NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Tramon a legújabb influenzás a csapatban.gamerkrHát ezt jobban elkapta, mint Petersont. De sebaj, javíthat.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Tramon a legújabb influenzás a csapatban.
több mint 11 éve
.brk
1 890
ezen azért felröhögtem amikor megláttam twitteren 😀 szeretik egymást a tesók, na
több mint 11 éve
R2D2
11
igen, utólag nekem is sikerült észrevennem :/ez szerintem tegnapigamerkrWorthy -- > IRNelson és Finley nem edzett.
Nelson, Finley edzett, sőt Starks is.gamerkr
www.jsonline.com/blogs/sports/185377751.htmlR2D2
több mint 11 éve
ez szerintem tegnapiWorthy -- > IRNelson és Finley nem edzett.
www.jsonline.com/blogs/sports/185377751.htmlR2D2
nem tettük IR-re, Finley-nek meg feldagadt a szeme meccs közben, de végigtolta a meccset.Worthy -- > IRmost lehet, hogy rettenetesen le vagyok maradva, de Starks nem IR-en volt? Finleynek mi volt a baja?Szobi22
több mint 11 éve
Worthy -- > IRmost lehet, hogy rettenetesen le vagyok maradva, de Starks nem IR-en volt? Finleynek mi volt a baja?
több mint 11 éve
Worthy -- > IRNelson, Finley edzett, sőt Starks is.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Woodson játszik!
több mint 11 éve
Mi volt a gond a 3-man rush-sal Ponderen? www.nationalfootballpost.com/Film-Study-Ponder-vs-Packers-3-Cloud.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Végig "veszekedte" a meccset, tőle nem ezt szoktam meg. Csendben maximum a fejét csóválja és cinikusan mosolyog ha valami nem tetszik neki de most feszült volt és ideges. Mindig jogosan de mondom ő nem szokott ilyet. De imig nem jár mellé 5 pick nekem mindegy 😀Megint Rodgersnek lett (magasan) legjobb qb ratingje, csak statisztika tudom de azért nagyon szép. Egyébként nagyon rég vagy talán soha nem tűnt olyan feszültnek mint tegnap, nemtudom ez minek köszönhető de a teljesitményén nem látszott :ÖJayBa feszültet mire érted? a McCartney challenge-nél azért ordított, mert azt hitte (jogosan) hogy ezzel a coach elbaszta a TD-t. ezen kívül én nem láttam olyan feszültnek, max a végén, de akkor azért gondolom, mert jövő héten játszani kell a hidegben.brk
több mint 11 éve
azt hiszem én még nem láttam ilyennek, nagyon kellett volna az a bye week. Hozzátartozik, a legtöbbet sackelt irányító is.Megint Rodgersnek lett (magasan) legjobb qb ratingje, csak statisztika tudom de azért nagyon szép. Egyébként nagyon rég vagy talán soha nem tűnt olyan feszültnek mint tegnap, nemtudom ez minek köszönhető de a teljesitményén nem látszott :ÖJayBa feszültet mire érted? a McCartney challenge-nél azért ordított, mert azt hitte (jogosan) hogy ezzel a coach elbaszta a TD-t. ezen kívül én nem láttam olyan feszültnek, max a végén, de akkor azért gondolom, mert jövő héten játszani kell a hidegben.brk
kérdés Woodson visszatérése mekkora boostot ad a védelemnek, futás ellen mindenképp számítania kellene. Ha Cobb visszatér, egyel több célpont, Finley azért összekapta magát (plusz volt egy gyönyörű elkapása amit anulált a delay of game). Ebben a szezonban kétszer egymás után nem kaptunk, ha jól emlékszem, de ez a playoff 😊
Ez azért érdekes:
"Fans, I know you’re going to be there. Someone said something about you selling tickets, don’t do that. I want you out in full support."
ezt MM mondta ma
több mint 11 éve
.brk
1 890
Megint Rodgersnek lett (magasan) legjobb qb ratingje, csak statisztika tudom de azért nagyon szép. Egyébként nagyon rég vagy talán soha nem tűnt olyan feszültnek mint tegnap, nemtudom ez minek köszönhető de a teljesitményén nem látszott :ÖJayBa feszültet mire érted? a McCartney challenge-nél azért ordított, mert azt hitte (jogosan) hogy ezzel a coach elbaszta a TD-t. ezen kívül én nem láttam olyan feszültnek, max a végén, de akkor azért gondolom, mert jövő héten játszani kell a hidegben
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Megint Rodgersnek lett (magasan) legjobb qb ratingje, csak statisztika tudom de azért nagyon szép. Egyébként nagyon rég vagy talán soha nem tűnt olyan feszültnek mint tegnap, nemtudom ez minek köszönhető de a teljesitményén nem látszott :Ö
több mint 11 éve
végre a Falcons jön hozzánk. Ez kegyetlen lesz, bárhogy is állítják sorrendbe...Jövőre:11-5Old Green Bay
Otthon: Bears, Lions, Vikings, Falcons, Eagles, Redskins, Browns, Steelers
Idegenben: Bears, Lions, Vikings, Cowboys, Giants, Ravens és 49ers vagy Seattle
Brutális... JayB
több mint 11 éve
Én is vizsgázom lehet 2 ből meg kedden is, pont ezért jó hogy az még vasránap hajnalban van és nem este 😊NBC kapta a meccsünket, vasárnap hajnal 02:00.gamerkrpicsába hétfőn vizsgázom, így nem tudom megnézni a meccset 😕.brk
több mint 11 éve
elég buta szegény.ott lesz még a vasárnap.NBC kapta a meccsünket, vasárnap hajnal 02:00.gamerkrpicsába hétfőn vizsgázom, így nem tudom megnézni a meccset 😕.brk
ha már playoff, á la 2010, distraction már rendelkezésre is áll. Jennings húga (nővére?) twittyózott a meccs alatt, persze felkapták rendesen.
Idézetek a gyöngyszemekből: "ARod is the most overrated QB in the league! He is no where near Peyton or Brady! It sickens me, Peyton would avg. 5 TD with this squad!!!"
"Who can make a play @GregJennings can! He's the best freakin receiver these clowns got! Now take your talents to south beach & get paid!Gergőbácsi
több mint 11 éve
ott lesz még a vasárnap.NBC kapta a meccsünket, vasárnap hajnal 02:00.gamerkrpicsába hétfőn vizsgázom, így nem tudom megnézni a meccset 😕.brk
ha már playoff, á la 2010, distraction már rendelkezésre is áll. Jennings húga (nővére?) twittyózott a meccs alatt, persze felkapták rendesen.
Idézetek a gyöngyszemekből: "ARod is the most overrated QB in the league! He is no where near Peyton or Brady! It sickens me, Peyton would avg. 5 TD with this squad!!!"
"Who can make a play @GregJennings can! He's the best freakin receiver these clowns got! Now take your talents to south beach & get paid!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
NBC kapta a meccsünket, vasárnap hajnal 02:00.gamerkrpicsába, reméltem,h emberi időben lesz..
több mint 11 éve
.brk
1 890
NBC kapta a meccsünket, vasárnap hajnal 02:00.gamerkrpicsába hétfőn vizsgázom, így nem tudom megnézni a meccset 😕
több mint 11 éve
NBC kapta a meccsünket, vasárnap hajnal 02:00.
több mint 11 éve
Azért 200 yardokat fut ellenetek AP, azért én bízok benne hogy meccsben leszünk, D-t kicsit összébb rázzuk ,Nekünk ez a szezon már így is siker.Go Vikings!Ez így igaz, ehhez gratulálok!
Szezon előtt én is a Minnesotát tettem bőven a csoport aljára, de aztán a védelem is úgy ahogy összeállt, valamint AP is tolt egy olyan szezont, amire senki sem számított. Így bár elég meglepő, de teljesen jogos a 10-6.Sanco
Jeffersont speciel kivenném teljes 2.félidőben csak rádobáltatok és vagy nyelte vagy flaggelte a yardokat.
Nem hiszem, hogy nagyon sima lesz,de ott már nem mi vagyunk az esélyesek, legyen csak rajtatok a teher.
több mint 11 éve
Nekünk ez a szezon már így is siker.Go Vikings!Ez így igaz, ehhez gratulálok!
Szezon előtt én is a Minnesotát tettem bőven a csoport aljára, de aztán a védelem is úgy ahogy összeállt, valamint AP is tolt egy olyan szezont, amire senki sem számított. Így bár elég meglepő, de teljesen jogos a 10-6.