Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Előszezon ellenfelek: 49ers, Broncos, Saints, Cowboys.LanceVance
Saints elleni meccs tv-s lesz FOX fogja közvetíteni.
August 30, 2015 at 3 p.m. CDT
Broncos meccs jó lesz😊

Cody White G visszaigazolták.

Brett Hundley, Todd Gurley viziten volt Houstonba.
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 671
Előszezon ellenfelek: 49ers, Broncos, Saints, Cowboys.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.foxsports.com/college-basketball/story/jj-watt-caroline-wozniacki-wisconsin-badgers-duke-blue-devils-ncaa-tournament-championship-040615?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Afoxsports
Wattnak jó ízlése van.LanceVance
Akkor nem véletlenül volt ismerős a hölgy Watt mellett (Aaron Rodgers és Olivia Munn tőlük nem messze drukkoltak a Badgersnek).
több mint 10 éve
 www.foxsports.com/college-basketball/story/jj-watt-caroline-wozniacki-wisconsin-badgers-duke-blue-devils-ncaa-tournament-championship-040615?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Afoxsports
Wattnak jó ízlése van.

több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Gabriel
ez mind szép és jó, de se Fowler se Gordon se McKinney nem lesznek elérhetőek már amikor ti húztok sztemBorbinho
szerintem sem, de azért el tudnám viselni ha így alakulna 😀 😀
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 531 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Gabriel
ez mind szép és jó, de se Fowler se Gordon se McKinney nem lesznek elérhetőek már amikor ti húztok sztem

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Gabriel Houston Texans 525
Én nem vagyok annyira biztos benne, hogy nem lesz egy korai OLB draftunk. Ha jól megnézzük láthatjuk hogy ez a poszt is lyukas ám. Reed elment, Clowneyval a jó ég tudja mi van vagy mi lesz, Mercilus pedig contract évbe lép és már idénre sem találom a kezdő párját a rosteren. Simon, Ankrah és Tuggle. Ennyi a választék. Nem túl acélos. Ennek örömére Fanspeaken nyomtam egy szimulációt, ahol ennek a posztnak a megerősítésével kezdtem. Szerintem nem sikerült rosszul, ezért beírom:
1/16: Dante Fowler OLB Florida
2/51: Melvin Gordon RB Wisconsin
3/82: Benardrick McKinney ILB Mississippi State
4/116: Rashad Greene WR Florida State
5/152: Andy Gallik C Boston College
5/175: Kurtis Drummond S Michigan State
6/195: Charles Gaines CB Louisville
6/211: Jeremiah Poutasi OG Utah
6/216: Ty Montgomery WR Stanford
7/235: Ellis McCarthy NT UCLA

Fowler volt a legjobb OLB 16-nál. A második körben már nem hagyhattam bent Gordont. Tökéletesen tudná tehermentesíteni nemcsak Fostert, de a kezdő irányítónkat is, gondoltam többet futunk mint passzolunk majd. McKinney tökéletes párja lehetne a kezdőben Cushingnak és szerintem itt már nagyon jó értéket képviselt. A negyedik körig vártam az elkapóval, mert Shorts és Washington megszerzése után elegendőnek találtam itt húzni. Az 5. körben beszereztem a tartalék centert és safetyt. CB posztra csak a 6. körben húztam. Én úgy gondolom, hogy nincs itt akkora baj. Jackson maradt, Joseph is marad szerintem, Bouye meg jó 3.CB. Mögöttük ott van Morris, Rolle és Hal, ez elég. Ha JoJo jövőre lefüstölne, akkor majd pótoljuk, higgyétek el vannak most ennél nagyobb gondok, de azért Gaines itt már jó érték volt. Poutasi lehet OG vagy OT is, Montgomeryt azért húztam, mert én Martint és Poseyt már elküldeném. Az utolsó pickkel McCarthyt azért választottam, mert Wilfork a kezdő, de Nix vajon rendbe jön? Ha igen akkor is jó értéket képviselt itt. Az egyetlen pozíció amire nem jött velem szembe sosem megfelelő játékos az a DE. Watt mellett Crick szolíd kezdő, de nem bántam volna ha későbbi körben tudom mélyíteni a depthet, mert csak Pagan van mögöttük. Várom a véleményeteket, ne kíméljetek!😀
több mint 10 éve
Randy Gregory-t nem nézte senki? Láttok rá esélyt hogy 1/16on még bent lesz?LanceVance
A bukott drogtesztje után simán.iktriad
Ehh erről lemaradtam xD akkor megy ő is a levesbe. Soha nem értettem az ilyen hülyéket...LanceVance
Ő maga ismerte be, minden kertelés nélkül. Plusz Justin Houston vagy Telvin Smith példája mutatja, hogy egy bukott drogteszt önmagában nem jelent semmit.iktriad
Houston anno a 3-ik körig csúszott emiatt elviekben... Ő annyit biztos nem csúszik, de tuti bent lehet még nálunk.sevarafa
Én néztem elég sok videót róla, el tudnám nálunk képzelni simán.LanceVance
235 fonttal mégis mit játszana 3-4ben? még ILB-nek is pici talán, főleg, hogy soha nem is játszott ott 😀
Sztem a tavalyi Klóni 1/1 után idén nem húztok OLB-t, főleg Mercilus mögé minek? 3-4 end elképzelhető, nose sztem kizárt Wilfork és Nix mögé. CB lesz ebből JJ helyére, vagy offense-be valaki 😊Borbinho
Ámen! szerintem is így van. fasza cb jöhet!!! 😊
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 531 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Randy Gregory-t nem nézte senki? Láttok rá esélyt hogy 1/16on még bent lesz?LanceVance
Ehh erről lemaradtam xD akkor megy ő is a levesbe. Soha nem értettem az ilyen hülyéket...LanceVance
Ő maga ismerte be, minden kertelés nélkül. Plusz Justin Houston vagy Telvin Smith példája mutatja, hogy egy bukott drogteszt önmagában nem jelent semmit.iktriad
Houston anno a 3-ik körig csúszott emiatt elviekben... Ő annyit biztos nem csúszik, de tuti bent lehet még nálunk.sevarafa
Én néztem elég sok videót róla, el tudnám nálunk képzelni simán.LanceVance
235 fonttal mégis mit játszana 3-4ben? még ILB-nek is pici talán, főleg, hogy soha nem is játszott ott 😀
Sztem a tavalyi Klóni 1/1 után idén nem húztok OLB-t, főleg Mercilus mögé minek? 3-4 end elképzelhető, nose sztem kizárt Wilfork és Nix mögé. CB lesz ebből JJ helyére, vagy offense-be valaki 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Én néztem elég sok videót róla, el tudnám nálunk képzelni simán.

több mint 10 éve
Houston anno a 3-ik körig csúszott emiatt elviekben... Ő annyit biztos nem csúszik, de tuti bent lehet még nálunk.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ő maga ismerte be, minden kertelés nélkül. Plusz Justin Houston vagy Telvin Smith példája mutatja, hogy egy bukott drogteszt önmagában nem jelent semmit.
több mint 10 éve
Ne aggódjatok, a szezon 2. felében már lesz és a főcsoport döntőn tol 5 sack-et Rivers-en.Sixo67
Az nem ártan ha szezon közepén térne vissza, amúgy is azt írták hogy egy ilyen sérülés teljes felépülési ideje 2 év, annyit viszont egy 1/1-es nem hagyhat ki.samu09
Miért ne hagyhatna ki? Ő nem ugyanabból van felépítve mint a többi játékos? Dehogynem. Üljön amennyit csak kell, de utána legyen 100%-os. Ha ehhez ki kell ülnie idén is, akkor üljön! És ezt úgy mondom, hogy szerintem nálam nem sokan akarják pályán látni Clowney-t... 😊
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
több mint 10 éve
Ne aggódjatok, a szezon 2. felében már lesz és a főcsoport döntőn tol 5 sack-et Rivers-en.Sixo67
Az nem ártan ha szezon közepén térne vissza, amúgy is azt írták hogy egy ilyen sérülés teljes felépülési ideje 2 év, annyit viszont egy 1/1-es nem hagyhat ki.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 432 — LIGHTS OUT!
Ne aggódjatok, a szezon 2. felében már lesz és a főcsoport döntőn tol 5 sack-et Rivers-en.

több mint 10 éve
Itt egy elég részletes leírás Clowney sérüléséről. Néha utána kellett néznem a szakszavaknak de érdemes elolvasni 😀 Említenek 1-2 játékost, akik ilyen fiatalon ilyen sérülésből tértek vissza és tudták hozni azt a formát amit elvártak tőlük, de minden térd máshogy reagál a sérülésre. A doki szerint leghamarabb augusztus elején kezdheti a futó edzéseket és akkor is csak teszt jelleggel hogy megnézzék mit reagál a tirgye.
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000483366/article/jadeveon-clowneys-rehab-what-can-texans-expect-in-2015?campaign=Facebook_writers_battistasamu09
ezért mondtam, hogy minimum PUP listára tenném a srácot... sőt az sem lenne gond, ha utána meg IR-re menne. Annak nincs értelme, hogy visszaerőltetik a pályára ha nem 100%-os. Akkor nem érte meg az 1/1... nekünk az a clowney kell akit draftoltunk, egy gyengébb, orvosilag nem oké clowney visszalépés. Nem kell erőltetni. Ha a 100%-os Clowney-hoz az kell hogy kihagyjon egy teljes évet még, akkor hagyja ki. De a PUP lista az nálam a minimum lenne...
több mint 10 éve
Itt egy elég részletes leírás Clowney sérüléséről. Néha utána kellett néznem a szakszavaknak de érdemes elolvasni 😀 Említenek 1-2 játékost, akik ilyen fiatalon ilyen sérülésből tértek vissza és tudták hozni azt a formát amit elvártak tőlük, de minden térd máshogy reagál a sérülésre. A doki szerint leghamarabb augusztus elején kezdheti a futó edzéseket és akkor is csak teszt jelleggel hogy megnézzék mit reagál a tirgye.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/aljd3ml72m9xdnffcxgc
Jadeveon Clowney's rehab: What can Texans expect in 2015?
Jadeveon Clowney was touted as a generational talent when the Texans drafted him at No. 1. Will microfracture surgery sap his game? Judy Battista talks to a doctor well-versed in the procedure.
több mint 10 éve
3. körben behúzzuk nyugi mint Montgomeryt csak hogy 4 hét után kivágjuk 😀
több mint 10 éve
Ehh erről lemaradtam xD akkor megy ő is a levesbe. Soha nem értettem az ilyen hülyéket...

több mint 10 éve
A bukott drogtesztje után simán.
több mint 10 éve
Randy Gregory-t nem nézte senki? Láttok rá esélyt hogy 1/16on még bent lesz?

több mint 10 éve
Armstead nem rossz serác. Ami nekem nem tetszik benne, hogy lassan reagál a snap-re. Amint elindul onnan azért már látszik, hogy nem rossz a prospect. Én is látom rajta, hogy hajlamos megállni, amikor elsőre nem sikerül neki átmenni a blokkon. Mérete brutális, erős. Amilyen videóat láttam róla, ott azért bőven volt amikor duplázták. A Snap pillanatában én azt érzem (azon kívül, hogy lassan reagál), hogy túl gyorsan felemeli a felsőtestét, ezért nem tudja kihasználni teljesen az erejét, ki tudják billenteni az egyensúlyából, amikor nem, akkor is tud veszíteni egy ütemet.
Alapjában véve elég jó dolgokat lehetne kihozni belőle, de a motorja nem tetszik. Persze ezen lehet javítani, edzővel, meg ha már pénzért játszik kitudja, lehet minden snap-nél 100%-ot tesz majd bele a pakliba, de ez jelenleg nincs meg... és akkor finoman fogalmaztam.
Szerintem nem lenne jó választás Armstead, még akkor sem ha jó coachinggal és jellembeli pozitív változásokkal sokat lehetne kihozni belőle. A draft pozíciónkban lesznek játékosok, akiken nem kell ennyit melózni ahhoz, hogy patent játékosok legyenek, szerintem armstead nekünk nem éri meg az első kört idén...sevarafa
Armstead tipikusan olyan prospect, aki nagyon bizonytalan, boom or bust. Viszont Watt mellett elképzelhetetlennek tartom a lazsálást, ez pedig nagyon jót tenne a néha elkényelmesedni hajlamos Armstead-nek. Ha kihozza a maximumot magából, akkor meggyőződésem hogy ligaelit 3-4-es DE lesz belőle. Egy képességei maximumát hozó Armsteaddel a liga legfélelmetesebb védelme lehetne Houstonban 1 év múlva.Hulkeinstein
ez simán lehet. Ha behúzzuk, és így alakul örülni fogok. Méretek, potenciál minden van nála.
Egy top DB-t azért szívesebben fogadnék az első körben.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Armstead nem rossz serác. Ami nekem nem tetszik benne, hogy lassan reagál a snap-re. Amint elindul onnan azért már látszik, hogy nem rossz a prospect. Én is látom rajta, hogy hajlamos megállni, amikor elsőre nem sikerül neki átmenni a blokkon. Mérete brutális, erős. Amilyen videóat láttam róla, ott azért bőven volt amikor duplázták. A Snap pillanatában én azt érzem (azon kívül, hogy lassan reagál), hogy túl gyorsan felemeli a felsőtestét, ezért nem tudja kihasználni teljesen az erejét, ki tudják billenteni az egyensúlyából, amikor nem, akkor is tud veszíteni egy ütemet.
Alapjában véve elég jó dolgokat lehetne kihozni belőle, de a motorja nem tetszik. Persze ezen lehet javítani, edzővel, meg ha már pénzért játszik kitudja, lehet minden snap-nél 100%-ot tesz majd bele a pakliba, de ez jelenleg nincs meg... és akkor finoman fogalmaztam.
Szerintem nem lenne jó választás Armstead, még akkor sem ha jó coachinggal és jellembeli pozitív változásokkal sokat lehetne kihozni belőle. A draft pozíciónkban lesznek játékosok, akiken nem kell ennyit melózni ahhoz, hogy patent játékosok legyenek, szerintem armstead nekünk nem éri meg az első kört idén...sevarafa
Armstead tipikusan olyan prospect, aki nagyon bizonytalan, boom or bust. Viszont Watt mellett elképzelhetetlennek tartom a lazsálást, ez pedig nagyon jót tenne a néha elkényelmesedni hajlamos Armstead-nek. Ha kihozza a maximumot magából, akkor meggyőződésem hogy ligaelit 3-4-es DE lesz belőle. Egy képességei maximumát hozó Armsteaddel a liga legfélelmetesebb védelme lehetne Houstonban 1 év múlva.
több mint 10 éve
Szerintem nem lenne jó választás Armstead, még akkor sem ha jó coachinggal és jellembeli pozitív változásokkal sokat lehetne kihozni belőle. A draft pozíciónkban lesznek játékosok, akiken nem kell ennyit melózni ahhoz, hogy patent játékosok legyenek, szerintem armstead nekünk nem éri meg az első kört idén...