Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Most fog igazán hiányozni Swearinger.
több mint 10 éve
Na, Watt és Cushing miatt már megéri nézni szerintem, főleg, hogy nincs frencsájz Qb aki elvigye a műsoridőt.Ez jó vagy rossz nekünk?😀swatt99Höri
több mint 10 éve
Na mondjuk ettől pont nem lett szimpatikusabb@)
több mint 10 éve
Terry helyére igazolták? 😀Sixo67
több mint 10 éve
Tyson Clabo repült a keretből.Jövőhéten kezdődik az OTA May 26-28
további OTA dátumok:
June 1-2
June 4
June 8-9
June 11-12
több mint 10 éve
www.houstontexans.com/news/article-2/Jadeveon-Clowney-rehab-on-the-right-track/b8303c7b-eed3-4225-a84e-0b39cb9943cbTudom hogy ezt kell mondania, de reméljük a legjobbakat.
több mint 10 éve
Matt Feiler: OT/G. Tavaly érkezett udfa-ként, egy évig volt a PS-ben, szezon végén 2 éves szerződést kapott. Az edzők jó véleménnyel vannak róla, lehet megcsípi az egyik guard pozíciót idén. Mindenesetre érdemes figyelni rá az előszezonban, lehet sokat fogjuk látni a falban 😉
több mint 10 éve
Nem sokáig élt segélyen, a Tampa le is szerződtette 😀Bolond a fickó, de én szerintem se kellett volna csak így elengedni :-/LanceVance"... rumors that Swearinger walked out of special teams meetings last season because he felt that his status as a second round pick precluded him from playing on the special teams unit."Végül simán kiraktuk. De miért engedtük el csak úgy? Nem értem. Idén elengedtük Johnson-t és Swearinger-t 0 ellenérték fejében, pedig azért valamit ki lehetett volna értük csikarni.BondiVolt pár nem jól sikerült dolga... Autós incidens, kutyaharapás a fő oknak azt írják hogy nem akart a special teambe játszani.swatt99
Olyan udfa senkik mint Watt, akik semmit nem csinálnak egész meccsen, szó nélkül állnak be a special teambe...de DJ második körös, ő még csak nem is szól hozzájuk 😀 Mindegy még mindig sajnálom hogy elmegy.samu09
több mint 10 éve
Bolond a fickó, de én szerintem se kellett volna csak így elengedni :-/"... rumors that Swearinger walked out of special teams meetings last season because he felt that his status as a second round pick precluded him from playing on the special teams unit."Végül simán kiraktuk. De miért engedtük el csak úgy? Nem értem. Idén elengedtük Johnson-t és Swearinger-t 0 ellenérték fejében, pedig azért valamit ki lehetett volna értük csikarni.BondiVolt pár nem jól sikerült dolga... Autós incidens, kutyaharapás a fő oknak azt írják hogy nem akart a special teambe játszani.swatt99
Olyan udfa senkik mint Watt, akik semmit nem csinálnak egész meccsen, szó nélkül állnak be a special teambe...de DJ második körös, ő még csak nem is szól hozzájuk 😀 Mindegy még mindig sajnálom hogy elmegy.samu09
több mint 10 éve
"... rumors that Swearinger walked out of special teams meetings last season because he felt that his status as a second round pick precluded him from playing on the special teams unit."Végül simán kiraktuk. De miért engedtük el csak úgy? Nem értem. Idén elengedtük Johnson-t és Swearinger-t 0 ellenérték fejében, pedig azért valamit ki lehetett volna értük csikarni.BondiVolt pár nem jól sikerült dolga... Autós incidens, kutyaharapás a fő oknak azt írják hogy nem akart a special teambe játszani.swatt99
Olyan udfa senkik mint Watt, akik semmit nem csinálnak egész meccsen, szó nélkül állnak be a special teambe...de DJ második körös, ő még csak nem is szól hozzájuk 😀 Mindegy még mindig sajnálom hogy elmegy.
több mint 10 éve
Végül simán kiraktuk. De miért engedtük el csak úgy? Nem értem. Idén elengedtük Johnson-t és Swearinger-t 0 ellenérték fejében, pedig azért valamit ki lehetett volna értük csikarni.BondiVolt pár nem jól sikerült dolga... Autós incidens, kutyaharapás a fő oknak azt írják hogy nem akart a special teambe játszani.
több mint 10 éve
Végül simán kiraktuk. De miért engedtük el csak úgy? Nem értem. Idén elengedtük Johnson-t és Swearinger-t 0 ellenérték fejében, pedig azért valamit ki lehetett volna értük csikarni.
több mint 10 éve
Rookie szerződésében jár, nem hiszem hogy csak úgy kivágnák, trade lesz a dologból. Amúgy sajnálom hogy elmegy 😕swatt99
több mint 10 éve
Lement az első mini camp, sok játékosnak gondja volt még az erőnléttel és a texasi időjárással.A beszámolók szerint Kevin Johnson jól mozgott, tartotta a lépést az elkapókkal. McKinney magabiztosan mozgott, szituációs játékoknál az első perctől kezdve irányította a csapattársakat, viszont 1-1 ellen nem nagyon ment neki. Strong egy nulla volt. Erőnlétileg egyáltalán nem bírta, és a meleg sem segített neki. A kintiek felhívták a figyelmet Lyndel Trail-re. 2 méteres OLB, coverage-ben rengeteg labdát ütött le, és pass rush-ban is jól teljesített. Ha így folytatja benne lehet az 53-ban. Az első nap nyertese a másodéves Travis Labhart volt. A tavalyi szezont a Houston PS-ben töltötte, tegnap viszont robbantott. Mindent elkapott amit neki dobtak, a magas labdákért is felért. A szakik szerint sokkal gyorsabb és erősebb mint tavaly volt. Kellett neki a szokató év.
Keith Browner DE, Ben Malena RB és Josh Aubrey S el lettek küldve a csapattól.
több mint 10 éve
Ma kezdődik a minicamp minden draftolt játékos aláírta a rookie szerződését.CB Kevin Johnson, Texans 1st-round pick, gets a 4-year contract worth $10.049 million (guaranteed), with a signing bonus of $5.558 million.
ILB Benardrick McKinney, 2nd-round pick, signs 4-year deal worth $5.3 million that includes $3.26 million guaranteed.
Többiek pénzét nem írták.
Hivatalosan 16 udfa játékos írt alá:
több mint 10 éve
KösziSzerintem twitteren biztos lesznek dolgok én őket szoktam nézni:Ma érkeznek Houstonba a rookie játékosok holnaptól lesz mini camp május 8-10-ig.swatt99LEsz valahol írás a minicamp eseményeiről?samu09
twitter.com/McClain_on_NFL
twitter.com/PatDStat
hou.scout.com/story/1419034-texans-rookie-mini-camp-day-one-review?s=116 itt van a tavalyi szóval gondolom itt idén is várható.swatt99
több mint 10 éve
Szerintem twitteren biztos lesznek dolgok én őket szoktam nézni:Ma érkeznek Houstonba a rookie játékosok holnaptól lesz mini camp május 8-10-ig.swatt99LEsz valahol írás a minicamp eseményeiről?samu09
twitter.com/McClain_on_NFL
twitter.com/PatDStat
hou.scout.com/story/1419034-texans-rookie-mini-camp-day-one-review?s=116 itt van a tavalyi szóval gondolom itt idén is várható.
több mint 10 éve
Ma érkeznek Houstonba a rookie játékosok holnaptól lesz mini camp május 8-10-ig.swatt99LEsz valahol írás a minicamp eseményeiről?
több mint 10 éve
Ma érkeznek Houstonba a rookie játékosok holnaptól lesz mini camp május 8-10-ig.
Höri
Sixo67
swatt99