Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Gabriel Houston Texans 525
Néztétek az új Bowlos mockot? Armstead? Akkor már inkább DGB. Mikor combine-on megláttam a paramétereit (6'7 292), egyből rákeresetem dzsatubén. Mindent elmond róla, hogy ha csak a nevét írod be, egy 1:35 hosszú highlight videot hoz be elsőre.Mondjuk csak egy évig volt kezdő de na 😀 Nézegettem tapeket, és bitang lassú a gyerek. Nem is nagyon duplázták, és ha valaki fogást talált rajta, meg is adta magát. Szerintem csak a méretei miatt első körös.
Amúgy idén én tolom a Texans bowlos draftját, úgyhogy pm-ben jöhetnek a gondolatok a prospectekről, én meg eldöntöm érdemes e megnézni őket, több szem többet hall értitek 😉 Amúgy amennyi embert átforgattam már hogy kevés új embert fogtok ismertetni velem, de próbacseresznye 😀samu09
Akkor Samu nézd meg ezeket a srácokat, a szakmai stáb ezt tette a múlt héten😀:
Kenny Hilliard RB LSU
Duke Johnson RB Miami
Tyler Lockett WR Kansas State
Chaz Green OT Florida
Mitch Morse OG Missouri
Keon Stowers DE Kansas
Joey Mbu NT Houston
Tyeler Davison NT Fresno State
Michael Orakpo ILB Texas State
Jordan Hicks ILB Texas
Shaq Thompson ILB Washington
Vic Beasley OLB Clemson
Kevin White CB TCU
Ibraheim Campbell S Northwestern
Brian Blechen S Utah
több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade

Amúgy idén én tolom a Texans bowlos draftját, úgyhogy pm-ben jöhetnek a gondolatok a prospectekről, én meg eldöntöm érdemes e megnézni őket, több szem többet hall értitek 😉samu09
Az én listám sorrendbe:
1/16
Cooper
White
Kendricks
Dupree
Strong
C. Erving
Waynes
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
Néztétek az új Bowlos mockot? Armstead? Akkor már inkább DGB. Mikor combine-on megláttam a paramétereit (6'7 292), egyből rákeresetem dzsatubén. Mindent elmond róla, hogy ha csak a nevét írod be, egy 1:35 hosszú highlight videot hoz be elsőre.Mondjuk csak egy évig volt kezdő de na 😀 Nézegettem tapeket, és bitang lassú a gyerek. Nem is nagyon duplázták, és ha valaki fogást talált rajta, meg is adta magát. Szerintem csak a méretei miatt első körös.
Amúgy idén én tolom a Texans bowlos draftját, úgyhogy pm-ben jöhetnek a gondolatok a prospectekről, én meg eldöntöm érdemes e megnézni őket, több szem többet hall értitek 😉 Amúgy amennyi embert átforgattam már hogy kevés új embert fogtok ismertetni velem, de próbacseresznye 😀
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 671
Antonio Smithről lemaradtunk Denverbe írt alá. 1y/2m Régi edzők társaságába került Kollar Kubiak Wade Phillips😀swatt99

több mint 10 éve
Antonio Smithről lemaradtunk Denverbe írt alá. 1y/2m Régi edzők társaságába került Kollar Kubiak Wade Phillips😀
több mint 10 éve
Na már csak Reggie Waynet kéne megszerezni, és akkor minden AFC South csapatból igazoltatok idén egy WRt. 😀iktriad
Szerintem BoB arra megy hogy feltérképezze a csoport playbookját 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na már csak Reggie Waynet kéne megszerezni, és akkor minden AFC South csapatból igazoltatok idén egy WRt. 😀
több mint 10 éve
Texans signing Nate Washington to a one-year contract worth $1 million with $30K guaranteed.

Ez most tényleg csak 30 000$ garantált vagy elírás? 😀 Mert ha nem nagyon nagyot kell güriznie azért az 1 milláért 😀samu09
Igen ennyi a garantált.Ez szerintem ilyen nyári alapozási pénz😀 ha megragad a csapatba akkor kapja a nagy pénzt.swatt99
"Nagy pénzt" , ennyiért szerintem simán jó. Többiek talán tudnak tanulni tőle valamit.

több mint 10 éve
Texans signing Nate Washington to a one-year contract worth $1 million with $30K guaranteed.

Ez most tényleg csak 30 000$ garantált vagy elírás? 😀 Mert ha nem nagyon nagyot kell güriznie azért az 1 milláért 😀samu09
Igen ennyi a garantált.Ez szerintem ilyen nyári alapozási pénz😀 ha megragad a csapatba akkor kapja a nagy pénzt.
több mint 10 éve

Ez most tényleg csak 30 000$ garantált vagy elírás? 😀 Mert ha nem nagyon nagyot kell güriznie azért az 1 milláért 😀
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Érkezett Nate Washington WR is. 3. számúnak igen jó lehet.

több mint 10 éve
When it comes to Cushing's impact both on and off the field, O'Brien agreed his precense was vital to the organization. "He's one of the leaders of our team," O'Briein said. "I'm always remiss if I don't mention him as one of the leaders of our team."
több mint 10 éve
Antonio Ninja Smith kirakta a Raiders. Jó lenne visszahozni.
swatt99
ÁÁÁÁÁ imádtam ezt a hülyét, jó lenne.

több mint 10 éve
Antonio Ninja Smith kirakta a Raiders. Jó lenne visszahozni.
több mint 10 éve
swatt99
hatalmas figura ez az ember 😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 432 — LIGHTS OUT!
DBG-t én nagyon bírnám.LanceVance
Ha nem lesz egy Gordon-os karrierje akkor mindenki bírná xD

több mint 10 éve
DBG-t én nagyon bírnám.

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Én WR-t mindenképpen húznék korai körben, RB-t meg hátul.

több mint 10 éve
Ahogy nézem a csapatot, én bpa-znék, pedig 1/16-ra simán lehet több tervet is írni, viszont olyan helyzetben vagyunk, hogy a fontosabb posztok be vannak töltve, még ha nem is gondoljuk őket jónak, a fizetésük miatt nem illik eléjük húzni első körben.
QB: Mallett Hoyer Savage, nem találni náluk jobbat az idei drafton (szerintem), úgyhogy ide nem kell első kör (második se)
RB: Foster és Blue simán megoldja
TE: eddig se használtuk őket, nem kell oda a pick
WR: Hopkins az alap, hátsó körben várok elkapót, de itt az ideje hogy Martin és Posey komoly szerepet kapjon
OT: Brown és Newton kezd, ide lehet nem is kell draftolni
OG: vállalható játékosok rendes fizetésért, ide se kell az első körös
C: neeeeeeeeeeeeeeeeemtudom hogy van e első körös center idén, Jones csak megoldja
DE: Watt, Crick, Pagan, talán Clowney, nem kell senki
NT: Wilfork(PONT)
OLB: ha tutiziher hogy Clowney felépül, akkor nem húznak, de Reed távozása miatt illene 2-3-4.körben
ILB: a mennyiség megvan ahhoz, hogy első körben ne kelljen ide húzni, viszont a minőségben már nem vagyok biztos. Cushing alap, esetleg Mohamed is, legkésőbb 3. körben ide is kellene valaki
CB: van itt két sztár, de mivel tavaly is egyszerre sérültek meg, ide nem sajnálnám az első kört, talán ez a legvalószínűbb is
S: a kezdők megvannak, depthbe kell ember
több mint 10 éve
Mit szóltok a mockhoz? DGB korrekt lenne, de eddig nem nagyon húztak személyiség problémás playákat első körökben. Egy jó falember lehet értékesebb lenne.samu09
Newton visszaigazolásával falba szerintem max center ami kellene első körbe és akkor Ben Jones maradhat guardnak. S class azt írják idén nagyon gyenge, CB szerintem van elegendő mennyiség JJo Kareem Bouye Hal Rolle Morris. DGB-t ha megtudja BoB nevelni felőlem jöhet😀 További jelöltem Strong 1kör vagy Devin Smith 2kör.
több mint 10 éve
Mit szóltok a mockhoz? DGB korrekt lenne, de eddig nem nagyon húztak személyiség problémás playákat első körökben. Egy jó falember lehet értékesebb lenne.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Számoljunk már le ezzel a legendával! (Watt zseni, fantasztikus pali, nem róla van szó!) Egy k.rva centtel nem kap kevesebbet! Sőt, az eddig bizonytalan pénzéből csoportosítottak át 10 milliót a tuti megkapod-hoz. Cserébe a csapatnak lett plusz 8 milla cap space-e 2015-re.tomi-tomi
Még csak nem is bizonytalan pénzből. A spotrac szerint a 2015-ös roster bónuszát konvertálták át signing bónusszá, amit márc. 15.-ével már amúgy is garantáltan megkeresett. A kifizetés is kb. most történne mindkét esetben. Egyszerű könyvelési manőver, ahogy írod.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 432 — LIGHTS OUT!
George Godsey lett az OC. Eddig QB coach volt, BoB vette fel tavaly, és gyakorlatilag egész szezonban ő töltötte be az OC szerepét, csak most vált hivatalossá. Arról nincs hír ki lesz a QB edző.samu09
Hoyer lehet annak jött, mondjuk ahhoz kicsit drága xD

több mint 10 éve
George Godsey lett az OC. Eddig QB coach volt, BoB vette fel tavaly, és gyakorlatilag egész szezonban ő töltötte be az OC szerepét, csak most vált hivatalossá. Arról nincs hír ki lesz a QB edző.