Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
jó humora vanTudtok mondani valamit róla?Texans trade TE Khari Lee (he of Bill O'Brien impersonation fame) to Bears.Ez van...2017/6 kört kaptak egy udfa játékosért nem rossz.Nem fért volna be 53ba PS-ről úgyis elvitték volna.
Szerintem a Bears is annyit tud hogy ő játszotta el O'Brient az újoncok előadásán 😀 talán azért az alakításáért járt a 6. kör
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sixo
swatt99
hpeter93
Sixo
több mint 10 éve
jó humora vanTudtok mondani valamit róla?Texans trade TE Khari Lee (he of Bill O'Brien impersonation fame) to Bears.Ez van...2017/6 kört kaptak egy udfa játékosért nem rossz.Nem fért volna be 53ba PS-ről úgyis elvitték volna.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sixo
swatt99
hpeter93
több mint 10 éve
Tudtok mondani valamit róla?Texans trade TE Khari Lee (he of Bill O'Brien impersonation fame) to Bears.Ez van...2017/6 kört kaptak egy udfa játékosért nem rossz.Nem fért volna be 53ba PS-ről úgyis elvitték volna.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sixo
swatt99
több mint 10 éve
Texans trade TE Khari Lee (he of Bill O'Brien impersonation fame) to Bears.NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
több mint 10 éve
Jeff TarpinianTerrance Parks
Anthony Denham
Move offensive tackle, David Quessenberry to non-football illness list.
Így meg van a 75ös keret.
több mint 10 éve
Labhart akkor csak TC hero volt ....Tavaly igen idén már az sem. Végignéztem mind a 3 meccset alig láttam a pályán,
Janek
Will Johnson P is cut még 4 ember van hátra 75-ig
több mint 10 éve
Chris Clark T jön a Broncostól 2016/7 körért.Cut:
Jace Davis
Chris Neild
Jason Ankrah
Texans cut Labhart, Witzmann , White, Bonner, A Adams, Ankrah, Neild, Davis, McLeod. Cliett to IR. Five more to go.
— John McClain (@McClain_on_NFL) 2015. augusztus 31.Szerkesztette: swatt99
több mint 10 éve
élő adásban is próbálkozhatnál ilyenekkelAz is egy kharierNem kérdés ,hogy ezt a Khari Lee gyereket a csapatnál kell tartani !BoB parodziálása hatalmas volt. De szerintem nem lesz neki hely max PSbe
Sixo
swatt99
Höri
több mint 10 éve
Az is egy kharierNem kérdés ,hogy ezt a Khari Lee gyereket a csapatnál kell tartani !BoB parodziálása hatalmas volt. De szerintem nem lesz neki hely max PSbe
Sixo
swatt99
több mint 10 éve
Nem kérdés ,hogy ezt a Khari Lee gyereket a csapatnál kell tartani !BoB parodziálása hatalmas volt. De szerintem nem lesz neki hely max PSbe
Sixo
több mint 10 éve
Nem kérdés ,hogy ezt a Khari Lee gyereket a csapatnál kell tartani !
több mint 10 éve
vidto.me/1kjsllhiseye.htmlEgy Úr vagy!
itt a HK 3.része igyaz felirat nélkül, de szerintem így is érthető és élvezhető.
kapitnono
több mint 10 éve
az a jelenet obrien fiával elég komoly volt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
vidto.me/1kjsllhiseye.htmlitt a HK 3.része igyaz felirat nélkül, de szerintem így is érthető és élvezhető.

több mint 10 éve
Trash Talkde ha már a trash talkosok fordították,ezt nem tudom honnan vetted, de nem igaz.
samu09
Höri
Kedvelt oldal · augusztus 19. ·
Aki hallja, adja át! Mi már a feliratokon dolgozunk, hétfőn 20:00-kor dupla epizóddal indul a Hard Knocks a Sport1-en! Ha van haver, akivel meg akarod szerettetni az amerikaifocit, de eddig sehogy se jött össze, itt az esély!
Én csak következtettem, mert ha a trahtalk fészbukoldala rakja ki ezt nem a feliratok.org csapata jut eszembe 😀
több mint 10 éve
de ha már a trash talkosok fordították,ezt nem tudom honnan vetted, de nem igaz.
samu09
több mint 10 éve
Sajnos nem, iptv-m van szal azon felvettem 😊Megnéztem hk első két részét és sokkal jobb mint a tavalyi falconsos. Itt tényleg azok vannak a legtöbbet adásban akikre kíváncsi a ném nem ilyen tyler star szintű futottak még emberek. 2 dolog ami feltűnő: Cushing irtózat nagy paraszt, hopkins meg úgy buzi ahogy az illik 😀tudnál segíteni abban, hogy merre tudnám megnézni esetleg letölteni az első két részt? mert ncoreon eddig nem találtam.
peach
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
piratebayre is felkerül kis csúszással. A 2. részt szombaton tudtam csak leszedni pl.Tenyard-ra mindig felteszik még aznap amikor adásban volt, a 2. részt pl 3 minőségben lehet letölteni. Csak a seed-ekkel szokott néha gond lenni.
samu09
több mint 10 éve
piratebayre is felkerül kis csúszással. A 2. részt szombaton tudtam csak leszedni pl.Hét pedig ott fent van mind az eddig megjelent 3 rész.Megnéztem hk első két részét és sokkal jobb mint a tavalyi falconsos. Itt tényleg azok vannak a legtöbbet adásban akikre kíváncsi a ném nem ilyen tyler star szintű futottak még emberek. 2 dolog ami feltűnő: Cushing irtózat nagy paraszt, hopkins meg úgy buzi ahogy az illik 😀tudnál segíteni abban, hogy merre tudnám megnézni esetleg letölteni az első két részt? mert ncoreon eddig nem találtam.
peach
kapitnono
Nem szóltam, az a tavalyi xD . De amúgy tenyard-on fent van.
Sixo
több mint 10 éve
Hét pedig ott fent van mind az eddig megjelent 3 rész.Megnéztem hk első két részét és sokkal jobb mint a tavalyi falconsos. Itt tényleg azok vannak a legtöbbet adásban akikre kíváncsi a ném nem ilyen tyler star szintű futottak még emberek. 2 dolog ami feltűnő: Cushing irtózat nagy paraszt, hopkins meg úgy buzi ahogy az illik 😀tudnál segíteni abban, hogy merre tudnám megnézni esetleg letölteni az első két részt? mert ncoreon eddig nem találtam.
peach
kapitnono
Nem szóltam, az a tavalyi xD . De amúgy tenyard-on fent van.
Szerkesztette: Sixo