NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Szvsz mi totál esélytelenek vagyunk, hogy végigtoljuk az SB-ig, ahhoz Ponder kevés, még ha most élete meccsét is tolta. Nagy eséllyel elkalapáltok minket, de ti 15-1 voltatok tavaly, mi meg 3-13. Nekünk ez a szezon már így is siker.
több mint 11 éve
Az is csúnya volt Williamstől, de az legalább nem 3rd down volt, szemben a TD passzal, és a másik elkapással.Jó lenne, ha jövő hétre felépülnének a mai sérültek, Woodsonnal és Cobbal együtt.Én ide sorolnám a Vikings FB-jének elkapásátDzsékob
A mai meccsen úgy gondolom 3 olyan momentum volt, ami közül, ha csak az egyik nincs, akkor behúzzuk a meccset. 1.Rodgers fumble, 2.Jenkins TD-nél Jenningsnek csak le kellett volna öütnie a ladbát, nem pedig INT-re kellett volna mennie(ha valaki, akkor ő igazán tudhatná) 3. az utolsó driveban benyalni azt a nem túl nehéz 25 yardos passzt.Sanco
Tramon mondjuk már sokadik meccsen primadonnáskodik, nem ütközik csak a kezével kalimpál, de a trash talk, meg a játékon kívüli agresszivitás az nagyon megy neki.
több mint 11 éve
Mégegyszer itt is köszi srácok a meccset és az eredménykövetőzést is várom már a jövőheti rangadót. Keményebb lesz, ti erősebbek is lesztek nagyon kemény lesz.Nelson meg jobban otthon van fejben mint az edző stábotok 😀
több mint 11 éve
Dzsékob
494
Jó lenne, ha jövő hétre felépülnének a mai sérültek, Woodsonnal és Cobbal együtt.Én ide sorolnám a Vikings FB-jének elkapását
A mai meccsen úgy gondolom 3 olyan momentum volt, ami közül, ha csak az egyik nincs, akkor behúzzuk a meccset. 1.Rodgers fumble, 2.Jenkins TD-nél Jenningsnek csak le kellett volna öütnie a ladbát, nem pedig INT-re kellett volna mennie(ha valaki, akkor ő igazán tudhatná) 3. az utolsó driveban benyalni azt a nem túl nehéz 25 yardos passzt.Sanco
több mint 11 éve
Motiváció meglesz.Egy kis koncentráció, kevesebb misstackle, minden rendben lesz akkor.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
.brk
1 890
kérdés, hagyjuk-e ilyen jól játszani Pondert 1 hét múlva ÉS követünk-e el ennyi misstackle-t?nem, Ponder szvsz karrier meccset játszott most.
Kérdés visszatérhet-e Cobb..
gamerkr
persze hogy visszatér, csak azért nem játszott ma, nehogy gebasz legyen.
több mint 11 éve
Jó lenne, ha jövő hétre felépülnének a mai sérültek, Woodsonnal és Cobbal együtt.A mai meccsen úgy gondolom 3 olyan momentum volt, ami közül, ha csak az egyik nincs, akkor behúzzuk a meccset. 1.Rodgers fumble, 2.Jenkins TD-nél Jenningsnek csak le kellett volna öütnie a ladbát, nem pedig INT-re kellett volna mennie(ha valaki, akkor ő igazán tudhatná) 3. az utolsó driveban benyalni azt a nem túl nehéz 25 yardos passzt.
több mint 11 éve
óriási meccs volt, CMIII visszatért a pályára ami jó jel. Az első félidős O botrány volt. Az 1 millió dolláros kérdés, hagyjuk-e ilyen jól játszani Pondert 1 hét múlva ÉS követünk-e el ennyi misstackle-t? Szerencsére az teljesen más mérkőzés lesz.Jennings játéka mellett nem lehet elmenni, hihetetlen volt amit letolt. Kérdés visszatérhet-e Cobb..
Jövőhéten be kell mutatni, hogy felforgatott D ide v. oda, ez a csapat képes playoff meccset nyerni, 1 vagy 2 ponttal, igazi ugly-win, teljesen mindegy.
több mint 11 éve
.brk
1 890
na hát akkor jövőhéten visszavágó, de otthon, ami nem mindegy szóval én bizakodó vagyok! 😊Worthy necces, szerintem rásérült a régire. eléggé odavolt, amikor vitték le.
Worthy és Boykin sérülése remélhetőleg nem komoly, bár nem néztek ki túl jól :/Hall Of Green
AP-t kicsit sajnálom, ha már ki kellett kapnunk akkor reméltem meglesz neki a rekord, de ez van. nyerni kell jövő héten (és utána és utána és utána) aztán nem lesz para.
több mint 11 éve
poor tackling volt a kulcs ma sajnos. meg az O dekoncentráltsága az első félidőben. jövő héten szerintem nem is kérdés hogy visszavágunk, de ennél több fog kelleni
több mint 11 éve
Kampman
28 313
Ha nyerünk (és miért ne nyernénk 😊) jövő héten, megyünk Friscóba
több mint 11 éve
na hát akkor jövőhéten visszavágó, de otthon, ami nem mindegy szóval én bizakodó vagyok! 😊 Worthy és Boykin sérülése remélhetőleg nem komoly, bár nem néztek ki túl jól :/
több mint 11 éve
Bármi is lesz a továbbiakban, ez a D rettenetesen nevetségesen játszik
több mint 11 éve
Szerintem is 5-5 lesz a csoporton kívül.Jövőre:11-5Old Green Bay
Otthon: Bears, Lions, Vikings, Falcons, Eagles, Redskins, Browns, Steelers
Idegenben: Bears, Lions, Vikings, Cowboys, Giants, Ravens és 49ers vagy Seattle
Brutális... JayB
több mint 11 éve
para ez a sorsolásNa, most eldönthetjük, hogy a Bears vagy a Vikings jut PO-ba 😛
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 847
Jövőre:11-5
Otthon: Bears, Lions, Vikings, Falcons, Eagles, Redskins, Browns, Steelers
Brutális... JayB
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Jövőre:Otthon: Bears, Lions, Vikings, Falcons, Eagles, Redskins, Browns, Steelers
Brutális...
több mint 11 éve
Egyelőre tényleg álom, én mar 1 W-vel is elegedett lennek de hat elllenetek kell az egeszeges onbizalom mert mashogy nincs esely. Fu de felek amugy Rodgerstol 😊 Igazabol a D-nk igazi megmerettetese lesz az 1 vagy 2 meccs.nem úgy van hogy a két wc győztes közül az alacsonyabban rangsorolt győztes játszik a seed1-el míg a magasabban rangsorolt a seed2-vel ?Pont ezért megy hozzátok a Vikings Toca álomvilágábanKGB
Keano
Legyenek jo meccsek aztan gyozzon a jobbik( nem a párt ).
több mint 11 éve
ezt mondom én is ..csak eltűnt innen közben egy hozzászólás amire én reagáltam..egy GB fantól, aki ragaszkodott hozzá, hogy egy esetleges Seahawks - Packers összecsapás után a GB Atlantába megy...bakker nem csak a hozzászólása hanem az ember is eltűnt...😊a sajtfejűek már csak ilyenek 😊
Keano
több mint 11 éve
ezt mondom én is ..csak eltűnt innen közben egy hozzászólás amire én reagáltam..egy GB fantól, aki ragaszkodott hozzá, hogy egy esetleges Seahawks - Packers összecsapás után a GB Atlantába megy...bakker nem csak a hozzászólása hanem az ember is eltűnt...😊
több mint 11 éve
KGB
79
nem úgy van hogy a két wc győztes közül az alacsonyabban rangsorolt győztes játszik a seed1-el míg a magasabban rangsorolt a seed2-vel ?Pont ezért megy hozzátok a Vikings Toca álomvilágában
Keano
több mint 11 éve
nem úgy van hogy a két wc győztes közül az alacsonyabban rangsorolt győztes játszik a seed1-el míg a magasabban rangsorolt a seed2-vel ?
több mint 11 éve
Szerintem ha bukjátok a seed2-t akkor seed3 lesztek, így Atlantába csak a főcsoport döntőre jönnétek....tehát ha úszik a seed2 akkor a győztes WC kör után a 49ers-hez mennétek...ha jól értelmeztem a dolgokat...Nem mennek ők se hova csak tönkre két Vikings győzelem után 😊
Egyébként már 2 évvel ezelőtt is csak egy csapattól tartottam...a Packerstől...😊 Keano
több mint 11 éve
Szerintem ha bukjátok a seed2-t akkor seed3 lesztek, így Atlantába csak a főcsoport döntőre jönnétek....tehát ha úszik a seed2 akkor a győztes WC kör után a 49ers-hez mennétek...ha jól értelmeztem a dolgokat... Egyébként már 2 évvel ezelőtt is csak egy csapattól tartottam...a Packerstől...😊
több mint 11 éve
haliSmith alapból Bishop cseréje, csak ő ugye kidőlt pre-seasonban. Elvileg Bishop-Hawk a kezdő ILB-páros. Bár Smith idén (is) elég meggyőző volt, nem hinné, hogy kiszorítja Bishopot. persze egy év kihagyás rengeteg
DJ Smith-szel mi lesz? jövőre lehet még kezdő? vagy a sérülése miatt hoznak vkit ILBnek
braxa88