Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
Ma érkeznek Houstonba a rookie játékosok holnaptól lesz mini camp május 8-10-ig.swatt99
LEsz valahol írás a minicamp eseményeiről?
több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Ma érkeznek Houstonba a rookie játékosok holnaptól lesz mini camp május 8-10-ig.
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 671
 www.houstontexans.com/news/article-2/HowOldRobot-fails-at-guessing-Texans-ages/9c842066-c057-4ffa-b8c8-4b337f3ec9c6 xD

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11110479_925851387478245_3553743011929659570_n.png?oh=1a9d2b274becca92f833875307a864e4&oe=55C9E98E&__gda__=1440989750_38e2270bc743cb8789980d0b8be9b62dVrijbloed
Már berakta ide valaki, és akkor is írták hogy az amcsik hülyék ehhez 😀samu09
Jah, sorry, most néztem vissza az oldalt, csak lassan töltött be...
több mint 10 éve
 fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11110479_925851387478245_3553743011929659570_n.png?oh=1a9d2b274becca92f833875307a864e4&oe=55C9E98E&__gda__=1440989750_38e2270bc743cb8789980d0b8be9b62dVrijbloed
Már berakta ide valaki, és akkor is írták hogy az amcsik hülyék ehhez 😀
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11110479_925851387478245_3553743011929659570_n.png?oh=1a9d2b274becca92f833875307a864e4&oe=55C9E98E&__gda__=1440989750_38e2270bc743cb8789980d0b8be9b62d
több mint 10 éve
udfa Jake Cotton, G, Nebraska false startja😀swatt99
Biztos csak valami trükkös játék akart lenni 😀samu09
(Mint egy kidőlő fa.) Azt akarták elérni, hogy az ellenfél hülyére röhögje magát? 😀iktriad
Biztos rákérdeznek majd Houstonban hogy ez mégis mi akart lenni 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Biztos csak valami trükkös játék akart lenni 😀samu09
(Mint egy kidőlő fa.) Azt akarták elérni, hogy az ellenfél hülyére röhögje magát? 😀
több mint 10 éve
Biztos csak valami trükkös játék akart lenni 😀
több mint 10 éve
udfa Jake Cotton, G, Nebraska false startja😀
több mint 10 éve
Rookie mezszámok:
58 Cliett
95 Covington
38 Hilliard
30 Johnson
55 McKinney
12 Mumphery
11 Strong
több mint 10 éve
A kinti "szurkolók" nem semmik. Már most eléggé leszólják az idei draftot.
Szerintem nem draftoltunk rosszul. Az első 3 körben egyértelműen azokat hoztuk el akiket akartunk. Ha a stáb szerint ezek az emberek a legmegfelelőbbek a fejlődésre akkor hajrá.
Jaelen Strongra kimondottan kíváncsi leszek, hogy mit fog tudni összehozni.Bondi
Azok idióták, tavaly a legtöbbnek az volt a mániája hogy a focijancsi maradjon texasban....LanceVance
😊

baggio
Akkor mnden bizonnyal Andre Johnson 2.0-t húztuk 😉
több mint 10 éve
Ezt a Mercilus dolgot nem értem. Így se dúskálunk OLB-ben, és nem is játszott rosszul eddig, mondjuk kiemelkedő sem volt. Solid starter. Lehet nem tudnak még a fizujával kalkulálni jövőre, és majd szezon végén kap újat.samu09
Megkapta az új szerződését 4 évre. Whitney Mercilus' four-year extension (2016-2019) is $26 million, including $10.8 guaranteed.He gets a $5.25 million signing bonus.swatt99
Akkor bevonzottam ezt a szerződést neki 😀 Megköszönhetné mondjuk a bónusza 10%-ával 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Szerintem nem draftoltunk rosszul. Az első 3 körben egyértelműen azokat hoztuk el akiket akartunk. Ha a stáb szerint ezek az emberek a legmegfelelőbbek a fejlődésre akkor hajrá.
Jaelen Strongra kimondottan kíváncsi leszek, hogy mit fog tudni összehozni.Bondi
Azok idióták, tavaly a legtöbbnek az volt a mániája hogy a focijancsi maradjon texasban....LanceVance
😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezt a Mercilus dolgot nem értem. Így se dúskálunk OLB-ben, és nem is játszott rosszul eddig, mondjuk kiemelkedő sem volt. Solid starter. Lehet nem tudnak még a fizujával kalkulálni jövőre, és majd szezon végén kap újat.samu09
Megkapta az új szerződését 4 évre. Whitney Mercilus' four-year extension (2016-2019) is $26 million, including $10.8 guaranteed.He gets a $5.25 million signing bonus.
több mint 10 éve
Ezt a Mercilus dolgot nem értem. Így se dúskálunk OLB-ben, és nem is játszott rosszul eddig, mondjuk kiemelkedő sem volt. Solid starter. Lehet nem tudnak még a fizujával kalkulálni jövőre, és majd szezon végén kap újat.
több mint 10 éve
Mercilus nem kapta meg az 5. éves opciót rookie szerződésébe.Idén akkor valami nagyot kell alkotnia ha szerződést akar...
több mint 10 éve
Gabriel Houston Texans 525
Akkor egy pár mondat tőlem is a draftról. Az első 3 kört zseniálisnak tartom a nevek alapján. Azt várom tőlük, hogy rövid időn belül meghatározó szerepet töltenek be a csapatban. Bár én nem szerettem volna CB-t az 1. körben, nem volt rossz húzás, a személyről meg annyit, hogy írtam előtte, hogy én Peterst jobbnak tartom, mostmár remélem megcáfol engem Johnson. Sok emberrel ellentétben nálam McKinney volt a class első számú ILB-je. Strong húzás meg a 3. körben óriási. Egyébként érdekes, hogy tavaly 1 helyet nem mentünk fel Bridgewaterért, most 2 játékosért is megléptük a feltrade-et. Lehet kezdünk tanulni a hibáinkból. Chargers meg most bejött elénk Gordonért, ha nem teszik valószínűleg akkor sem őt húzzuk. A Mumphery pick érdekes volt számomra, annak a tudatában is hogy, megnéztük a Pro Day-én és workouton is járt nálunk. Valamit nagyon megláthattak a gyerekben, mert szerintem sima UDFA lett volna. Cliett ennél is érdekesebb, mert nem volt a scouting listen, ahogy Covington sem, de ő már stealnek számított ott ahol behúztuk, ráadásul DE posztra. Hilliard szintén alaposan meg lett nézve (LSU pro day+ private workout), úgyhogy ez sem lepett meg annyira, Valószínűleg szerettek volna egy ilyen tank jellegű futót.
UDFA defense: Messzemenően Drummond a legnagyobb húzás, simán meglehet neki az aktív roster. Érdekes a Cliett pick annak a tudatában, hogy 4 OLB-t hoztunk később, akik közül Trail és Washington minden fellelhető mockban 5. kör környékén kiment. Jött még 3 DE, 1 NT, 1 ILB, 1 CB + 2 S.
UDFA offense: Nem húztunk a drafton O-linemant, viszont Greg Mancz jó név a tartalék center pozícióért folytatott küzdelembe. Rajta kívül Lammre érdemes lesz figyelni. Trey Williams szerintem komolyan harcba megy a returner posztért. Hoztunk 3 TE-t, akik közül az egyik egyetemi kosársztár. Hoztuk BOB ex-futóját, valamint 1 kis méretű slot recievert. Jött egy QB + 2 OG is. És el ne felejtsük a helyi puntert. Nyár végén már tisztább lesz a kép, csak ne sérülés fosszon meg bárkit is a lehetőségtől végre, mert az elmúlt években az újoncainknak nem volt ezzel szerencséjük, lásd Bonner: 2 szezon- 2 IR, még pre-season meccsen sem láthattuk játszani.
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 671
Azok idióták, tavaly a legtöbbnek az volt a mániája hogy a focijancsi maradjon texasban....

több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Nagyon jók az érzéseim a csapat haladásával kapcsolatban. Egy jó drafton vagyunk túl, és az Fa is úgy zajlott ahogy az a csapat érdekeit a legjobban szolgálja szerintem. Izgatott vagyok nagyon. Jött az első körös CB is, ahogy szerettem volna. Jaelen Strong nekem pedig a kedvenc elkapóm volt az idei class-ból, neki éppen ezért kiváltképp örülök. Lehetne már végre szeptember...
több mint 10 éve
udfa jött pár O lineman. Láttuk mit művelt BoB Newtonnal, lehet akárkiből kezdőt csinál. McKinney pedig OLB-t is tud játszani, az ereje, mérete és sebessége is megvan hozzá. Hosszú még az offseason, jó úton halad az FO, ha Clowneyt és Nixet nem számoljuk, úgy is brutál a védelem.
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Amit kicsit hiányolok az a korábbi OLB draft. Itt kicsit üresnek érzem ezt a posztot. Clowney ki tudja mikor és milyen formában tér vissza.Bár Watt mögött lehet, hogy még én is egy solid OLB lennék.

OL. Én is vékonynak érzem ezt a részt. Tavalyhoz képest minuszban vagyunk egy kezdő emberrel és nem érkezett senki sem. OT, C poszt még hagyján, de a G poszt, gyakorlatilag csere ember sincsen ide.
Remélem Ferentz idén már megragad az 53-as rosteren.

több mint 10 éve
nagymarceee Houston Texans 126
Első draftom volt,amit követtem,de,mint rookie NFL-es szerintem jókis draft volt ez. Tavaly volt meccsünk,mikor egy kezdő CB sem volt elérhető-jött egy CB. ILB poszton Cushing mellé nem volt senki-jött Mckinney és jött Strong is,akit leírtak alapján fentebb vártak. Lejjebb rangsorolt pickjeink pedig szerintetek elérhetnek egyáltalán egy-két snapig?
Viszont kíváncsi leszek az újakra.Egyrészt a védelmünkben így hatalmas potenciál van,ami robbanhat. Ha feltételezem,hogy mindenki egészséges,akkor extra motivációja van/lehet a front7-ből Watt-Wilfork-Nix-Clowney-Cushing-Mckinney-nek és szerintem még többre lehetnek képesek mint tavaly. Secondarynk is erősödött,mégha DJ összeszedné magát......

Én offense oldalon egy dologtól félek:a fal.Mármint tudom,hogy "csak" a Center esett ki,de ennyire jók lennének így együtt és meg is vannak darabszámra szerintetek? Mert,ha valami elcseszheti az amúgy sem erős irányító játékot,akkor az egy gyenge fal. Érdekes,hogy embert se hoztak a draftról,még kirakatba se...

több mint 10 éve
Hilliard érkezése meglepett, de special teamernek jó lehet. Cliett szintén, Covingtonra viszont kíváncsi leszek. Egy jó TC-vel ott lehet a 53mas keretben. Ha Nix nem jön rendbe, akkor meg nagy valószínűséggel ott is lesz. Mondjuk Covington is sérülékeny. Az első 3 körben draftoltak pedig szerintem az összes meccsen pályára lépnek majd ha nem jön közbe sérülés. Rengeteg picket áldoztak be McKinneyért és Strongért, ezért gondolom, van valami tervük velük.
több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Jaelen Strongra kimondottan kíváncsi leszek, hogy mit fog tudni összehozni.