Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
köszönömClements volt bizonySzobi22nem volt egy olyan hír nemrégiben, hogy a Penn State is interjúztatni akar a Packers stábból valakit (lehet, hogy épp Philbint? sajnálom és szégyellem, de nem emlékszem)?Gergőbácsivolt, de én Clementsre emlékszem (persze lehet rosszul)MaG1Xx
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Clements volt bizonynem volt egy olyan hír nemrégiben, hogy a Penn State is interjúztatni akar a Packers stábból valakit (lehet, hogy épp Philbint? sajnálom és szégyellem, de nem emlékszem)?Gergőbácsivolt, de én Clementsre emlékszem (persze lehet rosszul)MaG1Xx
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
nem volt egy olyan hír nemrégiben, hogy a Penn State is interjúztatni akar a Packers stábból valakit (lehet, hogy épp Philbint? sajnálom és szégyellem, de nem emlékszem)?Gergőbácsivolt, de én Clementsre emlékszem (persze lehet rosszul)
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
@Gergőbácsi: Nagyon rápörögtél erre a bíró ügyre. Szerintem pihenj rá a Div roundra, akkor úgyis megint ez lesz a sláger. 😛igazad van, ezért is írtam, hogy szándékaim szerint utoljára akartam ezzel foglalkozni.
Sanco
nem volt egy olyan hír nemrégiben, hogy a Penn State is interjúztatni akar a Packers stábból valakit (lehet, hogy épp Philbint? sajnálom és szégyellem, de nem emlékszem)?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
OFF70-80 pont simán kinéz. Ezért is írtam az eredménykövetőben, hogy jobb matchup Nektek a Saints. Egy pontpárbajban inkább van esélyetek. A 49-ers védelme, ha kikapcsolja a Staffordékat, - hiába gyenge náluk (a 11.hely ellenére) az O - akkor meg vagytok lőve, lásd Week 6.
Brutál pontcsata lesz ezek szerint a Saints-Lions. 😀
ONBazzani
@Gergőbácsi: Nagyon rápörögtél erre a bíró ügyre. Szerintem pihenj rá a Div roundra, akkor úgyis megint ez lesz a sláger. 😛
Joe Philbint elhívta állásinterjúra a KC.Várható volt. Sok sikert neki! Azt nem hiszem, hogy ez lényeges változást eredményez majd Green Bayben, mert a playeket eddig is McCarthy hívta, valamint inkább McCarthy "keze munkája" ez az O#.
2 napja írtam twitteren, hogy tuti megkeresi valaki.Höri
több mint 12 éve
Joe Philbint elhívta állásinterjúra a KC.2 napja írtam twitteren, hogy tuti megkeresi valaki.
több mint 12 éve
Szándékom szerint utoljára kívánok foglalkozni a Detroit meccsel, - azért is, mert kisebb (?)vitákat váltott ki a bíráskodás, meg egy érdekességnek is nevezhetjük - annak is egyetlen jelenetével: Stafford 5. TD passza, Kevin Smithnek.Az általam látott közvetítésben az ütközést a szakkomentátor, ha jól emlékszem, Billick, kemény, szabályos ütközésnek nevezte.
Nézzük, hallgassuk meg Lions szimpatizáns kommentárban, ahogyan az fent található az NFL honlapján:
http://www.nfl.com/videos/detroit-lions/09000d5d8259c94a/QB-Stafford-to-RB-Smith-5-yd-pass-TD
Az idióta szpíker nem tudja megkülönböztetni a sisakot a válltól/felsőtesttől, egyből szabálytalanságért, zászlóért vinnyog. Kék szemüveg.
Hozzáteendő: Bush pofázása nem kellett volna, kár, hogy a labdát nem sikerült kiütni, TD-t akadályozott volna meg.
több mint 12 éve
Top10 D-ből 5, top 10 O-ból 7. 😛 Sőt a top 12 O-ből 9 csapat van, amiből levonhatnánk azt a (téves?) következtetést is, hogy megfordulni látszik a trend, miszerint a Def nyer(het)i meg a bajnokságot. 😊Akkor rosszul számoltam, megzavart a holtverseny 😊
Ami még érdekes, hogy a D-ből 4 AFC, 1 NFC, míg az O-nál pont fordítva, csak 1 AFC és 6 NFC-s van a PO-ban.Sanco
A következtetés nem is biztos, hogy téves, ahogy változni látszanak a támadóteljesítmények. Érdekes lesz majd megnézni, hogy a legjobb négybe, vagy a SB-ba mely gárdák jutnak be. Az AFC-NFC kontasztra én is felfigyeltem.
több mint 12 éve
OFFBrutál pontcsata lesz ezek szerint a Saints-Lions. 😀
ON
több mint 12 éve
Top10 D-ből 5, top 10 O-ból 7. 😛 Sőt a top 12 O-ből 9 csapat van, amiből levonhatnánk azt a (téves?) következtetést is, hogy megfordulni látszik a trend, miszerint a Def nyer(het)i meg a bajnokságot. 😊Ami még érdekes, hogy a D-ből 4 AFC, 1 NFC, míg az O-nál pont fordítva, csak 1 AFC és 6 NFC-s van a PO-ban.
több mint 12 éve
Érdekes megnézni, hogy a playoffba jutott csapatok hogyan állnak védelem és támadás terén, az engedett és szerzett pontok tekintetében:Defense:
NFC
Packers 19. 22,4 pont/meccs
49ers 2. 14,3 pont/meccs
Saints 13. 21,2 pont/meccs
Giants 25. 25 pont/meccs
Falcons 18. 21,9 pont/meccs
Lions 23. 24,2 pont/meccs
AFC
Patriots 15. 21,4 pont/meccs
Ravens 3. 16,6 pont/meccs
Bengals 9. 20,2 pont/meccs
Texans 4. 17,4 pont/meccs
Steelers 1. 14,2 pont/meccs
Broncos 24. 24,4 pont/meccs
Offense:
NFC
Packers 1. 35 pont/meccs
49ers 11. 23,8 pont/meccs
Saints 2. 34,2 pont/meccs
Giants 9. 24,6 pont/meccs
Falcons 7. 25,1 pont/meccs
Lions 4. 29,6 pont/meccs
AFC
Patriots 3. 32,1 pont/meccs
Ravens 12. 23,6 pont/meccs
Bengals 18. 21,5 pont/meccs
Texans 10. 23,8 pont/meccs
Steelers 21. 20,3 pont/meccs
Broncos 25. 19,3 pont/meccs
A top 10 D-kből 6 csapat, a top 10 O-ból szintén 6 csapat van ott a rájátszásban.
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
Más: nem tudom, hogy olvastátok-e az nfl.comon a 'Rodgers mint system QB' hablatyot, meg előtte a többi mégsem olyan állat a GB írásokat.Ezt utálom az NFLben, pontosabban a hozzá kapcsolódó médiában, olyanok mint egy rossz pletykalap. Mostmár nem jöhetnek Favre-val, valamit írniuk kell... Viszont motivációnak tényleg jó lehet. 😊
Érzésem szerint kezdik egy kicsit leírni A-Rodot és a csapatot. Ez tetszik, jól jön egy kis extra motiváció mindig.Gergőbácsi
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
Na az elsőt tehát láthattad, mivel le is írtad a fórumon. (elvonatkoztatás ide vagy oda, nem lényeges, zolten láthatta)Az utált elhangzott részemről is, de az 2-14-nél ugyanígy fennállna, tehát vonatkoztassunk el.Sehol nem láttam ezt a fórumon.MacPhistoÉn igen, az elsőt szó szerint. A második félkövérrel szedett idézetre a - valóban - ritkaszar bíráskodás okám ránk aggatott, de a Packers-zel ok-okozati összefüggésbe tényalapon nem hozható "Zebra", "Referees" (tudom, ezt Hurka írta a meccs alatt írta, feltehetőleg a körülmények és gyors történések hatása alatt, amit valaki vissza is utasított) jelzők adhattak okot. Persze ezek csak vélemények, de elhangoztak.Gergőbácsi
A második azért nem igaz, mert minden idevágó hozzászólásban az hangzik el, hogy értelmetlen tolni a szekereteket, mert anélkül is simán nyernétek a divíziót.MacPhisto
A második igazsága nem vizsgálható, mert vélemény, ahogy a szekértolás is az.
A lényeg, ahogy a hsz-em is szólt, zolten hsz-ére, mint véleményre mindkettő adhatott okot, az utálat is és a bírós jelzők is.
Más: nem tudom, hogy olvastátok-e az nfl.comon a 'Rodgers mint system QB' hablatyot, meg előtte a többi mégsem olyan állat a GB írásokat.
Érzésem szerint kezdik egy kicsit leírni A-Rodot és a csapatot. Ez tetszik, jól jön egy kis extra motiváció mindig.
több mint 12 éve
Az utált elhangzott részemről is, de az 2-14-nél ugyanígy fennállna, tehát vonatkoztassunk el.Én igen, az elsőt szó szerint. A második félkövérrel szedett idézetre a - valóban - ritkaszar bíráskodás okám ránk aggatott, de a Packers-zel ok-okozati összefüggésbe tényalapon nem hozható "Zebra", "Referees" (tudom, ezt Hurka írta a meccs alatt írta, feltehetőleg a körülmények és gyors történések hatása alatt, amit valaki vissza is utasított) jelzők adhattak okot. Persze ezek csak vélemények, de elhangoztak.GergőbácsiAzóta mi vagyunk az utált csapat, akik a bírók nélkül sehol sem lennének.zoltenSehol nem láttam ezt a fórumon.MacPhisto
A második azért nem igaz, mert minden idevágó hozzászólásban az hangzik el, hogy értelmetlen tolni a szekereteket, mert anélkül is simán nyernétek a divíziót.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Én igen, az elsőt szó szerint. A második félkövérrel szedett idézetre a - valóban - ritkaszar bíráskodás okám ránk aggatott, de a Packers-zel ok-okozati összefüggésbe tényalapon nem hozható "Zebra", "Referees" (tudom, ezt Hurka írta a meccs alatt írta, feltehetőleg a körülmények és gyors történések hatása alatt, amit valaki vissza is utasított) jelzők adhattak okot. Persze ezek csak vélemények, de elhangoztak.Azóta mi vagyunk az utált csapat, akik a bírók nélkül sehol sem lennének.zoltenSehol nem láttam ezt a fórumon.MacPhisto
több mint 12 éve
Azóta mi vagyunk az utált csapat, akik a bírók nélkül sehol sem lennének.zoltenSehol nem láttam ezt a fórumon.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
egyébként ez már volt? 😀 😀Csak valahol olvastam, hogy ez volt Jones első tackle-je a meccsen 😀
http://videa.hu/videok/sport/berohano-szurkolo-2-Yxq90DWqlAZeLrkIHurka
több mint 12 éve
egyébként ez már volt? 😀 😀 http://videa.hu/videok/sport/berohano-szurkolo-2-Yxq90DWqlAZeLrkI
több mint 12 éve
remélem a Falcons nyer, nagyon nem tetszik nekem ez a Giants
több mint 12 éve
Aha értem. Ez esetben:A Lions sajnos nem fog nyerni (a secondary még nincs azon a szinten), szóval szerintem Giants/Falcons páros jön, ott meg Turner vagy Bradshaw/Jacobs páros megfutja a 100at szerintem.
1. Dob-e irányítónk összesen 300 yard felett? igen
2. Futunk-e 100 yard felett? nem
3. Dobnak-e ellenünk 300 yard felett? igen
4. Futnak-e ellenünk 100 yard felett? nem
5. Szerzünk-e 3-nál több sacket? nem
6. Engedünk-e 3-nál több sacket? nembebop
több mint 12 éve
zolten
230
A tavalyi SB megnyerése után úgy kezdtük a szezont, mint egy mindenkinek szimpatikus csapat. Aztán letaroltunk mindenkit és ez már egyre kevésbbé volt szimpatikus az ilyen ide-oda húzok divatdrukkereknek. Végül jött a giants elleni meccs, amikor minden kétes szituációt nekünk fújtak be a bírók. Azóta mi vagyunk az utált csapat, akik a bírók nélkül sehol sem lennének. Teljesen felesleges ezeket a reakciókat akár meghallani is; a csoportriválisok és a divatdrukkerek erre rögtön felülnek totál elfogultan. A 15-1 önmagáért beszél, ahogyan annak idején a 6-10 is.
több mint 12 éve
A Lions topikban volt egy link a hétvégi bíráskodásról: http://www.mlive.com/lions/index.ssf/2012/01/a_second_look_how_bad_was_the.htmlKorrekt cikk szerintem, érdemes elolvasni.
No, néha már GB Zebras és GB Referees néven futunk... 😊
több mint 12 éve
Aha értem. Ez esetben:1. Dob-e irányítónk összesen 300 yard felett? igen
2. Futunk-e 100 yard felett? nem
3. Dobnak-e ellenünk 300 yard felett? igen
4. Futnak-e ellenünk 100 yard felett? nem
5. Szerzünk-e 3-nál több sacket? nem
6. Engedünk-e 3-nál több sacket? nem
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Most azt lehet tudni,h melyik párosítás győztesével játszunk?Ha a Lions nyer velük, ha pedig a Lions kikap, akkor a Falcons-Giants meccs győztesével.
csak azért kérdem,h megfontoltabban tippelhessek a kérdésekre 😊bebop
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Most azt lehet tudni,h melyik párosítás győztesével játszunk?Azzal játszotok, aki az alacsonyabb kiemelt lesz, szal a Saintst leszámítva bárki
csak azért kérdem,h megfontoltabban tippelhessek a kérdésekre 😊bebop