl sok nagy lyuk lesz a csapatban. A jelenlegieket is orvosolni kéne. Gondolok itt a futójátékra, legalább 1 OT, és a védelembe is látható hogy fér még ember. Bár ha Perry jövőre egészséges lesz talán segítheti majd Clay játékát is.balazs799
Ha Finley marad, akkor a WR hiány sem lesz olyan égető probléma (persze ha mindenki egészséges marad). Idén is nagyrészt hiányzott Jennings, a játék ment, főleg Cobb miatt. Viszont épp emiatt Ross-al kellene foglalkozni KR/PR poszton, hogy Cobb tuti egészséges tudjon maradni.
OLB szerintem jön, mert 3 OLB-nek is lejárt, nem vagyok benne biztos, hogy mind marad...
ILB pedig Bishop, Hawk, Smith és Manning van oda. Jones részben késznyerből volt ILB, valamint FA lesz.
S ha nem jön, szerintem McMillian lesz a kezdő.
LN
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Az OT egy érdekes pont. Elvileg ott van Sherrod valamint Datko is (akit valahova 2-3. körbe vártak volna eredetileg, a válla miatt csúszott le), igaz PS-ben volt egy sérülése. Belőlük még akármi is lehet. RT pedig megoldott. C viszont kéne.Nem 25.én választunk az első körben?Nekem tök egyértelmű volt hogy visszavonul... JayBmég megteheti, bár szerintem egy-két csapatban találhat helyet. Borzasztó volt látni szombaton a pálya szélén :/
Woodson és Hawk szerződésével még ügyeskedhetünk szerintem, Williamsről nem is beszélve...
Nem is tudom, hogy hova kéne ellőni az 1., 2. választást... főleg ha tényleg távozik a 2 elkaponk, és még Woodson - Hawk is. Sajnos ezzel már szerintem túl sok nagy lyuk lesz a csapatban. A jelenlegieket is orvosolni kéne. Gondolok itt a futójátékra, legalább 1 OT, és a védelembe is látható hogy fér még ember. Bár ha Perry jövőre egészséges lesz talán segítheti majd Clay játékát is.balazs799
Ha Finley marad, akkor a WR hiány sem lesz olyan égető probléma (persze ha mindenki egészséges marad). Idén is nagyrészt hiányzott Jennings, a játék ment, főleg Cobb miatt. Viszont épp emiatt Ross-al kellene foglalkozni KR/PR poszton, hogy Cobb tuti egészséges tudjon maradni.
OLB szerintem jön, mert 3 OLB-nek is lejárt, nem vagyok benne biztos, hogy mind marad...
ILB pedig Bishop, Hawk, Smith és Manning van oda. Jones részben késznyerből volt ILB, valamint FA lesz.
S ha nem jön, szerintem McMillian lesz a kezdő.
több mint 11 éve
Nem 25.én választunk az első körben?Nekem tök egyértelmű volt hogy visszavonul... JayBmég megteheti, bár szerintem egy-két csapatban találhat helyet. Borzasztó volt látni szombaton a pálya szélén :/
Nem is tudom, hogy hova kéne ellőni az 1., 2. választást... főleg ha tényleg távozik a 2 elkaponk, és még Woodson - Hawk is. Sajnos ezzel már szerintem túl sok nagy lyuk lesz a csapatban. A jelenlegieket is orvosolni kéne. Gondolok itt a futójátékra, legalább 1 OT, és a védelembe is látható hogy fér még ember. Bár ha Perry jövőre egészséges lesz talán segítheti majd Clay játékát is.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Szerintem visszavonul. Remélem találnak neki valami helyet a klubnál.Nekem tök egyértelmű volt hogy visszavonul... JayBmég megteheti, bár szerintem egy-két csapatban találhat helyet. Borzasztó volt látni szombaton a pálya szélén :/
Nem bánnám ha lecsúszna addig Barrett Jones, ránkférne egy center. Össze kéne már rakni azt a falat, elképzelni sem merem, ha olyan fala lenne Rodgersnek, ami ad neki 3-4 másodpercet rendesen....
Biztos vagyok benne, hogy 2-3 körben hozunk majd WR-t, ahhoz van itt szem, lásd az összes WR a rosteren.
Jennings 2. kör
Jones 3. kör
Nelson 2. kör
Cobb 2. kör.
több mint 11 éve
Nekem tök egyértelmű volt hogy visszavonul... JayBmég megteheti, bár szerintem egy-két csapatban találhat helyet. Borzasztó volt látni szombaton a pálya szélén :/
26.-nak választunk az első körben.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
van aki követi az egyetemi ligát? Mert ha távozik Jennings, esetleg Finley akkor WR vagy TE után kell nézni szerintem.balazs799WR: Terrance Williams (Baylor), Tavon Austin (West Virginia), Keenan Allen (California) ők jól teljesítettek egyetem alatt, és a CBSSports első körbe várja őket.
Valamint mondanék még futókat is, mert oda is ránkférne
egy ember szerintem legalább.
RB: Eddie Lacy (a BCS döntő nyertes Alabama játékosa), Montee Ball (Wisconsin), Rex Burkhead (Nebraska).
több mint 11 éve
van aki követi az egyetemi ligát? Mert ha távozik Jennings, esetleg Finley akkor WR vagy TE után kell nézni szerintem.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Nekem tök egyértelmű volt hogy visszavonul...
több mint 11 éve
A szívem szakadna meg, ha máshol játszana, de tény, hogy nem fog ide beférni. 😕Finley: I"m good for next year as far as I know."remélem, Driver is megy őszintén szólva. imádom az elkötelezettségét, de egyszerűen nem fér már be. és ahogy Jennings mondta: azt tesszük, ami a legjobb a csapatnak.Szobi22
"Finley had 7 drops over his first 9 games of 2012 and finished with 2 over his last 9 "
Driver: . If the Packers want me back, I'll come back. It may not work here, but it may work somewhere else. - Mivan??? Nem kell több Favre.
Jennings: At the end of the day, the Packers are going to do what's best for the Packers. That's not going to change, whether you are No. 4, No. 80, No. 85. They are going do do what's best for the Packers. As the other half of the business man, stting at the table, I have to do what's best for myself and my family. (Ilyenkor elgondolkodok mennyivel szebb a college foci mint az NFL...)JayB
több mint 11 éve
Finley: I"m good for next year as far as I know."remélem, Driver is megy őszintén szólva. imádom az elkötelezettségét, de egyszerűen nem fér már be. és ahogy Jennings mondta: azt tesszük, ami a legjobb a csapatnak.
"Finley had 7 drops over his first 9 games of 2012 and finished with 2 over his last 9 "
Driver: . If the Packers want me back, I'll come back. It may not work here, but it may work somewhere else. - Mivan??? Nem kell több Favre.
Jennings: At the end of the day, the Packers are going to do what's best for the Packers. That's not going to change, whether you are No. 4, No. 80, No. 85. They are going do do what's best for the Packers. As the other half of the business man, stting at the table, I have to do what's best for myself and my family. (Ilyenkor elgondolkodok mennyivel szebb a college foci mint az NFL...)JayB
több mint 11 éve
Jennings Viking lesz meglássátok, jön AP csapattársának!😊
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Finley: I"m good for next year as far as I know.""Finley had 7 drops over his first 9 games of 2012 and finished with 2 over his last 9 "
Jennings: At the end of the day, the Packers are going to do what's best for the Packers. That's not going to change, whether you are No. 4, No. 80, No. 85. They are going do do what's best for the Packers. As the other half of the business man, stting at the table, I have to do what's best for myself and my family. (Ilyenkor elgondolkodok mennyivel szebb a college foci mint az NFL...)
több mint 11 éve
Rákerestem a Miamira. Amit találtam, aszerint a mostani offseasonban 45-50 milkával gazdálkodhatnak.Gondolkoztam Jennings hova mehet.az rémlik hogy azt olvastam, Miami érdeklődik. most nem néztem utána a caphelyzetnek, de végülis logikus lenne. Szobi22
Abból kiindulva, hogy 10m körül/felett szeretne kapni, nem túl sok csapat fér bele.
NFC-ben talán a Bucs, a Seahawks és az Eagles akinek ennyi pénze van, az AFC-ben pedig a Jax, a Broncos, a Chiefs és a Browns és talán a Bengals. Persze hacsak nem lesz néhány cut a többi csapatnál.
Jobb szeretném ha AFC-be menne.LN
Akinek meg lejár a szerződése az Jake Long (10 körül lesz), Reggie Bush, Randy Starks (DT), Sean Smith (CB), Hartline, Clemons (S) és Fasano. Elvileg beleférhet, a draft az kb 6-8 milkába fájhat első évben.
Philbin ismeri, ez tényleg mellette szól.
több mint 11 éve
Gondolkoztam Jennings hova mehet.az rémlik hogy azt olvastam, Miami érdeklődik. most nem néztem utána a caphelyzetnek, de végülis logikus lenne.
Abból kiindulva, hogy 10m körül/felett szeretne kapni, nem túl sok csapat fér bele.
NFC-ben talán a Bucs, a Seahawks és az Eagles akinek ennyi pénze van, az AFC-ben pedig a Jax, a Broncos, a Chiefs és a Browns és talán a Bengals. Persze hacsak nem lesz néhány cut a többi csapatnál.
Jobb szeretném ha AFC-be menne.LN
több mint 11 éve
Gondolkoztam Jennings hova mehet.Abból kiindulva, hogy 10m körül/felett szeretne kapni, nem túl sok csapat fér bele.
Jobb szeretném ha AFC-be menne.
több mint 11 éve
Ez a mai Seahawks emlékeztetett AR első PO csatájára a Cards ellen.Gergőbácsisokáig nem fogják elfelejteni ezt a meccset, mint ahogy mi sem tudtuk azt a WC meccset. Na jó azért következő év playoff győzelmei enyhítettek 😊
több mint 11 éve
Ez a mai Seahawks emlékeztetett AR első PO csatájára a Cards ellen.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Finley szerintem sem cut, ő a legveszélyesebb az összes TE közül de nem egy Gronk és ennek meg kell látszódnia a fizetésében is. Jennings remélem valahogy mégis marad, idei év után gigantikus szerződést nem fog kapni, minimális erőfeszítés nélkül nem szabad elengedni.JayBÚj szerződéssel maradhat, de a jelenlegi pénzét nem éri meg. Egyébként én örülnék ha maradna, Jennings ha távozik márpedig valószínű hogy fog, akkor kellenek A-Rodnak a célpotok. Ha még össze is kapná magát és a játékra koncentrálna top TE lehetne.
Érdekes offseason lesz ez..😊
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Finley szerintem sem cut, ő a legveszélyesebb az összes TE közül de nem egy Gronk és ennek meg kell látszódnia a fizetésében is. Jennings remélem valahogy mégis marad, idei év után gigantikus szerződést nem fog kapni, minimális erőfeszítés nélkül nem szabad elengedni.
több mint 11 éve
Továbbra is azt mondom, hogy Capersnek ebben komoly része volt. Igen, van, aki jobb emberanyaggal dolgozik, mint ő, de ez a defense játékosok szintjén egyáltalán nem rossz. Capers pedig kifejezetten kiemelkedő. Ehhez képest okozott csalódást. Tudtuk, hogy nem szabad Kaepernicket futni hagyni. Ehhez képest? Értem én, hogy MM mit mondott a QB spy-ról, akkor a játékosok feledkezhettek meg róla konstans, mert gyakorlatilag soha nem láttam ott senkit. Az optionre nem lehet felkészülni? De, fel lehet, nagyon is jól. Ráadásul emlékeim szerint leginkább egyfajta option játszottak. Persze voltak komoly egyéni hibák, de az megintcsak jórészt a felkészítésen múlik, hogy hogyan kezelik a játékosok a playeket. Rendszeresen rosszul kezelték sajnos.Azért ez a D kimondottan nem rossz: van 3 bőven kezdő kaliberű LB, DL-ben Raji megoldott, idén a fiatal DE-k rendszeresen sérültek voltak, de ha pályára kerültek, jól teljesítettek, Hayward egy állat, mögötte ott van Shields (és én továbbra is Tramont is jó CB-nek tartom)+House. Burnett-Jennings-McMillian nem klasszisok, de mindegyikük megoldást jelenthet hosszútávon. Összességében még egy-két igazi playmaker kell, és készen van a D.
Azért, mert egyszer elpicsáztak bennünket csúnyán, ne kezdjük el temetni a csapatot.
Ja, és az ismét felmerülő Finley-cutot esküszöm nem értem: inkább egy normális új szerződés, de az utóbbi meccseken durván tolta
több mint 11 éve
Így abszolút amatőr szemmel énis azt gondolom,h nagyon sokáig nem lesz divatban az option futás, nyilván a dolog legnagyobb veszélye,h a QB úgy jár mint múlthéten Griffin pajtás, aztán viszlát. Meg ugye kell egy jó backup QB is, akit tűri a padozást és be is mernek küldeni ha kell.Sajnos nagyon el lettünk kalapálva, de a tavalyi jobban fájt. Viszont két éve meg wild cardon végiggyaláztunk mindenkit, azt sose felejtem el. Fogunk mi még SB-t nyerni áronkával! Amúgy idén rohadtul megy az option futás, szerintetek nem fognak rá rohadtul felkészülni minden csapatnál? Én olyan wild cat-es visszaesést érzek. Ja és azért a rájátszás második körében kiesni nagyon jó idényre vall, sajnálok sok csapatot, hogy évek óta a rájátszás közelébe sem jut.zoltenNagyon csalódott vagyok, mert így kaptunk ki. Edzői hibák tömkelegét láttam, bár nem vagyok szakértő, lehet hogy tévedek.Edzői hibákból is volt bőven, de sajnos az emberanyagunk se megfelelő néhány helyen,emellett el kell ismerni, a Niners fényévekkel jobb volt, nem adott hibát a játékuk. Aaron ezt a meccset úgy nyerhette volna meg, ha tökéletesen játszik, és minden playben tökéletes passzokkal találja meg az elkapóit, ami ilyen támadófallal és védelem ellen lehetetlen.
1; Tramon helyett miért nem Hayward játszott????? Érthetetlen edzői döntés.
2; Miért nem Cobb volt a visszahordó már az elején is? Tudom hogy sérült volt, de akkor se bízzák már a visszahordást egy ilyen összekukázott valakire.
3; Döbbenet, hogy Capers nem tudott mit csinálni az option futásokkal.
4; 9-10 perccel a vége előtt -14-nél 4&5-nél miért nem mentünk neki???? Abban bíztunk, hogy majd a frisco 3&out-ot csinál??? Vicc.
5; Egész meccsre jellemzően minősíthetetlen playhívások mind az offense, mind a defense oldalán. Mi itt a tv előtt trásasággal sokszor megmondtuk a frisco milyen playt fog hívni, de Capers mégsem látta.
Szerintem Jenningst, Finleyt, Williamset, Saturdayt, Capers (Hawkot is talán, coverage-ben nulla) ki kell vágni, rengeteg pénzt spórolhatnánk és hasznukat sem látom. Szerintem első igazolásként egy marha jó orvosi team kellene, mert a fent említett cutokkal is egy sérülések nélküli kezdőcsapat brutális lenne. Ha mindenki egészséges lenne OL-ből, akkor semmi gond nem lenne. Most már van futójátékunk is, Harris hatalmas igazolás volt. Linebacker sor is bivalyerős lenne sérülések nélkül (CMIII-Bishop-Hawk-Perry), a secondary-ben meg ezek a fiatalok (Shields, Hayward, House, Burnett) jók lesznek. Szerintem a drafton vagy a piacon egy kőkemény, brutális és persze egészséges DE kellene, másodsorban safety. Offense szerintem rendben lesz, talán finley helyére egy erősebb testfelépítésű, jól blokkoló TE kellene. Meg persze 6. körben egy Kicker mindenképpen😊.
Egyetemi focit csak nyomokban követem, de meg tudná valaki mondani, hogy kit lehetne elhozni első körben DE-t, aki lecsúszik hozzánk?
Bocs, hogy hosszú voltam, de úgyis ritkán írok.zolten
1.Hayward elsősorban slotban jó, ott is használták, a feladatát tökéletesen elvégezte, Crabtree játéka ellen nem biztos, hogy ő is elég lett volna.
2. Cobb sérült, az offense-ben számítottak rá első sorban, teljesen felesleges lett volna őt berakni, főleg, hogy az utolsó helyekben Ross megszolgálta a bizalmat. Neki ma nem volt jó napja, ez benne van.
3. Igen, már ahogy többen is boncolgatták, nem volt/szar volt ha volt egyáltalán a QB spy, de az OLB-k dolgát is kurvára megnehezítette a változatos és zseniális blokkolás amit a niners csinált, erre max videókból tudtak készülni, ami édeskevés, a pályán ez teljesen más tészta. Hiába próbálták a külső széleket zárni, nagyon jól semlegesítették őket.
4.Megpróbálhatták volna, ilyenkor én is a "Do or die" filozófiát követném, habár utólag már okos az ember. ki tudja...
5. Lehet én néztem kevés niners meccset idén, de én képtelen voltam megmondani, sokszor milyen play jön, vagy ha ti igen, azt hiszem jók vagytok. Harbaugh-ék minden playben más embert támadtak meg a mi defense-ünkből, és nagyon változatosan támadtak szvsz, kikúrt nehéz dolga lehetett a defense coach-oknak, főleg, h a DL/LB anyagunk sem a legjobb. Nagy csoda lett volna, ha ezt sikerül megállítanunk.
Bucira lettünk verve az az igazság.kobalu91
Na de a meccsről. Hát igen, a Frisco a játék MINDEN elemében jobb volt mint mi. 600 kapott yard, leírni is bődületes. Borzasztó volt látni,h néha azt sem tudták a játékosok, kinél van a laszti. Sztem az offense összeomlása is nagyban köszönthető a defense kilátástalan teljesítményének, a 3. negyed végétől esélyt sem láttam arra,h visszajöjjünk a meccsbe.
Sajnos ugyanazok a dolgok köszöntek vissza a meccsen, amik egész évben problémát jelentettek: futás elleni védelem nem jó, mint kiderült optionök ellen dettó, igazán nagy nyomást elvétve tudunk a QB-ra gyakorolni. A támadófal képtelen konstans jól játszani, engem hétről hétre lenyűgözött Rodgers tudása, h ekkora nyomás alatt is milyen labdabiztos és micsoda meneküléseket-passszokat produkál. Ilyen lyukas offense fal mögött a 108as alapszakasz rating igen szép teljesítmény (még a remek elkapógárda mellett is). Viszont állati jó lenne, ha jövőre nem ő lenne a legtöbbbet sackelt irányító.
A tavalyi kiesés nekem jobban fájt, ott sokkal nagyobb pofont kaptunk. Idén szezon közben is jobban realizálódtak a hibák, ezek vereségek képében is megmutatkoztak. Így annyira nem is ért váratlanul a dolog. Csupán annak tudok örülni, hogy nem egy konferencia vagy Superbowl döntőt vesztettünk, így a vereség is kevésbé fájó (persze így is szar 😊 )
több mint 11 éve
Nagy csalódás két év alatt kétszer így kiesni a playoffban...nem láttam azt a tüzet a csapatban ami a playoffba kell, bár nagyon momentumunk sem volt ami ezt előidézte volna. Amit nem értek hogy miért úgy jövünk ki a második félidőre, mint ha 14el égnénk és végig 4-5 elkapóval kéne felállni. MM-re nem jellemző hogy ennyire feladná a futást, ilyen hamar(utána volt 3-4 futás talán Cobbal, de kevésnek éreztem).
O-fallal kell valamit kezdeni offseasonben mert az hogy egy kukázott RT-vel állunk ki(aki még így is tisztesen helytállt, és futásban jó is volt, de ez nem az ő szintje még) már hetek óta nem szerencsés.
Defense. Nincs jobb szó rá mint hogy szét lettünk szopatva. Nem tudom eldönteni hogy Capers nézte be a dolgokat vagy a játékosok nem tudták végrehajtani amit kért. Fiatal a védelmünk többé kevésbé, a jövőben fejlődni fogunk épp emiatt ebben biztos vagyok.
Tramon "Optimus Prime" cut, a négerkedés az megy de SB év óta teljesen súlytalan. DL-el kezdeni kell valamit. Sajnos Worthy nem nagyon találta a helyét, de a sérülések is közrejátszottak ebben. Neal végre elindult azon az úton amire már évek óta várunk, Daniels is reménykeltő..de vannak gondok amit drafton orvosolni kell. LB sor jó lett volna idén csak a sérülések közbeszóltak, ott úgy ahogy rendben van a csapat. Secondary fiatal, egy Collinshoz hasonló stílusú játékos nagyon hiányzik, Woodson sajnos nem tudja már azt hozni passz ellen amit kéne. Szerintem meg fogunk válni tőle(ne legyen igazam), pedig igazi vezér de már felette is eljárt az idő.
Draft(nem fontossági sorrendben): OL,DL,S, hátsó körben TE mivel Finleytől szerintem elbúcsúzunk(talán DJ Williams léphet a helyébe, annyit tudna hozni mint Finley az elmúlt 2 évben).