Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Tactful Cactus
13 847
Van visszaút? Két 4:1-es csapat a csoport élén. Kemény lesz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Dekoncentráltság, a tűz teljes hiánya!
több mint 12 éve
Kampman
28 290
tanulságos meccs volt, ilyen leolvadást ritkán látni. Nagy gondok vannak a fejekben, a sérülések odavágtak, Raji futás ellen nagyon hiányzott. A tavalyi védelem tiszteletét tette, a dolgot tetézte a támadók impotenciája. 5 sck, sokban benne volt Rodgers is.a Texans után jön egy Rams-Jaguars-Cardinals-Lions négyes, talán ott. de... igazából ott is lehet egy-két L.
Szóval mikor jön a 'saving the season' rész?gamerkr
több mint 12 éve
tanulságos meccs volt, ilyen leolvadást ritkán látni. Nagy gondok vannak a fejekben, a sérülések odavágtak, Raji futás ellen nagyon hiányzott. A tavalyi védelem tiszteletét tette, a dolgot tetézte a támadók impotenciája. 5 sck, sokban benne volt Rodgers is.Szóval mikor jön a 'saving the season' rész?
több mint 12 éve
Jól ráhangolódtunk a jövő heti Texans elleni vereségre.
több mint 12 éve
Kampman
28 290
szánalmas volt ez a mai, az igaz, de nem baj a Texans ellen lehet ez még sokkal rosszabb is 😀
több mint 12 éve
Ebből 2-4 lesz, mert ezzel a játékkal Houstonban tuti zakó.
több mint 12 éve
Végre Gameday, végre 7 órás meccs 😊Luck-nak azt hiszem ma tényleg szerencse kell. Az OL erősen foghíjas elötte. Ma szerintem elég sokat látjuk majd fent Worthy-t (ha Neal nem lesz, akkor pláne, ki tudja egyből keretben lesz e).
A támadósor javuló formát mutat, szükség lesz rá, mert sok pontos meccset várok, ez a Luck gyerek szerintem okoz majd gondokat a védelemnek. Woodson szereti a rookie qb-kat, remélem nagy napja lesz!gamerkr
Akinek ma kevesebb szerepe lesz, az szerintem Benson, mert alig van épkézláb CB az ellennél. Mondjuk blokkolni majd kell, ha Freeney játszik, akkor pláne. Persze aztán majd meglátjuk. Még az is lehet, hogy fut vagy 100 yardot. 😊
több mint 12 éve
Végre Gameday, végre 7 órás meccs 😊A támadósor javuló formát mutat, szükség lesz rá, mert sok pontos meccset várok, ez a Luck gyerek szerintem okoz majd gondokat a védelemnek. Woodson szereti a rookie qb-kat, remélem nagy napja lesz!
több mint 12 éve
Előbb legyen meg a mai. Lesz némi esély siettetni Luckot, sok a sérült a falban a Coltsnál, Angerer sem lesz, az is kedvezhet. De Mathis és Freeney aggaszt kicsit, bár mind Bulaga, mind Newhouse is összeszedte magát a múlt hétre.Hm. 😊 Nem kellett hozzá nagy jóstehetség, de ha már így indult, akkor a sérüléséről szívesen lemondok, zúzzon jól a falban. De jó lenne a bye-ig egy 4-1-et lehozni...GergőbácsiS lőn igazad.Szerintem Merling, aztán amikor megsérül, visszajöhet. Vagy Guy.Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.gamerkrPlusz Rodgers lett az NFC Offensive Player of the Week.
Kérdés, ki kerül ki a keretből Neal miatt?LN
Kíváncsi vagyok, használni fogjuk-e Boykint.
A múltkor a csapat jó szülinapi ajándékot adott a Saints legyőzésével, így most azt kívánom, hogy a következő két meccsen ne adjunk el labdát, viszont szerezzünk minél többet 😊Gergőbácsi
www.packers.com/news-and-events/article-1/Neal-back-to-active-roster/b85cc6e4-695a-45fd-963a-8e0d65173cdb?campaign=t121006LN
Ha meglesz a 2-3-4 mp, akkor a Colts sec ellen lesz mit keresni.
több mint 12 éve
Hm. 😊 Nem kellett hozzá nagy jóstehetség, de ha már így indult, akkor a sérüléséről szívesen lemondok, zúzzon jól a falban. De jó lenne a bye-ig egy 4-1-et lehozni...S lőn igazad.Szerintem Merling, aztán amikor megsérül, visszajöhet. Vagy Guy.Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.gamerkrPlusz Rodgers lett az NFC Offensive Player of the Week.
A múltkor a csapat jó szülinapi ajándékot adott a Saints legyőzésével, így most azt kívánom, hogy a következő két meccsen ne adjunk el labdát, viszont szerezzünk minél többet 😊Gergőbácsi
www.packers.com/news-and-events/article-1/Neal-back-to-active-roster/b85cc6e4-695a-45fd-963a-8e0d65173cdb?campaign=t121006LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
S lőn igazad.Szerintem Merling, aztán amikor megsérül, visszajöhet. Vagy Guy.Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.gamerkrPlusz Rodgers lett az NFC Offensive Player of the Week.
www.packers.com/news-and-events/article-1/Neal-back-to-active-roster/b85cc6e4-695a-45fd-963a-8e0d65173cdb?campaign=t121006
több mint 12 éve
AME POSITION INJURY WED. THU. FRI. GAME STATUSOlyan lesz majd, mint Starks 2010-ben
House, Davon CB Shoulder FP FP FP Questionable
Jennings, M.D. S Neck FP FP FP Probable
Jennings, Greg WR Groin DNP Out Out Out
Lang, T.J. G Not Injury Related - DNP - -
Pickett, Ryan DT Shoulder/Knee LP LP LP Probable
Richardson, Sean S Hamstring DNP DNP DNP Out
Ebből én azt szűröm le, hogy House most sem játszik.LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
AME POSITION INJURY WED. THU. FRI. GAME STATUSHouse, Davon CB Shoulder FP FP FP Questionable
Jennings, M.D. S Neck FP FP FP Probable
Jennings, Greg WR Groin DNP Out Out Out
Pickett, Ryan DT Shoulder/Knee LP LP LP Probable
Richardson, Sean S Hamstring DNP DNP DNP Out
Ebből én azt szűröm le, hogy House most sem játszik.
több mint 12 éve
Ha már itt tartunk, injury reportNAME POSITION INJURY WED. THU. FRI. GAME STATUS
House, Davon CB Shoulder FP FP - -
Jennings, Greg WR Groin DNP Out - -
Jennings, M.D. S Neck FP FP - -
Pickett, Ryan DT Shoulder/Knee LP LP - -
Richardson, Sean S Hamstring DNP DNP - -
több mint 12 éve
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy Richardson kerül a PS-be vissza és onnan repül valaki, Neal miatt.Tavaly 3 S volt rosteren, most 5. Ha House is rendben lesz (végre FP, bár nem tudom mennyire tudja felemelni a kezét a hám miatt amit hord), akkor elég lehet a 4 S, az 5 CB mellett. A "dollar"-ban is max 7-en vannak fent egyszerre 😀
több mint 12 éve
Ja, ráadásul ha mind Mathis (tegnap ugyan DNP, de szerintem rendben lesz) mind pedig Freeney kezdhet, akkor jó ha egy negyeddel nyújtják meg a 6 negyedes sorozatot a srácok.A részsiker is siker 😀GergőbácsiApró öröm: nem a mi OL-ünk engedte egy meccsen a legtöbb sack-et idén. Egyelőre.. 😀és egy félidőben? 😛Szobi22
A Cards fal az éjjel 9et engedettLN
Annyi viszont az DL segítségére lehet, hogy mintha fogynának a G-k a Coltsban.
több mint 12 éve
A részsiker is siker 😀Apró öröm: nem a mi OL-ünk engedte egy meccsen a legtöbb sack-et idén. Egyelőre.. 😀és egy félidőben? 😛Szobi22
több mint 12 éve
Apró öröm: nem a mi OL-ünk engedte egy meccsen a legtöbb sack-et idén. Egyelőre.. 😀és egy félidőben? 😛
több mint 12 éve
Apró öröm: nem a mi OL-ünk engedte egy meccsen a legtöbb sack-et idén. Egyelőre.. 😀A Cards fal az éjjel 9et engedett
több mint 12 éve
Igaz, jó lenne ezen kétes dicsőségű listavezetői helyről lefelé mozdulni és kitartóan zuhanni.Nameg persze húzzuk minél tovább a 6 negyedes sack mentes időszakot.LNSzerintem Merling, aztán amikor megsérül, visszajöhet. Vagy Guy.Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.gamerkrPlusz Rodgers lett az NFC Offensive Player of the Week.
több mint 12 éve
Nameg persze húzzuk minél tovább a 6 negyedes sack mentes időszakot.Szerintem Merling, aztán amikor megsérül, visszajöhet. Vagy Guy.Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.gamerkrPlusz Rodgers lett az NFC Offensive Player of the Week.
több mint 12 éve
Szerintem Merling, aztán amikor megsérül, visszajöhet. Vagy Guy.Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.gamerkrPlusz Rodgers lett az NFC Offensive Player of the Week.
A múltkor a csapat jó szülinapi ajándékot adott a Saints legyőzésével, így most azt kívánom, hogy a következő két meccsen ne adjunk el labdát, viszont szerezzünk minél többet 😊
több mint 12 éve
Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.gamerkrPlusz Rodgers lett az NFC Offensive Player of the Week.
Kérdés, ki kerül ki a keretből Neal miatt?
több mint 12 éve
Raji kapott egy 7800 dolcsis csekket. G. Jennings nagy valószínűséggel kihagyja a Colts elleni meccset, Neal meg visszatérhet.