Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
ez jó előjel 😊Hmm, egész nyugodt a topik. Én már azért kezdek ideges lenni, de messze van még a kickoff FFUUU.MaG1XxÉn személy szerint teljesen nyugodt vagyok, bár a tavalyi Falcons meccs óta nem voltam ilyen bizonytalan a győzelmet illetően.Kampman
több mint 12 éve
Kampman
28 313
Hmm, egész nyugodt a topik. Én már azért kezdek ideges lenni, de messze van még a kickoff FFUUU.MaG1XxÉn személy szerint teljesen nyugodt vagyok, bár a tavalyi Falcons meccs óta nem voltam ilyen bizonytalan a győzelmet illetően.
több mint 12 éve
Na azért nagyon bízom benne, hogy nem a 49ers-re koncentrálnak, mert akkor nagyon megfázhatunk.azt ugye tudja mindenki, hogy ez lesz a csapat első hazai PO meccse a Rodgers érában? 😊és valóban 😊
therefore brutál hangulat lesz szvsz.brk
tegnap én is a SF-nak drukkoltam, hatalmas meccs volt, a sokak által várt Saints-Packers konferencia döntőben a NO már biztosan nem lesz ott, sztem ez is tehermentesíti kicsit a csapatot. Kicsit tovább menve én egyébként örülök,h mút héten a Giants lemosta a Falconst a pályáról, így azért ők is megmutatták mire képesek, és így szóba sem jöhet, hogy nálunk akárki is lebecsülje őket. A motiváció így újra tetőfokon kell hogy legyen. úgy gondolom, h az egyhetes szünet is jól jöhetett, reméljük kicsit össze sikerült szedni ezt a védelmet. Nem lesz sétagalopp, de ha nem csinálnunk olyan hülye turnovereket mint éjjel a Saints, akkor nem lehet gond. A front 7n sok fog múlni. Kell a passrush és a mistackle-ket könyörgöm kerüljük el, mert nincs annál idegesítőbb jelenet a fociban (kivéve egy annulált kulcsjátékot holding miatt😊 ) és védjük meg Rodgerst.
Ja hát és persze nyerünk.
Welcome to Packers Country 😊
(szívgyógyszer már bekészítve)bebop
A lényeg, hogy úgy jöjjenek k a pályára: bizonyítaniuk kell, hazai közönség előtt. Az offense-nek is, hogy ők a legjobbak, a D-nek is, hogy hiába a sok kérdőjel, jók ők is. Egyetértek, a motivációval nem lesz gond.
Egy aggodalmam van: hogy nem aggódom a meccs előtt... mert általában ha az átlagnál jobban aggódom, akkor jól szoktunk játszani. De félre a babonával, menjen ki a csapat. tegye a dolgát, domináljon és bizonyítson!
Mi pedig bízzunk! GPG!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
én még dobok egy szunyát is előtte, már ha tudok. de lehet elkezdem nézni az AFC meccset, Flaccot elég nézni 5 percig és már durmol is az ember..😊
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
Hmm, egész nyugodt a topik. Én már azért kezdek ideges lenni, de messze van még a kickoff FFUUU.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
Csak kezdődjön már!!! :cool:
több mint 12 éve
azt ugye tudja mindenki, hogy ez lesz a csapat első hazai PO meccse a Rodgers érában? 😊és valóban 😊
therefore brutál hangulat lesz szvsz.brk
tegnap én is a SF-nak drukkoltam, hatalmas meccs volt, a sokak által várt Saints-Packers konferencia döntőben a NO már biztosan nem lesz ott, sztem ez is tehermentesíti kicsit a csapatot. Kicsit tovább menve én egyébként örülök,h mút héten a Giants lemosta a Falconst a pályáról, így azért ők is megmutatták mire képesek, és így szóba sem jöhet, hogy nálunk akárki is lebecsülje őket. A motiváció így újra tetőfokon kell hogy legyen. úgy gondolom, h az egyhetes szünet is jól jöhetett, reméljük kicsit össze sikerült szedni ezt a védelmet. Nem lesz sétagalopp, de ha nem csinálnunk olyan hülye turnovereket mint éjjel a Saints, akkor nem lehet gond. A front 7n sok fog múlni. Kell a passrush és a mistackle-ket könyörgöm kerüljük el, mert nincs annál idegesítőbb jelenet a fociban (kivéve egy annulált kulcsjátékot holding miatt😊 ) és védjük meg Rodgerst.
Ja hát és persze nyerünk.
Welcome to Packers Country 😊
(szívgyógyszer már bekészítve)
több mint 12 éve
...therefore brutál hangulat lesz szvsz.brkNem is kicsit brutál lesz a hangulat 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
azt ugye tudja mindenki, hogy ez lesz a csapat első hazai PO meccse a Rodgers érában? 😊therefore brutál hangulat lesz szvsz
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Köszi!
Egy kis előzetes csokor az általam legjobbnak tartott forrásokból, amik a következők:
1., Basic preview statokkal
2., ESPN Insider 10 observations
3., ESPN Insider cikk (ha van)
4., Greg Cosell notes from the previos game+cikk (ha van)
5., Andy Benoit filmroom analysis+Prisco's under the the radar matchups+Andy B. másik analysis
6., Grantalnd.com's Bill Barnwell preview (both sides of the ball+spec team)
7., Pro Football Focus articles (3 things to watch, 4 observations+cikkek ha vannak)
8., Footballoutsiders.com preview by the numbers
9., FO's Mike Trainer diagramms - play analysis
10., National-football-post's Matt Bowen cikkek
11., Depth chartok (NFL.comról, nem feltétlenül a legfrissebbek!).
http://data.hu/get/4619562/giantspackers.doc
Enjoy!
P.Petya
több mint 12 éve
Asszem ha ma sikerül elverni a Giants-et, kezdhetünk fosni a 'ninerstől. Ilyen passrush ellen nem sok esélye lesz az o-line-nak (már ha egyben marad ma este).én azért örülök a 49ers győzelmének, sokkal jobb matchup, mint a Saints
Mára a tippem: 38-35 nekünk, Áron egy "Jordy szaladjál előrebaszom" passzal eldönti a meccset. 😀kobalu91
és persze GAMEEEEDAAAAAAAAAY!
nem is tudok már másra gondolni, pedig holnap gazdi versenyem lesz, de nyílván kötelező megnézni a mait élőben
Kibaszott szoros lesz, ebben biztos vagyok, de megnyerjük, biztos vagyok benne. Eredménykövetőzni vszeg nem leszek, úgyhogy majd gondoljatok rám párszor, hogy ne legyen szívinfarktusom meccs közben 😀
GO PACKERS!
több mint 12 éve
Asszem ha ma sikerül elverni a Giants-et, kezdhetünk fosni a 'ninerstől. Ilyen passrush ellen nem sok esélye lesz az o-line-nak (már ha egyben marad ma este).Ez a passz előbb meglesz 😊
Mára a tippem: 38-35 nekünk, Áron egy "Jordy szaladjál előrebaszom" passzal eldönti a meccset. 😀kobalu91
Kíváncsi vagyok MM mivel készül a Giants front4 ellen. Gyanítom Crabtree és Kuhn sokat fog blokkolni. Valamint lesz futott TD is (nem Rodgers...😀 )
több mint 12 éve
Asszem ha ma sikerül elverni a Giants-et, kezdhetünk fosni a 'ninerstől. Ilyen passrush ellen nem sok esélye lesz az o-line-nak (már ha egyben marad ma este).Mára a tippem: 38-35 nekünk, Áron egy "Jordy szaladjál előrebaszom" passzal eldönti a meccset. 😀
több mint 12 éve
Sziasztok!köszönjük, nagyon király kis összeállítás!
Egy kis előzetes csokor az általam legjobbnak tartott forrásokból, amik a következők:
5., Andy Benoit filmroom analysis+Prisco's under the the radar matchups+Andy B. másik analysis
7., Pro Football Focus articles (3 things to watch, 4 observations+cikkek ha vannak)
Enjoy!
P.Petya
több mint 12 éve
Sziasztok!Köszi, de megjegyzésem lenne 😊 A Depth chart nem éppen a legfrissebb... Sherrod vagy hónapja, Quarless meg kb 2 hónapja IR-en van. 😀 Ezt inkább az adott csapat oldaláról szedd le.
Enjoy!
P.Petya
több mint 12 éve
Sziasztok!Egy kis előzetes csokor az általam legjobbnak tartott forrásokból, amik a következők:
Enjoy!
P.
több mint 12 éve
Csak Francios doubful, ez biztatóBulaga, Bryan T Knee FP FP FP probable
Clifton, Chad T Hamstring/Back LP FP DNP probable
Cobb, Randall WR Groin LP LP LP probable
Dietrich-Smith, Evan C/G Illness - - DNP probable
Francois, Robert LB Hamstring LP LP DNP doubtful
Jennings, Greg WR Knee FP FP FP probable
Starks, James RB Ankle FP FP FP probable
több mint 12 éve
meglepte, hogy nem sikerült korábbanSziasztok!Csak most sikerült megnézem az Aaron videót. Remek cucc, viszont amit nem sikerül megértenem, hogy Favre mit mondott Rodgersről a rádiós interjúban (a SB győzelem után, áprilisban)? olyan 9perc50mp körülbebop
Már régóta olvasom a fórumot, párszor írtam is, és most elhatároztam, hogy többet fogok írni, amit nem tudom mennyire sikerül majd betartanom 😀
Kezdetnek itt egy jó Rodgers videó, remélem nem volt még: http://www.youtube.com/watch?v=blrmdIfXPwIgeg07
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Sziasztok!Csak most sikerült megnézem az Aaron videót. Remek cucc, viszont amit nem sikerül megértenem, hogy Favre mit mondott Rodgersről a rádiós interjúban (a SB győzelem után, áprilisban)? olyan 9perc50mp körül
Már régóta olvasom a fórumot, párszor írtam is, és most elhatároztam, hogy többet fogok írni, amit nem tudom mennyire sikerül majd betartanom 😀
Kezdetnek itt egy jó Rodgers videó, remélem nem volt még: http://www.youtube.com/watch?v=blrmdIfXPwIgeg07
több mint 12 éve
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/12/cornerbacks-a-glance-at-the-2011-numbers/pláne úgy nem, hogy McCourty, aki a másik legrosszabb 30 yarddal elmaradva, több lasztit kapott le a levegőből.
T.Williamsnek nem ez volt a legjobb éve 😐, ennyit tesz a pass rush hiánya (meg hogy Megatron ellen kell 2szer is játszani egy szezonban...MarioAna
De bánja kánya, ha idén is jó lesz PO-ban.
több mint 12 éve
Havazott a tundrán.http://www.packers.com/news-and-events/article-1/Shovelers-invited-to-Lambeau-Field-for-Friday-morning-effort/8bcc6428-9c4c-4b58-ac1e-f8d1a89a5eee
10 dolláros órabérért én is szívesen mennék lapátolni szabadidőmben 😀
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/12/cornerbacks-a-glance-at-the-2011-numbers/T.Williamsnek nem ez volt a legjobb éve 😐, ennyit tesz a pass rush hiánya (meg hogy Megatron ellen kell 2szer is játszani egy szezonban...
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
én is felvetnék egy tippjátékot: hány szívinfarktusom lesz a meccs közben?Hurkaa reklámszüneteket leszámítva? 😀
Injury report:
Bulaga, Bryan T Knee FP FP - -
Clifton, Chad T Hamstring/Back LP FP - -
Cobb, Randall WR Groin LP LP - -
Francois, Robert LB Hamstring LP LP - -
Jennings, Greg WR Knee FP FP - -
Starks, James RB Ankle FP FP - -
több mint 12 éve
JéBé
7 035
én is felvetnék egy tippjátékot: hány szívinfarktusom lesz a meccs közben?HurkaNekem 1 amikor majd megnézem az eredményt, épp úton leszek valahol az Alpokban amikor a meccs lesz 😕
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
Magamból kiindulva, negyedenként 4-5 minimum! 😂
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi