NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 9 éve
A legjobb az lenne ha elmenne. Trade keretén belül lenne a legkézenfekvőbb, de ha nincs rá licit (amit kétkedve hinnék el), akkor cut. Sok hely felszabadulna a cap-ben. Én nagyon kis esélyt látok rá, hogy Andre maradni fog. 16 milliós cap-et nagyon nem ér. Még a felét sem. Pár éve nehezen tudtam volna elképzelni, hogy ezt mondom, de: Andre OUT!!!!!!120 yardJohnson ezzel a viselkedésével lassan minden Texans drukker ellenszenvét kivívja.Bondi
5 perce ·
Andre Johnson nagybátyja pár nappal ezelőtt olyat nyilatkozott, hog Johnson annyira oda meg vissza van a Houston Texansért, hogy még fizetéscsökkentésbe is belemenne azért, hogy onnan vonulhasson vissza. Johnson most maga is megszólalt az ügyben: állítja, hogy ő ugyan nem mondott ilyet, és a nagybátyja minden bizonnyal egy hülye.
Amari Cooper jöhet a helyére.samu09
több mint 9 éve
120 yardJohnson ezzel a viselkedésével lassan minden Texans drukker ellenszenvét kivívja.
5 perce ·
Andre Johnson nagybátyja pár nappal ezelőtt olyat nyilatkozott, hog Johnson annyira oda meg vissza van a Houston Texansért, hogy még fizetéscsökkentésbe is belemenne azért, hogy onnan vonulhasson vissza. Johnson most maga is megszólalt az ügyben: állítja, hogy ő ugyan nem mondott ilyet, és a nagybátyja minden bizonnyal egy hülye.
Amari Cooper jöhet a helyére.samu09
több mint 9 éve
Fitz két éves szerződést kapott, úgyhogy a jövő évre mindenképp van kontraktusa.Szerintetek jövőre kivel futunk neki? Én Mallett-re tippelnék, csere Fitz és Savage.LanceVanceFitznek lejár a szerződése és lehet azzal a 6 td-s meccsel nem győzött meg mindenkitsamu09
több mint 9 éve
120 yard5 perce ·
Amari Cooper jöhet a helyére.
több mint 9 éve
Szerintetek jövőre kivel futunk neki? Én Mallett-re tippelnék, csere Fitz és Savage.LanceVanceFitznek lejár a szerződése és lehet azzal a 6 td-s meccsel nem győzött meg mindenkit
több mint 9 éve
LanceVance
1 387
Szerintetek jövőre kivel futunk neki? Én Mallett-re tippelnék, csere Fitz és Savage.
több mint 9 éve
Hát ebben nem vagyok biztos. Keenum akkor is jött volna ha Savage nem sérül meg és akkor már ki is játszotta volna őt, ha meg nem, a Ravens ellen még az első félidőbe beállt volna.Savage megsérült a Colts ellen, ezért hoztuk Keenum-ot. Ha nem akkor ő kezdett volna a Ravens és a Jax ellen is.BondiMallett inkább BoB embere mint Savage. Hozzá annyi köze van hogy ő drsftolta de látod nem bízik benne annyira hogy kezdő meccset adjon neki. És valszeg a Ravens ellen kiszoptunk volna ha ő kezd.samu09Szerintem ha jól lehozza Jax meccset és főleg ha nyerünk, adnak neki egy esélyt jövőre.adam8Mondjuk kiváncsi leszek...mert Savage BoB embere, nem hiszem hogy berakná PS-re. Mi van ha "ellopja" onnan valaki.Bondi
több mint 9 éve
Savage megsérült a Colts ellen, ezért hoztuk Keenum-ot. Ha nem akkor ő kezdett volna a Ravens és a Jax ellen is.Mallett inkább BoB embere mint Savage. Hozzá annyi köze van hogy ő drsftolta de látod nem bízik benne annyira hogy kezdő meccset adjon neki. És valszeg a Ravens ellen kiszoptunk volna ha ő kezd.samu09Szerintem ha jól lehozza Jax meccset és főleg ha nyerünk, adnak neki egy esélyt jövőre.adam8Mondjuk kiváncsi leszek...mert Savage BoB embere, nem hiszem hogy berakná PS-re. Mi van ha "ellopja" onnan valaki.Bondi
több mint 9 éve
Mallett inkább BoB embere mint Savage. Hozzá annyi köze van hogy ő drsftolta de látod nem bízik benne annyira hogy kezdő meccset adjon neki. És valszeg a Ravens ellen kiszoptunk volna ha ő kezd.Szerintem ha jól lehozza Jax meccset és főleg ha nyerünk, adnak neki egy esélyt jövőre.adam8Mondjuk kiváncsi leszek...mert Savage BoB embere, nem hiszem hogy berakná PS-re. Mi van ha "ellopja" onnan valaki.Bondi
több mint 9 éve
Szerintem ha jól lehozza Jax meccset és főleg ha nyerünk, adnak neki egy esélyt jövőre.adam8Mondjuk kiváncsi leszek...mert Savage BoB embere, nem hiszem hogy berakná PS-re. Mi van ha "ellopja" onnan valaki.
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem ha jól lehozza Jax meccset és főleg ha nyerünk, adnak neki egy esélyt jövőre.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Erről szól a foci. Főleg az ilyen peremembereknek, mint Keenum. Szerintem igencsak örül neki, hogy 67 000 dollárt zsebre tesz és játszi két meccsen is, mintsem otthon ül és les ki a fejéből.
több mint 9 éve
Eddig is csekély esélyünk volt beosonni a PO mezőbe, de ez talán még tovább csökken...Én arra leszek kíváncsi, hogy Keenummal mi lesz. Az elég paraszt lenne ha szezon végén megint elküldenék.
The Texans aren’t the only team relying on a backup quarterback to make the playoffs.
With Kansas City starting QB Alex Smith out with a lacerated spleen, the Chiefs will turn to backup Chase Daniel for Sunday’s home contest against San Diego.
Cleveland announced Friday that undrafted rookie Connor Shaw will get the call on the road against Baltimore. Starter Brian Hoyer and backup Johnny Manziel are out.
Azért fejezzük be szépen a szezont, hogy ne legyen az, hogy rajtunk múlt 😊Bondi
több mint 9 éve
Eddig is csekély esélyünk volt beosonni a PO mezőbe, de ez talán még tovább csökken...The Texans aren’t the only team relying on a backup quarterback to make the playoffs.
With Kansas City starting QB Alex Smith out with a lacerated spleen, the Chiefs will turn to backup Chase Daniel for Sunday’s home contest against San Diego.
Cleveland announced Friday that undrafted rookie Connor Shaw will get the call on the road against Baltimore. Starter Brian Hoyer and backup Johnny Manziel are out.
Azért fejezzük be szépen a szezont, hogy ne legyen az, hogy rajtunk múlt 😊
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kellemes ünnepeket Texanok! 😊 Idén playoffot fog hozni a Jézuska. 😊
több mint 9 éve
Kellemes ünnepeket mindenkinek.Vasárnap remélem örülhetünk.
több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt 😊
több mint 9 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek 😊BondiBoldog Houston rájátszást mindenkinek 😊
több mint 9 éve
Nem tudom mi alapján, de kiszámították, hogy 12% esély van arra hogy a Houston PO-ba jut. Szerintem tavaly nyáron kevesebb volt rá az esély hogy 1/1 lesz a dologból úgyhogy azt kell mondanom elég jól állunk 😀😀
több mint 9 éve
Nem, én majd Keenumban fogok nevetni, ahogy Watték kiblitzelik a szart is szegény Bortlesből vasárnap. Tegnap 26-szor csinálták ezt meg Flaccoval.Ha a pályán Keenum, nincsen semmi kínom 😊adam8Iktriad te vagy az?Sixo67
több mint 9 éve
LanceVance
1 387
A Chiefs győzelmet még elis tudom képzelni, de focijani összesen nem passzol annyit eddig mint Foster 😀 Ha meg sérült és Hoyer játszik akkor se vagyunk közelebb 😀samu09Na ez az, ez a Brown-s nem fogja tudni megverni a Ravens, a focijancsit meg inkább nem kommentálom...
több mint 9 éve
A Chiefs győzelmet még elis tudom képzelni, de focijani összesen nem passzol annyit eddig mint Foster 😀 Ha meg sérült és Hoyer játszik akkor se vagyunk közelebb 😀