Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Hívd fel ricsárdot!Engem nem vontak bele.HöriLehet tudni sport tv-n felirattal mikor várható?swatt99#képtelenségHöriA Hard Knocks első része elérhető ncore-onDCtenyardról töltötték át. Ugyanaz az m4v formátum, amit az én vlc playerem csak kép nélkül hajlandó megnyitni.Sixo67
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
megtaláltam közben, meg is néztem. azért az a kis lökdösődés amit leközöltek a redskinses edzésről elég nagy balhé volt 😀
több mint 10 éve
ncore-on nem találom sehogy se 😕samu09A kalózöbölbe is felkerült.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
ncore-on nem találom sehogy se 😕
több mint 10 éve
Engem nem vontak bele.Lehet tudni sport tv-n felirattal mikor várható?swatt99#képtelenségHöriA Hard Knocks első része elérhető ncore-onDCtenyardról töltötték át. Ugyanaz az m4v formátum, amit az én vlc playerem csak kép nélkül hajlandó megnyitni.Sixo67
több mint 10 éve
off: talán nem VLC-vel kellene próbálkozni 😉 Daum PotPlayer a titok nyitja nálam már egy ideje minderervanagyon off: nálam VLC-vel is megy, codec pack nélkül (aminek a telepítése amúgy az egyik legnagyobb butaság, főleg biztonsági okokból)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Túl sokat bandázol iktriaddal.#képtelenségHöriA Hard Knocks első része elérhető ncore-onDCtenyardról töltötték át. Ugyanaz az m4v formátum, amit az én vlc playerem csak kép nélkül hajlandó megnyitni.Sixo67
több mint 10 éve
Lehet tudni sport tv-n felirattal mikor várható?#képtelenségHöriA Hard Knocks első része elérhető ncore-onDCtenyardról töltötték át. Ugyanaz az m4v formátum, amit az én vlc playerem csak kép nélkül hajlandó megnyitni.Sixo67
több mint 10 éve
off: talán nem VLC-vel kellene próbálkozni 😉 Daum PotPlayer a titok nyitja nálam már egy ideje mindere
több mint 10 éve
#képtelenségA Hard Knocks első része elérhető ncore-onDCtenyardról töltötték át. Ugyanaz az m4v formátum, amit az én vlc playerem csak kép nélkül hajlandó megnyitni.Sixo67
több mint 10 éve
Nálam megy vlcvel próbálj meg egy friss klite codec packot letölteni.A Hard Knocks első része elérhető ncore-onDCtenyardról töltötték át. Ugyanaz az m4v formátum, amit az én vlc playerem csak kép nélkül hajlandó megnyitni.Sixo67
több mint 10 éve
A Hard Knocks első része elérhető ncore-onDCtenyardról töltötték át. Ugyanaz az m4v formátum, amit az én vlc playerem csak kép nélkül hajlandó megnyitni.
több mint 10 éve
A Hard Knocks első része elérhető ncore-on
több mint 10 éve
Magyar idő szerint hajnali 4kor ment.Akit érdekel tenyard-on már fentvan az első rész.swatt99Este néztem akkor még nem volt.Sixo67
több mint 10 éve
Akit érdekel tenyard-on már fentvan az első rész.swatt99Este néztem akkor még nem volt.
több mint 10 éve
Akit érdekel tenyard-on már fentvan az első rész.
több mint 10 éve
www.hbo.com/video/video.html?autoplay=true&vid=1424566&filter=&view=nullswatt99wáá alig várom 😀
több mint 10 éve
Mai közös edzésen 3 verekedés is kialakult. Kiváncsi leszek a HardKnocks adásra😊ahogy nézem ez a skins cseresora, amit Wilfork betolt a kapuba, vannak gondok 😊
twitter.com/1DeepMedia/status/630037052734570496swatt99
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Mai közös edzésen 3 verekedés is kialakult. Kiváncsi leszek a HardKnocks adásra😊twitter.com/1DeepMedia/status/630037052734570496
több mint 10 éve
Sjax is szabad préda még... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...