NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
20
7
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
9
7
RedZone week 12
9
5
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
8
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
6
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Vagy szintén a KC elleni OPI-k, aminél sokkalta durvábbat ugyanott nem fújtak be Williams ellen, vagy ha már Chicago: Starks fumbliját Peppers a vonalon túl szerezte meg, challenge után mégis az volt az ítélet, hogy nem egyértelmű, tehát marad az ítélet, de lehetne a tegnapi meccsről is hozni példákat az (egyik) első 10+ yardos playnél Hawk elleni holding, Megatron TD-je legalább egy visszanézést megért volna a "Megatron rule" értelmében... és biztos van még rengeteg, csak most hirtelen ezek jutottak eszembe.na jó, nem akartam felhozni, de tényleg ott tartunk, hogy mindenki a mi javunkra való tévedéseket látja csak. ajánlom figyelmetekbe a KC hosszú playét, ami után a TD-t szerezték. hiba volt? ajjajj. panaszkodtunk, hogy elfújták? nembeláthatod, hogy ez nem ugyanaz, mintha valaki pártatlanul érezné minden meccsenSzobi22Belátom, de láttam a Giants ellenit és ugyanazt láttam.MacPhisto
btw, az első ellenetek játszott meccs teljesen normális volt. és higgyétek el, Matthewst is rendszeresen holdingolják, mégsem nagyon dobálnak oda se zászlót. jó, tudom, tegnap nem
Mac: ezek szerint láttál 3 meccset tőlünk, ez alapján pedig mindig hátszelet kapunk. meg ugye más is panaszkodott, hogy ezen múlt. már bocs, de ez így azért elég viccesSzobi22
Viszont az meggyőződésem, hogy ha ugyanezek az ítéletek születnek és nem 15-1, hanem mondjuk 10-6 a mérlegünk, akkor nincs ennyire "hátszelünk".
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Egyébként átvettük az utolsó helyet az engedett passzolt yardokban, így tényleg sokkal jobban mutat! 😊gamerkrAll time engedett yard rekord konkrétan 😀 Egyébként egyik szemem sír a másik nevet, ha Rodgers játszik akár meglehetett volna neki Marino és Brady TD rekordja is. Hiába én már csak ilyen rekord fetisiszta vagyok 😊
több mint 12 éve
na jó, nem akartam felhozni, de tényleg ott tartunk, hogy mindenki a mi javunkra való tévedéseket látja csak. ajánlom figyelmetekbe a KC hosszú playét, ami után a TD-t szerezték. hiba volt? ajjajj. panaszkodtunk, hogy elfújták? nemBelátom, de láttam a Giants ellenit és ugyanazt láttam.MacPhistoElhiszem hogy idegesítő a bírózás. Ennél tudod még mi idegesítőbb? hogy minden GB meccsen érzem a hátszelet.MacPhistobeláthatod, hogy ez nem ugyanaz, mintha valaki pártatlanul érezné minden meccsenSzobi22
btw, az első ellenetek játszott meccs teljesen normális volt. és higgyétek el, Matthewst is rendszeresen holdingolják, mégsem nagyon dobálnak oda se zászlót. jó, tudom, tegnap nem
Mac: ezek szerint láttál 3 meccset tőlünk, ez alapján pedig mindig hátszelet kapunk. meg ugye más is panaszkodott, hogy ezen múlt. már bocs, de ez így azért elég vicces
több mint 12 éve
Sikágóban is panaszkodnak.Belátom, de láttam a Giants ellenit és ugyanazt láttam.MacPhistoElhiszem hogy idegesítő a bírózás. Ennél tudod még mi idegesítőbb? hogy minden GB meccsen érzem a hátszelet.MacPhistobeláthatod, hogy ez nem ugyanaz, mintha valaki pártatlanul érezné minden meccsenSzobi22
Akkor csak nem mi vagyunk a hülyék.
Úgyis látom majd a GB PO meccseit,akkor pártatlanul megfigyelem.
több mint 12 éve
Belátom, de láttam a Giants ellenit és ugyanazt láttam.Elhiszem hogy idegesítő a bírózás. Ennél tudod még mi idegesítőbb? hogy minden GB meccsen érzem a hátszelet.MacPhistobeláthatod, hogy ez nem ugyanaz, mintha valaki pártatlanul érezné minden meccsenSzobi22
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Eddig:hát nincs telitalálat, az már biztos 😀
Kampman: 14-2, Falcons
Sanco: 14-2, Eagles
MaG1Xx: 15-1, Cowboys
gamerkr: 14-2, Falcons
Hurka: 14-2, Lions
kobalu91: 14-2, Cowboys
LN: 15-1, Cowboys
.brk: 14-2, Giants
én: 14-2, CowboysGergőbácsi
több mint 12 éve
Ez egy szimpla vélemény, amivel egyet lehet érteni, meg nem is. Láttam, volt sok ítélet, ami abszolút nem állta meg a helyét és a Lionst érintette hátrányosan. Amúgy ez az "amíg kést nem visznek a pályára" erős túlzás. Némely esetben valószínű, hogy a Packers ellen is volt nem jó ítélet/meg nem adott, egyébként megadható szabálytalanság.Ezt épp a Bears topikban találtam most.Nem ezt írtam, hogy ettől függetlenül is nyerni kellett volna?De, így van, ezt írtad.
Elhiszem hogy idegesítő a bírózás. Ennél tudod még mi idegesítőbb? hogy minden GB meccsen érzem a hátszelet. De minek? enélkül is vidáman nyerte volna a csoportot a Packers. MacPhisto
Azt nem értem, hogy az esetleges hátszélhez mi köze a Packersnek?
Amúgy én nem éreztem minden meccsen a hátszelet.Gergőbácsi
Én is ezt éreztem tegnap:
"A Packers támadófal egy külön kategória a bíróknál. Amíg kést nem visznek a pályára, nincs szabálytalanság. Ez elég nagy előny."
Nem vagyok egy nagy szakértő,de Suh,Avril és KVB néha olyan holdingot kapott...
Hagyjuk,megnyertétek,gratula,remélem még találkozunk idén.Bazzani
A lényeg, hogy ehhez a Packersnek tevőlegesen semmi köze.
És továbbra is fenntartom, nem minden meccsen volt érezhető a hátszél (a tegnapin igen, NYG igen... elkezdtem anno az első Lions meccset újranézni, hol, mennyit, kinek a kárára tévedtek a zebrák, de nem fejeztem be - ahogy emlékszem, nem volt kirívó, egy vagy két hibánál több a Pack javára, vagy a Lions terhére).
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Ezt épp a Bears topikban találtam most.Nem ezt írtam, hogy ettől függetlenül is nyerni kellett volna?De, így van, ezt írtad.
Elhiszem hogy idegesítő a bírózás. Ennél tudod még mi idegesítőbb? hogy minden GB meccsen érzem a hátszelet. De minek? enélkül is vidáman nyerte volna a csoportot a Packers. MacPhisto
Amúgy én nem éreztem minden meccsen a hátszelet.Gergőbácsi
Én is ezt éreztem tegnap:
"A Packers támadófal egy külön kategória a bíróknál. Amíg kést nem visznek a pályára, nincs szabálytalanság. Ez elég nagy előny."
Nem vagyok egy nagy szakértő,de Suh,Avril és KVB néha olyan holdingot kapott...
Hagyjuk,megnyertétek,gratula,remélem még találkozunk idén.
több mint 12 éve
Nem ezt írtam, hogy ettől függetlenül is nyerni kellett volna?De, így van, ezt írtad.
Amúgy én nem éreztem minden meccsen a hátszelet.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Elhiszem hogy idegesítő a bírózás. Ennél tudod még mi idegesítőbb? hogy minden GB meccsen érzem a hátszelet.MacPhistobeláthatod, hogy ez nem ugyanaz, mintha valaki pártatlanul érezné minden meccsen
több mint 12 éve
Nem ezt írtam, hogy ettől függetlenül is nyerni kellett volna?Elhiszem hogy idegesítő a bírózás. Ennél tudod még mi idegesítőbb? hogy minden GB meccsen érzem a hátszelet. De minek? enélkül is vidáman nyerte volna a csoportot a Packers.
több mint 12 éve
OK, feladom. Revideálom álláspontomat.ugyanakkor Flynn karját a bírók lökdöstéka TD-i során? GergőbácsiStafford karját ki lökdöste az elvett TD alatt? ja senki? akkor az plusz hét pont. Jó legyen hat, ha kihagyjuk az XPt.MacPhisto
A TD jogosnak tűnt, nem adták meg, challenge nem lehetett. A Lionsnak kellett volna nyernie ezek alapján (és most hagyjuk figyelmen kívül azt, hogy 9-0 is volt, később is vezettetek, igaz, az állítólag legszarabb pass D ellen). De így a Detroit kellett volna, hogy nyerjen.
Senki sem mondta, hogy nem érdemelte volna meg a Lions a győzelmet, mint ahogy a bírók véleményes/szar ítéleteit is a legtöbben, Packers oldalról is elismerték. Ugyanakkor azt mondom, a Packers (is) megérdemelte a győzelmet, ahogy a Lions is.
Nyerni kellett volna a B csapat ellen, nem sikerült, a bírók szarok voltak, lehet hogy részrehajlóak, de a Packersnek ehhez semmi köze. Viszont nem csak most, de sok alkalommal is ez a bírózás megy, amikor mi játszunk és nyerünk, ami kicsit idegesítő.
Tudom, utálod a csapatot, én sem rajongok Detroitért, együtt élek ezzel, mint ahogy a tegnap este is már a múlt. Arról meg el lehetne vitatkozni, hogy ténylegesen mekkora kár érte a Lionst (a meglehetősen szubjektív és le sem játszott 'New Orleansba kell most menni, Drew Brees-t kell ott elverni' szólássá váló közhangulatát nem számítjuk), ráadásul a Packersön kívülálló okok miatt.
több mint 12 éve
.brk
1 890
elsősorban azon lepődtem meg, hogy még nem volt rá példa, de bizony bizony 😀és mellesleg mi vagyunk az ELSŐ csapat, amelyik söpörte az NFC North-tMár ez is valami? 😀Wyatt
durva.brk
több mint 12 éve
Kampman
28 315
a következő meccs január 15.-én vasárnap 22:30 lehetséges ellenfelek: Falcons, Giants, Lions és persze a Cowboys ha csodát tesznek 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
és mellesleg mi vagyunk az ELSŐ csapat, amelyik söpörte az NFC North-tMár ez is valami? 😀
durva.brk
több mint 12 éve
Egyetértek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol lesz kezdő jövőre. A Driver-nek adott TD-nél ordítottam a legnagyobbat, azért ez nem minden irányítóval esik meg. Eszméletlen dolgokra képes még mindig, csak tudni kell használni, úgy hiszem ez megy.Wonder in Wisconsin 😊Én Flynnt Washingtonban látnám szívesen, szegény csapat megérdemelne egy ilyen embert (nekem szimpatikusak). 😊MarioAna
Flynn-t eddig is szerettem, szinte már sajnálom, hogy túl jó ahhoz, hogy maradjon itt. miamiban mondjuk elnézegetném jövőre 😊
ez a meccs meg bebizonyította, hogy mennyire egy emberes csapat a Packers. semennyire.brk
Finley javulóképes 😀 , sajnos elég inkonzisztens, playoffban reméljük szerencsés napokat fog ki.
Egyébként átvettük az utolsó helyet az engedett passzolt yardokban, így tényleg sokkal jobban mutat! 😊
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Wonder in Wisconsin 😊Én Flynnt Washingtonban látnám szívesen, szegény csapat megérdemelne egy ilyen embert (nekem szimpatikusak). 😊
Flynn-t eddig is szerettem, szinte már sajnálom, hogy túl jó ahhoz, hogy maradjon itt. miamiban mondjuk elnézegetném jövőre 😊
ez a meccs meg bebizonyította, hogy mennyire egy emberes csapat a Packers. semennyire.brk
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
ugyanakkor Flynn karját a bírók lökdöstéka TD-i során? GergőbácsiStafford karját ki lökdöste az elvett TD alatt? ja senki? akkor az plusz hét pont. Jó legyen hat, ha kihagyjuk az XPt.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Volt bennem egy kis félsz hogy Flynn ma nem nyújt akkorát hogy túl komolyan vegyék a free agent piacon, nagyon nem jött be 😀 Ő is és az ügynöke is dörzsölheti a markát, jövőre tuti kezdő lesz valahol és ott a legjobbakat kívánom neki.
több mint 12 éve
.brk
1 890
és mellesleg mi vagyunk az ELSŐ csapat, amelyik söpörte az NFC North-tdurva
több mint 12 éve
Nyugodtan kritizálhatod bírókat, szíved joga.óriási gratula az csapatnak, hogy enyhén soft védelem mellett ennyi pontot tettek fel.Nem szeretnék flamewart indítani, de három röhejesen egyoldalúan elfújt turnover és egy elvett TD után hadd kritizáljam már a bírókat, főleg egy ilyen szoros meccsnél.MacPhisto
természetesen a gratuláció a Lionsnak is kijár, mondjuk az teljesen röhejes, hogy megint a bírókra fogják.
ettől függetlenül abszolút nem teljesen esélytelenek a Saints ellen.Gergőbácsi
Szerintem azonban már kicsit nevetséges a bírókra fogni mindent. Ja, előtte a secondary volt a bűnös. Meg Suh. Most akkor ki? Az egész világ ellenetek van, ez jön le. Megatron nem ember, ezt elismerem, ráadásul az offensetek iszonyat jól játszott. ugyanakkor Flynn karját a bírók lökdöstéka TD-i során? - a megnyilvánulásaitok fényében erre is következtethetnék. Tudom, Chicago leszophat mindenkit Detroitban, meg a bírók is, meg talán egész Green Bay is. Rodgers Arizona elleni po meccsén a facemask gyanús utolsó playnél nem volt ennyi panasz. Főképp nem az érintett részéről (magában kereste a hibát). Szerintem a nagy haragban elvesztitek a lényeget. PO van, még nem játszottátok le a meccset.
Megfogadom Sanco Neked adott tanácsát, megnézem a meccset még egyszer, érdekel a három elfújt turnover.
több mint 12 éve
Wonder in Wisconsin 😊Ez igaz, de azért nem ártott, hogy Rodgers duruzsolt Flynn fülébe a no-huddle alatt. 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
Wonder in Wisconsin 😊Flynn-t eddig is szerettem, szinte már sajnálom, hogy túl jó ahhoz, hogy maradjon itt. miamiban mondjuk elnézegetném jövőre 😊
ez a meccs meg bebizonyította, hogy mennyire egy emberes csapat a Packers. semennyire
több mint 12 éve
Szerintem meg higgadj le, nézd meg a meccset mégegyszer, különösen az általad kifogásolt részeket és ha azután még mindig úgy érzed, hogy égbekiáltó csalásról van szó, akkor folytasd. 😉óriási gratula az csapatnak, hogy enyhén soft védelem mellett ennyi pontot tettek fel.Nem szeretnék flamewart indítani, de három röhejesen egyoldalúan elfújt turnover és egy elvett TD után hadd kritizáljam már a bírókat, főleg egy ilyen szoros meccsnél.MacPhisto
természetesen a gratuláció a Lionsnak is kijár, mondjuk az teljesen röhejes, hogy megint a bírókra fogják.
több mint 12 éve
óriási gratula az csapatnak, hogy enyhén soft védelem mellett ennyi pontot tettek fel.Nem szeretnék flamewart indítani, de három röhejesen egyoldalúan elfújt turnover és egy elvett TD után hadd kritizáljam már a bírókat, főleg egy ilyen szoros meccsnél.