Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
JéBé
7 035
A létező legrosszabb matchup. Elég para most ez a giants, deja vu...
több mint 12 éve
.brk
1 890
Ahogy várható volt, a Giants(mivel a Philly nem jutott PO-ba 😛) jön jövő héten a Lambeaura. Egy dolog biztos: nagyon oda kell tennie magukat a bíróknak, ha tovább akarunk menni! 😕Sancocsak én szavaztam a Giants-re mint potenciális ellenfélre 😀 nem örülök annyira, hogy eltaláltam, neccesnek érzem nagyon azt a meccset.
több mint 12 éve
Ahogy várható volt, a Giants(mivel a Philly nem jutott PO-ba 😛) jön jövő héten a Lambeaura. Egy dolog biztos: nagyon oda kell tennie magukat a bíróknak, ha tovább akarunk menni! 😕Sanco😂 azért remélem a csapat is alkot egy kicsit... 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Ahogy várható volt, a Giants(mivel a Philly nem jutott PO-ba 😛) jön jövő héten a Lambeaura. Egy dolog biztos: nagyon oda kell tennie magukat a bíróknak, ha tovább akarunk menni! 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Már régóta olvasom a fórumot, párszor írtam is, és most elhatároztam, hogy többet fogok írni, amit nem tudom mennyire sikerül majd betartanom 😀
Kezdetnek itt egy jó Rodgers videó, remélem nem volt még: http://www.youtube.com/watch?v=blrmdIfXPwI
több mint 12 éve
.brk
1 890
Annak, aki nem unja, és nem ismeri még a második verziót, discount double check:én ezt a verziót nem láttam még, szerintem nem lett rossz.
http://www.youtube.com/watch?v=RxYJb2ScuXM&feature=player_embeddedGergőbácsi
mondjuk Raji már már Kristen Stewart-i magasságokba emelkedik arcmimika terén 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ezt a díjat nem MVP-nek kéne hívni, rendre a legkiemelkedőbben teljesítő játékos kapja nem a legértékesebb. Best performance of the year vagy valami hasonló név sokkal jobban illene rá. Szvsz Rodgers teljesített idén a legjobban, nincs mibe belekötni viszont lehet hogy Brees az értékesebb a csapata számára. Na most akkor mivan? Ha a trendet vesszük figyelembe akkor Rodgersnek kéne kapnia. Szerintem.
több mint 12 éve
Hát én nem tudom. Több oldalról nézve is lehet fogást találni a kérdésen, mondjuk nálam egyik sem sorsdöntő. Az igaz, hogy Rodgersnek emlékeim szerint idén rossz meccse egyáltalán nem volt. Esetleg a Chiefs elleni volt ahol nem brillírozott.Neee, már örültem h végre nem ezen megy a téma😊 A kérdésben nem lehet objektívan dönteni sztem. Mindkét irányító ugyanannyira megérdemelné az MVP címet, kérdés az kinek mi számít többet. 5400yard és 72%pontosság (Brees), vagy a 122,5ös passer rating és 45TD/6 INT mutató (Rodgers).Ez a baj, hogy mindenki így fogja meg a kérdést. Nem ez a kérdés: az a kérdés, hogy az összes NFL játékos közül, ki az, akinek a játéka a legtöbbet ér, nem csak önmaga szempontjából, hanem az egész csapat szempontjából. Ha a Saints nem kap ki a Bucstól és a Ramstől, lehetne min gondolkodni, és akkor lehetne arról beszélni, hogy "hát igen, Rogers kikapott a KC-től, meg az utolsó héten, a cseréje is jó volt". Így viszont nincs miről beszélni. (Hozzáteszem, csak a Rams elleni vereséget lehet Brees nyakába varrni, ha a Bucs ellen a védelem összekapja magát, és nem hülyéskedi el a meccset, simán meg van.)Gyurma Pappa
bebop
Az is tény,h az első fordulóban nyertünk a Saints ellen és az is, hogy miénk lett a Seed1 15-1es mutatóval.
De figyelj, engem meggyőztél 😊
több mint 12 éve
Neee, már örültem h végre nem ezen megy a téma😊 A kérdésben nem lehet objektívan dönteni sztem. Mindkét irányító ugyanannyira megérdemelné az MVP címet, kérdés az kinek mi számít többet. 5400yard és 72%pontosság (Brees), vagy a 122,5ös passer rating és 45TD/6 INT mutató (Rodgers).Ez a baj, hogy mindenki így fogja meg a kérdést. Nem ez a kérdés: az a kérdés, hogy az összes NFL játékos közül, ki az, akinek a játéka a legtöbbet ér, nem csak önmaga szempontjából, hanem az egész csapat szempontjából. Ha a Saints nem kap ki a Bucstól és a Ramstől, lehetne min gondolkodni, és akkor lehetne arról beszélni, hogy "hát igen, Rogers kikapott a KC-től, meg az utolsó héten, a cseréje is jó volt". Így viszont nincs miről beszélni. (Hozzáteszem, csak a Rams elleni vereséget lehet Brees nyakába varrni, ha a Bucs ellen a védelem összekapja magát, és nem hülyéskedi el a meccset, simán meg van.)
bebop
több mint 12 éve
99%Nem térhetek ki a kérdés elől, Ti milyen esélyt láttok rá, hogy az utolsó két hét történéseinek fényében Rodgers legyen az MVP?vasza95%Sanco
több mint 12 éve
Akárhogy is lesz, Rodgers a mi MVP-nk lesz. Szvsz lehet hogy még jót is tenne, ha hivatalosan mégsem ő kapná meg...Annak, aki nem unja, és nem ismeri még a második verziót, discount double check:
http://www.youtube.com/watch?v=RxYJb2ScuXM&feature=player_embedded
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Nem térhetek ki a kérdés elől, Ti milyen esélyt láttok rá, hogy az utolsó két hét történéseinek fényében Rodgers legyen az MVP?vaszaNeee, már örültem h végre nem ezen megy a téma😊 A kérdésben nem lehet objektívan dönteni sztem. Mindkét irányító ugyanannyira megérdemelné az MVP címet, kérdés az kinek mi számít többet. 5400yard és 72%pontosság (Brees), vagy a 122,5ös passer rating és 45TD/6 INT mutató (Rodgers).
Részemről tökmindegy, ha mi nyerjük az idei Superbowlt. De ha kettőt lehet kívánni, akkor Aaron 'Photobombs' Rodgers legyen az alapszakasz MVP is 😊 😀
több mint 12 éve
Nem térhetek ki a kérdés elől, Ti milyen esélyt láttok rá, hogy az utolsó két hét történéseinek fényében Rodgers legyen az MVP?vasza95%
több mint 12 éve
vasza
59
Nem térhetek ki a kérdés elől, Ti milyen esélyt láttok rá, hogy az utolsó két hét történéseinek fényében Rodgers legyen az MVP?
több mint 12 éve
vasza
59
Rodgers, Woodson all pro. :cool: http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d825c3270/2011-All-Pro-Team-released
több mint 12 éve
Nálam OLB/DL, DL/OLB, CB, OL, S (Collins...) és utána bármi a védelembe... 😊Olvasgat az ember ezt-azt mindenfelé, köztük mockot is.3-4 éve rb-t húzunk 😊
Ha valaki elmagyarázná, miért hiszik ezek azt, hogy első körben RB-t húzunk? (DL, OLB is van jópár, az oké)...LN
Nálam egyértelműen OLB, CB, OL, DL a sorrend.JayB
Végiggondoltam a comp. pickeket is. Jenkins, Poppinga és Colledge tuti játszott, talán Spitz is. Hall ellenünk ST-ben pályán volt , Jackson IR, a többiek szerintem nem számottevő.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Olvasgat az ember ezt-azt mindenfelé, köztük mockot is.3-4 éve rb-t húzunk 😊
Ha valaki elmagyarázná, miért hiszik ezek azt, hogy első körben RB-t húzunk? (DL, OLB is van jópár, az oké)...LN
Nálam egyértelműen OLB, CB, OL, DL a sorrend.
több mint 12 éve
Olvasgat az ember ezt-azt mindenfelé, köztük mockot is.Ha valaki elmagyarázná, miért hiszik ezek azt, hogy első körben RB-t húzunk? (DL, OLB is van jópár, az oké)...
több mint 12 éve
nem baj az, én is pesszimistább vagyok a kelleténél, de annál jobb, ha ránkcáfolnak 😊Nagyon állat ez a Rodgersphotobomb. 😀lehet tényleg az, mert se a NO se az ATL nem futott ellenünk 100 yardot, de akkor is... 😀LN
Gamerkr MaG1Xx LN bebop én Szobi
1. Dob-e irányítónk összesen 300 yard felett? igen igen igen igen igen igen
2. Futunk-e 100 yard felett? nem nem nem nem nem igen
3. Dobnak-e ellenünk 300 yard felett? igen igen igen igen igen igen
4. Futnak-e ellenünk 100 yard felett? nem nem igen nem nem nem
5. Szerzünk-e 3-nál több sacket? nem nem nem nem igen nem
6. Engedünk-e 3-nál több sacket? nem nem nem nem nem igen
Kiemelhető LN pesszimizmusa és a saját optimizmuson a D-t illetően, valamint Szobi "bizalma" az O-lineban. 😊
A tippek, várakozások a következők a fentiek alapján: alapvetően légicsata, ahol a secondaryk nem fognak villogni, valamint nem lesz annyira sokat földön az irányítók.
Javítsátok, ha elírást láttok 😊Gergőbácsi
több mint 12 éve
De rohadtul várom már a jövő hetet 😊bebopFura lesz a wild card kör Packers meccs nélkül. 😊
több mint 12 éve
Reggie McKenzie lett a Raiders GM-je. Örvendetes, remélem jól fog vele teljesíteni az Oakland.Na ő nagyobb veszteség, mint Philbin. 😕 Viszont legalább jó helyre távozott. Remélem sikerül visszavezetnie a Raiderst a PO-ba.
Kár, hogy megcsinálták a Palmer-bizniszt, szívesen néztem volna Flynnt ezüst-feketében.Gergőbácsi
És hogy én se maradjak ki:
1. Dob-e irányítónk összesen 300 yard felett? nem
2. Futunk-e 100 yard felett? igen
3. Dobnak-e ellenünk 300 yard felett? igen
4. Futnak-e ellenünk 100 yard felett? nem
5. Szerzünk-e 3-nál több sacket? kizárt
6. Engedünk-e 3-nál több sacket? giants ellen igen, lions+falcons nem
több mint 12 éve
Nagyon állat ez a Rodgersphotobomb. 😀lehet tényleg az, mert se a NO se az ATL nem futott ellenünk 100 yardot, de akkor is... 😀
Gamerkr MaG1Xx LN bebop én Szobi
1. Dob-e irányítónk összesen 300 yard felett? igen igen igen igen igen igen
2. Futunk-e 100 yard felett? nem nem nem nem nem igen
3. Dobnak-e ellenünk 300 yard felett? igen igen igen igen igen igen
4. Futnak-e ellenünk 100 yard felett? nem nem igen nem nem nem
5. Szerzünk-e 3-nál több sacket? nem nem nem nem igen nem
6. Engedünk-e 3-nál több sacket? nem nem nem nem nem igen
Kiemelhető LN pesszimizmusa és a saját optimizmuson a D-t illetően, valamint Szobi "bizalma" az O-lineban. 😊
A tippek, várakozások a következők a fentiek alapján: alapvetően légicsata, ahol a secondaryk nem fognak villogni, valamint nem lesz annyira sokat földön az irányítók.
Javítsátok, ha elírást láttok 😊Gergőbácsi
több mint 12 éve
Reggie McKenzie lett a Raiders GM-je. Örvendetes, remélem jól fog vele teljesíteni az Oakland.Kár, hogy megcsinálták a Palmer-bizniszt, szívesen néztem volna Flynnt ezüst-feketében.
több mint 12 éve
igenigen
? Lions és Giants igen, Falcons nem->igen
nem (Falcons igen)
nem
igen