Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagyon állat ez a Rodgersphotobomb. 😀 Gamerkr MaG1Xx LN bebop én Szobi Sanco
1. Dob-e irányítónk összesen 300 yard felett? igen igen igen igen igen igen nem
2. Futunk-e 100 yard felett? nem nem nem nem nem igen igen
3. Dobnak-e ellenünk 300 yard felett? igen igen igen igen igen igen igen
4. Futnak-e ellenünk 100 yard felett? nem nem igen nem nem nem nem
5. Szerzünk-e 3-nál több sacket? nem nem nem nem igen nem nem
6. Engedünk-e 3-nál több sacket? nem nem nem nem nem igen nem
Kiemelhető LN pesszimizmusa és a saját optimizmuson a D-t illetően, valamint Szobi "bizalma" az O-lineban. 😊
A tippek, várakozások a következők a fentiek alapján: alapvetően légicsata, ahol a secondaryk nem fognak villogni, valamint nem lesz annyira sokat földön az irányítók.
Javítsátok, ha elírást láttok 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
http://www.rodgersphotobomb.com/ 😂 😂Szobi22Jééézusom 😀 Ez tiszta hülye 😂 😂
szmóka 😀
több mint 12 éve
Amiket ketten csinálnak Flynnel azok a legjobbak 😊http://www.rodgersphotobomb.com/ 😂 😂Szobi22Legnagyobb! 😂 😂 Teljesen őrült a pali!MaG1Xx
Egyszer azért Woodson is befigyelt 😊
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
http://www.rodgersphotobomb.com/ 😂 😂Szobi22
a ninja 😐 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
http://www.rodgersphotobomb.com/ 😂 😂Szobi22Legnagyobb! 😂 😂 Teljesen őrült a pali!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
McCarthy állítása szerint végig 😊Na csak beírom, ha még senki nem tette, mert úgyis van aki nem olvasta:Nem "csak" no huddlenél? Én mintha azt olvastam volna.Sanco
a Lions ellen az első félidőben Rodgers hívta a playeket, MM úgy gondolta, hogy így úgy lehet ott fejben a meccsen, hogy nem kockáztatják a sérülést. szerintem egyszerűen zseniális megoldás volt. meg Rodgersnek sem ment rosszul a dolog 😊Szobi22
és itt egy hosszabb interjú Aaronnal, Ketchman szerint nagyon jó (még én sem olvastam): http://www.packers.com/news-and-events/article-1/One-on-One-with-Aaron-Rodgers/84cbdc82-fae6-48e3-bc91-3b32029bd669
több mint 12 éve
Na csak beírom, ha még senki nem tette, mert úgyis van aki nem olvasta:Nem "csak" no huddlenél? Én mintha azt olvastam volna.
a Lions ellen az első félidőben Rodgers hívta a playeket, MM úgy gondolta, hogy így úgy lehet ott fejben a meccsen, hogy nem kockáztatják a sérülést. szerintem egyszerűen zseniális megoldás volt. meg Rodgersnek sem ment rosszul a dolog 😊Szobi22
több mint 12 éve
Na csak beírom, ha még senki nem tette, mert úgyis van aki nem olvasta:a Lions ellen az első félidőben Rodgers hívta a playeket, MM úgy gondolta, hogy így úgy lehet ott fejben a meccsen, hogy nem kockáztatják a sérülést. szerintem egyszerűen zseniális megoldás volt. meg Rodgersnek sem ment rosszul a dolog 😊
több mint 12 éve
Ryan nyert már a Lambeau-n is, 2008-ban.KampmanAkkor nem Ryan nyert, hanem White. 😛 Nem győztem pislogni(ahogy a Def sem) White aznap bemutatott előadásán. :o
Jól tudom h Flynn szerződése idén jár le, tehát tavasszal-nyáron kvázi ingyen fog más csapatba igazolni?bebopLehet, hogy ő kapja a taget, ez esetben kap(hat)unk érte direkt picket. Majd Philbin elviszi Kansas-be, ott úgyis ez a bevett formula. 😊
több mint 12 éve
Jól tudom h Flynn szerződése idén jár le, tehát tavasszal-nyáron kvázi ingyen fog más csapatba igazolni?bebopigen, az utóbbi időben erről szól minden 😛
több mint 12 éve
tényleg, köszönöm a válaszokat!Ryan nyert már a Lambeau-n is, 2008-ban.Kampmannem egyszerű a helyzet... a Falcons szvsz kiegyensúlyozatlanabb, mint a Giants, akik - statisztikák ide vagy oda - szintén jól tudnak futni, ami nekünk enyhén problémás. A Lions meg láttuk, hogy mire képes... ha jobban összpontosítanak, simán vas esélyük (ha idekerülnek). Ha QB-kat nézem, Ryan nem tudom, volt-e már idegenben playoff meccsen, egyáltalán volt-e a Lambeau-n, talán zavarba hozható, de van két k..va jó receivere, Gonzalez és a futás. Eli azért csak elnavigálta a Giants-t, emlékezzünk csak pár évvel ezelőttre, most meg amúgy is jó szezont fut, nálam sötét ló. Staffordot pedig láttuk, hogy a fegyvereivel jól bánik.2008-ban a WC-n Arizonában játszott idegenben PO-meccset Ryan, ami persze teljesen más kávéház, mint a Lambeau. Eddigi 3 ATL-GB-meccs a Ryan-érában a Georgia Dome-ban volt.empty taxi
Ha az átlagosnál jobb napot fog ki az offense, és a védelem - a zéró pass rush és a run D hiányosságai miatt feladott yardok és pontok ellenére - tud egy-két-több kulcs labdaelvételt csinálni, akkor minden jó lesz.Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Olvassátok el ezt, pont a Matt Ryan játszott-e már szar időben témát elemzi. http://bloggingthebeast.com/2012/01/05/matt-ryan-has-played-only-one-cold-weather-game/ Szerinte egyszer játszott eddig NFL karrierje alatt hidegben, tavaly a Jets ellen decemberben idegenben, akkor ergya is volt.
több mint 12 éve
Jól tudom h Flynn szerződése idén jár le, tehát tavasszal-nyáron kvázi ingyen fog más csapatba igazolni?
több mint 12 éve
Kampman
28 313
Ryan nyert már a Lambeau-n is, 2008-ban.nem egyszerű a helyzet... a Falcons szvsz kiegyensúlyozatlanabb, mint a Giants, akik - statisztikák ide vagy oda - szintén jól tudnak futni, ami nekünk enyhén problémás. A Lions meg láttuk, hogy mire képes... ha jobban összpontosítanak, simán vas esélyük (ha idekerülnek). Ha QB-kat nézem, Ryan nem tudom, volt-e már idegenben playoff meccsen, egyáltalán volt-e a Lambeau-n, talán zavarba hozható, de van két k..va jó receivere, Gonzalez és a futás. Eli azért csak elnavigálta a Giants-t, emlékezzünk csak pár évvel ezelőttre, most meg amúgy is jó szezont fut, nálam sötét ló. Staffordot pedig láttuk, hogy a fegyvereivel jól bánik.2008-ban a WC-n Arizonában játszott idegenben PO-meccset Ryan, ami persze teljesen más kávéház, mint a Lambeau. Eddigi 3 ATL-GB-meccs a Ryan-érában a Georgia Dome-ban volt.empty taxi
Ha az átlagosnál jobb napot fog ki az offense, és a védelem - a zéró pass rush és a run D hiányosságai miatt feladott yardok és pontok ellenére - tud egy-két-több kulcs labdaelvételt csinálni, akkor minden jó lesz.Gergőbácsi
több mint 12 éve
nem egyszerű a helyzet... a Falcons szvsz kiegyensúlyozatlanabb, mint a Giants, akik - statisztikák ide vagy oda - szintén jól tudnak futni, ami nekünk enyhén problémás. A Lions meg láttuk, hogy mire képes... ha jobban összpontosítanak, simán vas esélyük (ha idekerülnek). Ha QB-kat nézem, Ryan nem tudom, volt-e már idegenben playoff meccsen, egyáltalán volt-e a Lambeau-n, talán zavarba hozható, de van két k..va jó receivere, Gonzalez és a futás. Eli azért csak elnavigálta a Giants-t, emlékezzünk csak pár évvel ezelőttre, most meg amúgy is jó szezont fut, nálam sötét ló. Staffordot pedig láttuk, hogy a fegyvereivel jól bánik.2008-ban a WC-n Arizonában játszott idegenben PO-meccset Ryan, ami persze teljesen más kávéház, mint a Lambeau. Eddigi 3 ATL-GB-meccs a Ryan-érában a Georgia Dome-ban volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nem egyszerű a helyzet... a Falcons szvsz kiegyensúlyozatlanabb, mint a Giants, akik - statisztikák ide vagy oda - szintén jól tudnak futni, ami nekünk enyhén problémás. A Lions meg láttuk, hogy mire képes... ha jobban összpontosítanak, simán vas esélyük (ha idekerülnek). Ha QB-kat nézem, Ryan nem tudom, volt-e már idegenben playoff meccsen, egyáltalán volt-e a Lambeau-n, talán zavarba hozható, de van két k..va jó receivere, Gonzalez és a futás. Eli azért csak elnavigálta a Giants-t, emlékezzünk csak pár évvel ezelőttre, most meg amúgy is jó szezont fut, nálam sötét ló. Staffordot pedig láttuk, hogy a fegyvereivel jól bánik.A lions nálam is oké, de a Falcons-t annyira nem szeretném, ha havas lesz a Lambeau, Turner egymagába elver bennünket.Én optimálisan egy Detroit-Atlanta továbbjutást tartanék a legmegfelelőbbnek 😊 Bár nemhiszem h ezzel csodát mondok.bebopegyértelműen 😊. az Atlantában reménykedem nagyon, de meglátjukSzobi22
Sőt a Giants is oké lenne, Eli-t úgyis szereti lekapkodni a secondary :cool:kobalu91
Ha az átlagosnál jobb napot fog ki az offense, és a védelem - a zéró pass rush és a run D hiányosságai miatt feladott yardok és pontok ellenére - tud egy-két-több kulcs labdaelvételt csinálni, akkor minden jó lesz.
több mint 12 éve
Lassan felmerül a kérdés:Az egyetlen csapat, amelyik nem fut szét minket a szétpasszolás mellett az a Lions.
Ki milyen továbbjutóknak örülne jobban?
Lions vagy Saints, valamint Giants vagy Falcons?
Én optimálisan egy Detroit-Atlanta továbbjutást tartanék a legmegfelelőbbnek 😊 Bár nemhiszem h ezzel csodát mondok.bebop
Turner - Jacobs/Bradshaw oly mindegy. S akkor még nem beszéltünk a Sproles vezette Saints futókról sem.
több mint 12 éve
A lions nálam is oké, de a Falcons-t annyira nem szeretném, ha havas lesz a Lambeau, Turner egymagába elver bennünket.Én optimálisan egy Detroit-Atlanta továbbjutást tartanék a legmegfelelőbbnek 😊 Bár nemhiszem h ezzel csodát mondok.bebopegyértelműen 😊. az Atlantában reménykedem nagyon, de meglátjukSzobi22
Sőt a Giants is oké lenne, Eli-t úgyis szereti lekapkodni a secondary :cool:
több mint 12 éve
ha az Atlanta és a Lions jutna tovább, az nem azt jelentené, hogy a Lions jön? Akkor az Atlantához a másik meccsen NO győzelem kéne.Én optimálisan egy Detroit-Atlanta továbbjutást tartanék a legmegfelelőbbnek 😊 Bár nemhiszem h ezzel csodát mondok.bebopegyértelműen 😊. az Atlantában reménykedem nagyon, de meglátjukSzobi22
több mint 12 éve
Én optimálisan egy Detroit-Atlanta továbbjutást tartanék a legmegfelelőbbnek 😊 Bár nemhiszem h ezzel csodát mondok.bebopegyértelműen 😊. az Atlantában reménykedem nagyon, de meglátjuk
több mint 12 éve
Lassan felmerül a kérdés:Ki milyen továbbjutóknak örülne jobban?
Lions vagy Saints, valamint Giants vagy Falcons?
Én optimálisan egy Detroit-Atlanta továbbjutást tartanék a legmegfelelőbbnek 😊 Bár nemhiszem h ezzel csodát mondok.