Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Már bocsánat, de ezt sztem nem gondoltad végig. Ő hozta ide Watsont, vele ment jól Watsonnak a játék ( vagy épp ellenére, lehetígybis nézni, tudom) úgyhogy emiatt nem fog menni, sőt. Ráadásul a védelembe is ott a két súlyos sérülés amira lehet fogni a rossz idényt
dande
De, végiggondoltam. BoB csak idén két meccset elpacsizott már a remek game managelésével. És nem ő hozta Watson-t, hanem a GM. Ő ehhez annyit tett hozzá, hogy helyette Savage-t kezdette...

Aztán persze az első bűnrossz meccs után lecserélte, amiben nincs semmi meglepő, évek óta ezt csinálja. Egy-két rossz meccs után ki-be vadossa az irányítóit a kezdőből. Úgyhogy egyáltalán nem győzött meg arról, hogy Watson azért került a kezdőbe nála, mert hirtelen megvilágosodott. Sokkal inkább csak a korábbi reflexei működtek, és most véletlenül bejött neki.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kellett nektek elengedni Brownt...

Tényleg nincs igazság, nagyon tetszett a játéka. Jó volt Texans meccset nézni és végre nem a védelem miatt. Nem tudom lesz-e esély nélküle. Drukkoltam/ok a csapatnak!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 053 — uatu@freemail.hu
Sajnálom, jobbulást Watsonnak!
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
beérett végre a #savageismystarter kampányom! de basszus már, innentől mindegyik kedvenc QB-m non-kontakt edzésen fog leamortizálódni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 259 — Így remélem megfelelek nektek.....
[/quote]Watsont nagyon sajnálom. 😕

(Nézzétek a rosszban a jót: Lehet, hogy Watson sérülése megszabadít benneteket BoB-tól. 😊 )
[/quote]

Már bocsánat, de ezt sztem nem gondoltad végig. Ő hozta ide Watsont, vele ment jól Watsonnak a játék ( vagy épp ellenére, lehetígybis nézni, tudom) úgyhogy emiatt nem fog menni, sőt. Ráadásul a védelembe is ott a két súlyos sérülés amira lehet fogni a rossz idényt

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lane megbukott az orvosin, helyette egy jövő évi 3. körös pick érkezik. Nem ismerem a srác képességeit, így nem tudom, hogy ez nekünk jó-e, de hajlok arra, hogy inkább igen. 😀JohnnyX
Ő volt az, aki a Pats elleni SB döntőben lekapta Brady passzát, aztán elesett és csúnyán eltörte a karját. Ő lehetett volna a Seattle Butlere, ha nem sérül le. 😊

Watsont nagyon sajnálom. 😕

(Nézzétek a rosszban a jót: Lehet, hogy Watson sérülése megszabadít benneteket BoB-tól. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
 twitter.com/McClain_on_NFL/status/926195031706357760
BASSZAMEG, de szomorú vagyok 😕

több mint 8 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Átok van itt nincs mese

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 259 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ilyen a cilágon nincs bmeg....
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Ez hihetetlen nagy baj.

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
 twitter.com/rapsheet/status/926189951280173056

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
Watson torn ACL bazz
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Watson ACL-je elszakadt a mai edzesen.
több mint 8 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade

több mint 8 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jó nekünk 😀

több mint 8 éve
JohnnyX Houston Texans 32
Lane megbukott az orvosin, helyette egy jövő évi 3. körös pick érkezik. Nem ismerem a srác képességeit, így nem tudom, hogy ez nekünk jó-e, de hajlok arra, hogy inkább igen. 😀 Kéne az erősítés a secondarybe, mert az idei teljesítmény az eddig kurvagyenge.

Szerkesztette: JohnnyX
több mint 8 éve
nagymarceee Houston Texans 126
Full trade: Seahawks traded CB Jeremy Lane, a 2018 5th-round pick and a 2019 second-round pick to Texans for OT Duane Brown, per sources.
tenorx
Ez szép,annyi,hogy ezen az éven nincs draft pickünk,de legalább jött egy corner,aki kb csak jobbá teheti a secondaryt.
MIndemellett pedig a kezdő DE mindkét oldalról kiesett,Watt után Covington is OUT for season. Sajnálom,hogy a Watson magic mellé,így szétesik a D,ami tavaly Watt nélkül is csípős volt,most meg maximum édes paprika.

több mint 8 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Full trade: Seahawks traded CB Jeremy Lane, a 2018 5th-round pick and a 2019 second-round pick to Texans for OT Duane Brown, per sources.
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Deshaun Watson lett az első játékos az NFL történetében, aki egy meccsen 400+ yardot és 4+ TD-t szerzett, ráadásuk 50+ yardot futott, illetve az első újonc irányító az NFL történetében, aki egymást követő 4 meccsen is legalább 3 TD-t passzolt. #rookieoftheyear?
Matthew99
az első hét meccsen dobott 19 TD is rekord egy újonctól, de persze még mindig #savageismystarter

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Baldrick Houston Texans 5
kikaptunk.. de inkább ilyen meccseket játszunk és menjen el a PO mint a múltévi összemákolt szenvedéses szezon
persze jó lenne kivédekezni legalább az uccsó 2 perceket...
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Deshaun Watson lett az első játékos az NFL történetében, aki egy meccsen 400+ yardot és 4+ TD-t szerzett, ráadásuk 50+ yardot futott, illetve az első újonc irányító az NFL történetében, aki egymást követő 4 meccsen is legalább 3 TD-t passzolt. #rookieoftheyear?
Matthew99
Hunt és közte dőlhet el egyenlőre, de nálam bőven vezet egyenlőre. Baromi szimpatikus a srác, jó nézni a magabiztosságát.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Crennel rendszerenek mindig sarokkove volt, hogy nem minden vedo erti mikor mit is kell csinalni. Ezt persze jobb ellen OC ki is hasznalja.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Matthew99
A frencsájz QB-tok már meg van, lehet építkezni. Nagy meccs volt, vagy ahogy a fociban modanák: x-es meccs volt.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 240 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 538 — I like the Texans, I like who we are
Nagyon nem megy még ez a time management Houstonban. Kettő sikeres passz kellett volna, hogy lepörgessék az időt. Erre punt és persze TD. Lehet korai volt még Vrabelnek adni a D-t. Crennellel valahogy jobban haraptak.